ewulkakulka2 15.02.04, 12:02 mam pytanie dotyczace waszych pepuszkow- czy sa one "czasem"fioletowe?bo moj jest czesto i nie wiem czy to cos niepokojacego!prosze odpiszcie!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zofia78 Re: fiolet FIOLET fiolet 16.02.04, 09:46 To zależy czym smarowali w szpitalu, ja pamiętam ,że mojej córce smarowali spirytusowym roztworem o fioletowym zabarwieniu (nadmanganian potasu?) i mała miała taki pępek. Jak jest po zwykłym spirytusie nie wiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zofia78 Re: fiolet FIOLET fiolet 16.02.04, 09:47 Troszkę mi sie pomyliło, przepraszam za te bzdury, nie chodziło o pępek dziecka tylko Twój. Sorki, ale nie zauważyłam, żebymój pępek był fioletowy. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenawl Re: fiolet FIOLET fiolet 16.02.04, 18:59 mój jest fioletowy, chociaż bardziej jakis taki brązowy -generalnie jakiś ciemny i nie przyszło mi do głowy, żeby sie nim przejąć pozdr., marzena Odpowiedz Link Zgłoś
krzysia04 Re: fiolet FIOLET fiolet 16.02.04, 22:15 mój też jest często fioletowy!!! trochę mnie to niepokoi, nie pytałam mojej gin, bo wiem co odpowie - taka już jego uroda. zawsze tak mi odpowiada na tego typu pytania. krzysia i grażynka (chyba) 36tyg Odpowiedz Link Zgłoś
adria1977 Re: fiolet FIOLET fiolet 21.02.04, 02:29 Moj w ciazy bardzo sciemnial. I tez raczej na brazowo. Nie moge powiedziec, zeby to sie dzialo czasem, po prostu z tygodnia na tydzien byl coraz ciemniejszy. Nie pytalam o to ginekologa. Po porodzie powolutku wrocil do barwy sprzed ciazy. Pozdrawiam cieplutko . Odpowiedz Link Zgłoś