vanike 19.03.05, 12:35 DZIECI Z LIPCA 2005 roku Vanike Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabela261 Re: ZAPRASZAM na NOWE forum dla "lipcóweczek" 21.03.05, 12:29 Cześć, ja mam termin na 16 lipca, ale prawdopodobnie urodzę później bo nasza córeczka jest drobna, ale naszczęście zdrowa. Narazie szukamy nadal imienia. Pozdrawaiam Odpowiedz Link Zgłoś
vanike do izabela261 21.03.05, 14:23 Cześć! Ja mam termin na 3 lipca. Ale nie widzę Cię na czarodziejskiej liście: STATYSTYKA lipiec 2005 Jak masz ochotę to się dopisz Możesz chwilowo bez imienia dla swojej córeczki. Zapraszam raz jeszcze na NOWE FORUM: DZIECI Z LIPCA 2005 roku Pozdrawiam Vanike Odpowiedz Link Zgłoś
vanike Re: ZAPRASZAM na NOWE forum dla "lipcóweczek" 22.03.05, 10:39 kolejny up ZAPRASZAM NA FORUM: DZIECI Z LIPCA 2005 roku Vanike Odpowiedz Link Zgłoś
vanike Re: ZAPRASZAM na NOWE forum dla "lipcóweczek" 24.03.05, 09:57 podnoszę wątek DZIECI Z LIPCA 2005 roku Vanike Odpowiedz Link Zgłoś
vanike Re: ZAPRASZAM na NOWE forum dla "lipcóweczek" 28.03.05, 12:03 DZIECI Z LIPCA 2005 roku Vanike Odpowiedz Link Zgłoś
vanike Re: ZAPRASZAM na NOWE forum dla "lipcóweczek" 02.04.05, 07:56 DZIECI Z LIPCA 2005 roku Vanike Odpowiedz Link Zgłoś
baranek_wawa Re: ZAPRASZAM na NOWE forum dla "lipcóweczek" 12.04.05, 12:45 Hej Vanike (znam Cię z innego forum ) Ja mam termin na 4.07 - wg OM bo wg USG na 27.06 Gdybyś była z Wawy miałybyśmy sznasę spotkać się na porodówce. A tak to "tylko" możemy poklikać... Odpowiedz Link Zgłoś
vanike Re: ZAPRASZAM na NOWE forum dla "lipcóweczek" 12.04.05, 15:32 ...tylko poklikać, ale za to na co najmniej Dwóch Forach)) Moje "baby" też chyba jest większe niż powinno i może urodzi się pod koniec czerwca. Vanike Odpowiedz Link Zgłoś
baranek_wawa Re: ZAPRASZAM na NOWE forum dla "lipcóweczek" 12.04.05, 16:04 A czy już wiesz czy to będzie dziewczynka czy chłopak? (ups napisało mi się "...dziewczynka czy chłopka") W moim brzuchu szaleje facet, wiruje i kopie matkę w wątrąbę lub co gorsza - w pęcherz! Mały grubasek. Właśnie strzelił mnie pod żebra. Odpowiedz Link Zgłoś
vanike Re: ZAPRASZAM na NOWE forum dla "lipcóweczek" 12.04.05, 16:17 a... sama zajrzyj w statystykę LIPCÓWECZEK mam przecież link w sygnaturce Vanike i dziewczynka w brzuszku, która kopie najbardziej po obiadku, ale nie po żebrach bo główkę ma jeszcze do góry a nóżki na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
baranek_wawa Re: ZAPRASZAM na NOWE forum dla "lipcóweczek" 13.04.05, 11:04 Mój mały kopie mnie w przeróżnych miejscach, ale najczęściej czuję go w prawym boku. Tak jakby główkę czy co? twarde, ciężkie i wolno się porusza...innym razem dostaję kopniaka i nie ma wątpliwości że to stopa. A na imię ma Artur Jak będę miała chwilkę czasu - siedzę w pracy- to dołączę do Twojej statystyki Pozdrawiam ciepło ( w Warszawie piękna pogoda, słońce świeci, ptaszki śpiewają..) Odpowiedz Link Zgłoś
vanike Re: ZAPRASZAM na NOWE forum dla "lipcóweczek" 13.04.05, 11:24 A ja ciągle od Jowity dostaję kopniaki w to samo miejsce. W Poznaniu słoneczko jakby chciało wyjść ale się wstydzi. Pewnie woli poswiecić w Warszawie Czekam na Twoje dołączenie do statystyki (a może i dwóch statystyk? kto wie... do lipcowej zapraszam już teraz). Pozdrawiam Vanike Odpowiedz Link Zgłoś