cytrusowa wskoczylam 26.06.06, 14:37 Ergus, o co chodzi z tymi trzema siusakami??? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 14:37 he he - pomimo fatalnej formy zauwazylam nowy watek - melduje sie... Cytrus a Ty masz jakis nr tel do promotora? Moze zadzwon???? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 14:39 no, i ja się melduję) i ide dalej zawierac bliższą znajomośc z moim zelazkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa :-) 26.06.06, 14:40 no mam tylko tel do domu-strasznie trudno go zastac umowilismy sie na kontakt mailowy - wpadlam na pomysl, ze dzis wysle kolejnego maila, a jesli pozostanie bez odzewu, jutro wieczorem zaczne dzwonic - a noz-widelec uda mi sie. choc ost razem dzwonilam przez kilka godzin taki zabiegany czlowiek z mojego promotra Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: :-) 26.06.06, 14:44 Mam nadzieje, ze w koncu "zlapiesz z nim kontakt"! Zabieganie zabieganiem, ale jesli taki zabiegany to mogl sie umawiac na inne formy kontaktu ze studentami... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Cytruś 26.06.06, 14:44 Bo razem z Ant obstawiamy że i Bebell i Althea zobaczą siusiaka - A Antusia mówi że Hortika też - to razem 3 siusiaki ) Bo wszystkie trzy mają USG w tym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Cytruś 26.06.06, 14:48 aha, kumam. a w przypadku Althei to mozna tak wczensie zobaczyc jaka płeć??? Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Cytruś 26.06.06, 14:48 wskakuje ja tez! i do pokonywania koczkodanow sie dopisuje. Chrumpsik, a co z Toba? czy to ciazowe zmeczenie? czy to juz nie ten czas? Co do siusiakow, to przeczuc chyba nie mam.Ale ciekawa jestem okropnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Potowors 26.06.06, 14:56 Zmeczenie raczej przedokresowe i upalowe. @ powinna przyjsc w czwartek czyli tuz tuz i meczy - tak mi sie wydaje. No ale czas raczej nie ten - ze wzgl. na te infekcje. Co prawda dzialalismy bezmyslnie jak na wizycie lekarz powiedzial, ze mam owu, ale ze owu u mnie jest to wiem - nie znaczy, ze zaciaze. Moze wyleczenie tej infekcji cos da. Acha wyniki bede miala w lapie w te srode. no ja tez nie mam przeczuc w sprawach plciowych Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Potowors 26.06.06, 15:06 Chrumpsie nigdy nic nie wiadomo. Tak tylko mi do glowy przyszlo... a ja mam troche dziwny wykres. Tzn. byl jakis skok i juz myslalam, ze to owulacyjny, bo i sluzu troche (wciaz malo) widzialam i jajnik bolal, ale 4 dni pozniej byl drugi skok i to rzeczywiscie wyrazniejszy. takze nie wiem, co myslec. tak czy inaczej @ uprzyjemni mi niewatpliwie pobyt nad morzem, ale nie wiem, zcy na poczatku, czy na koncu pobytu great! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Potowors 26.06.06, 15:08 Potwors wklej wykres. A ktorego dc ostatni raz obserwowalas sluz plodny? Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Potowors 26.06.06, 15:13 Dzisiaj a wczesniej to wlasnie 11 dc. chociaz mi kiepsko obserwacja sluzu wychodzi, niestety. a tu jest wykres. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Potowors 26.06.06, 15:20 Wydaje mi sie, ze program ma racje. Jesli uznalibysmy, ze skok byl w 12 dc to pozostale 3 temp. nie spelniaja wymogow (beda na rowni z linia podstawowa) no i zrozumialam, ze nawet dzisiaj widzialas cos jakby plodny sluz? Byc moze ta temp. w 12dc byla zaburzona (moze pozniej zmierzylas, dluzej spalas mimo mierzenia o tej samej porze, moze pilas wiecej alkoholu niz zazwyczaj?). A wiec jesli przyjac, ze temp. z 12 dc jest zaburzona to nastepny skok jest w 16dc - obserwujac 6 poprzednich temp. najwyzsza z nich (nie biorac pod uwage 12dc) jest na poziomie 36,4 - czyli program ma racje. Co do sluzu to ja tez mam problem jak sa czesto bzykanka... Natomiast jak nie ma bzykanka np. na pocz cyklu a sluz sie pojawia to nie ma watpliwosci co i jak Mam nadzieje, ze choc troche pomoglam... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Potowors 26.06.06, 15:25 Podobno powinny być 3 tempoki powyżej linii - po tych trzech może być spadek, ale owu i tak ponoć była. Jeden skok nie jest oznakiem owulacji. ja też uważam że program dobrze narysował Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Potowors 26.06.06, 15:26 Dzieki za analize. Pewnie masz racje. tylko ten sluz niby skonczyl mi sie wobec tego pare dni przed owulacja. No ale, moze to ja zle zaobserwowalam. Anyway trzymam sie tego, co program i chrumpsowa mi mowia Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Potowors 26.06.06, 15:27 Byc moze sluz byl tylko nie wydostawal sie na zew.????? No i widzisz Erga tez popiera poprawnosc FF Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Cytruś 26.06.06, 14:58 Nie u Althei pewnie nie zobacza ale i tak mysle ze to chłopaczek A Cytrusiu wiesz wczoraj rozmaiwliśmy o Tobie z M i on twierdzi ze bedziecie mieli parkę, dziewczynka i chłopiec Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Cytruś 26.06.06, 15:17 cytruś - mnie też się tak wydaje- co do tego że jedno z cytrusiątek będzie chłopcem to jestem pewna!!!!! A drugie...hmm... wydaje się być dziewczynką )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Cytruś 26.06.06, 15:18 no no - Althea jeszcze nie zobaczy, ale my swoje wiemy - no nie Antuś D Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Cytruś 26.06.06, 15:21 Erga jak mowimy tak bedzie )))W koncu jakiś udział w ich powstaniu mamy prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Cytruś 26.06.06, 15:23 )))) Erga pisalas cos o dzialce - wg fotek jest przecudna!!! Nic dziwnego, ze tesciu tez sie zachwyca A gdzie ja macie? tzn. w kotrej czesci Poslski, ze i salamandry i inne gady u Was mieszkaja? )) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa :) 26.06.06, 15:28 Cudna i gratuluje dobrego wyboru ))) Na pewno supre sie Wam odpoczywa na lonie natury )) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: :) 26.06.06, 15:29 ... i ergunia. Dzieki za pomoc. Chrumpsie, a Ty slowka przysylaj bez wahania! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: :) 26.06.06, 15:32 Dzieki Potwors!!! Ok jak zbiore sily ))) Chcialam sie zapytac coby nie narzucac sie zbytnio Przesle Ci w kontekscie zdan - bedzie moze Ci latwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Chrumpsowa 26.06.06, 15:34 tu masz troszkę zdjęć zalewu: www.ga.com.pl/klimkow2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Chrumpsowa 26.06.06, 15:45 Erga, Ty sie normalnie prosisz no prosisz sie jak nic i co myślisz ze wyślesz takie cudne zdjecia i nic, nikt wcale ale to wcale nie bedzie chciał do Ciebie przyjechac, co ? Ja sie juz pakuje Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Chrumpsowa 26.06.06, 15:49 Pakuj się Mała!!! przyjeżdzaj ) zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Chrumpsowa 26.06.06, 15:36 i jeszcze tu: ibz.hornet.waw.pl/show_k.php?k=3&id=35 Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Chrumpsowa 26.06.06, 15:39 a dziś ściągne na kompa trochę zdjęć z aparatu to wam podeślę conieco. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Chrumpsowa 26.06.06, 15:51 Erga CUDNE miejsce!!!!! na zdjecia czekam z niecierpliwoscia. Potwors udalo mi sie spiac i wyszukalam te slowka co mi spokoju nie dawaly... Wiesz jednak te okiennice to nie taka glupia sprawa. Jak sie rano probowalam uczyc to otworzylam sobie okno, zeby bylo widniej i sie doslownie teraz rozplywam... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Potwors 26.06.06, 15:59 Oczywiscie na slowka spojrzyj jak bedziesz miala chwile czasu. Ja stwierdzilam, ze lepiej od razu wysle, bo potem moze zmusze sie do nauki i lepiej zeby mnie nei kusilo wlaczanie neta ))) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Potwors 26.06.06, 15:26 czy bede mogla podeslac Ci kilka slowek? Moze sie z nimi spotkalas przy tlumaczeniach... Bedzie ich doslownie kilka, a malz nie ma pojecia co oznaczaja... jesli bylby klopot to nie zawracaj sobie glowy... Choc pomyslalam, ze jako tlumacz jestes lepiej w slowniki zaopatrzona Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re:Witam 26.06.06, 16:14 Witam, przepraszam ze dopiero dzis, ale nie mam zbyt wiele czasu w ciagu dnia, bo mala niewiele spi. Na szczescie w nocy sypia bardzo dobrze Wysłałam do kilku osob zdjecia. Bardzo prosze o przesłanie ich do wszystkich dziewczyn. Mam nadzieje ze znajde troche czasu w ciagu dnia zeby do was zajrzec, niech sie tylko wszystko unormuje. Pozdrawiamy was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re:Witam 26.06.06, 16:27 melduje sie na nowym watki i spadam do domu, a wlasciwie najpierw do sklepu. do wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re:Witam 26.06.06, 16:52 Doczytałam tylko ze Kateb udrodziła synka. Pewnie jestem ostatnia, ale serdeczne gratulacje Kochana !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 17:02 No pieknie a ja siedze na starym watku i sie produkuje! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 17:09 Kochane!!! Wysłałam moją kieckę w świat))) Erga, Ciebie chyba pogięło!!! myślisz, że po tych zdjęciach to ja do Ciebie nie przyjadę???? Laska, przecież ja mam wakacje!!!!!!!!! na swoją zgubę to robisz... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 17:15 Do mnie kiecka jeszcze nie przyleciala Moze to gazeta cos szwankuje? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa spodniczka doleciala 26.06.06, 17:17 Bardzo mi sie podoba co jak co, ale na spodnice i sukienki to w promodzie zawsze sa fajne! Tylko ich spodnie na mnie zle leza... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa a ja 26.06.06, 17:21 dochodze do siebie. Popijam kawke coby jeszcze bardziej do pionu ustawic i zerkam jednym okiem na mecz Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: a ja 26.06.06, 17:34 Hej, u mnie spodnicy brak, a ja tez jestem promoda fanka! Please... i slowek od Chrumpsa niet... ki diabel? jaka cisza za oknem, wszyscy mecz ogladaja... i co jakis czas okrzyki... juz nawet myslalam, ze jakies gole, a tu nic?! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: a ja 26.06.06, 17:37 Nie ma goli, ale gorace akcje byly - pewnie stad te krzyki Zajrzalam na stronke promod - najlepsze okazje w Niemczech - obnizki o 50% Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: a ja 26.06.06, 17:54 Potwors do Ciebie też poszła, więc musi kiedyś dojść) Gviazdeczko, bardzo Ci kochana dziękuję za śliczną kartkę z życzeniami!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: a ja 26.06.06, 18:10 No to czekam niecierpliwie Na slowka od Chrumpsowej tez. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: a ja 26.06.06, 18:11 kurka w wyslanych tez mi sie ten mail nie pokazal /// Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: a ja 26.06.06, 18:14 Spodniczke juz mam! Sliczna! ) to dawaj chrumpsie jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: a ja 26.06.06, 18:47 Czesc dziewczatka, doczytalam weekend i poniedzialek. Tatankowemu mezowi gratuacje skladam. Witam Nikie, mam nadzieje, ze malej Oli zdjecia sa, zaraz ide na skrynke. Jak sie czujesz kochana, wszystko dobrze? U mnie dzisiaj nie jest nalepiej pozarlam sie z moim M. i mam go juz dosyc. Widzialam, ze o siusiakach duzo bylo pisane. Dziewczyny ktore maja juz dzieciaczki i te zaciazone mzoe wejdzieci na www.webwomb.com/chinesechart.htm i powiedzcie czy to sie zgadza. Tak dla jaj, za bardzo w to nie wierze ale moze jakby ktora chcial sie dowiedziec to te z doswiadczeniem powiedzia, czy prawde tam napisali Tylko pamietajcie, ze chodzi nie o rocznik, jezeli chodzi o wiek matki w miesiacu w ktorym nastapilo zaplodnienie tylko o dokladny wiek (miesaic i dzien urodzin). Wiecej przez moje nerwy nie pamietam. aa chrumpsiu moze fatycznie w tymmiesiacu sie udalo? Widzialam link o badaniu zarodkow przed implantacja pod wzgledem genetycznym. Mam kolezanke, ktora wlasnie zaczela ten proces. Pierwsza ciaze mial niezbyt ciekawa. Rutynowo zrobili jej badanie na podiadanie jakiegos tam zmutowanego genu, okazalo sie ze ma. Wiec stwierdzili, ze to nie jest niebezpieczne bo zeby dziecko bylo zagrozone ta choraba oboje rodzice musza tego mutant miec a to sie zdaza raz na iles tam milionow przypadkow (nie pamietam dokladnie proporcji ale male prawdopodobienstwo). No i okazalo sie, ze jej maz tez go ma. Byl straszny stres i panika bo dopiero w 6 m-cu ciazy mogli okreslic czy dziecko jest chore czy nie. Miala amnio punkce (nie wiem jak to jest po polsku, gdzie igle wbijaja przez brzuch i pobieraja wodu) A chodzi o straszna chorobe. Nie pamietam nazwy po angielsku ale jest to choroba, w ktorej dzieciom w brzuszku nie rozwijaja sie pluca do konca i do tej pory umieraly te dzieci przed 20-tym rokiem zycia, teraz dozywaja nawet 25. Te dzieci trzeba kilka godzin dziennie co pare godzin opukiwac po plecach bo nie wydalaja czegos tam i zbiera im sie sluz w plucach i przez to dusza sie popropstu. Nawet przy najlepszej opiece dzieci te co chwile lapia infekcje i zapalenia pluc i mecz sie strasznie, musza miec osobny tok nauczania, przez to opukiwanie nie moga chodzic do szkoly. Takze ta kolezanka chca miec drugie dziecko musi zrobic in vitro i selekcje genetyczna przed impantacja. Maja teraz straszny wybor przed soba bo musza wybrac w najblizszym czasie ile zarodkow umiescic w macicy. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 18:36 Moze poczekamy jeszcze troche? Bo ja wyszystko opisalam - razem z kontekstem etc. a nie mam tego w wyslanych wiec nie moge zrobic przeslij dalej... Polazilam sobie po www matematycznych i jestem zalamana - nic nie pamietam... A przeciez liczylam te funkcje, ciagi, robilam rownania, nawet bryly kleilam a pamietam wzory tylko na pole kwadratu i prostokata... No comment... Znajoma studentka matematyki obiecala mi pomoc tzn. w tym co ja nie bede mogla sobie przypomniec... Tylko ja musze niezle popracowac, zeby choc te podstawowe wzory se przypomniec... Oj kupa pracy mnie jeszcze czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 18:47 No dobrze, to poczekam do jutra. ja z matmy tez nic nie pamietam... ale ja nie musze No, ale chyba dzielnie sobie poradzisz, jak juz sie wgryziesz to sobie poprzypominasz, wiesz? trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 18:49 PS. Dlaczego moj pan maz krzywi sie, jak proponuje na kolacje salatke jakas pozywna? jak mozna cos cieplego w takie upaly gotowac?? moze caly dzien w klimatyzowanej pracy a potem w klimatyzowanym samochodzie siedzi, to chyba nie czuje tego co ja... moze jak wroci to zmieni zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 18:52 Wrzaski i klaksony! juz nie mieszkam w cichej okolicy, a przez ostatnie 2 godziny tak bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: zdjecia malej Oli 26.06.06, 19:01 Czy moglby ktos mi przeslac bo do mnie Nika nei wyslala. Jestem wdzieczna, buzka. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:04 U mnie to samo czyli klaksony ))) Potwors moj maz tez tak przyzwyczajony do gotowanych rzeczy, ze nie ma przepros, zeby nie bylo... Cale szczescie sosy czy ragu robie w wiekszej ilosci i potem zamrazam - potem to tylko chwilka na ugotowanie makaronu i podgrzanie rozmrozonego sosu )))) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:07 My na szczescie sloiczki z sosami mamy od tesciowej - teraz pesto mniam ale on przez telefon juz prawie mi kazal przygotowywac cukinie. na szczescie powiedzialam, ze salate trzeba zjesc dzisiaj bo umrze, ale ja bym salatke zrobila z tunczykiem, jajkiem czy czymstam, ale widze, ze chyba sie nie uda. Jutro on pracuje w domu, to moze mu sie bedzie chcialo robic cukinie No a wczoraj musialam stac przy goracej patelni i robic risotto! za goraco na takie jedzenie. szkoda, ze tylko mi no dobrze, juz nie narzekam ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:13 Risotto uwielbiam i odkrylam, za pomoca wloskiej gospodyni, ze dobrze robi na pocz wlanie troche rosolu, wymieszanie, a potem druga dolewka - tak by bylo wiecej niz ryzu i mozna zostawic tak na jakis czas pod przykryciem na malym ogniu nie mieszajc non-stop Lepiej risotto troche przykrywac wtedy tak rosol nie uciaka w postaci pary i sie ryz nie przypala - no i nie trzeba ciagle stac przy garze - tzn. mieszac trzeba dosc czesto, ale nie non-stop. U mnie nawet jakies grupy rowerowe kraza po ulicach i piszacza - nie tylko klaksony... Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 18:58 Czesc Olcia, a o co sie z mezem poklocilas? Wspolczuje Twojej kolezance... takie wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:15 naest nie pytaj, jechalismy wczoraj z imprezy i (ja kierowala on pil) i juz przed autostrada stoi znak, ze jest zablokowana akurat przed naszym zjazdem. Wiec mowie, ze pojade okreznymi o nmi na to, ze czytac nie umiem i to na pewno na jakies roboty drogowe i nie wszytskei pasy tylko 1 lub 2 (dodam ze naku nie widzial bo siedzenie z rpzodu prawie na lezaco rozlozyc) powiedzial,z e mam jechac autostrada, no i pojechala, po 10 minutach jazdy stanelismy i ani troche sie nie ruszalismy. W dali widac karetki, helikoptery i straz pozarna, takze wypadek powazny. Wszyscy zaczeli zawraca, ael ze to autostrada no to nei ma jak inaczej, tylko niezgodnie z prawem trzeba bo trawie miedzy dwoma kierunkami autostrady. Zaczal marudzic , ze nei ma tak zrobic bo jego na mandaty nie stac itd. itp. Dodam, ze polowa ludzi tak rrobila i nei mysle, ze policja by sie przyczepila. AAA no i swiatelko od paliwo sie juz zaczelo swiecic. Wiec zawrocilam i zjechalam zeby zatankopwac i inna autostrada pojechac, okazalo sie,z e stacji niet bo w remoncie, musialam pojech jeszcze w innym kierunki. On w ogole marudzi jezeli nie jest kierowca tylko siedzi oboka jeszcze najgorzej jak jest po paru dnikach to marudzi za wolno, za szybko , nie z tej strony, czemu tak jadziesz a nie inaczej. On mysli, ze ja jego mama jestem co jezdzi koslawo i predkosic po wyzej 40 km/h nie osiaga. Ja jezdze codziennie i wcale nie gorzej niz on. Jak bym go nei posluchal to w domu bylibysmy o 23:30 a nie o 1:15 rano. i on sie dzisja nie odzywa i fuchy stoi, za to zawracanei chyba nei wiem o co mu chodzi, rano wyciagnelam reke z torba zeby mu podac to tylko dziwnie mnie zmierzyl i nie wzial. Buzi na powitanie rano tez nie dostalam. ojj ja w woje milczenia moge grac dlugo, on wie, ze jestem zaparta. Wlanie pojechac po rzeczy do sushi bo chce robic i juz dzwonil 3 razy czego jeszcze w lodowce nie ma, takze biedaczek musial sie przemoc i numer wykrecic, probuje byc mily teraz, niech spada, teraz ja bede zgryzliwa. No i tyle sie nagadalam a Wy pewnie w polowie przestalyscie czytac bo nudy same. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:20 Olcia mezowi wprost i juz"! Co to za fochy? Ja wole powiedziec wprost co mi sei nie podoba w zachowaniu meza niz sie wkurzac! ja czesto mowie mojemu malzowi, ze jest polish-cham )) Kurka ale halasuja, piszcza trabia normalnie myslec sie nei da... Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:22 Ja tez risotto bardzo lubie i fajnie nam zazwyczaj wychodzi, i z tym staniem przesadzilam, ale ponieważ mi jest goraco nawet jak nic nie robie, to rozumiesz, ze risotto wydawalo mi sie przesada Olcia, wszyscy to mowia, ze najgorsi sa kierowcy-pasazerowie..,. widze, ze rzeczywiscie Ci sie narazil, ale moze Cie jeszcze jakos udobrucha? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:23 Przeczytalam co napisalam wyzej i sie zalamalam No nic - te halasy przeszkadzaja mi w mysleniu... Potwors u Ciebie tez caly czas wariuja???? Ja juz okna pozamykalam, bo glowa mnie robolala... Moze doszedl moj mail? Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:25 ja mam nerwa dzisiaj takeigo, ze cos, az mnie nosi. Nie wiem czy to tylko przez niego czy tak ogolnie tez. Najlepiej do domu bym poszla a tu dopiero 13:30, chyba pod biurko wleze i bede udawala, ze mnie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:26 U mnie juz ucichlo, ale znowu zaczeli kosic trawe, albo cos w tej podobie. Cos za cos... A majla niestety ni sladu ni popiolu. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:33 hmmm /// moze rzeczywisie naskrobie jeszcze raz... A tlumaczylas cos chemiczno-biologicznego lub matematycznego? No bo terminy mam wlasnie z tych dziedzin... Olcia - zly czas. Wiesz ja zawsze mialam nerwa jak czekalam na @. Co do 2 kresek u mnie to naprawde marne szanse, bo ta infekcja moze zmieniac ph pochwy i wlasciwosci sluzu i dlatego tak dlugo sie staram. Tak wiec nie ludze sie co do ciazy. Zwlaszcza, ze mialabym stresa, ze przez infekcje moze cos byc nie tak. lepiej, zeby malpa przyszla i zebym spokojnie sie wyleczyla z tego paskudztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:37 Noto tego Ci zycze. Lepiej niech przydzie w tym miesiacu, wyleczysz sobie co masz wyleczyc i w nasteonym cyklu po leczeniu na pewno sie uda. Po co masz sie denerowac. To Twoj 9/10 cykl staran o ile dobrze pamietam? Ja mam przeczucie co do @, w tym cyklu tez nic z tego nie bedzie. No coz w chinskim kalendarzu napisane, ze w przyszlym miesiacu jak sie uda to niby dziewczynka ma byc, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa to moj 12 cykl staran 26.06.06, 19:38 Starania lipiec a potem od wrzesnia zeszlego roku Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:34 Dziewczyny a macie zdjecia od Niki? Jak tak to przeslijcie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:36 Chyba jeszcze nie wysylala nic. To napisz jeszcze raz. nie tlumaczylam, ale co dwie glowy to nie jedna Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:38 Nika napisala: "Wysłałam do kilku osob zdjecia. Bardzo prosze o przesłanie ich do wszystkich dziewczyn." takze ktos musi miec Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:39 oki juz biore knigi do rak i pisze slowka + kontekst - moze wysle z innego maila... Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:40 Ach, no rzeczywiscie, tak pisala, masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:41 moze te dziewczyny, ktorym wyslala nie sa na forum? Pewnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:42 Czytal ktos? search.barnesandnoble.com/booksearch/isbnInquiry.asp? z=y&isbn=073820949X&itm=2 Moze sobie dzisiaj kupie na poprawe humoru, podobno fajna ta kasiazka. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:43 chyab sie nei laduje, chodzi o Belly Laughs: The Naked Truth about Pregnancy and Childbirth napisane przez Jenny McCarthy Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:55 Hmm ja tam juz swoje odsiedzialam na forum i jak bede w ciazy to sie bede sluchala swojego lekarza i tyle Bo wyglada na to,ze wreszcie znalazlam kompetentnego!!! Olcia a o czym ta ksiazka? jest jakis opis??? Potwors wyslalam z innej skrzynki te slowka Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:57 No i znowu sie wrazilam nieprecyzyjnie... Chodzilo mi o to, ze jak bede w ciazy to raczej nie bede zadnych pozycji traktujacych o ciazy czytac... No i teraz tez mi sie nie chce, bo spora wiedze juz zdazylam zdobyc ))) uff jaka ulga za oknem halasy ucichly... Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 19:58 Chrumpsie, slowka doszly,l ale lece do kolacji! jakby co to z M. skonsultuje - w koncu inzynier caluski na razie, moze mi sie jeszcze uda zajrzec, zobaczym. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 20:00 dzieki i smacznego ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 20:20 Ta ksiazka jest o ciazy ale nie z medycznego ani psychicznego punktu widzenia, tylko kobieta ktora to przeszla opisuje ciaze w sposob humorystyczny. Pare naglowkow z ksiazki: So You Got Knocked Up? (Getting Pregnant) Honey, Your Sperm Really Do Work! (Pregnancy Test) Barf-O-Rama (Morning Sickness) Niagara in My Pants (Vaginal Discharge) Psycho Chick (Hormonal Rage) Holy Shit, I Think I Hard-Boiled My Baby!!(Taking Hot Baths) Granny Panties (Letting Go of the G-String) I Can Either Pee on You or You Can Get the Hell Out of My Way! (Frequent Pee Breaks) Passing Stonehenge (Constipation) Is It a Penis or a Vagina? (Finding Out the Sex) Can I Have a Mustard Sandwich with Pickles, Anchovies, Peanut Butter, and a Little Cottage Cheese? Oh, and Throw a Few Fish Sticks on There! (Cravings) Where in the Hell Can I Find a Muumuu? (Nothing to Wear) Is That an Apple on Your Rectum or Are You Happy to See Me? (Hemorrhoids) Hi, Porn Star! (Engorged Breasts00 Did a Sewer Tank Explode or Did You Just Fart? (Gas)0 Hands Off, Dude! (Strangers Touching Your Belly) I Can't See! I'm Bleeding! I Can't Stand It!! (Weird and Painful Bits and Pieces) Is It Hot in Here or Is It Just Me? It's Just Me (Hot Flashes and Fainting Spells)00 Oh, Oh, Oh, Oh, OOOOOOOOHHHHHHH! I'll Take Another One of Those Please! (Orgasms in Pregnancy) The Crying Game (Hormonal Blues) It's a bird!! It's a Plane!! No, It's a Really Swollen Pregnant Lady! (Water Retention)0 That Ain't My Ass!! (Cellulite Again)00 No, Not Yet! I'm Not Ready for This Yet! (Premature Labor) Poopin' on the Table (The Dark Side of Delivery)00 The Blue Twinkies (Your Swollen Vagina)00 Die, Model Bitch, Die! (Hating Skinny People00 OOOOH! I Think I Felt the Baby Move Or Maybe It's Just Gas (Baby Kicks)00 Pig in the Pasture (Sex in the Ninth Month)00 The Moment of Truth (Labor and Delivery)00 Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 20:48 Szukam znajomemu zakwaterowania w Augustowie na 7 os. Ma ktoras sprawdzone miejsca? Niestety w Domu Nauczyciela wszystko zarezerwowane... Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Chrumpsie 26.06.06, 20:53 Majla odeslalam Olcia, ksiazeczka wyglada na sympatyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 21:07 Aha, ja kiedys jezdzilam do osrodka PTTK, ale nie wiem, czy jeszcze jest i dziala.dawno to bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 21:09 Dzieki Potwors za slowka. Tez nie wiem co to znaczy ten jednomian - no ale nic to Co do Augustowa na stronce www.augustow.pl jest duzo fajnych propozycji noclegowych tak wiec jutro cos sie wybierze ))) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 22:02 Chrumpsowa, jeżeli chodzi o jednomian (tylko nie wiem czy akurat tego szukasz): www.wsp.krakow.pl/ibe/websites/funkcje/wielom/jednom.htm z matematycznym pozdrowieniem m. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 22:03 Megi MEGA KISSS dla Ciebie!!! Az sie wzruszylam!!!!!!!!, ze majac malucha w domu(a co za tym idzie duzo pracy) chcialo Ci sie szukac tych jednomianow... Jestes kochana!!!! ))) Wielkie dzieki ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 22:06 Chrumpsowa ja się przyznaję, że po matmie jestem więc tak mnie sentymentalnie ten twój jednomian natchnął)) a mój mąż realizuje się teraz w roli ojca więc miałam czas was doczytać Usciski m. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 22:07 )))))))) ale i tak kiss dla Ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Megi 26.06.06, 22:17 Bardzo mi pomoglas!!!!!!!!! Teraz jestem w stanie rozwiazywac zadania, bo rozumiem o co biega dzieki tej definicji!!!!!! Kiss, kiss kiss!!!! Wielkie dzieki )))) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 22:28 spozniona melduje sie na wakacyjnym pocianie - koczkodanie. I znow byly zdjecia w sieci, i znow mnie ominelo. Dotarla do mnie tylko sliczna Panna Mloda Enterek (ale za to jaka promieniujaca!), natomiast ani fiordow, ani spodniczki, ani zdjec od NIki niet. Moze sie ktoras zlituje, co? Dzis spedzilam bardzo mily dzien w parku z kolezanka z poprzedniego kursu i jej synkiem. Ona jest Chinka a jej maz Niemcem, maly jest taki slodki, jak tylko mozna. Widac, ze ma azjatyckie rysy, ale caly jest jakby okraglejszy, naprawde dawno nie widzialam takiego fajnego dzieciaka. I grzeczniutki. Ma 3 miesiacy ale prawdziwy z niego czarus, jak juz udalo sie pokonac otworzenie oczu, to posylal usmiechy na prawo i lewo, a potem znow lezal sobie w wozku i ogladal swiat. Poza tym m poszedl znow do pracy i kolejna dluga noc przede mna. ale poczytam sobie ksiazeczke. pozdrawiam was wieczornie Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Jaania 26.06.06, 21:36 niech Wasza miłość kwitnie i niech zakwitnie pieknym bobaskiem, czego Ci z całego serca zyczę. Althea, pominęłaś mnie przy wysyłce zdjęć fiordów, zapłaczę się zaraz. Monia, spódniczka naprawdę super, nie widzialam takiej u nas. I tyle jestem w stanie napisac po dzisiejszym koszmarnym dniu. Jeszcze Was nie przeczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Jaania 26.06.06, 21:43 Jutka, ja nei wysylalam zadnych zdjec. Nie mam czasu siasc i je zmniejszyc, piore, prasuje, pakuje i czytam o przeziernosci karkowej i nie wiem w co mam wlozyc rece. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Jaania 26.06.06, 21:55 upppssss, to przepraszam ) w oczy mi się rzuciło, że któraś babeczka napisała, ze piękne fiordy, więc resztę sobie dopowiedziałam tak czy inaczej czekam na foty jak znajdziesz chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Jaania 26.06.06, 22:08 No trudno, mężowi zabrakło atutu zwanego piersią więc obowiązki wzywają. Śpijcie dobrze m. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Jaania 26.06.06, 22:54 Janiu, zatem jeszcze raz..Sto lat!!!!!!!!! I cisza jakas nstała..dobrze,że zagranica się dzis udzielała..... A ja padam na mordkę( Niedawno wrócilismy od rodziców....truskawki juz w zamrażarce))Dziewczyny umyte, nakarmione smacznie śpią...brat objął wartę i mogłam jechac do domku)) Wiecie,ze one ani razu nie spytały o mamę??? Starsza powiedziała siostrzeńcowi...że teraz jej mamusia wybrała inny nowy domek i tam bedzie mieszkać( Kuba, gdy mi o tym opowiadał płakał....a ja musiałam trzymac fason: (( Ech, nie bede juz smęcić... Fantaise,nie będę ich czyscić, poniewaz ich nie mam!!!to częsty powód naszych sporów..męzul od 3 lat nie może sie zabrac za instalowanie tych kratek((n A w drzwiach mam kółeczka i łatwo sie jej czyści! Tatanko, bardzo sie ciesze ,ze masz juz meza magistra....a jeszcze bardziej raduje mnie fakt,ze możesz juz prawie spokojnie przebywac w towarzystwie dzieciaczków)) Megi, noz niestety w tym cie biedny nie zastapi!!! cytrus, ty sie nie zastanawiaj, tylko pisz ten rozdział a potem machnij zakończenie...za tymi promotorami sie nie zdązy...czasem są jak chorągiewki...Ciesze sie ,ze dzis juz było lepiej.Dobrze miec przy łózku kawałek chleba i zjesc go na leżąco.... Althea, szkoda,ze mnie tam nie ma , pomogłabym ci z tym pakowaniem....Zatem ubiliscie targu z megusiowym bratem??? Uważaj, bo cie prześwietli przy okazji)) Za wszystkie wyniki trzymam kciuki... Erguś, śliczna ta działeczka...oj kusi, kusi.... Widzę,że tym razem bebelek przywołuje cie do porzadku))A ja sie pytam znowu kiedy te męzowskie badanie???????? Tycjo, wskakuj do wody w wannie)) Bebelku, no i klaps za to noszenie....a męzus co taki roztargniony????No tak dusza artysty...zapomniałam A stolarza męczcie!! Melbus jeszcze duzo zostało??? Co robisz z dziecieciem w trakcie wakacji????? Nikusiu, pewnie małą męczą te upały i dlatego taka niespokojna,...dobrze,ze chociaz noc spokojnie prześpi)) Prosze ucałowac ode mnie Oleńkę!!! Olcia, pomecz go, przeciez to on zawinił)) Horticzko, witaj po urlopiku!!!!!! Stokrociu, super to wasze cudo!!!! Marudko, stanowczo za mało się odzywasz!!!Przytulam!!! A i rezerwuj sobie wizyte do docencika Fantaise, moim zdaniem juz czas na jakies konkretne ruchy))Może on da ci wczesniej zielone światło....wiem,że cos pisała,że go długo nie ma...ale czas tak szybko ucieka..nie zwlekaj.... Ant, masz wspaniałych rodziców!!! A dzieki temu troszke odpoczniesz, pouczysz sie w spokoju na egzamin...a i chata wolna to wióry moga non stop lecieć)) Lalisiu...wiesz, troche sobie o was myślałam...Może mąz po prostu boi sie zajmować małymi, poniewaz ciagle jest w pracy...a dziewczynki wczesnie ida spać...dobrze,że sie przełamał i zajał na dłużej amelką...Buziaczki!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Jaania 26.06.06, 22:21 Witajcie dziewczyny.... Od razu pisze, że zazdroszę Tym, których domek znalazł sie na lini burzy która przechodzi przez Polskę. We wrocławiu padało i wiem, że już w Wawie leje, a u mnie dalej gorąco i nawet przeciągu nie idzie zrobić. Dziękuję w imieniu P. za gratulacje. Czytał razem ze mną i bardzo się cieszył, że pamiętałyście, żeby kciukasy trzymać. Nareszcie kamień spadł mi z serduszka Okres pisania prac bardzo przypomina mi o stracie dzieciątka i myślę, że zamknięcie tego rozdziału bardzo Nam pomoże. Oj coś ostatnio Was zaniedbuję, ale jakoś czasu brakuje... Na budowie pełno roboty i w naszym życiu dużo sie dzieje... Ale dzięki temu nie wpadam w psychozę czekająć na dzidziusia. W nagrodę za zdaną mgr kupilam P. grę Fifa 2006 i biedaczek nie może przez nią nawet kolacji zjeść... Cieszy się jak małe dziecko. Bebelku - cieszę się, że Tosiczka ma się lepiej. Dzielna z niej baba!!!! Balbonki ja nadal nie wiem gdzie Ty pomieszkujesz! Domyslam się, że jesteś zajęta sprawami Twojego brata... Przykro słuchać kiedy dzieją się takie rzeczy.... Najbardziej mi dzieci szkoda!!! Jutka - piszecie sie na następny weekend???? Buziaki dla Ciebi i proszę mi się nie smutać. Janiu jeszcze raz wszystkiego Naj. Nikuś cieszę się, że u Was wszystko się układa i że z Oleńką dobrze! Althea - podziwiam Cie!!! W takie upały do Polski jechać... Oj ja tez chcę na spotkanko Grycanowe!!!! Marudko jak tam zatoki?? Lepiej już??? Może jednak wykup Słońce te leki!!! Co P powiedział na wyjazd??? Jak sprawa z autkiem??!!??!! Ant - ale rocznicowe świętowanie było. Sąsiadów olejcie tak jak my. Co to znaczy... że niby nie można w lecie z mężęm poszaleć bo okienka otwarte... nasze otwarte i jakoś się nie przejmujemy. Kocurku - co ze zdjęciami???? Ja chcę zdjęcia!!!! Ergusiu - co tak ciuchutko?? Jakąś pijacką imprezę trzeba skręcić, bo jak tak dalej pojdzie, to same abstynentki tu zostaną. oj uciekam do łóżka, bo wczoraj tylko cztery godzinki spałam. Dobranoc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Megi!!!! 26.06.06, 22:24 Jakże mogam zapomnieć.... Buziaki dla Mikiego od e-cioci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Megi!!!! 26.06.06, 22:34 Melduję się na nowym wątku Spóźnione zyczenia urodzinowe dla Fantaisie i rocznicowe dla Ant i Jaani. Dziewczyny - spełnienia marzeń a w szczególności tego jednego, ktore nas połaczył - wrzeszczącego własnego tłumoczka w ramionach Nie bylo mnie przez weekend, bo teście do nas przyjechali i nie było kompletnie czasu by komputer włączyć. Zaliczyliśmy wesele, wybawiliśmy sie mimo wysokich teperatur i obiedliśmy się pyszności za wszystkie czasy)Ale niewyspani jesteśmy do teraz. Rodzice M mimo pójścia spać nad ranem już o 9 byli na nogach i domagali się śniadania!!!Więc trzeba się było zwlec z łóżka i ruszyć do roboty a potem maraton po mieście. Dziś rano pojechali i na dwa tygodnie mamy sposkój. W lipcu wybierają sie na urlop do Kazimierza i po dodze do nas zajadą. Robiłam za idealną synową, na obiad dalam im lekkieo kurczaka w sosie jogurtoym z sałatą a na deser tarta z truskawkami i galaretką)) No i teraz zasypiam na stojąco))) Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka ale miałam dzisiaj dzień!:( 26.06.06, 22:41 nie dość że tak gorąco to pech od samego rano, już zastanawialiśmy sie z P. czy dzisiaj przypadkiem nie 13-tego. Zaraz rano przywitała mnie wstrętna @ - wogóle sie jej jeszcze nie spodziewalam bo dzisiaj 28dc czyli faktycznie cykl miał 27dni - jak na mnie to bardzo mało. No nic jakoś to przeżyłam, bo wiedziałam że skoro sie i tym razem nie uda to czeka nas wizyta u lekarza i może posuniemy się chociąz o krok dalej. W pracy na szczęście wszystko ok. Natomiast na 19 miałam egzamin. O 18.10 wołałam już P. żeby jechac, ale szykowalam mu jeszcze śniadanko do pracy na nockę,w koncu 18.20, wsiadamy do auta a tu d..pa blada nie zapali, ni cholerę! no więc szybko da taty żeby pożyczył swojego, pojechaliśmy, napisałam egzamin (w środe okaże się czy wogóle pozytywnie) wsiadamy do autka i jedziemy z 15 metrów i znów d...pa blada zgasło i nie ruszy! , nie zapali! nosz taki pech! zadzwoniliśmy po znajomego, żeby nas podcholował, przyjechał z moim tatą, który jeszcze spróbował zapalić samochodzik i wyobraźcie sobie że za 3 razem zaskoczył! uznałam że to mój P. nie umie jeździć bo wszystko się w jego łapkach psuje mało tego przyjeżdżamy pod domek, mój P. już do pracy spóźniony, ale jeszcze spróbował zapalić naszego i wiecie co?...zapalił - ręce mi opadły! tak sobie myślałam, że ja może miałam nie jechać na ten egzamin skoro tak sie to wszystko potoczyło? ciekawe jak go napisałam biorąc pod uwagę moje dzisiejsze szczęście? pozdr i zmykam nadrobię jutro bo dzisiaj padam na pycholka buziaki M. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 22:36 Abie- co miałam to posłałam niestety miałam tylko spódniczkę Moni, zdęc od Niki nit( Enterku- nosz, elegancka kobitka z Ciebie) uwielbiam ślubne zdjęcia!! dzięks... Tatanko- jakie leje w Warszawie?? nie u mnie ledwo pokropiło, oddychac nie ma czym... wykończyc się można... lece spac ukontentowana bramką tottiego) k. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 22:55 Bebell - tosz to może inna Warszawa?? Dostałam info z samego centrum huraganu, że trzeba kompa wyłączyć i Tv bo burza szaleje Oj widać jakieś niedomówienie powstalo... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 23:05 Tatanko, juz ci pisze na priwa!!! A w sprawie burzy...to zrobiła nas dzis w konia...Rozwiesiłam mamine pranie i poszłam zrywac truskawki....zaczelo kropić...no to sru...lece , zbieram...troche jeszcze bylo wilgotne...a za godzinke musiałam rozwieszac na nowo...tyle deszczu było, co kot napłakał....Tylko sie nabiegałam(( Feromonko, toz to pech z tymi autkami((A egzaminek na pewnozdałas!!! Ane a co wykładasz??Anatomię??Zdolni ci studenci, nie powiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 23:16 Balbinko - sciskam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 23:28 Donoszę, że parę regionów Warszawki burza potraktowała solidnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale się bałam.... Nie mam zdjęć Niki??? Czy w ogóle ktoś je ma? Abie, sprawdziłam kiecka poszła do Ciebie i to podwójnie przez przypadek, więc nie wiem gdzie ta cholera się podziewa Enterku, baaaardzo dziękuję za zdjęcia! Ślicznie wyglądałaś, a Twój mąż(jak to ładnie brzmi) taki przystojniacha, że majtki przez głowęDDD Balbinko, strasznie mi przykro, że takie rzeczy spotykają Twoją rodzinę....trzymaj się kochana!!!! Tatanko, musisz na te lody do nas przyjechać, ja Ci mówię wsiadaj w pociąg i na kilka dni do mnie przyjeżdżaj) Ja się czuję jak na grobowcu, dookoła mnie same kwiatki, a niektóre zaczęły wydzielać specyficzną woń..... Feromonko, bardzo mi przykro że @ przyszła....buziak Ciekawe jak tam sąsiedzi Ant dzisiajPP Zuza, dzielna dziewczyna byłaś!!!! gratulacje Bebelku, a jak dzisiaj Tosica? lepiej? Jutka, mam jeszcze jedną czekoladową na oku))) chyba się wybiorę na zakupki! Odpowiedz Link Zgłoś
misia_7 jestem 26.06.06, 23:30 witam po dlugiej nieobecności... już myślałam, że sobie z wszystkim radzę, ale Młody daje czasem popalić że ho ho. jak już sie w domu z wszystkim uwinę , to jest wieczór i komputer zajmuje mój M. Na szczęście zasnal teraz przy meczu więc jestem. Lalisiu, bardzo dziękuję za fotki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 23:34 Fantaise, fajowa spódniczka!!! I żałuje,ze nie mieszkam blizej Was....wybrałabym sie z któras na zakupy....a tak jak na razie nie mam w czym smigać(( nie dostałam fotek nikusinej córuni(( Chrumpsiku,no tak niby dorosli ludzie...a nie mogli sie porozumieć...teraz musza sie zbierac emocjonalnie..a na pewno bedzie jeszcze wywlekanie róznych brudów...bleeee Dziewczynek mi szkoda...zwłaszcza starszej, bo juz wszystko rozumie. Nie wierze,ze wszystko jakoś sie ułozy ...chyba nie na tym etapie. Rodzina jak zwykle w krytycznych sytuacjach stanela na wysokosci zadania.Brat wie,ze może na nas polegac i troche sie uspokoił. Najgorsze teraz beda te przepychanki w sądzie ((( Na razie chce wystapic o separację... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 23:47 Ojej Balbinko, ja nie sądzilam że doszlo już do takiego etapu((( Trzymaj się kochana!!!! I też żaluję, że nie mieszkasz bliżej nas! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 23:53 Ide spać...jutro czeka mnie podwójna ilość materiału do nauczenia(( Dzisiaj nie miałam ani sił,ani głowy....tylko płakac mi sie chce... Całuje wszystkie i goraco sciskam!!! Tatanko zajrzyj na pocztę!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 26.06.06, 23:57 Tez idę spać, będę się myć w Kropli Beskidu, znowu nam wyłączyli wodę(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 00:09 Fantaise, my nie mielismy wody do 21...jakas awaria...Nawet nie zdazyłam pozmywac po obiadku((Męzul teraz sie zabiera.... Feromonko, sciskam mocno, mocno, mocno....Może powinniscie zaczać juz wcześniej staranka???Miałas juz monitoring??? no nic babeczki..spadam... a karne bardzo mi sie podobały)) Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 00:12 a ja spać nie mogę Mój mąż śpi w stanie lekko odbiegającym od normy byli jego koledzy z pracy oblać odejście stanu kawalerskiego duszno..... za parę godzin trzeba wstać.... miłego dzionka Wam życzę mniej dusznego.... chyba nie zajrzę przez cały dzien, bo pracy będzie mnóstwo - braki kadrowe w firmie.... spróbuję wieczorkiem... cieszę się, ze zdjęcia się spodobały powiem Wam, że nie lubię swoich zdjęć, ale z tego dnia są FAJNE no! Odpowiedz Link Zgłoś
misia_7 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 00:20 ech ja też jeszcze nie śpię, jakaś nerwowa jestem dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 00:21 Usp zaraz sie poprawie i posle fotki do naszej Misi )) Ja nie spie, bo dociekam prawdy na forum Zdrowie Kobiety... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Moje fotki fruna do Misi :) 27.06.06, 00:37 No nic - ide spac. Jednakze moja wiedza odnosne nadzerek etc. z dnia na dzien coraz wieksza... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Jejejejejejejej!!!!! 27.06.06, 00:51 YES YES YES!a wiecie, dlaczego tak krzyczę????? 191 441 znaków, 118 stron, prawie 5 lat krwi, potu i łez;PPPPP Kurna, napisałam!!!!!!!!!! Oby poprawek było jak najmniej;PPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Jejejejejejejej!!!!! 27.06.06, 00:53 Oj jak dobrze, ze przed zamknieciem kompa jeszcze zajrzalam Pewnie jako pierwsza moge Ci Melbus pogratulowac napisania doktoratu!!! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Jejejejejejejej!!!!! 27.06.06, 01:05 Malba, gratuluję i podziwiam! Moja magisterka rodziła się w bólach (choć szczerze powiedziawszy strzeliłam ją w dwa tygodnie, bo nie miałam zdrowia dłużej się z nią męczyć), więc doktoratu pisać nawet nie zamierzam. Tym bardziej podziwiam wszystkich, którym się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Jejejejejejejej!!!!! 27.06.06, 08:04 Melba - gratulacje!!!!!!!!! teraz musisz sobie odpoczać, moze jakiś mały urlopik?? Zasłużyłas A ja zaraz będę krzyczec - żadnych zdjec nie dostałam!!!!!!!AAAAAAAAAAAA mam spódniczkę Fantaisie a ślubnych Enterka niet, małej Oli niet - podeślijcie mi póki mam czas obejrzeć!!!!Plisssssss Dziękuje jeszcze raz za wszystkie życzenia A prezentu dla P. na urodziny chyba nie bedzie ((( zaczynają sie objawy @owe, wkurzona ciagle jestem, boli mnie prawy jajnik, piersi zaczynają bolec....ech...a już miałam nadzieję(( Za tydzień idę na wieczór panieński. Miałam problem z prezentem i wiecie co z koleżanką wymyśliłyśmy? Że matce karmiącej nie wypada zapraszać striptisera, (zreszta ja sama nie chciałabym oglądać jakiegoś kolesia kręcącego nasmarowanym oliwką tyłkiem tylko zamówimy jej tort w kształcie pewnego męskiego organu )) Tort ma być czekoladowy PPP myslę, ze bedzie śmiesznie...zobaczymy w nastepna sobotę ech, załuję bardzo ze sie nie spotkam z dziewczynami u Tatanki.... na razie tyle, papa Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Hej hej!!!!! 27.06.06, 08:05 Hej dziewuchy, dorwalam sie od kompa na chwile i nawet nie mam czasu sprawdzic co u Was slychac. Przyznam ze troche sie wczasuje ostatnimi czasy i nie mam kompa. Bylam w gorach, n iedlugo jade spowrotem jeszcze na pare dni. A co na pociodanie????? Jakies dobre wiesci? Ja sie czuje dobrze, ale zaczal mi delikatnie brzuchol twardniec pare razy dziennie i nie wiem czy mam sie zamartwiac czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Hej hej!!!!! 27.06.06, 08:07 troszke wczesnie to twardnienie brzuszka lepiej powiedz o tym swojemu gin ale nie stresuj sie Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Hej hej!!!!! 27.06.06, 08:08 Pity Finko - nie mam pojęci czy to powód do zmartwienia. A moze na wszelki wypadek do gina isę udaj? Fajnie Ci, ze sie wczasujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Hej hej!!!!! 27.06.06, 08:12 oczywiście miało być Pitu Finko a nie Pity Finko.... Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Hej hej!!!!! 27.06.06, 08:14 znowu bedzie upal wiec za chwile wybieram sie na spacer puki nie jest tak goraco. Wczoraj maz zostal z dziewczynami na placu zabaw a ja poszla soibie do solarium musze o siebie zadbac bo wszyscy mowia ze zle wygladam ze bardzo shudlam no ale z tym to nic sie nie da zrobic) ale o wyglad izadbam wtedy tez bede miala lepsze samopoczucie a niestety norumalne opalanie odpada z dziecmi Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Hej hej!!!!! 27.06.06, 08:28 Melba!!! Gratuluje!!!! i podziwiam! Ale ulga, ze juz koniec, nie? www.fertilityfriend.com/home/113eba Sluchajcie, specjalistki od <a href="http://www.fertilityfriend.com/home/113eba">wykresów</a> : robi mnie FF w konia, bo wlasnie wypatrzyl kolejny skok i przesunal mi oznaczenie owu z dnia 15 na 18. czy ma racje?? Balbinko, tak mi strasznie przykro z powodu Twojego brata! znowu sie zdenerwowalam. A moi M. wczoraj rozmawial z tym kolesiem z Hameryki, co tez sie maja rozwodzic... i sytuacja wyglada inaczej, niz ta dziewczyna przedstawiala: otoz na przyklad on z ta swoja nowa "miloscia" nie poszedl jeszcze do lozka. Ale uwaza, ze sa dla siebie stworzeni itd. Problem w tym, ze jego zona jest dosc specyficzna i on po prostu po 15 latach zwiazku, kiedy praktycznie to on wszystko ciagnal, cos w nim peklo, i juz nie jest w stanie dalej tego robic. No a ona jak uslyszala o innej to natychmiast go z domu wyrzucila, i mowi, ze rozwod, mimo ze on jeszcze chciał jakos udawac, ze nic sie nie stalo ze wzgledu na malego. I w sumie nie wiadomo, jak byloby lepiej. czy te milosc mozna jeszcze uratowac, wiec warto zawalczyc; czy byloby zle, ale skonczyloby sie za pare lat jeszcze gorzej. Znowu nie moglam spac ze zdenerwowania... Lalisiu, dobrze ze maz uczestniczy w opiece nad dziewczynkami, dzieki temu mozesz odetchnac! a dzisiaj komu skladamy zyczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 08:09 ma ja nie mam zdjec enterka i olusi Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 08:50 Melbuś - no to super!!!! obyś miała jak najmniej poprawek!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 08:51 Lalisiu-poszły do ciebiue foty Enterka!! Oleńki niestety też nie mam (( Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 09:06 a gdzie fotki dla mnie?a buuuuu...jak człowiek pisze po nocach i się mało udziela, to już be...? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 08:32 Fantaisie-drzwi na moją działkę są dla was otwarte - zwłaszcza że nie mam ogrodzenia PP Powiem tak: czekam z niecierpliwością aż szwagier zakończy sesję i fachowym okiem spojrzy na nasz barakowóz. Bo on ma zawsze super pomysły jak takie rzeczy przerobić. I liczę na to że po narysowaniu projektu prace budowlane pójdą już szybciutko. zwłaszcza że i mój tato i tesć są bardzo chętni do pracy Nie mam zdjęc od Niki!!!!!! podeślijcie mi!! p[lissssss!!! Enterku-ale super foty!!!! Kurcze - jak ty się na nich zmieniłaś!!! W życiu bym nie powiedziała że Martucha z poprzednich fotek i z tych ślubnych to ta sama osóbka ) super wyglądaliście!!! I spódniczkę fantazyjną mam... też fajowa!! ja też muszę conieco poszukać spódnicowatego w sklepach. Tatanko-kusisz pijacka imprezą a mi odwyk potrzebny ) wczoraj po basenie musiałam wypić zimne pifko... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 08:35 Erga - podeślij Enterka, proszę!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 08:35 No i tym razem nie udalo mi sie sprytnie wkleic linka... Aha, a fotki Enterkowe i Olenkowe ktos mi przesle? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Balbinko 27.06.06, 08:49 Wiem wiem - ty mnie pilnujesz z badankami mężusia. Miałam dziś rano dzwonić do przychodni bo podobno trzeba się umawiać wcześniej i gapa ze mnie bo w domku zapomniałam bo się spieszyłam do pracy. I numer tel. został w domu. A badanka planujemy na przyszły tydzień bo w tym mężuś musiał zostać u swoich rodziców pomagać w pracy mamie. Ona nic nie wie i by się dopytywała za bardzo po co chce jechać do mnie na jeden dzień... A mężuś też nie chce mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Balbinko 27.06.06, 08:51 Erga, dzieki! Pitu-finko, mam nadzieje, ze nic zlego sie nie dzieje. a na pewno nie dasz rady pojsc wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Brzuch 27.06.06, 08:38 No wlasnie troche poczytalam na forum i niezle mnie ten brzuch przestraszyl. A do lekarza bede mogla pojsc najwczesniej w przyszlym tygodniu To twradnienie zdarza mi sie kilka razy dziennie ale zawsze, tez mi sie wydaje ze to za wczesine na takie niespodzinaki. A wszystko szlo tak dobrze do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Brzuch 27.06.06, 08:45 Potwors, Jaania-fotki Enterka do was polaciały!! Balbinko-tak mi smutno z powodu twojego brata.... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Kto ma fotki Oleńki Niki niech się zlituje.. 27.06.06, 08:46 ..i podeśle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Pituś 27.06.06, 09:07 Nie zdążyłam doczytać, co to za historie z tym brzuchem???? Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Chrumpsowa 27.06.06, 09:14 dzięki za zdjęcia, wyglądasz super, nie wiem gdzie ty masz te dodatkowe kilogramy. Nawet jeśli waga mówi że ostatnio przytyłaś , to po 1. tego nie widać, a po 2. ładnie Ci z tym. A jakie ładne klapeczki. Laski jak będziecie wysyłać inne zdjęcia to proszę nie zapominajcie o mnie. Prosze o zdjęcia ślubne enterka i naszych forumowych dzieci i spódniczek i w ogóle .... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pituś 27.06.06, 09:14 uff jak goroaco!! ja chce kilme (( Melbunia JESTES WIELKA!!! padam na kolana i bije glowa o ziemie przed toba!! i podziwiam, marzy mi sie doktorat ale sie boje ) zycze jak najmniejszej ilosci poprawek!!! ) Balbinko sciskam cie bardzo mocno!! lece zobaczyc czy cos mam na skrzynce. papa Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 :((((((( 27.06.06, 09:15 Nie mam Enterka - Ergunia podeslesz mi??? dzieki z gory a spodniczke Fantaisie widzialam wczoraj na zywo ... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pituś 27.06.06, 09:16 Pitu Finko, myślę, że warto jednak zajść do ginekologa, choćby tylko dla uspokojenia. Jeżeli ginekolog jest nieosiągalny to można iść na izbę przyjęć, tam zawsze ktoś Cię zbada. Nie martw się na zapas! (wiem, dobrze powiedzieć trudniej zrobić) Ergus, ja myślę, że gazeta zastrajkowała i te fotki Oleńki do nikogo nie dotarły, będziemy musiały poczekać aż niki wyśle once agin. Melbyś nosz gratuluję ukończenia wiekopomnego dzieła!!! Czy ja mogę prosić o podesłanie zdjęć ślubnych enterka? Fantaisie fajna ta spódniczka mi coś się zafiksowało i szukam czegoś w brązach tatanko spóźnione ale szczere życzenia dla utytułowanego małżonka)) Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Melbuś 27.06.06, 09:23 tamto mi się bez sensu wysłało Melbuś pokłony biję i gratuluję. podziwiam Cię. Że twój mózg jeszcze działa w takich temperaturach. Ale ja jak zwykle sklerotyczka jestem i muszę zadać znowu głupie pytanie: czy to praca doktorska??? tak mi si coś kojarzy ale pewna nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pituś 27.06.06, 09:23 Ane. Marudko, Melbuś-fotki Enterka lecą do was!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Mam mam mam 27.06.06, 09:27 dzięki erga Jaka szczęśliwa parka na tych zdjęciach Enterku jeszcze raz 100 lat aż nostalgia mnie dopadła, przypomniałam sobie swój ślub, ech... kiedy to było Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Mam mam mam 27.06.06, 09:30 tia, to doktorat.Ja z kolei mam watpliwości, czy mój mózg pracuje w takich temperaturach, promotor oceni... Jaka cudną parę mam na skrzynceWygladają super obydwoje, a to zdjęcie'czółko do czółka' boskie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Mam mam mam 27.06.06, 09:33 Fantaisie- a ja tam twoje objawy zbliżającego się terminu małpowego?? który to dzień?? jakiś teścik planujesz?? bo ja już się pogubiłam-wiem że idziemy łeb w łeb.. podpowiedz mi który u nas dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Mam mam mam 27.06.06, 09:37 Balbinko zgadłaś - uczę anatomii, a te studentki (żeby było śmieszniej) to przyszłe pielęgniarki i połozne . Melbuś ale Ci zadzroszczę że już masz napisaną pracę, a zdradzisz nam z czego?? Zaraz przyjdzie mój kolega z pokoju i już chyba nie otworze forum w pracy. Miłego dnia wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Mam mam mam 27.06.06, 09:39 Ane! Naprawde to o tej macicy z chrzastki to kobieta powiedziala?!?!? niewiarygodne! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Mam mam mam 27.06.06, 09:40 Hej, Enterku wyglądacie przecudnie, i tacy weseli az miło popatrzeć Melba, ja tez bije przed Tobą wielkie pokłony jestem moim GURU!!!! Dziewczynki padam na twarz z tego upału, nie moge juz wysiedzieć, Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Mam mam mam 27.06.06, 09:46 Enterku wygladaliscie bosko!!! jeszcze raz 100 lat i wiecej milosci i spelnienia marzen ... Ergunia dzieki za zdjecia Tak mi sie przypomnialo ze ja nie gratulowalam przystojnemu mezowi naszej Tatanki!! a wiec ogromne gratulacje Panie Magistrze!! buziakow nie przesylam bo sama P wycaluje jak go dorwe!! Tatanka, moge?? DD Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Mam mam mam 27.06.06, 09:56 Witam dysząc z gorąca, a właśnie duchoty Słuchajcie, Nika napisała że wysłała do kilku dziewczyn, nas już sporo a nikt nie ma(( więc gdzie te zdjęcia?????????? Megi, ja na brązy też choruję i mam pewne na oku)) Melba, gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzielna z Ciebie babeczka)) Erguś Słoneczko, już Ci mówię mamy dzisiaj 31dc! a co do testowanka, to biorąc pod uwagę że mam już super wyraźne znaki na zbliżającą się @, to.... Lalisiu, TY chyba z natury jesteś szczupła, więc nie martw się. Może jak trochę odpoczniesz to przytyjesz, ale zobacz większość z nas marzy o zrzuceniu kilogramów... Potwors, podziwiam za gotoawanie w tym upale, ale mi wczoraj odbiło i był rosółP Na dzisiaj planuję chłodnik! Idę na śniadanko....muszę mieć siłę gdyż mam przed sobą tonę prania i prasowania...fuj!!!!!!!! Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ane 27.06.06, 10:03 Ane, o mój Boże!!!!!!!!!!! Uwal takie i niech się w koncu nauczą!!!!!!!Boże..i takie oporne na wiedzę istoty bedą"pomagały" ludziom ...zupełny brak poczucia obowiazku i przyzwoitości...wrrr .I wiecie, jak słyszę o tylu błędach lekarskich...to zawsze mam na koncu języka pytanie...jak on studia skończył..na amfie czy na sciągach.... Pitu, marsz do lekarza...szkoda, że nie ma tu gwiazdeczki, dałaby ci wykład co i jak z tym twardnieniem brzuszka...Nie zamartwiaj sie tylko koniecznie sprawdź. Anialm, jak tam??? erguś, oj, oj, oj, ti, ti, ti,!!!!!!!! Może poszukaj w ksiazce telefonicznej lub w necie ...dobra w tym jesteś....))) A ja musze w końcu zabrac sie za naukę...a u nas juz teraz duchota(( Męzus pojechał pomagac w polu...upiecze sie na twardo!!! Enterku, przeslicznie wygladacie!!!! A męzul przystojniacha..mniam, mniam....)) Fantazyjna...a w czwartek impre mezusiow robisz???? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Balbinko!!!!! 27.06.06, 10:05 Robię, robię))) już mam plany odnośnie prezentów(ale nie napiszę, bo to moje szczęście nas podczytuje) i w czwartek będzie bal))) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Balbinko!!!!! 27.06.06, 10:12 O...to cichutko...a o prezenciku i tak sie później dowiemy!!! A najfajniejszy prezencuk miałby z teściku pozytywnego....rozmarzyłam się )) No to jak to jest on nas podczytuje i słówkiem sie nie odezwie?????? A ...niedobry Pawłuś...a ja juz chciałam dzis imeieninowe bezcholesterolowe spacjalnie dla niego ciasto piec))) Jania...alez macie pomysły...a zrobi wam to ktoś??? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ane 27.06.06, 10:20 Witajcie wtorkowo! Ktos ma dosc upalow?? Zapraszam do mnie! 13 stopni i deszcz! Balbinko, ty dobra duszyczko! I posprzatac by sie przydalo i pakowac, oj przydalabys mi sie tutaj! Ane, pielegniarki i polozne takie koszmarne?? Oj, mam nadzieje ze nigdy na taka nie trafie. Enterku, dziekuje za zdjecie! Slicznie wygladacie obydwoje! Melba podziwiam i gratuluje! Mam nadzieje, ze promotorowi wszystko sie spodoba! Monia, jak mycie w mineralce?? Tyle sie naczytalam i nic nie pamiatam, oj skleroza jak nic... Na 17:30 idziemy do poloznej na pogaduchy. Mam nadzieje, ze nie bedzie miala za duzo do powiedzenia, bo o 19 M. ma impreze z pracy. A w ogole tesciowa wczoraj wyskoczyla, ze powinnismy zrobic przeziernosc karkowa, wiec jej mowimy ze tego nie ma z standarcie. Zdziwila sie kobieta i mowi nam, ze bratowa M. robila. Naczytalam sie potem o tym i tylko sie zdenerwowalam... no bo co jak wyjdzie zle?? Zobaczymy co polozna i nasza pani doktor na to. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Mam mam mam 27.06.06, 09:51 O masz, miało byc jesteś!!!! Czy ktoś ma moze ochote urwac sie z pracy i isc na basen ?)))Ide na wagary.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Mam mam mam 27.06.06, 09:57 Ja bym się z Tobą urwała, ale mam dzisiaj obiecane lody u grycana w towarzystwie męża)))))))) ale się cieszę, tak rzadko gdzieś wychodzimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Mam mam mam 27.06.06, 10:18 Grycan z M alez Ci zazdroszcze.....dałaś mi pomysł Dzisiaj dziadkowie zabieraja Amelke na wieś chata wolna do konca tygodnia to moze dzisiaj lub jutro zrobimy sobie z M wypad do kina i na lody Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Mam mam mam 27.06.06, 10:23 A wiem co ja jeszcze mialam... fantaisie, ja tez mialam bardzo wyrazne objawy zblizajacej sie @. Juz nawet mialam test w domu a nei chcialam go robic, bo bylam przekonana, ze @ przyjdzie rano. Ale juz nie przyszla... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Mam mam mam 27.06.06, 10:27 O widzisz Antuś, dobry pomysł)) ja już się nie mogę doczekać, mam tylko nadzieję, że nic P. nie wymyśli głupiego... Balbinko, cudnie się rozmarzyłaś)) ale marnie to widzę, jeszcze będę mieć takiego pecha że @ właśnie w czwartek przyjdzie, i jak to mówi nasz kumpel-dziura będzie zajętaDDDDDDDDDDD Althea pozostawiam bez komentarza wczorajsze mycie kilka razy w nocy wstawałam, ze może woda jest, ale doooopa blada(( i dopiero dzisiaj przed 8 włączyli, aż mnie musiał P. siłą wywlec z wody))))))))) Idę działać, najpierw pranie, potem układam w szafie)))))))) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Mam mam mam 27.06.06, 10:30 Althea, wiem)) ale coś marnie to widzę, jakieś mam takie głupie przeczucia pamiętam, że wtedy miałam nadzieję, że może! ale teraz ... Mówię na forum oficjalnie, że idę prać święty szlafrok moje P. może jak to przeczyta i będzie wiedział, że są świadkowie, to mnie nie zabije)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Mam mam mam 27.06.06, 10:51 Pitus - dziewczyny dobrze radza. Nie denerwuj sie a jak tylko bedziesz molga - skonsultuj to z lekarzem. Mysle, ze dobrze, zebys duzo odpoczywala (troche lezala) jak ten brzuch boli. Sciskam. Ane to Ty sie ukrywasz a niezla specjalistka jestes od anatomii!!!!!! No, ale przykre to, ze przyszle polozne i pielegniarki takie glupoty pisza... Przeciez tego uczyli i w podstawowoce i szkole sredniej... No comment... Fantaisie dlaczego maz mialby Cie zabic za pranie? )))) Witam wszystkie wtorkowo i sciskam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Mam mam mam 27.06.06, 10:56 Co do zdjec Niki to mysle, ze wczoraj byl jakis problem z poczta gazetowa - moj mail wyslany do Potowrs tez nie dotarl... Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Mam mam mam 27.06.06, 10:57 Hej doczytalam ze zdjecia nie dotarly sprobuje zaraz jeszcze raz wyslac, mam nadzieje ze dojda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:03 ))))))))))) Potwors mi sie wydaje, FF przesunal Ci owu ze wzgl. na to, ze pozniej zanikl sluz plodny i "zrobil sie nastepny skok". Ja FF nie lubie - wole swoje kartki Moze Yskyerka Ci pomoze w interpretacji... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Potowrs 27.06.06, 11:07 znalazlam fajna stronke... I tak sie zastanawiam czy we Wloszech przypadkiem jednak nie uzywa sie w cytologii systemu Bethesda... CHyba tylko nazwa Pap-test zostala ale skala jest juz inna. Czy Ty sie orientujesz? Tu link: www.gyneconline.net/pap2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Potowrs 27.06.06, 11:14 Chrumpsowa, no rzeczywiscie, wynika z tego, że od 1989 roku stosuja skale Bethesda. A jak ten opis ma sie do Twoich ostatnich wynikow? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Potowrs 27.06.06, 11:34 Potwors mi cytologia wyszla oki )))) Tylko mam infekcje, ktora trza leczyc. Problem jest taki, ze na Zdrowiu Kobiety czesc osob chce dociec gdzie leza bledy polskich ginow... Bo wszyscy tu u nas mowia nadzerka na wszystko - a nadzerka to pojecie z XIX w. Radze Ci cytologie jak bedziesz robila zrob tutaj we Wloszech. Ja np. mialam wymrozona nadzerke (tzn. ranke - przypuszczam ze powstala w wyniku infekcji) a infekcja leczona w ciemno. Wychodzi na to, ze kilka lat chodze z nieprawidlowo leczona infekcja... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:07 Cześc! ja chce do Altheii!!!!!!!!! ja chcę tam gdzie 13st. i deszcz!!!!!! i zazdroszcze tym, którzy mieszkają w podwarszawskich miejscowosciachPPPPPPPP bo u nich burza była) a poza tym to teraz się obrażam: Ma_rudka się widziała z Monią, a o biednym Bebelku nikt nie pamięta i nie zaprosił(( taaa, niech Bebelek umrze w samotności i zapomnieniu... niech jego kości szczezną a nikt nawet nie zapyta... niech się obróci się w proch... niech... no!!! poza tym znalazłam dziś 0 2.00 nad ranem Tośkę na podłodze, obok łóżka dziecię w poszukiwaniu chłodu wylazło z łóżeczka i zwaliło się spac na podłodze pod komodą) USG Tosinego brzucha zrobione!! wszystko OK. a biegunka poszła precz! ufff! k. Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:11 wyslalam jeszcze raz przed chwila Chrumpsowa sprawdz czy dotarly, wczoraj rzeczywiscie byl problem z poczta bo zdjecia niby wyslalo dopiero za trzecim razem a i tak nie dotarły Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:28 Fantaise, niech tylko spróbuje!!! Swięty szlafrok...dobre)) A tak w ogole, to mój mezus bardzo sie przywiazuje do rzeczy..nic nie da sobie wyrzucić...a jak juz go zmuszę, by cos nowego kupił...to nie da rady mu wybic z głowy,że trzeba inne ciuszki zakładać....ło matko...... Bebelku, ty nam nuie umieraj, tylko dzwoń do tych bestii i sie z nimi umawiaj!!!!! Tosiczka spryciula))) A ja wczoraj malutkiej nie mogłam spod prysznica wydostać, tak jej było fajnie...wołała tylko ciocia nie dośyć, nie dośyć zostaw, zostaw!Zwijałam sie ze smiechu..tak pyszczek pod siteczko z woda nadstawiała)) Ant...jak zdrówko??? Kryzys minał!!! Skośnooka i ziólka pomagają??? Zuza i jak ten cykl będzie wyglądał??? Dokopałam sie do zagadnień ...i smiem twierdzić, ze trza sie będzie jeszcze do biblioteki wybrać...to co mam w moich knigach i notatakach, może byc niewystarczajace(( Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:13 Melba- gratuluje!!! i mam nadzieję, ze poprawek nie będzie! i chyba też sie w końcu wezmę za ten doktorat, korbia mnie ze wszytskich stron... Pituś- jeżeli to twardnienie jest często to polez i weź nospę, jeżeli kilka razy w ciągu dnia to się zupełnie nie przejmuj!! to poprostu macica się przygotowuje, ma już prawo zacząc, w końcu to juz połowa ciąży... oczywiście zgłoś tez problem lekarzowi na wizycie) i nie stresuj się) Fantazyjna- mnie się też ta Twoja kiecka podoba) w ogóle to teraz jakoś wyjątkowo duuuzo rzeczy mi się w sklepach podoba) jak nigdy) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:14 Bebellku sprawdz poczte czy do ciebie zdjecia doszly Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Nika!!! 27.06.06, 11:18 Mama!! Matko, jaka Oleńka jest słodka!!! Basiu, ona jest poprostu przepiękna... taki słodziaczek... ściskam Was kochane) mocno) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Nika!!! 27.06.06, 11:21 Ciesze sie ze zdjecia wkoncu dotarły. Mam prosbe zebyscie je rozeslaly miedzy soba, ja juz nie zdaze dalej wysylac bo mala sie budzi, i zaraz bedzie jesc chciala. Moglaby siedziec przy cycku caly dzien. Dltego mam malo czasu zeby cos w domu zrobic. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:19 No tak Marudce sie oberwało a wina jest po mojej stronie.....i te podwarszawskie miejscowości Marudka słyszałaś Ty ? U nas na PODWARSZAWSKIM Tarchominie lało jak z cebra.....i grzmiało i błyskało, A Tosia jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:22 Niukus dziekuje jeszcze raz za przeslanie. Malenka jest naprawde przesliczna!!! )))))) Gratuluje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:23 I ja mam Maleńką prześliczną Oleńkę, Nika masz wspaniała córeczkę i prosto po porodzie wygląda tak ślicznie wcale nie widac po niej zmęczenia porodowego, jest cudna. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:22 SzczęściarY) u Was tez lało??!?? myślałam, że tylko o taką zieloną wioskę zachaczyło) kurka, z Tarchomina na Grochów już całkiem blisko, czemu do nas deszcz nie przyszedł( taaa, biednemu Bebelkowi zawsze wiatr w oczy( i na lody go nie zapraszają...PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:24 Matko Boska!! zaHaczyło miało byc!! chyba czas zacząc czytac słownik ortograficzny do poduszki(( Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:24 Czy moge prosic o moja imienniczke na skrzynke?? Bebell, a co ty w ogole taka marudna dzisiaj jestes?? Noz jak baba w ciazy)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:26 ja nie jestem marudna) ja jestem poszkodowana!! pozbawiona lodów Antusiowych i miłego towarzystwa!! ja tu jestem ofiarą!! a Ty, zem marudna))nosz, litosci, litosci)) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:29 Nika, cudny ten Twoj drobiazdzek!!! Dzieki, chrumpsie! Bebelku nie desperuj! dziewczyny wynagrodza Ci teraz z nawiazka, zobaczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:29 bebell, do lez mnie dzisiaj doprowadzasz Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:37 Bebell i chrumpsowa, dziekuje za przeslanie zdjec! NIka, Olenka jest cudna!!! Jakie te dzieci teraz inteligentne sie rodza, 5 dni po porodzie takim inteligentnym wzrokiem patrzy na zabawke i nawet lapka cos tam kompinuje! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:35 Marudziu i ant...kara juz nadchodzi za pominiecie naszego bebelka...myszy was zjedza jak nic!!!! Bebelku, bierz sie za ten doktorat...nawet nie bedziesz wiedziała kiedy...z ciebie zdolna bestia jest! A naszej wytrwałej melbuni, wzorcu niedoścignionemu...składam ogromne gratulacje z powodu ukończenia pracy!!!Mam nadzieje ,ze nie bedziesz miała wielu poprawek))Uściski))) I powiem wam,że i mnie sie marzy doktorat...tylko ja za głupia jestem(( Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:38 Balbinko- jaka za głupia??!!?? nosz nie załamuj mnie kobito!! nie no, wykończyc mnie tu chca!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:40 A ja mam juz 3 razy, od Niki tez doszly Ale takie piekne zdjecia to i 10 moge dostac! Bebell, o ktorej masz jutro USG?? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:45 Althea- ide na 18.00) i chyba zabierzemy Tośkę ze sobą... choc nie wiem, czy to dobry pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:48 bebell, u nas maja napisane na stronie, ze zabieranie ze soba dzieci na USG nie jest na miejscu, ale moze u was inne zwyczaje. To ja poprosze o raport smsowy, bo o tej porze juz bede na promie! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:49 dobra) tylko weź włączaj i wyłączaj komórkę, bo jeszcze znów nie dojdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:51 to wysylaj na polska, tam sa wieksze szanse, mam ja juz wlaczona. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:42 lalaisiu juz masz) poszły jeszcze do kocurka, tycjhi i matalki... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:47 No, połówka jak w mordę strzelił) a Bąbel tak bryka, ze aż w szoku jestem! chwili spokoju nie mam tylko kopie i kopie... ja sie boję tego dziecka)) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:51 Nikusiu!!!!!!!1Olusia jest przecudna!!!Tylko jej pilnuj, bo ukradnę, taka słodka!!! Ma takie duże oczka i bytre spojrzenie...a jak ładnie jej w zielonym...No cud miód!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:45 No tak a nie mówiłam,ze glupia jestem... w kontekscie przeze mnie uzytym w celowniku chyba powinno być wzorcowi...a ja w miejscowniku i wołaczu siedzę: ((((Das debilen ze mnie ot co(( Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:26 Antus, moze zrobimy powtorke tych lodow dla Bebelka?? wkoncu zdenerwoalysmy kobiete w cizy, a to nie wypada )) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Mam mam mam 27.06.06, 11:30 POwtórka obowiązkowa, boszzz gbybym wiedziała ze taka burze tymi lodami rozpętam ...... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Althea... 27.06.06, 11:34 zdjęcia poszły) poza tym wysłałam jeszcze do abie, anialm, hortiki, melby, zuzy, jaani, megi... mam nadzieję, ze dojda) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Bebell!! 27.06.06, 11:23 Bierz Toske pod pache i kierujcie sie w strone Okecia! 1,5 godzinki i jestescie w raju Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Bebell!! 27.06.06, 11:28 Ty się tak nie ofiaruj, bo ja w desperacji jestem) jeszcze wsiąde w ten samolot i przylecę) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Potwors 27.06.06, 11:46 Znalazlam jeszcze jedna fajna stronke: www.ecogin.it/ginecologiamain.htm Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Potwors 27.06.06, 11:48 Chrumps- Ty jesteś niezły śledczy) tośka- lezy znów na podłodze i jęczy: "żelka, żelka!!" Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Potwors 27.06.06, 11:49 Ja tez chce zelka! I nigdzie nie moge kupic miskow! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Potwors 27.06.06, 11:52 )))))) he he he. Ja nie spoczne dopoki nie dojde prawdy )))) Wiedze juz mam calkiem duza ))) A tu cale szczescie zelki sa Oj Bebell nie drecz dziecka - daj zelka Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Potwors 27.06.06, 11:54 Ja też chce żelka!!!! Olusia śliczna))) i macie racje, mądre spojrzenie ma)) dziękuję za zdjęcia nice i bebelkowi Miki męczy się w upale i całą buzie ma w potówkach a ja już nie wiem jak mu pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Potwors 27.06.06, 11:56 Megi coreczka mojej znajomej miala krostki na buzi - nie pamietam co to bylo, ale nie alergia i za jakis czas przeszlo samo. Coreczke kolezanki wysypalo, gdy miala skonczony miesiac... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Potwors 27.06.06, 11:59 Chrumpsowa, tylko on tak biednie wygląda z tą wysypką, że chciałoby się jakoś pomóc a tu nie ma jak. W dodatku cały czas się wierci i kręci i nie może sobie spokojnie pospać. A mi taka temperatura nawet odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Potwors 27.06.06, 11:57 na potówki polecam kąpiel w krochmalu, szybciej znikają. no, a poza rozebraniem bidaka niewiele można zrobic( Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Potwors 27.06.06, 11:59 Dzięki bebelku, to dziś wykrochmalimy Mikiego Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Potwors 27.06.06, 11:59 Megi jest jeszcze jeden sposób na ochłode małego pomieszczenia, mozna zamrozic w butelkach plastikowych wode tyle ile Ci sie zmiesci do zamrazalnika i porozkładac po pokoju w miskach albo przeciac i powkładac takie wielkie kostki lodu do misek z zimną woda w pokoju zawsze to przy takich 5, 6 zamrozonych butlach przy zamknietym pokoju troche ochłody da, buziaczek dla mIkiego i dla Ciebie, Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Potwors 27.06.06, 12:02 mam jeszcze pytanko odnośnie szczepień, czy szczepienie trzeba robić koniecznie w 6 tygodniu? można w 7? bo chyba wolałabym zaszczepić Mikusia po Chrzcie. a to będzie już koniec 7 tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Potwors 27.06.06, 12:03 mozna w 7 g a ja mam juz dosc nie mam pojecia gdzie chowac kremy juz bo jak tylko alicja jakis dorwie to cala wysmarowana iona i wszystko w okolo juz sobie krzesla dpostawia do szafek jak dam wysoko Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Potwors 27.06.06, 12:06 bebell jak tam tosia z sikaniem bo u nas ciezko idzie Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Potwors 27.06.06, 12:11 ech, lalisiu porażka na całej linii( na nocniku i owszem siedzi, ale za chiny nic nie zrobi( męczymy się więc nadal z pielucha( Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Potwors 27.06.06, 11:55 U nas zelki tez sa, 1500 rodzajow w kazdym sklepie, tylko nigdzie nie ma porzadnych miskow! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Potwors 27.06.06, 12:08 Tosia! moje dziecko kochane, znowu mi matka zelek zaluje!!!???? boshe co za baba P Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Potwors 27.06.06, 12:12 Dostalam malutka Olcie, wcale nie taka malutka i sliczna i ja tez chce taka corke, albo synka .... eh znowu sie marze (( Althea to przywiez troche tych barbazynskich zelek, dla mnie i dla Tosi na sprobowanie, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Potwors 27.06.06, 12:17 Marudko a jakie lubisz?? Takie czarne tez?? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Potwors 27.06.06, 12:19 chyba czarnych nie jadlam, zreszta ja kazde zelki zjem ... nawet czarne DD Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Potwors 27.06.06, 12:37 Marudko, nie wiem czy dam rade kupic, bo mamy bardzo napiety scenariusz, ale jak dorwe jakis sklep to kupie wszystkie rodzaje jakie tylko beda. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Potwors 27.06.06, 12:58 Ola, jak nie teraz to nastepnym razem ci nie daruje )) pamietaj o Aniolku!!!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Potwors 27.06.06, 13:14 Marudko, wlasnei jak zaczelysmy o tych zelkach rozmawiac to mi sie o aniolkach przypomnialo i juz powedrowaly w odpowiednie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Potwors 27.06.06, 12:13 ooo, i jeszcze mnie sekuja!!! mnie malego żuczka) przywioze ja do Ciebie to bedziesz sie mogła wykazac i napchac ją żelkami) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Potwors 27.06.06, 12:21 Biore Tosie na zelki, ale tak jak powiedzialam wczoraj Antusiowi PO MUNDIALU DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Mam wstepne wyniki wymazu 27.06.06, 12:26 Malzowi udalo sie niedawno odebrac )) i dzwonil Nie mam chlamydi - yes! yes! yes!! Nie mam streptoccoocos tam Za to mam czegos tam 15 szt. Wydebilam, ze przynajmniej 3 nazwy mi wysle mailem lub smsem Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Mam wstepne wyniki wymazu 27.06.06, 12:37 A ja przy przywileju koszyckim siedzę...nic mi do garnka nie wchodzi(( Althea, ja takich czarnych nie lubię...kiedys ktos mi przywiózł..normalnie brrr...Bebelku, macie Lidla??? Maja pyszne żelki, takie jak haribo,ale znacznie tańsze))Musze się wybrać...na zakupy żelkowe... Chrumpsowa...ja juz widze cie z nosem przy monitorku, jak wiadomosci o tych pasudach wyszukujesz....Pod tym wzgledem jestescie z ergusia niesamowite)) Ja tak nie umiem, mimo,ze w google wchodzę...no, ale ze mnie to komputerowy cienias.... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Mam wstepne wyniki wymazu 27.06.06, 12:44 Balbinko nie na darmo taki nick sobie wybralam Zobacz tu: web.pertus.com.pl/~mysza/bromba/kajetan.html Oj o przywileju koszyczkim sie uczylam - mature z histoii pisalam Uczylam sie z ksiazki Samsonowicza, a Ty z czego Balbinko zakuwasz? Malz dzwonil, ze wyslal maila - czas rozpoczac sledztwo )))) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Mam wstepne wyniki wymazu 27.06.06, 12:52 Ech szkoda, ze moj malz taki niedouczony i nie umie czytac wynikow Nie wiem co u mnie siedzi, ale to co przyslal to mi wyglada na antybiogram czyli spis antybiotykow, ktorymi mozna zwalczyc to co u mnie siedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Mam wstepne wyniki wymazu 27.06.06, 13:14 Chrumpsowa...knige kojarzyłam...tylko niestety treści nie pamietałam)) No tak wszystko się zgadza)) Nic to bedziesz musiała do wieczorka poczekac, skoro mezul żle napisał(( Mam, mam Samsonowicza i Wyrozumskiego oraz prace Dybkowskiej i Zarynów...brakuje mi kilku pozycji...ale dzis muszę poprzestac na tym co mam. W taki upał nie wróciłabym chyba żywa z tej biblioteki ...ponad 3km w jedna stronę...i zero autobusu miejskiego((( Lalisiu, moze do barku i na klucz???Mam nadzieję,ze juz niedługo Alicja nauczy sie,ze czegos nie wolno brac do łapek i będzie się pilnowała...Chyba kazde dziecko ma takie okresy psocenia)) A skoro tak cieplutko, nie zakladaj jej pieluchy...szybko sie nauczy....stary wypróbowany sposób w naszej rodzine...i nagle sam zacznie wołac o nocnik)) Z chłopcami nico trudniej, ale moja siostra wysyłała ich z tatusiem i polewali pokrzywki i chwasty na dworze....a w domu nocniczek)) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Mam wstepne wyniki wymazu 27.06.06, 13:17 ona biega bez pieluchy juz 2 tyg i nic nie pomaga dlaniej poprosatu jest bez roznicy czy jest sucha czy tez nie taki jest moj maz a ona caly tatus Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Mam wstepne wyniki wymazu 27.06.06, 13:18 u nas puszczenie Tosi bez pieluchy sie nie sprawdza( dziecięciu w ogole nie przeszkadza, ze chodzi w mokrych majtkach( Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Lalisiu... 27.06.06, 13:20 to mozemy sobie piątke przybic)) u nas tak samo) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Lalisiu... 27.06.06, 13:23 w tymtyg mam zamiar ja na spacer wziasc bez pieluchy moze ja ruszy to ze jak sie posika musi wracac do domu bo ona doskonale wie kiedy sikabo staje wtedy w rozkroku Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Lalisiu... 27.06.06, 13:24 a Tośka się chowa po kątach np. za zasłoną) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Potwors 27.06.06, 12:29 Bebell ja ma pomysła, wyslemy na jeden dzien swoje dziewczyny do Cioci Marudy, moze byc i po Mundialu, i bedzie im dawac te zelki na sniadanie na obiad i na kompot))) jak dostana powera po tych zelkach to jej chałupe rozniosą Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Potwors 27.06.06, 12:33 jak one tyle żelków zeżrą to nie pałera dostaną tylko sr...czki) Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Potwors 27.06.06, 12:36 Dobre żelki nie są złe. Bebell, na „podwarszawskich” Bielanach też burza przeszła, jak się patrzy! A gdzie mieszkasz na Grochowie? Mieszkałam tam przez wiele lat, a do podstawówki chodziłam na Fundamentową. Nika, maleńka jest cudowna! Normalnie się zakochałam... A ja od wczoraj mam doła... Buu... Oglądaliśmy mieszkanie, mąż się napalił, a ja mam wątpliwości, czy w ogóle jest nam potrzebne większe. Niby w tym nie ma szans na osobny pokój dla dziecka, ale na razie na dziecko też nie ma szans, więc po co sobie głowę zawracać... Bez sensu to wszystko... Wracam do pracy, przynajmniej nie będę się nad sobą użalać. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Potwors 27.06.06, 12:40 właśnie czemu bielany zdegradowałaś do "podwarszawskich" miejscowości? moje serce półtorarocznej bielanki krwawi)) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Potwors 27.06.06, 12:42 Bebell ja utrzymuję, że żelki są warte sr..czki) Prawda Marudko? Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 12:51 oj, widzę, że moje fotki fruwają po swiecie.... będzie lanie! w nocy była olbrzymia burza a teraz .... koszmar...! Duszno!!! Ratunku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 HEJ! HEJ! 27.06.06, 13:03 Wpadam w odwiedzinki po chyba tygodniowej absencji! Zajrzałam na pocztę i znów całe mnóstwo fotek do mnie dotarło, och, jak mi milutko, że wciąż o mnie pamiętacie!!! Dziękuję bardzo, bardzo: - Ant vel Julii za plażową fotkę coraz większej, ślicznej Amelki; - Chrumpsowej za pokazanie pięknej okolicy i siebie samej! - Ergusi za arcydzieła ślubne!!! (brakuje mi tylko zdjęcia Twojej kreacji kościelnej!) - Jaani za górskie foty z rajdu; - Lalisi za córcię z nowiutką zabawką oraz ekstra kubeczek (gdzie takie cudo zamawiałaś kochana, pomysł b. mi się podoba!!!) - Feromonce za foteczki słodziutkich kociaczków i ciuszków dla baby - Moni za piękną spódniczkę - Nice za zdjęcia jednej przepięknej damy! Kochana, jeszcze raz gratuluję ślicznej córeczki i czekam na kolejne fotki!!! - Megi za link do stronki Mikiego, gdzie znalazłam całe mnóstwo wspaniałych ujęć małego przystojniaczka!!! Jak pewnie się domyślacie wpadam jak zwykle nieprzygotowana... Nie nadrobiłam zaległości forumowych, co mam nadzieję zostanie mi wybaczone! Plizzz... c.d.n. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: HEJ! HEJ! 27.06.06, 13:05 Nikuś, Twoja córcia jest taka słodka i kochana)))) Marudko, też mogę sobie pomarzyć((( Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: HEJ! HEJ! 27.06.06, 13:15 gwiazdeczko kubek zamawialam tutaj www.fotonet.tychy.pl/index.php? &action=g_kubki wysylasz zdjecia netem i idziesz tylko po odbior w pszczynie tez mozna odebrac Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Yskyerko... 27.06.06, 13:17 ej, no, pisząc o podwarszawskich miejscowościach miałam na myśli rezydencję Fantaisie) kurka, nie mogę uwierzyc, że Wy tą burzę miałyście( do nas ni kropla nie dotarła, myślałam, ze się wścięknę w nocy... I bierzcie to większe mieszkanie!!! napewno doczekacie się Maleństwa, a poza tym lepiej taka decyzję podjąc jak najwczesniej biorac pod uwagę galopujące ceny mieszkań!! my na Bemowie oglądaliśmy osiedle Mostostalu na Fortach Bema, bardzo fajne jest. a na Grochowie mieszkamy w okolicach pl.Szembeka, ale tylko do połowy sierpnia, bo potem się przeprowadzamy na Dolny Mokotów. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Yskyerko... 27.06.06, 13:22 Bebelku, jaka rezydecja, wodę w mózgu dziewczynie robisz)))))))))) A burzę miałyśmy, jak wracałam to myślałam, że się po.... ze strachuPP te błyskawice, brrr.....i cały czas myślałam jak mam się zachować jak strzeli w drzewo przy drodze, chociaż najgorsze były takie wieeelkie słupy z kabelkamiP i okropnie padało, wycieraczki na najszybszym biegu a i tak na czuja wszystko, ajechałam na przyspieszaczu i w 15min byłam w domku)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Yskyerko... 27.06.06, 13:30 , no prosze! mówilam:biednemu Bebelkowi wiartr w oczy( spokania niet, lodów niet i nawet deszcz u mnie nie spadł... ech... życie... na pocieszenie pochwalę się Wam, ze ta reklama, co to ją kiedys wam wysłałam dostała Złotego Lwa w Cannes na jakimś wieeelkim festiwalu reklamy) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Yskyerko... 27.06.06, 13:33 Co tam lody, co tam deszcz przy Wielkim Lwie!!!! Gratulacje dla W., to z pewnoscia jego zasluga! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Yskyerko... 27.06.06, 13:35 No a czyja, moja???? Co by tu zjesc?????? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Yskyerko... 27.06.06, 13:35 I dopiero teraz mówisz))))))) gratulacjeDD Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Yskyerko... 27.06.06, 13:51 Owoce to ja juz jadlam... czas na cos konkretniejszego! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 :) 27.06.06, 13:40 Czesc Dziewczynki Przede wszystkim gratualcje dla Tatanki i jej M swierzo upieczonego mgr!!! No i gratulacje dla Melbusi - dzielna babeczka z Ciebie A kiedy obrona jakby co? Witam Horitke po urlopie Jak sie czujesz kochana? Bebelku, Fantaisie bardzo dziekuje za zdjecia Olenki Alez ona sliczna! Tez juz chce Fantaisie, kiecka super! Bebelku, Tosica to mala cwaniaczka super, ze po biegunce juz nie ma sladu Yskierko, nie doluj sie - tak jak Bebel mowi - kupuj mieszkanie. Dzidzius napewno bedzie! Balbinko, Ty to kobieto masz zaciecie... milego kucia A co do brata, to moze jeszcze ochlonie... szkoda w tej calej sytuacji dzieci... Chrumpsowa, do mnie dotarly tylko zdjecia z widokami... sprawdzalam pare razy juz... mozesz jeszcze raz wyslac? prosze... No i prosze o zlitowanie - nadal nie mam zdjec slubnych Enterka M wrocil wczoraj poznym wieczorkiem Kupil sliczny obrazek do pokoju Julci (obrazek z aniolkiem!). I malenki witrazyk, ktory moze byc zawieszony na scianie, oknie, lampeczce itp. Dzis szkola rodzenia ale wczesniej obiadek u tesciowej Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: :) 27.06.06, 13:43 Bebelku, gratulacje dla M! A czy ewentualnie mozesz przeslac te reklame raz jeszcze? Nie pamietam jej - byc moze jej nie dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: HEJ! HEJ! 27.06.06, 13:19 Witaj gwiazdeczko!!!( Ja znowu sciemniam z uczeniem się , a czas ucieka)Czekamy na fotki Elizki w stroju wyjściowym do chrztu)) Jak samopoczucie??? Mam nadzieję,ze mała juz więcej śpi i daje mamusi troszke odsapnać.Proszę ją ucałować od e cioci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: HEJ! HEJ! 27.06.06, 13:23 O kurczaki, to widocznie bedzie trudny rocznik)))))) To ja juz nie wiem...z wszystkimi maluchami sie udawało po kilku dniach...a potem juz nie chciały pieluch, bo przeszkadzała... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: HEJ! HEJ! 27.06.06, 13:23 Balbinko może Cię pogonięDDD Ty mi pomagałaś przy dyplomowanym, więc ja teraz...cholercia nie potrafięP Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: HEJ! HEJ! 27.06.06, 13:27 Już znikam, bo psorki beda bic))Wróce jak sie czegos naumiem....pa, pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: HEJ! HEJ! 27.06.06, 13:47 Bebllek gratulacje dla W)) zloty lew, no no .... )) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 HEJ! HEJ! C.D. 27.06.06, 13:57 Już jestem, pewnie znów na momencik! Enterku, bądź jakaś inna dobra duszyczko, czy mogę liczyć na fotki ślubne, bo zdaje się, że już krążą?!?! Bardzo proszę... Nie wiem na jakim etapie staranek jesteście kochane, z tego co pamiętam w minionym tygodniu ostro starały się Jaania i Tatanka, więc wkróce będą teściki, tak?! Kto jeszcze NIE czeka na @??? Chwalcie się, bym mogła kciuki zacisnąć w odpowiedniej chwili! Czy Kateb już wróciła do domu z Patrykiem??? Balbinko i Tysiu, życzę Wam bardzo udanych, w pełni zasłużonych wakacji, zaś pozostałym foremkom słonecznych i cudnych urlopów i weekendów! Jednak przede wszystkim, by letnie staranka okazały się dla Was tak szczęśliwymi jak zeszłoroczne dla Keri, Zeberki, Finki, Megi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby na wiosnę/lato 2007 co kilka dni rodziło się nowe maleństwo na naszym forum!!! DD Lalisiu, szkoda, że wcześniej nie odkryłam tej stronki, pomysł z kubkiem jest ekstra, a tatuś Elizki nie dostał żadnego prezentu, poza buziaczkiem, który sam sobie "wziął"! I nie wiem co jeszcze chciałam napisać, może co u nas. Elizka rośnie jak na drożdżach, nosząc ją czuję jak przybiera na wadze! Zaczyna nosić ubranka rozm.56 i nawet nie tonie w nich jak jeszcze 2 tyg. temu!!! Jest cudowna, coraz częściej się uśmiecha, rozgląda dookoła siebie, podnosi główkę i wierci się na wszystkie strony! W sobotę została ochrzczona. W miniony piątek mięliśmy wyznaczony termin wizyty w poradni neanatologicznej w szpitalu, pojechaliśmy więc, jednak mimo, iż to sama poradnia wyznaczyła nam ten termin, nie przyjęto Elizki z powodu strajku! Trochę się wkurzyłam, bo nikt nie raczył nas poinformować, mimo iż podałam nasz nr tel., a wybranie się z 2-tygodniowym dzieciątkiem nie jest łatwą sprawą... Tak więc Elizka nie miała jeszcze powtórzonego USG główki i to mnie martwi, ale w przyszłym tygodniu jedziemy do pediatry, zobaczymy co nam powie, może sama zrobi to USG?! Jak zwykle, proszę o trzymanie kciuków za naszą malutką dziewczynkę! Pozwolę sobie znów wysłać Wam fotki, tym razem ze chrztu, jak tylko znajdę trochę czasu! Za chwilkę (jak tylko G. wróci z pracy) ruszamy z córeczką na budowę; tatuś pragnie pokazać Małej jej przyszły pokoik... )) Ściskam Was wszystkie bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! m. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: HEJ! HEJ! C.D. 27.06.06, 14:01 Gwiazdeczko, widze ze juz podrózujecie z Malutką i w takim tempie niedługo jej i Dębki pokazecie Duze buziaczki dla Was Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: HEJ! HEJ! C.D. 27.06.06, 14:07 a my w niedziele usmialismy sie z tesciowej bo zadzwonila i mowila jak ona to sie cieszy ze nareszcie wakacje ze sobie odpocznie pojedzie na zasanie tam maja swoj domek i nareszcie nie bedzie musiala nic robic adam jej powiedzial ze to fajnie i walnol z grubej rury to kiedy wnuczki przyjedziesz zobaczyc wtedy nastala cisza w teli zaczela wymyslac ze no ona jeszcze nie moze bo jeszcze w szkole cos bedzie musiala robic potembeda malowali mieszkanie wiec ona nie wie jak to bedzie bo tyle spraw ma. zapytala tylko czy on przyjedzie powiedzial ze tak ale sam na 2 dni oj nie wiem czy amelka pozna ta glupia babcie Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: HEJ! HEJ! C.D. 27.06.06, 14:16 Lalisiu, przykro ze ta Kobieta nie potrafi zrozumieć co traci, a traci baardzo wiele Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 od zelkow niema s...czki 27.06.06, 14:32 zapytajcie mojego meza. nie jak doktora, tylko jak dziecko - no takie wyrosniete dziecko. mamy takie wielkie 2 litrowe szklane pudelko, w ktorym sa zelki (u nas w domu kupuje sie je w ilosciach hurtowych, w opakowaniach tzw "party"), no i moj drogi domowy pasibrzuch potrafi zajac sie tym pudelkiem tak dokladnie, ze po jednym wieczorze jest w 3/4 puste. Dajcie dzieciom zelka!!!!!!! A swoja droga, Bebellunia, Twoja Tosica jest czaderka. I ma tez doskonale pomysly, bo ja co noc zastanawiam sie gdzie jest w domu najchlodniej i ostatnio wymyslilam, ze na podlodze w przedpokoju. Wiec moze zastosuje tosiny sposob. Melba gratuluje serdecznie! Tearza juz z gorki i bedziesz pani dr vet pelna para! Fantaisie, a kiedy masz zrobic test, bo sobie zapomnialam? Nie chce Cie nakrecac, bo co ma byc to bedzie, ale jak w dniu testowania Leonarda bylam przekonana, ze dostane @. Powiem szczerze, ze w zasadzie przez duza czesc ciazy mam wrazenie, ze dostane zaraz @, w szczegolnosci od jakis kilku dni. Balbinko, przykro mi z powodu Twojego brata, ale moze, ja sama z reszta mowisz, czasem tak lepiej. Przynajmniej dziewczynki nie beda widzialy tego calego syfu, ktory dzieje sie w takich udawanych szczesliwych malzenstwach. Fajnie macie z tym spotykaniem, ja tez bym chciala... Nie wiem czy mowilam, ale ostatnio na wizycie u pana dr poskarzylam sie na uplawy i dal mi cos na poprawienie flory, zrobil wymaz i wlasnie przed chwila zadzwonili, ze jednak w laboratorium wypatrzyli tam jakies bakterie i juz wyslali mi recepte na antybiotyk, wiec bede sie kurna w taki upal zapychac antybiotykiem, ktory z reguly oslabia. Padne jak wieloryb na plazy. No ale niech bedzie. A wczoraj wydawalo mi sie, ze moje dziecko reaguje na mnie. Moze sobie tylko to wymyslilam, ale smiesznie bylo. Wiec kopal jak zaciety pilkarz i jak mu naciskalam na noge, to ja cofal, i zaraz znow wyciagal. I tak dobre 10 minut sie naciskalismy. W koncu mnie sie znudzilo i on tez wtedy prezstal. Moze fantazjuje, ale fajnie jest sobie pomyslec, ze mam inteligentne dziecko No a na pewno ruchliwe, oj nie wiem jak to bedzie, gdy on sie na te strone przedostanie .... Sciskam, lece sprawdzic zdjecia, moze cos tym razem dostalam nara Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: od zelkow niema s...czki 27.06.06, 14:40 dzieki za olenke, sliczna panienka!!! i wiem, naprawde wiem, ze NIE MA pisze sie osobno )) ale wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Kocurku 27.06.06, 15:06 wyslalam moje fotki Czy moge dostac reklame? - TU mrugam ladnie rzesami ))) coby sie przypdobac Ale duchota - burzy zazdroszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Kocurku 27.06.06, 15:23 ja tez poprosze o reklame i burze Lalisiu, rece mi opadaja, jak czytam o Twojej tesciowej!Szok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Kocurku 27.06.06, 15:28 Abie ja się w ogóle nie nakręcamPP co ma być to będzie... Zmartwiłaś mmie tym antybiotykiem przy samej końcówce takie ździerstwo!!! a że masz inteligentne dziecko, to ja wiem już od dawna) po mamusi tak ma Kochana!!! po mamusi))))))))) Lalisiu, olej babsztyla, nic nie zmienisz, tylko się denerwujesz!! Kocurku, wspaniałego masz męża jak już urządzicie pokoik to machnij jakieś zdjątka Idę się umyć, muszę być gotowa jak P. wróci z pracy i lecimy w rejsik lodowyDDDDDDDDDDD Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Kocurku 27.06.06, 15:44 nie mu juz sie ty, nie denerwujemy tylko sie z nich nabijamy i zawsze jak dzwoni to powiemy jej cos zeby ta wymyslala jakies wykrety bo w tym jest bardzo dobra) tzn ja sie smieje maz przymnie tez ale sadze ze jest mu przykro i robi dobra mine do zlej gry Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 halo 27.06.06, 15:58 czy ja znowu muszę się dopominać o zdjęcia!!! Pliiiis Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: halo 27.06.06, 16:07 A, Chrumpsowa, o ktorej maz wraca?czy moze dostarczyl ci pelna wersje wynikow? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: halo 27.06.06, 16:20 a wiecie co?? jak sie Bebelek pochwalila to ja tez .... a co!! w ostatnim magazynie Nurkowanie jest opublikowane zdjecie mojego M. nie wygaralo wprawdzie glownej nagrody ale zostalo wyroznione!! tydzien chodzil dumny jak paw DDD Gviazdeczko kochana z niecierpliwoscia czekamy na zdjecia malej Elizki w dniu chrztu ucaluj ja ode mnie ** Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: halo 27.06.06, 16:26 a to, to ... faktycznie widzialas w szpitalu!!! zapomnialam... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: halo 27.06.06, 16:26 Ane tylko nie wiem czy juz nie wyszlo nowe nurkowanie bo to sprawa z przed (jak to sie pisze??) miesiaca )) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: halo 27.06.06, 16:28 Fajowe było, naprawdę Wogóle ten M Marudki jest fajowy Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: halo 27.06.06, 16:31 choinka a ja chyba w tym poprzednim miesiącu nie kupiłam, bo my kupujemy raz na jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: halo 27.06.06, 16:34 może jeszcze gdzieś znajdę, a pamiętasz z jakiego to było miesiąca?? czerwiec czy maj?? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: halo 27.06.06, 16:36 Ane sprawdze ci w domu, dobrze?? bo nie pamietam, wiem ze M latal z nim w maju. ale czy to majowe, to nie wiem... ale wygralo zdjecie z basenu - warsztaty podwodnej fotografi ... wiec zobacz jakie wygralo w tym co masz Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: halo 27.06.06, 16:40 a tak w ogóle chciałam sie wam wygadać, bo nie mam komu ( Już wam nie będę marudzić o ginach i laboratoriach w moim mieście, bo już dawno powinnam wziąć ruszyć d... i zacząc coś robić, a przede wszystkim znaleźć jakiegoś konkretnego fachmana, a ja idę po najmniejszej lini oporu. Mówiłam wam że dałam szanse jeszcze jednemu ginkowi, tym razem znowu na NFZ, bo nie widzę różnicy to po co przepłacać ) Mówiłam wam że hormonkach nie bardzo się zna, ale ma usg no i miałam iść na monitoring Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: halo 27.06.06, 16:34 chyba padne w mieszkaniu mam 29 stopni((((( a na zewnatrz jeszcze cieplej Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 oj 27.06.06, 16:42 wyszła mi historia w odcinkach DDD Marudko już sprawdziłam ostatni numer mam z lutego ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 historii cd 27.06.06, 16:52 miałm iść 10dc (przed owu) i 14-15dc (po owu). 10 dc wypadł z powodu pracy nie zdążyłam i dzisiaj byłam - dzień 14-15dc, wiecie co sprzęt miał bardzo słaby, nie wiem czy to tylko wina słabego sprzętu ale raz endometrium było 12mm raz 8mm (( i znalazł coś co przypominało pęcherzyki jeden miał 21-22 mm, ale śluz typowy dla drugiej fazy. Ja zawsze już byłam po owu, ale teraz zrobiła test owu w 12dc i b.b.b słaba kreska. Pomyślałam że w tym cyklu owu nie ma, co ostatnio zdarza się często. Ale dziś jak przyszłam od gina znalazłam jeszcze jakiś test owu i.. poztytyw tylko co z tym śluzem ( Gin stweirdził że pewnie pęcherzyki nie pękły i się zaczną wchłaniać teraz ( Nie wiem co mam myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: historii cd 27.06.06, 17:09 Ane - idz do fachmana z prawdziwego zdarzenia,z porzadnym sprzetem(usg - zeby nie bylo watpliwosci co do sprzetu Czy Ty kiedykolwiek mierzylas tem.? Jak przedstawialy sie wykresy??? Seksowac seksuj niejedna w cyklu rzekomo "bezowulacyjnym" zaszla. Ja poszlam do lekarza, bo pieczenia i swedzenia nie przechodzily. Gin zobaczyl infekcje na szyjce - pobral wymazy z pochwy i szyjki. Nie mam chlamydii i obrzydliwych bakterii - uf... Za to cos musi byc, bo do badania byl dolaczony antybiogram - wyliczone antybiotyki, czyli jakies bakterie (moze kom. jezowe) sa skoro robili badania na co to swinstwo regauje. Najgorsza sprawa, ze najlepiej wypadl lek z rodziny penicylin. Natomiast odkad jako dziecko mialam zapasc po zastrzyku z penicyliny lekarz odradzal zazywanie antybiotykow z tej "rodziny"... I tak sie zastanawiam czy uczulenie na penicyline moglomi minac? Czy moze dawka tamtego leku byla zle dobrana???? Bo od tamtej pory zaden lekarz nie ryzykowal i nie przepisywano mi nic z penicylina... Nawet tabletek... Myslicie, ze: - uczulenie moglo przejsc? - uczulenie jest tylko na dawki w zastrzykach??? Oczywiscie pogadam z lekarzem... No a malz pewnie wroci dzis pozno - tak mowil... // Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: historii cd 27.06.06, 17:15 No to przykro z ta penicylina?! Nie znam sie, pewnie lekarz cos bedzie wiedzial. a ja dzis mam meza w domu. tylko wychodzil, zeby zdobyc czesci do mojego biednego samochodzika Ane, a ty probuj i tak, bo nigdy nic nie wiadomo, zwlaszcza ze sluzem a ja chyba sobie recznie przeloze te owulacje na wykresie z powrotem na 15 dc. 18 to przesada Aha, Yskyerko, prosze nie wpadac w dolki tylko natychmiast kupowac mieszkanie, bo ceny zawrotnie rosna. nie pamietam, czy pisalam, ale moj sasiad w grudniu chcial sprzedac mieszkanie za 200 tys, ale cos tam mu sie przesunelo, a w maju ostatecznie sprzedal za 275 tys. fajnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: historii cd 27.06.06, 17:19 Chrumpsuś ja też bym nie ryzykował, koleznka (lekarka) mi opowiadała jak sobie zapomniała że jest uczulona na ampicylinę i już odpływała, resztką sił i przytomnoścci dała sobie zastrzyk odczulający Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: oj 27.06.06, 17:05 Ane sprawdzilam to numer nr 5 - hyba majowy nie?? ale juz jest czerwcowy (( Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: oj 27.06.06, 17:08 choćby spod ziemi wykopię ) popytam ludzi na pewno ktoś kupił tylko powiedz które to zdjęcie jest twojego męzula?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: oj 27.06.06, 19:41 Jestem! Wizyta trwala 1,5 godziny! Moj M. o malo nie wyszedl z siebie, bo na 19 byl umowiony. Pelno gadania generalnie o niczym. Dostalismy cala sterte ulotek i nawet ksiazke jakas. Polozna zmierzyla mi cisnienie, zwazyla mnie, pobrala krew do zbadania grupy krwi, zbadala na miejscu hemoglobine i chyba cukier - wszystko pikne! Pod koniec sierpnia bedziemy mieli USG a nastepna wizyta u poloznej dopiero w 20 tygodniu! Pozniej juz beda czesciej. Zapomnialam spytac o witaminy... jutro spytam u lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 16:50 Czesc dziewcyny. Monisu dziekuje za zdjecia malej Oli, cudna jest, faktycznie te slepka takei madre ma. Chcialabym prosic o zdjecia Enterki, Amelki i od Feromonki nie dostalam tez. Pitu Finko twardnieniem brzuszka za bardzo sie nie denerwuj, moje 2 kolezanki zaczely te skurcze odczuwac jeszcze wczesniej, jedna w 13 tygoniu, druga w 15. Lekarzowi powiedz ale martwic sie nie masz czym. Gratuluje Melbie, ciesze sie ze juz skonczylas prace,kiedy obrona? U nas prawie zawsze przynajmniej 30 st. tylko wiaterek zazwyczaj jest od oceanu to da sie zyc, juz nawet sie przyzwyczailam. Jak temp. spada ponizej 15 st. to czuje sie jak w srodku zimy, organizm naprawde sie przestawia jak mieszkasz w takich klimatach. Tutaj wszedzie klima jest to tez pomaga. Gviazdko przesylam buziaki i czekam na zdjecia malej Elizki, za USG oczywisice kciuki bedziemy trzymac, ale nie martw sie na pewno bedzie wszystko super. Jezeli Ty chcesz trzymac kciuki to mozesz za mnie juz od teraz a najbardzije to 3-go bo wtedy ma przyjsc @. Ale cos czuje jak Monia, ze z tego cyklu nici. No ale coz bedzie nastepny. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: halo 27.06.06, 17:07 Marudko, to dla twojego M. tez ogromne gratulacje! Jedziemy do poloznej. Wystroilam sie w spodnice ciazowa (b. w niej wygodnie) i wygladam jak w 5 miesiacu... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: halo 27.06.06, 17:11 Przylaczam sie do gratulacji dla Marudkowego M )) Althea trzymam kciuki za wizyte )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa antybiotyk 27.06.06, 17:14 ja bym nie ryzykowala mimo wszystko. powiem ci, ze nie wiem czy uczulenie mija, ale ja zakladam ze nie. mialam podobną historię, tyle ze po pyralginie, od tej pory nie tykam nic z tej grupy lekow. jak miallam punkcje, w ankiecie, i lekarz tez pytal, czy jestem na cos uczulona. powiedzialam, ze jako nastolatka na pyralgine, to powiedzial, ze bardzo dobrze iz to pamietam, o tym trzeba zawsze mowic. takze ja bym nie ryzykowala... a nie mogą podać nic podobnego, z tą samą silą dzialania??? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: antybiotyk 27.06.06, 17:18 Dzieki Cyturs )))))) Oczywiscie lekarzowi zamierzalam powiedziec - zawsze mowie o tym incydencie z przeszlosci i zadnen mi nigdy penicyliny nie przepisal. Zapasc to powazna sprawa. Prawie juz "schodzilam" z tego swiata... Stracilam przytomnosc, drgawek dostalam... W tym co przyslal mi malz sa i inne leki, nawet kilka, ktore maja podana sile dzialania (mniejsza lub rowna 8). A ten lek z grupy penicylin - mniejsza rowna 16 (jedyny z tak wysokim wskaznikiem). Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: antybiotyk 27.06.06, 17:23 A nie mozna jakiegos testu zrobic czy jestes jeszcze uczulon? Nawet jakby sie kiedys cos dzialo i na pogotowie wyladujesz i nikt nie bedzie wiedzial, ze masz uczulenie i z niewiedzy podadza, taka sytuacj ejest przeciez bardzo niebezpieczna. Tutaj widzialam takie branzoletki na rekach uczulonych na rzeczy ktore moga zagrazac zyciu czy chorujacych na epilepsje. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: antybiotyk 27.06.06, 17:26 Pogadam z lekarzem jak bede u niego. Ew. przejde sie do mojej rodzinnej - nie wiem czy bedzie mogla takie info mi dopisac do powiedzmy "mojego konta". Jestem ubezpieczona - jak wpisza moje dane wyskakuja im moje dane osobowe - moze tam bedzie mozna cos takiego dopisac. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: antybiotyk 27.06.06, 17:29 oo, to dobry pomysl z tym dopisaniem do "kartoteki". A masz juz tessera sanitaria? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: antybiotyk 27.06.06, 17:35 Tessera sanitaria niestety nie mam (chodzi o ten plastikowy dokument, wazny w calej UE?) Niestety zanim dostaniemy to moze potrwac dluuugo - tak uslyszelismy - ach wloska biurokracja... Mam tylko taki papierwy dokumencik... Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: halo 27.06.06, 17:15 teraz będę miała "prawie" wakacje to już na pewno znajdę kogoś konkretnego i.... obiecuję że spróbuję zmierzyć cały cykl tempek, obiecuję do tej pory mi się to nie udało ( bazowałam tylko na testach owu Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: halo 27.06.06, 17:20 Ane wiesz niektorzy lekarze zalecaja mierzenie temp. Moze wystarczy monitoring u dobrego fachowca i wszystko bedzie jasne?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kto_tam2 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 17:35 a co chodzi, bo ja tu nowa jestem??? moze mnie ktos oswieci, prosze ? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 17:37 no chwilę mnie nie było i prawie 200 postów do przeczytania!!! Litości kobiety!!!! Fantaisie-0 dziura zajęta mówisz - fajne hasło ) to już 31 dzień cyklu????? ojejza!! a ja myślałam że okolice 27... ojej!! mam Oleńkę - jaka ona cudna!!! taki aniołek słodki!!! Enterku-a czemu będzie lanie??? to ja!! przyznaję się bez bicia wysłałam dziewczynkom fotki... Proszę - wybacz!!!! Ale były takie cudne że musiałam się z nimi podzielić!! Gviazdeczko- co do kreacji kościelnej to dziś idę do koleżanki bo bnędzie miała zdjęcia od fotografa-na nich jedynie jestem ) I własnie tam będzie mój słynny kostium Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 17:42 To tak jak ja, ja tez mam tylko papierowy swistek. myslalam, że moze skoro jestes ciut dluzej, to np. do Ciebie juz przyszlo ;-DD naiwniak ze mnie No tak, ja sobie teraz przypominam, ze Enterek nie bardzo chcial swoje fotki wszystkim rozsylac Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 17:48 Potwors moj maz caly czas mowi o tej karcie ))) Jak tylko dostalismy te papierkowe pytal sie kiedy dostaniemy te plastiki - odpwiedz padla, ze niepredko... Ja tu jestem od polowy wrzesnia - moze dalej, ale paiery skladalam w pazdzierniku czy jakos tak... oj to ja niezasluzenie dostalam Enterkowe zdjecia... Nie pamietam czy komus je wysylalalam czy nie... Natomiast sama nie jestem pewna czy JA wyslalam Enterkowi moje fotki... Moze jak sytuacja sie u Enterka unormuje i bedzie miala czas do nas czesciej zagladac to zapozna sie z nami wszystkimi Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 enterku 27.06.06, 17:52 nie gniewaj się na ergusie, my ją błagałyśmy na kolanach, a potem groziłyśmy, obrażałyśmy się i rozpaczałyśmy na przemian... aż zmiękła i nam wysłała ) Ale wyglądaliście cudnie, jak mogłaś nie chcieć się nimi z nami podzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Ane - skoro Cie zlapalam to: 27.06.06, 17:56 ja Cie przypilnuje ;D zebys do normalnego lekarza poszla! )))) Szkoda Twojego czasu na patalachow Sama widzisz, ze przyszle "polozne" pisza o macicy z chrzastki... Czesto i lekarze sie zdarzja niedouczeni. Np. ten u ktorego ja bylam w marcu - ktory twierdzil, ze jestem przed owu... Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Ane - skoro Cie zlapalam to: 27.06.06, 18:13 obiecuję uroczyście że od 1dc mierzę tempkę i idę do lekarza w katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Ane - skoro Cie zlapalam to: 27.06.06, 18:35 włściwie gadam jak alkoholik który mówi że od poniedziałku już nie pije tylko problem od którego poniedziałku ) zacznę mierzyć tempki od jutra - żeby się wdrożyć )) Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 burza 27.06.06, 18:36 ...własnie się u nas zaczyna więc spadam z kompa, bo jak będzie taka jak dziś w nocy to może być kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: burza 27.06.06, 19:32 Wcale jej nie zapraszam...tylko deszczyk by sie przydał)))Burzy boje sie okropnie...i zawsze wyłączam wszystko, co sie da...a przede wszystkim komórki!!! Bebelku...ja nie pamietam o jaką reklame chodzi....proszę o podrzucenie na priwa...i rozumiem,ze masz w niej swój udział???? Fantaise sie nie pokazuje..czyzby jej cud Pawełek ją ukatrupil za upranie świętego sz......???Ojojoj!!!!!!! Mój już się suszy...i chyba trza go zdjąc ...bo pewnie zaraz bedzie sie kruszył...hihihi Ane to do roboty i nie marudzić!!! Właśnie o to chodzi z ta owu, ze zaraźnica czasem ma odchyły))U mnie różnie...miałam juz 10 a nawet i 18 dc!!!!Natomiast grubośc endometrium wcale nie wskazuje,ze juz po owu....a z tym sluzem to róznie, bo przeciez ginek robiąc usg dopochwowe smaruje głowicę jakims żelem...zatem może to byc zafałszowane...Najwazniejsze, by wystarczyło)) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: burza 27.06.06, 19:36 > grubośc endometrium wcale nie wskazuje,ze juz po owu.... Grubosc moze nie ale struktura tak. Po owulacji endometrium powinno byc trojlinijne przed owu - jednorodne. Niestety skoro usg bylo tak kiepskiej jakosci to nie ma co sobie nim glowy zawracac - skoro sam gin nie byl niczego pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 17:54 fantasyjna, cos dla ciebie pojechalam do pani tlumaczki, bo musze po raz kolejny dac do przetlumaczenia mooj akt urodzenia - wiecie ten dokument, co sie ciagle zmienia _ kretyni w tych urzedach siedza! ale ok, jak dojezdzalam do niej zaczela sie burza, i tak walilo i padalo gradem, ze nie moglam przez 15 minut wysiasc z auta. grad wielki jak fasolka jasiek! zaczynam zywic przekonanie, ze zje w tropikach. codziennie burza i zaraz potem nieustannie 28 st. jak bylam w zeszlym roku w kenii, tez tak bylo ale przyznam, ze ja lubie burze, tak ta z perspektywy samochodu byla ostra. najpierww stanelam pod samym domem, ale potem przejechalam kawalek dalej gdzie nie bylo drzew. wiecie ile kosztuja tutaj czeresnie? 3,90€ za kilo. ale i tak troche kupilam, truskawki "ztanialy" do 2€, wiec sie nimi zachwycam. paranowja. no i troche mi smutno, bo ghana chyba juz nie wygra, a tak im kibicowalam .... A i monia, dziekuje Ci bardzo ze te wiare w intelligencje moje dzziiecka, i szczegolnie za argumenty jakich uzylas DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 27.06.06, 17:59 Abie a u nas Sahara!!! Zadnych burz... No a slonce daje niezle... Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 wieczorem.... 27.06.06, 19:32 witam; )) Wczoraj tylko zajrzalam, ale nic nie napisalam. Fantaisie - spodniczka oryginalna ) Olcia Nikusi - urocza i wydaje sie taka krucha Przez dwie godziny wciskalalam guzik pralki i nic. Malo mnie szlak nie trafil, w koncu wlaczyla sie i szykuje sie wezwanie fachowcow ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: wieczorem.... 27.06.06, 19:56 kurde! jeden dzień- słownie jeden! i juz ponad 300 postów do nadrobienia. Przy tym upale to nie dam rady! błagam napiszcie mi co sie wydarzyło od wczoraj! czyli w TYM wątku. Jedynie wiem , ze mąż Tatanki został magistrem( gratulacje!!!), ze Maruda była nad jeziorem białym i się opaliła i ze Enterek sie zjawiła i troche opisała swój piękny dzionek.- nie przejmuj sie wpadkami, fajnie się je potem wspomina))) No i ze Altea ma zamiar przyjechac do Polski i zostac tu do 25 lipca. i ze w srode będą usg widziec swoje maluszki Althea, Bebell i stokrotka ( ???) chyba... wiem ze beda to trzy dziewczyny))) więcej nie pamiętam. podpowiecie???? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: wieczorem.... 27.06.06, 20:47 Zgłupiałam... Po paru dniach zwolnienia na wątku takiego powera dzisiaj dostałyście, że musiałAm sprawdzać, czy to na pewno Pocian. P. dziekuje za gratulacje Niestety Bestia nie wpadła na pomysł z prezentem dla żoneczki.... Oj, najważniejsze, że już się obronił. Balbinko dzieki za maila Popieram Twoje decyzje, bo różni ludzie chodzą po tym świecie. Enterku - nie obrażaj się na nikogo za te zdjęcia, bo ja w tej chwili spotęguję falę rozprzestrzeniania się Twoich fotek i poproszę o ich przesłanie, bo nie mam Pilsssssss!!!!!! Marudko - a całuj Ty sobie tego mojego P. tylko pisz mi szybko, czy przyjeżdżacie z P. do nas w następny weekend???? Ant - następnym razem wpraszam się!!!! Jutka - do Ciebie też....będziecie???? Ane - szukaj szybko dobrego lekarza!!! Pituś - ja osobiście poszłabym gdzies to skonsultowac. Takie skurcze w połowie ciąży to troszkę za wcześnie. Fantaisie - dzięki za wsparcie, bo już myślałam, że mnie za fałszywe donosy zlinczują Kocurku i Tycjo - miło, że jesteście. Jakies nowe zdjęcia brzuszkowe będą???? Bebel - oj, ja to bym za te lody focha walneła.... Monisiu - może się na dłużej wybiore do Ciebie, tylko jak ten mój Pasożyt - P. poradzi sobie beze mnie???? Z tęsknoty tutaj padnie i koniec.... Abie - niedobrze z tymi antybiotykami, ale jestem zdania, że trzeba takie infekcje leczyć, żeby Leoś nie załapał niczego podczas porodu!!!! Już nie pamiętam.... Napisze tylko, zę odebrałam dzisiaj wyniki Toxo - w nie chorowałam i nie choruje Chlamydie - ujemny CMV- IgM w normie, IgG - 247.... Troche dużo, ale musze poszperać.... Może znalazłam przyczyne straty dzieciątka. Szukam dobrego lekarza od choróbsk zakaźnych i musze mu to pokazac. Polażę po forum i necie to pewnie znajde dużo info... Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: wieczorem.... 27.06.06, 21:23 poszlo dwa razy hih cos gazeta nawala..... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: wieczorem.... 27.06.06, 21:24 hej hej wysłałam Wam jeszcze parę zdjęć z rajdu. Przeczytałam wszystko ale nie zdąże nic napisac bo własnie zaczyna sie straszna burza wiec musze kompa wyłączyć Dobranoc papa Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: wieczorem.... 27.06.06, 20:51 Zgłupiałam... Po paru dniach zwolnienia na wątku takiego powera dzisiaj dostałyście, że musiałam sprawdzać, czy to na pewno Pocian. P. dziekuje za gratulacje Niestety Bestia nie wpadła na pomysł z prezentem dla żoneczki.... Oj, najważniejsze, że już się obronił. Balbinko dzieki za maila Popieram Twoje decyzje, bo różni ludzie chodzą po tym świecie. Enterku - nie obrażaj się na nikogo za te zdjęcia, bo ja w tej chwili spotęguję falę rozprzestrzeniania się Twoich fotek i poproszę o ich przesłanie, bo nie mam Pilsssssss!!!!!! Marudko - a całuj Ty sobie tego mojego P. tylko pisz mi szybko, czy przyjeżdżacie z P. do nas w następny weekend???? Ant - następnym razem wpraszam się!!!! Jutka - do Ciebie też....będziecie???? Ane - szukaj szybko dobrego lekarza!!! Pituś - ja osobiście poszłabym gdzies to skonsultowac. Takie skurcze w połowie ciąży to troszkę za wcześnie. Fantaisie - dzięki za wsparcie, bo już myślałam, że mnie za fałszywe donosy zlinczują Kocurku i Tycjo - miło, że jesteście. Jakies nowe zdjęcia brzuszkowe będą???? Bebel - oj, ja to bym za te lody focha walneła.... Monisiu - może się na dłużej wybiore do Ciebie, tylko jak ten mój Pasożyt - P. poradzi sobie beze mnie???? Z tęsknoty tutaj padnie i koniec.... Abie - niedobrze z tymi antybiotykami, ale jestem zdania, że trzeba takie infekcje leczyć, żeby Leoś nie załapał niczego podczas porodu!!!! Już nie pamiętam.... Napisze tylko, zę odebrałam dzisiaj wyniki Toxo - w nie chorowałam i nie choruje Chlamydie - ujemny CMV- IgM w normie, IgG - 247.... Troche dużo, ale musze poszperać.... Może znalazłam przyczyne straty dzieciątka. Szukam dobrego lekarza od choróbsk zakaźnych i musze mu to pokazac. Polażę po forum i necie to pewnie znajde dużo info... Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: wieczorem.... 27.06.06, 21:22 Wróciłam z lodzików)) ale czadersko było)))) i butki w Venezi wypatrzyłam, ale nie było 36(( ale się nie poddaję i grzeję do Galerii Mokotów)) i spódniczki w Zarze ładne były)) ale nie chciałam stresować męzuśka i pojadę sobie samaDD Abie, okropieństwo taka burza ja bym chyba wszystkie litanie odmówiła) diabelnie się burz boję nawet okna zamykam bo się boję , że piorun do mnie wpadnieP i nie pozwalam się patrzeć na błyski, bo to podobno też ściąga pioruny!!! i po jaką cholerę było robić studia podyplomowe jak i tak jestem niczym baba ze wsi????!!!! Matalko, pamiętaj że pralka lepiej działa jak ją się najpierw włączy do kontaktuDD każde urządzenie elektryczne lub coś w tym stylu to prądu potrzebuje!!!! ale złośliwa jestem-sorki)))))))))) ale zawsze mi tak mąż mówi))))))) Chrupsiku, dobrze że nie masz żadnej podłej bakterii!!!! ale skoro masz uczulenie na pencilinę, to powinnać mieć to gdzieś wpisane na wszelki wypadek! tak ma zrobione P. brat, jakby co to nikt mu nie poda... Enterku, nie krzycz na nas))))))))) tak cudnie wyglądałaś, że chciałyśmy się podzielić ze wszystkimi!!!!! buziaki dla Ciebie!!!! Balbinko, hi hi hi P. się jeszcze nie połapał, że święty szlafrok wisi na suszarcePPP poszukiwania rozpocznie dopieor wieczorem, ale zaraz idę sprawdzić, może już jest suchy... Jak nauka??? I pochwalę się sprzątnęłam dzisiaj moją olbrzymią szafę)))))) ale mam wszystko równo))))))))) Tatanko, Twój pasożyt da sobie radę))) jestem przekonana, że wie jak sobie pomócDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Zapomniałam w ogóle napisać, że Antusiowy mąż to zdolniacha na maksa)) byłam pod wrażeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marudzia, duuuuże buziaki dla P. i jeszcze większe garatulacje!!!!!!!!!!! Altea, czyli wizyta ok, i bardzo dobrze!!! a jaką masz spódniczkę? Erguś, czas popierdziela równo, i już 31dc Dawaj te zdjęcia w kostiumiku!!! Gviazdeczko, kciuki zaciśnięte! Zresztą u wszystkich lasek wizytującyc lekarzy kciuki zaciśnięte! Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: wieczorem.... 27.06.06, 21:28 Fantaisie ja poszperałam na stronie promod i chyba w sobotę wyczyszcze konto o ile będą moje rozmiary) Hiszpania- Francja 1:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: wieczorem.... 27.06.06, 21:32 Megi, bomba!!!!!!!!!!!! życzę udanego polowania)))))))))))))))))) jakież miłe jest czyszczenie konta!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: wieczorem.... 27.06.06, 21:33 Fantaisie a jakie te butki wypatrzyłaś? sandałki? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: wieczorem.... 27.06.06, 21:36 Fantaisie, spodnice mam taka ciezarowkowa Bezowa, dosyc szeroka, z przodu na dole chaft w motylki, listki i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: wieczorem.... 27.06.06, 21:43 Mam nadzieję, że Cię w niej zobaczę 18 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: wieczorem.... 27.06.06, 21:37 jania kochana jesteś dziękuję bardzo za foty, też wam poślę z mojego weekendowego wyjazdu w góry, tylko jeszcze parę programów muszę zainstalować na swoim kompie, bo on jest po całkowitej przeróbie i na razie nie mogę ich zmniejszyć Może się komuś tu narażę ale ja jestem za Hiszpanią )) A burza była u nas niezła -dobrze że wyłączyliśmy kompa :0 Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: wieczorem.... 27.06.06, 21:42 Megi, klapeczki, japonki ciemny brąz z takim czymś na górze bardzo ładne! niestety potrzebuję czarne klapki, ale nigdzie po prostu nigdzie nie ma Jaaniu, dzięki za ciąg dalszy rajdu, aż mi się zachciało na wakacje!!!!!!!!!!! Super wyszłaś) a ten dekolt przy fontannie... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 1:1 :(((( 27.06.06, 21:45 szkoda ( nadal jednak za hiszpanow kciuki trzymam!! Tatanka jak nam auta do naprawy nie zabiora to jedziemy!! P nie mam nic do gadania, ale pyta czy bedzie tam gdzie ponurkowac!!! wariat Pochwale sie ze zamowilismy rolety!! niebieskie, beda juz w czartek DD ale fajnie, nie? a i w meczu gra francoz ktorego nazwisko brzmi prawie jak maruda ) i moj M mowi o ruda znowu ty grasz DD i tyle ... narazie Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: 1:1 :(((( 27.06.06, 21:48 no cóż mój mąż też tak powiedział, bo ja też prawdziwa maruda jestem, tylko nie ruda ) a kciuki za hiszpanów nadal zaciśnięte Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: 1:1 :(((( 27.06.06, 21:55 Ratunku, szlafrok wilgotny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marudzia, a po co Wam samochód, skoro mamy jechać naszym??? Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: 1:1 :(((( 27.06.06, 22:01 Ja tez za Hiszpania jestem ) Althea - uwielbiam motylki... Fajnie bedzie - w sobote konta wyczyszczone - ja nie na ciuszki ani butki tylko mi sie kroi zakup nowych okularkow i moze kontakty na lato ) W sobote mama zaliczenia, a potem na imprezke idziemy ) W pn. na usg wybieram sie z rana, a potem do ginki I za wszystkie co lekarzy sie wybieraja kciukasy trzymam ) Mezowi Tatanki gratuluje!!!! Tatanka dobrze, ze wyniki juz masz. A co to takiego CMV ;? Pralke z kontaktu w ogole nie wylaczamy; Luby przyszedl postukal popukal i pralka dziala... Ale i tak sie szykuje wizyta fachowca i kolejne wydatki... Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: 1:1 :(((( 27.06.06, 22:04 Prawie kilo tryskawek zjadlam i pekne. Chrumsik piatka ja tez na penicyline mam uczulenie i dobrze podawac w wywiadzie lekarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 jakieśliczne dziecię mam na skrzynce:) 27.06.06, 22:21 Olusia jest boskaa ja pobieznie przeczytałam, i odpadam...spać. Gratulacje dla Tatankowego M, dla Marudkowego zdolnego fotografa tez W razie czego, ja chętnie na jakies lody skoczę, oby po 5 lipca, bo egzamin z langłydża mam Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: jakieśliczne dziecię mam na skrzynce:) 27.06.06, 22:31 Melba, czy jest jeszcze coś czym mnie zaskoczysz ? Jezscze do tego wszytkiego egzamin? KObieto wpadne w depresję....jestem w trakcie szlifowania swojej wiedzy ale mam totalnego lenia w tyłku..... Nie mam mojego dziecka, pojechała z dziadkami na wieś az pisczała z radosci bo tam sa małe pieski i małe kotki, i o dziwo całe to towarzystwo lubi byc noszone na rękach a dla mojej córci to w to mi graj a ja juz tęsknię.....az mnie serduszko boli.... M wzywa do loza a ja jeszcze ide do testów Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: jakieśliczne dziecię mam na skrzynce:) 27.06.06, 22:35 no własnie koleżanko Ant, składałam zażalenie, ale odpowiedzi nie było...albo przeoczyłam miałam przed latem kupować marszczone pod biustem bluzeczki...co na to wiedźma z gór?bo lato już mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Enterku - wybaczysz????? plisssssss 27.06.06, 22:49 ja znów piwko wypiłam i uciekam do łóżeczka. Fantasiu-oglądałam zdjęcia i na kilku jestem w kostiumiku ) Musze zrobić odbitki i zeskanuję specjalnie dla was!! Ale jeszcze chwilke musicie poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 wiem 27.06.06, 22:52 ze wystepuje tu w obozie mniejszosciowym, ale pozwolcie, ze dam wyraz mojej radosc VIVE LA FRANCE !!! ZINADINE !!! hurrrraaaaaaa p.s. nie wyrzucicie mnie z forum, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 kilka zdjęć 27.06.06, 23:00 nasz barakowóz tęcza na działce urwane schody niedzielny zachód słońca Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: kilka zdjęć 27.06.06, 23:13 Erguś, super zdjęcia)) a tęcza i zachód powalający)) Odpowiedz Link Zgłoś
misia_7 Marudko 27.06.06, 23:08 właśnie weszłam na internet i już afera i kłótnia małżeńska, ale jutro zobacze te zdjecia co mi przesłałas , chyba wstane rano i zobacze bo nie odpuscze ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 07:48 hehe pierwsza dzisiaj jetsem! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 07:52 Witam srodowo! Chyba dopadly nas nerwy przed wyjazdem, bo oboje z M. nie spimy juz od 5. Musze dokonczyc pakowanie, a o 10 wizyta u lekarza. Buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 07:54 A ja druga . Cześć Dziewczyny! Znowu korzystam z wczesnego przyjścia do biura Wczoraj po pracy pojechaliśmy z moim K. do Arkadii na małe zakupki. W czwartek mam uroczystośc w pracy i musiałam zakupić ciemną spódniczkę. Udało się nabyć aż dwie superanckie i sukieneczkę - wszystko to w H&M. Śmiałam się, że musiałam zajść w ciążę, żeby tam kupić sukienkę - normalne zawsze na mnie były za ciasne w biuście - a ciążowa jak ulał, hihi . Dziś się już w sukienusię wystroiłam, a co! Tylko w nocy troszkę odchorowałam ten maraton - spać nie mogłam przez upał i bolał mnie brzuszek i nóżki - ale dziś już jest ok. Całuję wszystkie mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 08:01 Aha, zapomniałam jeszcze o nowym staniczku Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 08:12 Coś mi się znowu suwaczek zaciął... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 08:12 Stokrotko, jak ty to zrobilas, ze ci sie udalo kupic fajne ciuszki w H&M??? Bylam pare dni temu w tym sklepie, pelno przecen i tragedia na kolkach... nic nie znalazlam dla siebie... ale w gazecie widzialam calkiem fajna sukienke od nich... w sklepie jej nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 08:20 Althea, ja zrobiłam zakupy na stoisku ciążowym . Naprawdę fajne ciuszki i jak na ciążowe nawet cenowo przystępne Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 08:24 To chyba sie musze do H&M wybrac w Polsce, moze tam maja jakas inna kolekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 08:26 No, napewno warto . A spódniczki sa super, bo będzie je można nosić i bez brzuszka - mają wszyte gumeczki i bez brzuszka przylegają do ciała, a jak będzie potrzeba to się rozciągną. Sukieneczka też w sumie taka, że będzie można założyć i ne wygląda jak worek - ja lubię takie luźne letnie sukienki! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 08:28 Czy ta sukienka jest taka biala z czerwonym lub czarnym zworem?? Marszczona u gory na biuscie?? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 08:33 Nie, sukienka jest w takim kolorze jakby coś między malinowym a łososiowym - trudno określić - przy dekolcie, rękawkach i dolnej falbance ma koronki w tym samym kolorze. I pod biuścikiem ma koronkę i od niej idzie normalnie materiał, żeby było miejsce na brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 08:26 Stokrotko, a jak sie czujesz tak ogolnie?? Miewasz jeszcze mdlosci?? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 08:31 Althea, w sumie odbrze . Mdłości mam czasem wieczorem - ostatnio miałam taką serię z rzygankiem. Ale od paru dni spokój . Brzuszka narazie za bardzo nie widać (miałam go i bez ciąży, hihi). Ale ogólnie jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 08:33 Hehe... to moj widac i mam juz 3 kg na plusie. Wieczorem to ze mnie prawdziwa ciezarowa! Mnie jeszcze meczy, czasami mam lepszy dzien czasami gorszy, czasami mam mdlosci tylko rano, a czasami mnie mecza caly dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 08:36 Ja na szczęście rano wogóle nie miałam , po południu i wieczorem owszem. Ale nie było tak bardzo źle jak sobie to wyobrażałam na szczęście! Ja się nie ważyłam od ostatniej wizyty, więc nie wiem - idę w przyszłym tygodniu to mnie zważą Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 08:50 Erga zdjcia przecudne!!! Jak nam sie zakupowo-odziezowo zrobilo Mi podobaja sie szorty, ale niezbyt mam ochote kupowac na takie duze dupsko jak moje Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 08:50 No i witam wszystkie w srode )))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Witam 28.06.06, 08:56 Oby do piątku ledwo wstałam dzisiaj życzę wszystkim miłego dnia i biorę sie za robotę. Mam nadzieję, ze zdjecia dotarły do wszystkich tak na marginesie - czuję nadchodzącą @ coraz bardziej (((( papa Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Witam 28.06.06, 08:59 Aaaa Janiu - zapomnialam )) Dziekuje za zdjecia! Sliczne!!!! Ja juz mam plamienia, wiec okres planowo juz jutro pewnie zawita. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 09:03 dzień dobry!!!! i już środek tygodnia... Oj jak dobrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 09:07 Witajcie z rana u nas był dzis w nocy duszno, więc postanowiłam spać na balkonie: rozłozyłam sobie koc i dwie poduszki i nawet troche pospałam gdy obudziły mnie mega grzmoty i deszcz. Moj T. robił pół nocy fotki, bo chciała złapać piorun na aparacie, ale nie wyszły zbyt wyraźnie i jest niepocieszony. wiecie ja te bym bardzo chciała zobaczyc Enterka w sukni... prześlecie? dzieki z góry! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 09:10 O Tycja, ja też wczoraj myślałam o spaniu na balkonie, ale nie miałam za bardzo na czym! Więc sobie darowałam Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 09:08 Abie , jakie ty masz bakterie? cos tu wyczytałam i nie wiem bo nie mogę znaleźć twojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 09:14 wiesz Stokrotko? ja od 2 dni spałam bez zadnego przykrycia i leciało ze mnie, wiec ten balkon i ta burza były wybawieniem. Ja mam taka trawkę sztuczna na balkonie to spokojnie mogę sie tam kłaść. A jak bym nie miała to materac dmuchany byłby jeszcze lepszy... bo troche twardawo było.( a spie na boku). Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 09:19 witam i ja w sorde dziekuje za wszystkie gratulacje dla mojego M ) pochwale sie jeszcze ze kilka dni temu udalo mu sie podczas burzy piorun pstryknac!! wyszlo super!! ten moj maz to prawie tak zdolny jak nasza Ergunia ) Fantaise to jedziemy jednym autkiem?? bo ja sie dzis dowiedzialam ze juz moge oddawac samochod do naprawy, i pewnie po weekendzie sie go 'pozbede' na kilka dni ( nic nie pamietam, oprocz tego ze Abie cieszyla sie ze zwyciestwa Francuzow!! Abie przed wyrzuceniem z forum ratuje cie tylko Lusiek!!! DDD (oczywiscie zartuje ) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Wakacyjny pocian pokona koczkodana!!! 28.06.06, 09:19 Witam w srode i dziekuje za podeslana burze! Co prawda zerwala nas o 4 w nocy trzaskaniem okien, ale popadalo i za to dzis jeszcze jest czym oddychac!! Super! Erga - czy te fotki juz znajduja sie na Twojej profesjonalnej stronce internetowej jako fotografa? cudowne sa i Twoja dzialeczka tez! No i wreszcie zobaczylam barakowoz! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa dla Tycji 28.06.06, 09:24 Abie o bakteriach mowila tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=44221239&a=44284497 Potwors zazdroszze burzy. U nas powietrze stoi. Na zew. nie wiem czy nie gorzej niz w domu... Po prostu zatyka... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa moja prosba 28.06.06, 09:28 do dziewczyn majacych zwiazek z biologia. Moze znacie jakas fajna stronke o bioenergii w kom. (chodzi mi o oddychanie, fotosynetze te wszystkie glikolizy i cykl Krebsa itd.) Bede wdzieczna a sama tez bede szukala dalej w necie... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: moja prosba 28.06.06, 09:31 No dobra Erga po tych zdjeciach to ja sie wpraszam na działeczke do Ciebie, kiedy moge przyjechać?)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: moja prosba 28.06.06, 09:33 a to widzialas? www.biologia.pl/kurs/kursy.html Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: moja prosba 28.06.06, 09:35 a tak Potwors znam te stronke jest rewelacyjna. Tylko oddychanie niezbyt dobrze opisane, ale moze rzeczywiscie jeszcze raz wgryze sie i podzukam w wyszukiwarce. Dzieki ))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: moja prosba 28.06.06, 09:36 słuchajcie-ja tam jestem w każdy weekend więc zapraszam ) I powiem jeszcze jedno-zdjęcia nie oddają w całości piękna tego miejsca DD Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: moja prosba 28.06.06, 09:38 oj Erga, ale kusisz Zaloze sie, ze niedlugo bedzie nalot na Twoja dzialke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: moja prosba 28.06.06, 09:45 i powiem wam że w ostatni upalny weekend telefon mi się urywał - wszyscy znajomi chcieli przyjechać i popływać z nami ) Nie dziwię się... I moi rodzice nawet przyjechali!! I juz kolejni chętni zapisują się na najbliższy weekend. więc czekam na propozycje od was bo muszę trochę tym ruchem sterować co by za dużo na raz nie było ) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: moja prosba 28.06.06, 09:38 Hej Babeczki!!! Ale sobie dzisiaj pospalam Burzy u nas w nocy nie było i jest paskudnie gorąco. Zapomnialam wczoraj pogratulować Marudkowemu P. oraz Bebellowemu W. pięknych dzieł w postaci reklamy i zdjęcia. Chętnie obejrzę, jeżeli można jakoś podeslać Marudko pogadam w ten weekend ze szwagrem odnośnie tego nurkowania bo on tez zapaleniec i może gdzieś uda się Wam razem wyskoczyć pod Opole On wie, gdzie tutaj można sobie poszaleć w wodzie Kupilam sobie program do projektowania wnetrz domku i chętnie juz bym się za niego wziela, ale mam dzisiaj tyle sprzątanka w chalupce.... Może po poludniu znajde czas Buziaki i milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: moja prosba 28.06.06, 09:43 Ja za to mam non stop pranie a co za tym idzie prasowanie... Wczoraj wieczorem prasowalam posciel - masakra!!!! No i dzis znowu pralka bedzie chodzila ze 2 razy... No ale co sie dziwic jest tak goraco, ze czlowiek sie przebiera min. 2 razy dziennie... Aaaa wiecie co sie u mnie zadomowilo? E coli... Jak wol bylo napisane na badaniu: microorganismo e coli - wypisane na co reaguje tzn. antybiotyki a potem, ze nie ma u mnie chlamydii i streptoccoocos tam... Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: moja prosba 28.06.06, 09:44 Aha, czyli juz wiesz, co ci dolega. To kiedy do lekarza? A mi sie prasowanie zbiera i zbiera: no i okazalo sie, ze M. skonczyly sie koszule z krotkim rekwem do pracy, wiec mimo najglebszej niecheci bede mu musiala dzis kilka wyprasowac, buu;-( Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: moja prosba 28.06.06, 09:48 Lekarz pewnie po @. Malz ma dzwonic. No i musi zrobic badania - jeszcze bylismy tacy glupi, ze sie ludzilismy, ze sie moze uda zrobic dzieciaka, ale przy e coli w pochwie czy szyjce to raczej malo prawdopodobne... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: moja prosba 28.06.06, 09:47 u mnie też kiedys wykryto e-koli. ale dostałam jakieś czopki i sobie poszły. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: moja prosba 28.06.06, 09:49 Ja ma antybiogram - wypisane antybiotyki wiec ok. Malz musi zrobic badanie bo on tez moze miec te bakterie. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: moja prosba 28.06.06, 09:53 No tak. Tylko czy maz tez bedzie musial teraz 2 tyg. na wyniki badania czekac jak juz zrobi? Zaraz sie wsciekne: w budynku naprzeciwko mieszkaja dwa ratlerki czy cos w tej podobie. staja przy ogrodzeniu i ujadaja jeden przez drugiego. zwariowac mozna!! zawsze tak, a przynajmniej b. czesto, ale dzisiaj mam chyba obnizony poziom tolerancji na ten jazgot wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: moja prosba 28.06.06, 09:58 heh mam nadzieje, ze pojdzie szybciej - zrobimy badanie w naszym szpitalu. Ja bylam u lekarza w wiekszym miescie i tam tez dalismy do badania. Dodam, ze np. cytologie wymazy itd robi sie w szpitalnych laboratoriach (a nie np. gdzies w prrzychodniach itd.) W kazdym badz razie malz ma sie zorientowac gdzie bedzie szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: moja prosba 28.06.06, 09:59 Tyle juz czekalismy to poczekamy jeszcze troche. A pamietacie, ze mialam czekac do przepisowego roku kalendarzowego czyli do wrzesnia? I tak bym se chodzila z kolonia e coli... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Duszna środa:((( 28.06.06, 10:14 Witajcie! U nas burza była w oddali i jest dzisiaj tragicznie(( nie mam czym oddychać(( Chrumpsiku i całe szczęście, że się za to zabrałaś!!!!! Antybiotyk pomoże, i raz dwa będziesz zdrowa lasencja)) A ja Twój ślubny jeszcze się za siebie weźmie... Tatanko, ja dzisiaj jestem na gigant miotle!!!!! najwyżej padnę, ale nie mam dzisiaj dla siebie litości! I projektuj domek, oj projektuj tylko nie zróg muzeum, bo nie przyjedziemyPP Althea, nie stresuj się podróżą! tylko myśl, że już 18 spotkasz się z cudowną bandą))) Stokrotko, ale sobie poszalałaś na zakupkach!!!!! a w którym H&M? Marudko, pojedziemy Pawełka czołgiem))) Wasz samochodzik musi się wyleczyć Przyjedziemy po Was i tyle! no przecież chyba nie zamierzaliście jechać swoim a my swoim??? Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Duszna środa:((( 28.06.06, 10:18 Kurde Fantaisie mówisz, że muzemum mam nie robić.... a juz takiej ochoty nabralam..... kurde to musze te wina numerowane odeslać i może jednak zamontuje wode w łazience, żeby goście chociaż mogli się umyć Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Duszna środa:((( 28.06.06, 10:21 No!!! pamiętaj, że mydło ma mieć swoej miejsce w szufladce i chyba nie muszę Ci przypominać o zamówieniu ręcznie tkanych dywanów... aaaa i pamiętaj: 6 szklanek do piwa, a w przyszłą sobotę po kiełbasce na główkę... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Duszna środa:((( 28.06.06, 10:22 Gratis kawalek chlebka dorzuce, ale za pomidorka i ogóreczka sami zaplacicie Co do musztardy i keczupu to się pomyśli!!!! Oczywiście tylko papierowe tacki wchodzą w grę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Duszna środa:((( 28.06.06, 10:24 ale Wam fajnie laski, że sie spotkacie a o Wrocław przypadkiem nie zahaczycie w niedzielę???? Odpowiedz Link Zgłoś
potwors No ladnie: 28.06.06, 10:28 Zmywarka kopie mnie pradem jak dotykam pokrywy na bosaka. (jak w kapciach to nie) Ki diabel??? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Duszna środa:((( 28.06.06, 10:35 witam środowo.Dopiero wstałamale mi dobrze Wczoraj zapomniałam o gratulacjach dla Bebellkowegowięc się niniejszym poprawiam i gratulują czy dobrze zgaduję, że krecili to w takiej mrocznej, lodowej scenerii? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Duszna środa:((( 28.06.06, 10:48 Erguś, pięknie tam u Ciebie..wpraszam się...wirtualnie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Duszna środa:((( 28.06.06, 10:30 to ja nie jade P jak ma byc tylko 1 kielbaska to mam w nosie!!! PPP mowisz Monia ze czolgiem mojego Pawelka, no moze byc!! Tatanka ty tego nurkowania nie sproawdzaj bo ten moj wariat bedzie chcial sprzet zabrac, a tego jest duzo ( Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Duszna środa:((( 28.06.06, 10:35 Oki Marudko - powiem, że bajorko wyschło... W czołgu naszego P będzie Wam wygodnie Ale mialam ostatnio wirtualną randkę z Fantasyjnym P. Nie jesteś Marudziu zazdrosna prawda Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Duszna środa:((( 28.06.06, 10:45 Ergus, kto ma do ciebie najblizej? Gwiazdki czy my ? Ty mieszkasz gdzies w okolicach Rzeszowa? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Duszna środa:((( 28.06.06, 11:13 ja mieszkam dokładnie pośrodku trasy Tarnów-Rzeszów. Do Kielc mam ok. 120 km A do Pszczyny pewnie 160 będzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Duszna środa:((( 28.06.06, 11:14 a działeczka jest jeszcze dlaej na południe - od siebie mam 100 km - a od mężusia i teściów tylko 20 ) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Witam środowo!!! 28.06.06, 11:30 Cześć Laski!!! DD Zaglądam sobie do Was i nawet troszkę poczytałam, a moja córeczka śpi sobie słodko w wózeczku postawionym pod oknem! Olciu, zapewniam kciukaski 3 lipca, by @ nie przyszło do głowy się pojawić! Trzymam też kciuki za Jaanie i Fantasie i Tatankę, bo coś mi się wydaje, że też nie czekają na @ w najbliższych dniach! Jeśli się mylę, sorki wielkie!!! Erguś, zdjęcia działeczkowe piękne!!! No i czekam z niecierpliwością na fotę Twego słynnego kostiumu ślubnego! Gratulacje dla nowego przystojnego pana mgr!!! (O M. Tatanki piszę oczywiście!) i mężusiów Marudki oraz Bebellka! Abie, kochana, mnie wczorajszy wynik meczu również ucieszył, nie jesteś więc sama! DD Widzę, że odwiedzinki forumowe się szykują, ale super!!! A może ktoś zamierza spędzić urlopik w Beskidach, albo po prostu wybiera się w me okolice??? Jakby co, proszę dać znać, mój domek jest dla Was otwarty!!! DD My w najbliższym czasie musimy sobie odpuścić dłuższe wypady, Elizka źle znosi jazdę samochodem w takie upały, o czym przekonaliśmy się wczoraj zabierając ją na działkę, choć to tylko jakieś 40 km od nas! Mała była mokrusieńka i wymęczona podróżą, ale później na działeczce było już OK! Wszystkim e:ciociom dziękuję za całuski dla Elizy oraz kciuki za jej badania! Buziaczki dla WAS od nas obu!!! M. i Eliza Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Duszna środa:((( 28.06.06, 11:31 Erguś, a ja kiedyś tyle trzaskałam z teatrem w Rzeszowie i Tarnowie(( i Ciebie nie znałam(((((((( buuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marudzia, właściwie w czołhu bagażnik jest całkiem, całkiem, a że syf tam maksymalny(nie to co u mnie) to..... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Duszna środa:((( 28.06.06, 11:32 e top ja mam jakąś godzinke lub 1, 5 do ciebie)) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Jaaniu 28.06.06, 11:36 Dziekuję za kolejne, równie piękne, zdjęcia z rajdu!!! DD PS - Kochana, absolutnie nie zanudzasz nas swoją osobą!!! Ślij fotki kiedy tylko masz coś nowego! Erguś, napisz mi jeszcze raz nazwę miejscowości (bądź jeziora), gdzie znajduje się Wasza cud działeczka, sprawdzę sobie tą odległość, choć o przyjeździe do Ciebie chyba na razie nie mam co myśleć... Chociaż może, może... )) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Jaaniu 28.06.06, 11:43 ja tez dziekuje za fotki Jani- sliczne widoczki!!!! i podpisuje sie za postulatem Gwiazdki co do miejscowosci- Erguś , napisz ok? ja mam rodzine - mamę chrzestna w Istebnej ( to zaraz niedaleko ciebie Gwiazdko, nie?) więć tam bywam... moze kiedys uda nam sie zobaczyć Juz małe Tyciątko bedzie na świecie. Włąsnie wyszłam z chłodnej kąpieli, wypiłam zimna wode z cytryna i czuję sie jak młody bog... oby jak najdłuzej! uff! jaka ulga! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Tycjo!!! 28.06.06, 11:45 Mój mężuś ma w Istebnej rodzinkę, zaś ja uczyłam się tam jeździć na nartach kilka lat temu! To całkiem niedalego mnie, a jeszcze bliżej mojego futur domku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Tycjo!!! 28.06.06, 11:50 o! Pamietasz jak byłam w górach - w pazdzierniku/ listopadzie? wegirskiej górce startowalismy wtedy. A w drodze powrotnej byliśmy w Istebnej w odwiedzinach u rodzinki. Bylismy wtedy samochodem. ( tym co teraz od stycznia w warsztacie stoi)) Szkoda ze sie nie zgadałysmy.... Tyle ze wtedy jeszcze sie praktycznie nie znałysmy. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Duszna środa:((( 28.06.06, 11:36 Erga to faktycznie nie jest daleko przy okazji wyjazdu do rodziców to moge nawet do Ciebie wpaśc w odwiedzinki moze nawet Althea sie skusi jak bedzie u mamy Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 :-((( 28.06.06, 11:43 Chyba mocno podpadłam, bo nie mam ślubnych zdjęć Enterka, buuu... (( Myślałam, że mama Althei mieszka w Warszawie! W takim razie Ant, Tysiu i Altheo, może zrobić wspólny nalot na działeczkę Ergusiową! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Ant 28.06.06, 11:46 w ogóle to meze byśmy sie w koncu spotkały???? Kiedy do brata zawitujesz? Gadam tylko z Agnieszką o Tobie co sie tylko spotkamy))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ant 28.06.06, 11:50 Hej, brata jak brata ale moje dziecko od wczoraj jest u babcii jedziemy tam pewnie juz w piateczek, a Althea bedzie u mamy pewnie po weekendzie i zostaje do 25 lipca a tak naprawde u Ciebie Tysiu mieszka moj brat ale moi rodzice 15 km wczesniej a Athei rodzinny dom to sasiednia wioska do mojej )) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Ant 28.06.06, 11:52 15 km to juz całkiem blisko)))) Gdzieś w okolicach Bałtowa, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Fotki Elizy poszły do wszystkich! (chyba) :D 28.06.06, 12:12 A jeśli ktoś nie ma ochoty ich oglądać, musi sobie wykasować maila! m. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Fotki Elizy poszły do wszystkich! (chyba) :D 28.06.06, 12:14 Gviazdeczko, jakie to malenstwo!! i jak slicznie w sukienusi wyglada! i jej Mama wcale na zmeczona nie wyglada... az milo na Was popatrzec! Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Fotki Elizy poszły do wszystkich! (chyba) :D 28.06.06, 12:21 Gwiadeczko ależ śliczne zdjecia dostałam,wspaniale wygladacie A Ty zupełnie nie widac po Tobie ze niedawno urodziłaś wyglądasz ślicznie I Eliza taka kruszyneczka, słodko wyglada, przeslicznie a Tatusia widac ze duma rozpiera, wspaniale wygladacie Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fotki Elizy poszły do wszystkich! (chyba) :D 28.06.06, 12:22 Oj Gviazdeczko, miło było sobie pooglądać Ty śliczna, tatuś dumny, a Elizka prawdziwa piękność!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Fotki Elizy poszły do wszystkich! (chyba) :D 28.06.06, 12:23 Gviazdko - sliczne zdjecia. Bardzo dziękuje. I jak mogłabym nie chceć oglądać takiego cuda???? Ja też chcę!!!! dowiem sie w weekend co wyszło z naszych starań w tym miesiacu.... a poza tym widzę, ze jakieś grubsze odwiedziny sie szykują tego lata w różnych częściach Polski. Erga, my w tym roku na urlop w Bieszczady jedziemy, chyba gdzieś blisko Ciebie bedziemy w końcowym etapie naszej podrózy, czyż nie? Moze zajedziemy na własne oczy zobaczyć to cudo czyli działkę )) i siebie nawzajem oczywiscie PPP Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Fotki Elizy poszły do wszystkich! (chyba) :D 28.06.06, 12:24 Gviazdko - mierzyłam ostatnio taką samą bluzkę tylko, ze niebieską PPP zastanawiałam sie czy na poprawiny sobie takiej nie zakupić Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Fotki Elizy poszły do wszystkich! (chyba) :D 28.06.06, 12:50 Gviazdko, dziekuje pieknie za zdjecia slicznej damy w bieli! Jaka ona jest slodka! Wy tez slicznie wygladacie! A rodzenstwo bardzo do was podobne. Masze male pomachalo do nas wszystkimi dostepnymi konczynami! Niesamowity widok, takie malenstwo a wyglada jak maly czlowieczek i tak sie slodko wierci. Wedlug USG termin 24 stycznia, wedlug OM 19 stycznia. Wedlug pani doktor wszystko wyglada dobrze. Witamin mi nie kazala brac, nawet kwasu foliowego nie zalecaja. I mam zyc normalnie! A i jeszcze dementuje! Krewetki MOZNA jesc w ciazy!!!! Pytalismy wczoraj polozna i powiedziala, ze w krewetkach nie ma ryzyka listerii, wiec mozna je jesc w ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Ant 28.06.06, 12:32 nawet 3 tygodnie przed terminem nie straszna mi taka podróz, wieć jesli tylko bedziecie miały ochote mnie poznać to dajcie znać)) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 mam fotki Elizki:) 28.06.06, 12:35 Gviazdko-gratulacjeElizka sliczna, tatus dumny i blady)a Ty wyglądasz kwitnąco-gdzie te kilogramy dodatkowe?super laska i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Tycja 28.06.06, 12:40 ja sobie tak mysle ze w takim razie mozemy sie umowic na lody moze w sobote wieczorkiem co ?wyskoczymy gdzies na ryneczek a potem jak Athea przyjedzie to wyciagniemy i ja w nastepny weekend chyba jeszcze zdązymy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Tycja 28.06.06, 14:25 Antus a gdzie na ryneczek? u mnie? czy w Siennie? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ant 28.06.06, 12:49 Wpadam tylko na chwilunie a to ponad 100 poscików od wczoraj...i jakie cudne fotki Elizki!!!!!!!!!!!! Gwiazdeczko, wygladasz rewelacyjnie!!A biuścik....no, no, no...pewnie faceci sie ogladają...Gdybym nie wiedziała, w życiu nie powiedziałabym,ze niedawno urodziłaś...a przeciez chrzciny były w niecałe trzy tygodnie po porodzie!!!!! U nas była wczoraj straszna burza, mimo,ze jej nie zapraszałam(( Na szczęście popadało i dzis jest juz znośnie(( Troszke sie pouczyłam, ale powiem szczerze,ze nic mi nie wchodzi do główki...mysli krążą po innych rewirach(( Chrumpsiku, chyba gdzies czytałam,ze łatwo jes sie jej pozbyć!!! I dobrze,ze nie masz tej wrednej chlamydii!!! Nigdy nie zrozumiem bezsensownego czekania przez rok na dzidziula...Az mnie trzęsie, gdy czytam o tych ginowskich bredniach!Rozumiałabym czekanie , gdyby były wcześniej zrobione te badanka plus hormonki.Wiqadomo,że trzeba dac naturze trochę czasu a nie robic od razu laparo czy hsg, gdy nie ma wskazań....Dobrze,ze wzielas sie juz za to .I broń sie przed tą penicyliną...co z tego,ze infekcja zginie skoro ty bedziesz miała bezpośrenie zagrożenie zycia?? Na mnie penicylina praktycznie nie działa(( Tatanko, to ty juz w tę sobotę masz warszawskich gości???? Fantaise...co z szlafrokiem???? Zauwazył???? Tycjo, jestes niesamowita!!!! Althea czekam na wiesci od ginka!!! Matalko, zatem trzymamy kciukasy!!! Melbuś...cmok, cmok, moja zdolna dziewczyna!!! Ciekawe co u ktat.......... I ja juz zjadam pazury przed waszymi teścikami!!!!!Tak juz dawno nikt nie przesyłał świeżutkich fluidków!!!!Chyba Inez była ostatnia...a przed nia Althea...ale cos moija pamiec moze szwankować... Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: :-((( 28.06.06, 12:27 dzisiaj moja alicja ma biegunke chyba jest jakis wirus( przy okazji zabralam amelke do lekarza z alicja i wazy 6,530 Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: :-((( 28.06.06, 12:44 Mirko - jaka Eliza jest cudna i jaka Kochana... takie dlugaśne włoski ma Tatuś - jak dziewczyny zauwazyły - faktycznie dumną pierś wypina Ty Gviazdko wyglądasz zachwycająco. Oj każda po porodzie chcialaby tak wyglądać.... Rodzice chrzestni to wasze rodzeństwo??? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: :-((( 28.06.06, 12:49 Gviazdeczko- ależ ona cudna!!!! taka malutka!!! fajnie wyglądacie w czwórkę z chrzestnymi-siostra bardzo podobna do ciebie i brat Męża jak bliźniak z twoim mężem!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: :-((( 28.06.06, 12:52 Właśnie, własnie Erguś..tez miałam o tym napisać!!! Od razu widac ,ze rodzinka!!! Ciekawe do kogo Elizka będzie podobna??? Coś dawno naszej bombymonisi nie było.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: :-((( 28.06.06, 12:54 Balbinko, zauważył i był zły, niepocieszony i załamany i się dowiedziałam, że był przecież czysty..... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Balbinko 28.06.06, 12:53 melduję że mężus umówiony na przyszły tydzień na badanka!! dzwoniłam dziś rano. A właśnie ile u was kosztują te badania??? Bo tu seminogram-50 zł + posiew 30 zł Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Balbinko 28.06.06, 13:04 Erguśś, mam pytanko: te badanka męża to podstawowe? bo mi lekarka powiedziała, ze ma iść się przebadać i nie wiem, co powiedzieć w przychodni.... Dzięki wszystkim za zdjęcia te, które dostałam... straszny mętlik w pracy, rano się wkurzyłam zajrzę może wieczorkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Balbinko 28.06.06, 13:20 Enterku-ja mam na karteczce zaznaczone "seminogram" + posiew. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Balbinko 28.06.06, 13:29 Althea - ale fajnie, widzialas maluszka! Kateb, ciesze sie, ze znowu piszesz i trzymam kciuki, aby chaos jak najszybciej zostal opanowany! Czekamy na fotki! Erga - brawo za poczynienie odpowiednich krokow! Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Re: Duszna środa:((( 28.06.06, 13:29 ale o so chodzi ???? Jakim czolgiem ???? Jaki syf w bagazniku ?!?!?!?!?!? Posprzątałem przecież!!!! Ola, wiesz co, tak publicznie o naszej randce .... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Duszna środa:((( 28.06.06, 13:34 No wlsnie Pawelku, zazdrosna jestem o ta randke z Ola ... ladnie ladnie ... pogadamy sobie jeszcze P Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Fantazyjny mężulku!!!! 28.06.06, 13:48 Randka z takim mężczyną jak Ty to wielki zaszczyt. Jakże mialabym się nie chwalić????? Co do tego balaganu, to ja Ciebie przed Monisią bronie!!! Ja tam żadnego balaganu w bagażniku nie widzialam Czołg jest boski!!!! i jak się komuś nie podoba, to Paweek sam do Brzegu nim przyjedzie!!!!! Prawda Pawcio!!!!! Fantaisie ciekawe jak Ty się do mnie dostaniesz....???? Chyba na piechotę!!! Za ten czołg, bałagan i szlafrok!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Marudko!!!! 28.06.06, 13:51 Prosze mi tu takich fchów nie robic. Ja wykorzystalam okazje, jak Ty z Monisią lodami się obżerałaś i Fantazyjnego męża sobie poderwałam.... Trzeba było się z Pawekiem, a nie z Monisią na lody umawiać!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Marudko!!!! 28.06.06, 14:00 Ty sie Olka lepiej nie tlumacz, dobra ... z toba te se pogadam D Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Marudko!!!! 28.06.06, 14:03 a ja!! a ja!!! ja też chce na randkę!!!! buuuu nikt mnie nie kocha (((( Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Marudko!!!! 28.06.06, 14:06 Ergus ja cie kocham i nawet jestesmy umowione na randke .... na piwko ) Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Witam po dłuższej przerwie... 28.06.06, 13:04 Kochane dziewczyny, jak już wiecie urodziłam małego wielkoludka który waży 3800 i mierzy 59 cm. Niestety miałam cesarskie cięcie bo nie było postępu porodu. Ok. 5h miałam bardzo mocne skurcze ale nie miałam rozwarcia i szyjkę długą. Żeby mnie dłużej nie męczyć wzieli mnie na cesarkę. Zresztą ja w tych bólach już błagałam żeby to się skończyło. Ostatecznie nie było najgorzej. po 3-4 dobach doszłam do siebie i teraz czuję się b. dobrze. Patryczek jest śliczny i cudowny ale też mały głodomorek jak Elizka Gviazdkowa. Tylko, że ja mam trochę mało mleczka i mały się denerwuje, że on ciągnie a tam pusto. Wieczorkiem muszę go dokarmić bo nie byłoby spania. Malo mam na razie czasu dla siebie bo ogólnie zapanował haos, ale mam nadzieję, że wkrótce wszystko się ustabilizuje. Mąż mi dużo pomaga - wziął sobie urlop z tego tytułu W następnej wolnej chwili obiecuję wysłać Wam zdjęcia mojego przystojniaka. Na razie kończę i pozdrawiam Was wszystkie serdecznie )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Witam po dłuższej przerwie... 28.06.06, 13:13 Gviazdeczko jak Elizka cudna!! rozczulilam sie tak slicznie wyglda w tej sukieneczce!! ) a i ty wygladasz pieknie!! ) Gviazdeczka ma slicznych rodzicow!!! ) Kateb z niecierpliwoscia czekamy na zdjecia Patryka!! sciski Monia nic nie doszlo (( Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Witam po dłuższej przerwie... 28.06.06, 13:37 Kateb, super, że już jesteście w domu! Jak dojdziesz do siebie, to koniecznie roześlij zdjęcia, będziemy się zachwycać. Ane, też jestem zdania, że powinnaś pójść do porządnego lekarza. Wiem, że to niestety kosztuje, ale z drugiej strony – ile można żyć w stresie i niepewności? Jeszcze trochę i będziesz musiała zacząć się też leczyć na nerwy. No i gratuluję decyzji o mierzeniu tempki! Zobaczysz, szybko cię to wciągnie. Chrumpsiku, alergia rzecz nabyta. Kiedyś byłam u lekarza, bo co jakiś czas pojawia mi się dziwna wysypka na dłoniach. Nie wiem, po czym, bo oczywiście nie jestem w stanie zarejestrować, co takiego dziwnego zjadłam albo czego się dotknęłam. Kobieta dała mi maść, ale powiedziała, że to za jakiś czas może przejść samo. Albo się nasili. Na dwoje babka wróżyła. Ale i tak lepiej zapytaj swojego doktorka. A co do prasowania pościeli, nie lepiej kupić taką z kory? My właśnie taką mamy i dobrze, bo oboje nienawidzimy prasowania. Potwors, z tym mieszkaniem to nie taka prosta sprawa. Jest dużo większe, ale w gorszym standardzie, dużo rzeczy trzeba będzie zmienić i poprawić. Miejsce też gorsze, bo na Bemowie przy głównej ulicy, a teraz mamy rzut beretem do Parku Bielańskiego. Za to fajny rozkład, duży balkon i nie ma blisko innych budynków, więc nikt nam w okna zaglądał nie będzie. Musimy jeszcze dopytać, co z czynszem, bo właścicielka płaci 950 zł za jedną osobę! Wiem, że w tym bloku wystawiają jeszcze jedno mieszkanie. Zadzwonię do agencji i zapytam o czynsz dla porównania. Marudko, a nie możesz tego zdjęcia zeskanować i podesłać? Bo ja też bym sobie chętnie obejrzała, skoro to takie cudo, że aż wyróżnienie dostało. Finko, mam nadzieję, że te twardnienia to nic poważnego. Daj znać, jak będziesz po wizycie u lekarza. Abie, zastrzeliłaś mnie cenami owoców. Ja wczoraj koszyczek truskawek kupowałam za 5 zł. Przy moim tempie pożerania owoców wszelkich, chyba szybko bym splajtowała. Dobrze, że u męża w sadzie rośnie trochę drzewek, to może następnym razem, jak tam będziemy, znów się na coś załapię. Tatano, daj znać, co wyczytasz o tej cytomegalii. Mój poprzedni lekarz mówił, że robi się wokół niej za dużo szumu, bo wcale nie jest taka groźna, ale... Już sama nie wiem, komu wierzyć. Erga, super zdjątka! Chciałabym mieć taki widok za oknem, ale pewnie komary zjadłyby mnie żywcem i już nawet widoki by mnie nie cieszyły. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Yskyerko 28.06.06, 13:46 Wiem yskyerko, mieszkaniowe zakupy nigdy nie sa takie proste. To moze jeszcze poszukajcie czegos w jakiejs przyjazniejszej okolicy. Zerkniesz moze na moj wykres? kiedy wg Ciebie powinna byc zaznaczona owu: 15 dc czy 18? Bo FF zmienil zdanie i nie wiem? www.fertilityfriend.com/home/113eba Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Yskyerko 28.06.06, 14:03 Ja wiem, że to nie takie proste, ale rozkładowo mieszkanie jest fajne, duże itp. Problem chyba polega na tym, że ja do tego, w którym teraz mieszkamy, wprowadziłam się zaledwie trzy lata temu. Jeszcze wszystko jest całkiem nowe, zadbane, nie zdążyło mi się znudzić, więc nie bardzo chce mi się już przenosić gdzieś indziej. Ech... zobaczymy, co z tego wyniknie. Co do wykresu, to nie wiem. Owu mogła być i 15, i 18 dc. Nie zaznaczyłaś śluzu, a to zwykle bardzo pomaga (pod warunkiem, że da się go łatwo zaobserwować . Teraz nic nie wymyślisz, musisz poczekać do końca cyklu. Albo @ przyjdzie i wtedy policzysz sobie wstecz dni drugiej fazy, albo nie przyjdzie (czego ci życzę) i będziesz miała dwa terminy porodu. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Witam po dłuższej przerwie... 28.06.06, 13:53 Dziękuję za cudowne zdjęcia Elizki)) Ślicznie wyglądacie w trójke)) i rzeczywiście rodzeństwo macie strasznie podobne do siebie) wpadłam w lekkie kompleksy bo ja Mikiemu kupiłam tylko biały kocyk bo raczej nie produkują becików ozdobnych do których by się zmieścił.Śmiejemy się, że za niedługo w wózku będzie trzeba mu wyciąć otworki na nóżki Widzę, że wakacje nastrajają do spotkań)) Mam nadzieję, że i nam uda się wyskoczyć na te lody 18-tego. Udało mi się uporaćz górą prasowania! Kateb uściskaj Patryka ode mnie no i jak wszytskie forumki czekam na zdjęcia małego przystojniaka)) Althea spokojnej podróży(dobrze pamietam że dziś wyruszacie do ojczyzny?) i do zobaczenia na lodach Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Fantaisie 28.06.06, 14:04 czy ty też tak jak ja latasz z majtkami i podpaską w torebce??? bo ja już od kiedy mi powiedziałaś który to dzień cyklu ))) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Fantaisie 28.06.06, 14:07 Erga pobiłaś mnie, bardzo różne rzczy w torebce nosiłam ale majtek jeszcze nie)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Fantaisie 28.06.06, 14:08 a ja nosze majtki tak od 20 ktoregos dnai cyklu ) teraz tez juz mam.... DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fantaisie 28.06.06, 14:20 No nie, tego już za wiele)) żona sprzata(właśnie Kochanie upłynniłam Twoją szyfladę z komody z jakimiś kabelkami) a mąż podrywa laski na forum)))))) chyba musimy sobie poważnie pogdać)))) Czołg i tyle, nie to co mój zgrabniutki samochodzikDD ale podobno faceci tak mają im dłuższy, tfu większy samochódPPPP A bagażnik....bez komentarza.... Erguś, a skąd wiesz??? mam majtki już w torebce+podpacha)) już od poniedziałku... Kateb się pojawiła czekamy na zdjęcia! i jakiego masz kochanego męża Idę dalej wylizywać chałupę pa Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Fantaisie 28.06.06, 14:25 Fantaisie, ty to bys lepiej test zrobila! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Fantaisie 28.06.06, 14:32 Wychodzi na to, że ja niepostępowa jestem z tymi majtkami a raczej ich brakiem! w sumie to niezły pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
misia_7 jakie super fotki dostałam!!! 28.06.06, 14:06 dziękuję Chrupsowa, a w jakim ty regionie mieszkasz? Gviazdko, super ta Twoja mała księżniczka, wysłałam Ci tez cosik Jaaniu, dziękuje, a jakze miałabyś zanudzać, ja zawsze chętna do oglądania też Ci kogoś wysyłam... serdecznie wszystkie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka załamałam się... 28.06.06, 14:08 Właśnie dzwoniłam do Genosu w Łodzi, żeby się umówić na badanie kariotypu. Umawiają na bieżąco, więc jest pięknie, ale koszt to 700 zł od osoby! No chyba ktoś się z koniem na głowy zamienił! Muszę jutro umówić się do swojej lekarki pierwszego konfliktu. Nie wyjdę z gabinetu, dopóki nie da mi skierowania na NFZ! A wszelkie skierowania trzeba jej wydzierać siłą. Nie ma to jak polityka prorodzinna. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: załamałam się... 28.06.06, 14:13 700?!?!? Czy oni poszaleli? rzeczywiscie musisz uskutecznik strajk okupacyjny, tak jak Chrumpsowa zamierzala swojego czasu. Bedziemy trzymac kciuki. A co do wykresu, to plodnego sluzu mialam malo jak zwykle i ok. 11 dnia.wtedy tez bol jajnika. Kurka, zawsze do tej pory mialam jednoznaczne sytuacje... A ten 18 dc to jak na mnie strasznie pozno. No nic, bede cierpliwie czekac Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: załamałam się... 28.06.06, 14:19 Hej laski!! Buzka dla was wszystkich! I do zobaczenia! Nie wiem kiedy znowu sie pojawie na necie... Z Warszawa bede sie sie kontaktowac jakos komorkowo. Zycze milych wakacji! PS. Megi, wiesz ja bede sie widziec z twoim bratem najpewniej w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: załamałam się... 28.06.06, 14:21 Yskyerko, to jakaś paranoja( takie ceny(( walcz dziewczyno... Potwors, ja za swoją owulacją nie dojdę.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Yskierko!!!!!! 28.06.06, 15:18 Leć do lekarza i nie wychodź bez skierowania!!! komu, jak komu, ale tobie po trzech poronieniach nalezy sie na NFZ!!! Każdej parze starajacej sie od jakiegos czasu..i z takimi problemami nie maja prawa odmówić.Zeszłego roku leżałam z kobitką, która pracuje w laboratorium...i własnie ona namawiała inne pacjentki na te badanka. Zrób straj okupacyjny i pokaz wszystkie rachunki za badania, które juz zrobiłas...Litości cholery jedne nie mają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: załamałam się... 28.06.06, 14:33 No to nie daj się zwieść pozorom, on jest tą przystojniejszą cześcią rodziny, ja niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: załamałam się... 28.06.06, 15:13 Megi..ja tez nie noszę majteczek w torebce!!!! Zatem jestesmy juz dwie)) Kiedy masz te wizyte u gina...by poodmiatał pajęczyny przed przytulankiem po tylu miesiacach abstynencji?????? Buziaki dla mego Misia -Mikołajka)) Fantaise...z moim to samo...przecież ja piorę CZYSTE rzeczy!!!! A ja tam obstawiam,ze podpaska nie będzie ci potrzebna...tatance i oli też)))) Fantazyjny męzusiu...i ty jeszcze gromami nie rzucasz???????Oj chyba będzie zero nowych bluzeczek co???? Mój ślubny pojechał własnie na wizyte kontrolna do swojej pani doktor....ciekawe, czy obnizy mu leki...już sie boję(((( Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: załamałam się... 28.06.06, 15:16 czytam Was dziś cały dzień ale z pisaniem gorzej ja tez nie nosze majtek w torebce zwłaszca odkąd są na rynku wkładki higieniczne ) tak więc jestem trzecia ale podpaskę to mam zawsze Misia - dziękuję za zdjecia, śliczny ten Twój Piotruś!!! Takie fajne włoski ma Kateb czekamy na zdjecia Patryka Balbinko - Tatanka i Ola to ta sama osoba ) mam nadzieję, że o mnie Ci chodziło ) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: załamałam się... 28.06.06, 15:18 Jaania- jest jeszcze Olcialew) ona też czeka na test) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: załamałam się... 28.06.06, 15:21 masz rację Bebell..zapom,niałam o naszej koleżance za oceanem ...wstyd mi w każdym bądź razie ja tez nie chce aby @ przyszła..... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: załamałam się... 28.06.06, 15:28 jaania żadna z nas nie chce, żeby Twoja @ przyszła, wierz mi! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: załamałam się... 28.06.06, 15:32 uciekam na miasto i zamawiać tort na wieczór panienski PPPP papapapa, wpogadamy wieczorkiem buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: załamałam się... 28.06.06, 15:44 O kurczaki, Janiu, słońce ty moje zapomniałam,ze i tobie nie będzie potrzebna ta podpaska w torebce))) Chodzilo mi o olcie zza mórz.... I nikt mi nie odpowiedział,kiedy w końcu jest ten zjazd u tatanki, bym mogła pozytywne wibracje słać((( Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: załamałam się... 28.06.06, 15:19 acha, Abie rozwaliła mnie na łopatki historia z czopkami i termometrem.... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: załamałam się... 28.06.06, 15:27 Balbinko, wizytę mam w przyszły czwartek, mam nadzieję, że doktor odwoła nasz dłuuugi okres wstrzęmieźliwości)) Trzymam kciuki, za wizytę Twojego męza! Odpowiedz Link Zgłoś
misia_7 Re: załamałam się... 28.06.06, 14:24 Yskyerko współczuje ;-((( oni chyba na łby poupadali!!! chory kraj, kurcze Erguś, ładne zdjecia widziałam Twojego autorstwa takie artystyczne a propos działki, Gwiazdko, my tez jezdzimy już Małym, za pierwszym razem chyba doznal jednak szoku tlenowego, bo płakał wieczorem, ale przespal za to prawie całą noc! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: załamałam się... 28.06.06, 14:47 czesc gaduly!!! zaczne od tego co pamietam: althea, koniecznie idz do H&M w PL, bo maja inna kolekcje. Nie chce Ci opowiadac o tym jakie paskudne rzeczy ciazowe tutaj sa. Sukienki wszystkie w stylu a la lata 70, tylko nie takie ladne, bielizna taka, ze zapomnij o kolejnym dziecku, bo cie chlop w zyciu juz nie dotknie, a spodnie wszystkie za pasami elestycznymi z podwojnej warstwy zeby ciprzypadkiem w letnich upalach za chlodno nie bylo. Co do krewetek i innych owocow morza, to z tego co wiem problem jest w zasadzie tylko z malzami. Nie wiem tak calkiemdokladnie jaksie je przyrzadzy, bo len jestem i jadam je tylko jakmi ktos gotowe poda, ale chyba polega to na tym, ze wrzuca sie je na krotko do wrzatku zeby sie sparzyly. No i problem polega na tym, ze nie wiadomo do konca, czy to sparzanie wystarczy zeby zabic to co jest tam nie dobre dla ciezarnej i dziecka. Tycja, jesli chodzi o moje bakterie, to nie mam pojecia co one za jedne, bo nie bylam od tego czasu u lekarze. Wymaz zrobil mi ostatnim razem i wczoraj zadzwonili powiedziec, ze wyslali mi recepte na antybiotyk, bo w laboratorium jednak cos wyhodowali. Dowiem sie dokladnie 6 lipca, bo wtedy mam znow wizyte. I tak uwazam, ze fajnie, ze w ogole sie zajeli i przyslali te recepte, mogli mnieoprzeciez olac i czekac do nastepnego razu. Tatanko, Marudko, Fantaisie - nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze! tak mi brakuje takich spotkan, my tu w ogole niemamy znajomych, no moze znajomych mamy, ale nieprzyjaciol, z ktorymi mozna cos sensownego zrobic. I od poczatku sezonu cierpie na brak grilla! Nie ma gdzie, ani z kim. Ostatnio wymyslilismy, ze pojedziemy sobie sami nad rzeke i zrobimy sobie wlasna impreze grillowa. Ci znajomi, ktorych tu mamy sa OK, ale to wszytko szytywniactow wyskokiej jakosci. Przy zaproszeniach wyciaga sie srebra i odswietne serwisy i jest sie WIELKE PANSTWO. Smieszy mnie to, ale w ktoryms momencie stwierdzilam, a pie* was wszystkich i tez wyciagnelam srebra i serwisy, zeby nie bylo, ze ja prostaczka z polska.... no i jak tu zrobis grilla z takimi? czy ktoras moglaby zeskanowac zdjecie Marudkowego meza z tej gazety i mi przyslac? bardzo chcialabym zobaczyc, prosze. wiecie, ze ja tez lubie fotografowac, a takie egzotyczne rzeczy bardzo mnie interesuja. Prosze, prosze Ciekawe co u Bebellka? o ktorej miala miec wizyte u pana dr? umieram z ciekawosci. ja mam cos kiepski dzien i kiepska noc za soba. bolal mnie brzuch, ale tak brzuchowo, nie jakos inaczej. poza tym mam, jak wam juz pisalam, od kilku dni wrazenie, ze lada chwila dostane @. I jakos tak mi dziwnie. pewnie denerwuje sie dodatko tym, ze jestem w nocy sama i jakby co to nie ma mi kto pomoc. ale jeszcze tylko 3 noce!!!! A apropos moje meza, opowiem wam najnowsza anegdote ze szpitala. Bez jaj, to prawda najprawdziwsza, moj kochany nie klami. przedwczoraj byl na dyzurze dzidzius z goraczka. dzidzius plci meskiej. dzidzis mial goraczke, ale zadnych innych objawow, wiec wywnioskowali tzw goroczke trzydniowa, co jest u maluchow calkiempopularne. M powiedzial, zeby kontrolowac w domu temperature i dawac czopki na spadek, a w razie czego za dwa dni isc do lekarza. na co tata tego dziecka zapytal czy takie zbyt czeste mierzenie w pupie temperatury i wkladanie czopkow nie spowoduje, ze wychowa sie chlopca na homoseksualiste. ja myslalam, ze padne, moja ma i pielegniarka podobno tez. ok koncze wywody ... na teraz Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka nie dostałam zdjęć Elizki 28.06.06, 14:53 Niech się któraś zlituje i mi podeśle, plizzz... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Abie:) 28.06.06, 14:58 Z tym termometrem to poważna sprawa :p Co do spotkan, to jak tylko Loni podrośnie to ja zapraszam Was na takiego prawdziwego grilla!!!! I nie bede Wam liczyc kiełbasek - obiecuje!!!! Ciekawe kiedy wybierzecie sie do Polski z tym Waszym Skarbkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Abie:) 28.06.06, 15:06 powazna, powazna ... szkoda, ze m nie moze wystawiac skierowac do psychologa dla rodzicow do polski przyjedziemy jesienia, to znaczy ja z kamyczkiem na pewno, a m to sie okaze jak z wolnym bedzie na na grilla czuje sie w nastepnym sezonie zaproszona dziekuje ide na zakupy, bo za chwile znow moze nadejsc tropikalna burza Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Abie:) 28.06.06, 15:14 Potwors dobrze, że wysałaś Yskyerce te zdjęcia... Ja mialam lenia, bo zapisalam Elizki fotki na kompie, a maila wyrzycilam, bo dzisiaj czystki na poczcie robilam NIe chcialo mi sie siedziec i zalączać. Yskyerko wybacz Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Abie:) 28.06.06, 15:24 Abie, szał)) ja też mam takich znajomych i szlag nas trafia, bo w tą sobotę u nas mają być Srebra, zastawa, obrusy, płatki róż rozsypane na stole, wszędzie świeczki dopasowane pod kolor i do jedzenia, Paweł w garniturze i pod krawatem total full wypas. Nie wiem jak to zniesiemy, dość długo udało mi się unikać takich spotkań. Ja na szpilkach! i obwieszona jak choinka oj, będzie cięzko... A oprócz tego Kitce jest zawsze zimno!!!!! Wk....mnie to równo, kiedyś dla jaj, odpaliliśmy piec na jakiś chory poziom, a oni: O, teraz jest w miarę!!! dobrze!!! a nam przypierdzieliło ponad 3tysiące za gaz na grillu nie posiedzi bo jej zimno, tego nie zje, bo coś!!! jak nieestetycznie na talerzu to dooopa! A nad żarciem zastanawiam się przynajmniej miesiąc... Ona strój ma już przygotowany i wyprasowany od kilku tygodni bo zaproszenie musi być z wyprzedzeniem, i nie daj Boże żebym miała jakąś chałturę, albo się rozchorowała... Szał ciał i uprzęży))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Abie:) 28.06.06, 15:27 masakra Monia Ci znajomi a lubicie ich chociaż? bo jeśli nie to po co sie spotykac? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Abie:) 28.06.06, 15:14 Melduje się i ja) U Tośki nawrót biegunki( w dodatku pojawiła się w kupce krew... zaliczyliśmy juz lekarza, mamy skierownie do szpitala i skierowanie na posiewy i takie tam... póki co do szpitala się nie wybieramy, ale jestesmy w pełnej gotowości... USG mam o 18.00. oczywiscie jak się nie objawię z Tośką w jakims szpitalu... ale ona póki co w całkiem dobrej formie: gada, wrzeszczy, psoci, strzela fochy i biega) kurka, ileż mnie spotkań ominie( na początek to u Tatanki( moze następnym razem... Zuza- skrobnij co nieco, plissss! co robicie w tym cyklu??? Megi- ja tam tez nigdy z majtkami w torebce nie chodzę) Gviazdko- śliczne zdjęcia!! i mi najbardziej podoba się fota Elizki z tą starszą Panią- nie wiem czy to babcia??? Elizka ma niesamowitą minkę na tym zdjęciu. Jeśli chodzi o ciążeowe ubrania z h&m to zakupiłam ich tam trochę, ale nie sa powalające( w ogóle to ciężko o jakies fajne ciuchy ciążowe( Abie- ciekawi mnie/nas co odpowiedział Twój M ojcu dzidziusia???)) k. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Abie:) 28.06.06, 15:26 Jaaniu, a do czego ja mam tą wkładkę podczepić???????????????????? Abie, muszę się dowiedzieć jak często mierzyli temperaturę P. bratuPPPPP Bebelku, cholera co jest? może ma jakąś francę po owocach?? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Abie:) 28.06.06, 15:32 Nie lubimy ich, ale dyplomacja nakazuje!!! szlag by ją trafił... Megi to trzymam kciuki Balbinko, będzie dobrze, nie stresuj się Nowy wątek, plisssssssssssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Abie:) 28.06.06, 15:32 Monia donosze ze nadal nic nie doszlo, buuuu (( Bebelek co z ta tosia!!!??? ja mam tylko nadzieje ze to nie brak zelek jej zaszkodzil!! sciski dla niej Abie historyjka rewelacyjna, teraz zanim wsadze termometr w pupe mojego dziecka (jesli kiedykolwiek bede jej miala) to sie najpierw rozplacze ze smiechu DD a wyroznione zdjecie moge podeslac w oryginale jak chcesz, bo strony z gazety to chyba nie warto skanowac, nie?? Yskyerko TAKIE ceny to poprostu kur....o!! rob strajk okupacyjny koniecznie. te konowaly strajkuja to i pacjeci moga, a co!!! powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Odn. zdjęć i nie tylko 28.06.06, 15:35 Znów mam chwilkę, bo tatuś G. wrócił i zajmuje się swoją pociechą! Abie, ale ten Twój luby ma czasem wesoło w pracy!!! Megi, Elizce na chrzest kupiłam tylko tą sukienusię! Pod spodem miała zwykłe, ale białe śpioszki i kaftanik, a czapeczka to taka, w której chodzi na codzień, tylko naszyłam na nią białą różyczkę! Becika też nie było!!! To na zdjęciu to biały rożek po Bartoszku i mój welon ślubny przymocowany kwiatuszkiem! DD Co do rodziców chrzestnych, nie da się ukryć, że to nasze rodzeństwo - moja 17,5-letnia siostra Monika i brat G.- Szymon (19-latek), którzy są chyba do nas najbardziej podobni w naszych rodzinkach! (moje pozostałe siostry i drugi brat męża mają ciemne włosy!) Bebellku, na fotce, która Ci się spodobała, Elizka jest po raz pierwszy na rączkach swojej prababci Ireny - babci męża, bo moja, choć tu mieszka to ani razu jej nie wzięła... Yskyerko, sorki za pominięcie podczas wysyłki, jakimś cudem nie mam Cię jeszcze w spisie adresików, co muszę koniecznie uzupełnić! Kateb, ogromnie się cieszę, że znalazłaś chwilkę, by zajrzeć na forum!!! Rozumiem, że nie masz teraz zbyt wiele czasu na pogaduszki, ale i ja z niecierpliwością czekam na fotki małego Patryka! Powodzenia kochana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie NoWy WąTeK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! 28.06.06, 15:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=44351685 Odpowiedz Link Zgłoś