aagg3 04.10.06, 10:30 Czy któraś z was słyszała nie pohlebne audycje w radiu o tej marce. Chciała bym kupić wózek trio CT 0.1. Co o tym myslicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: Wózki Chicco 07.10.06, 17:26 ja mam belle epoque ale nic nie slyszalam zlego na temat tej marki,wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Wózki Chicco 08.10.06, 09:23 Ja kupilam chicco 4 WD, jeszcze nie urodzilam ale mam nadzieje ze bede zadowolona z niego. Opinie slyszalam na temat chicco bardzo dobre. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aintha a ja po ostatnich wiadomościach, to już sama... 08.10.06, 13:00 nie wiem, czy można im zaufać. Niby nic, a jdnak będzie tkwiło w podświadomości... ------------------------------ Nasza Fasolka Fasolkowo-Filmowo Odpowiedz Link Zgłoś
m_aja Re: a ja po ostatnich wiadomościach, to już sama. 08.10.06, 15:29 ja tez jeszcze nie urodziłam a wózek mam chicco 6wd tech - używany ale poprzedni własciciele byli bardzo zadowoleni i nam tez sie wydaje całkiem fajny Odpowiedz Link Zgłoś