miiko11 25.11.06, 16:54 hej napiszcie prosze jaki test ciążowy jest najlepszy jeśli chodzi o szybkość wykrywalności ciąży. Słyszałam że testy różnią się czułością jaka jest więc największa? dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muszka.owocowka Re: jaki test ciązowy 26.11.06, 21:12 Ja używałam Pre-test, kilka dni po terminie miesiączki. Wynik nie mógł być bardziej oczywisty. Czułość możesz zwiększyć robiąc test z porannej porcji moczu, bo jest najbardziej zagęszczony. Polecam zestaw bo zawiera wszystko co jest potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: jaki test ciązowy 26.11.06, 21:27 też polecam pre-test. Jego czułość jest duża 25ml/ml umożliwia wykrycie ciąży już po 6 dniach od zapłodnienia. Najlepiej wykonać go począwszy od pierwszego dnia, w którym nie wystąpiła spodziewana miesiączka. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua.27 Re: jaki test ciązowy 27.11.06, 08:51 dobry też jest quick vue ale wszystkie te testy moga się mylić. największą pewność daje beta z krwi-ja tym razem od razu poszłam na to badanko i po dwóch godzinach miałam już 1005 pewność. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasp1 Re: jaki test ciązowy 27.11.06, 09:21 Mi pre-test mimo czwartego tygodnia ciązy pokazał jedną kreseczkę, nastepnego dnia również pre-test nie pokazał żadnej kreski, a zaraz potem quick pokazał dwie upragnione, ale tak jak było napisane w poście wyżej najbardziej wiarygodny wynik daje beta z krwi. pozdrawiam i trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
nie_po Re: quika polecam 28.11.06, 13:35 a mnie dzisiaj quick nie pokazal dokladnie NIC. zrobilam wszystko jak kazali i zero wyniku, jakiegokolwiek... jestem wkurzona, bo musze zasuwac po poludniu po nastepny test! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_kopera Re: jaki test ciązowy 29.11.06, 17:03 Polecam PRE-TEST...bardzo czuły i wiarygodny.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
beata.hopek Re: jaki test ciązowy 29.11.06, 18:03 jeśli zrobisz test w dniu spodziewanej miesiaczki to kazdy jest dobry bo napewno wykaże ci ciąże Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_s Re: jaki test ciązowy 29.11.06, 23:10 ja polecam bobo-test sa najbardziej wiarygodne. Pre-test pokazywal mi wynik negatywny mimo, ze bylam w 4 tygodniu ciazy Odpowiedz Link Zgłoś