Dodaj do ulubionych

samopoczucie w 35 tc

18.08.07, 20:01
czesc dziewczyny mam 35tc i chcialabym wiedziec jakie jest wasze
samopoczucie. bo mnie czasami pobolewa podbrzusze i zastanawiam sie
czy to tak powinno byc czy moze cos nie tak. a poza tym od 2 dni mam
rozwolnienie i to tez slyszalam ze to dobrzxe bo sie oczyszczam
przed porodem. napiszcie jak to jest z wami.
Obserwuj wątek
    • idid Re: samopoczucie w 35 tc 18.08.07, 20:54
      Ja właśnie zaczynam 35tc, ale nie mam żadnych dziwnych objawów. Poza lustrzycą i
      uczuciem słoniowatości męczy mnie świadomość, że jeszcze conajmniej miesiąc...wink
      • meeg23 Re: samopoczucie w 35 tc 19.08.07, 15:11
        hej ja tez 35 tyd. i mam czasem dosc bolesne skurcze i pobolewa mnie
        podbrzusze oprucz tego mala uciska mi na przepone tak mocno ze nie
        umiem oddychac i spac w nocy bola mnie biodra i meczy zgaga ale
        ogolnie jest wszystko ok i pocieszam sie ze juz za miesiac zobacze
        malenka coreczke pozdrawiam
    • ania0413 Re: samopoczucie w 35 tc 19.08.07, 16:08
      Hej,
      Mam podobne dolegliwości jak wy.Dzidziuś tak napiera mnie na dół brzucha,że
      czasami nie mogę chodzić,a nawet stać.Do tego skurcze i popołudniowo-wieczorna
      zgaga,która nie daje mi spać.Tak to chyba wyglądają te ostatnie tygodnie jak
      dobrze sobie przypominam z pierwszej ciąży...
      Pozdrawiam i życzę wytrwałości wam i sobie.
      Anka
      • penkamc Re: samopoczucie w 35 tc 19.08.07, 21:59
        Hej, ja wczoraj zaczęłam 35. tydzień. Samopoczucie psychiczne w normie, z fizycznym nieco gorzej... Od kilku dni nieco mocniej odczuwam skurcz, nieraz nawet trudno nabrać powietrza, oprócz tego wczoraj trochę zaszalałam... Wysprzątałam chałupę od a-z i walczyłam całe popołudnie na ogródku, taki zarośnięty... Efekt? Dziś nie mogę chodzić tak bardzo boli mnie kręgosłup, czuję każdy mięsień. Oprócz tego wczoraj wieczorem nie na żarty się wystraszyłam- pojawiła się wydzielina o ciemniejszym, lekko brążowym zabarwieniu. Spanikowana wskoczyłam do łożka, dziś jest ok, wydzielina ma normalny, jasny kolor, malutka wpycha nóżki jak zwykle pod żebra, sama rozkoszsmile) Napiszcie, czy któraś z Was miał po dużym wysiłku podobne przygody. Pozdrawiam wszystkie radośnie oczekujące!!!
        • sioneczek1 Re: samopoczucie w 35 tc 20.08.07, 13:03
          Hejka!
          ja po sporym wysułku miałam podobne objawy aż trafiłam ze strachu do
          szpitala, mam problemy z szyjką wiec musze podwójnie uważać. Dlatego
          staraj się juz nie forsować sprzątaniem albo bardzo rozsądnie to
          rób.Pozdr
          • fetraska Re: samopoczucie w 35 tc 20.08.07, 13:47
            a ja zaczęłam 35 tc dzisiaj od jakiegoś tygodnia strasznie bolą mnie
            kości łonowe, szczególnie jak dłużej posiedzę ( nz co specjalnie nie
            mam czasu, bo moja trzyletnia córeczka to żywe srebro)
            • penkamc Re: samopoczucie w 35 tc 20.08.07, 17:24
              Fetraska dokonale Cie rozumiem smile) Jestem mamą czteroletniego urwisa, którego trzeba pilnować na każdym kroku. Aż się boję, co będzie, jak malutka się urodzi... Doba będzie za krótka smile Pzdr
              • afoczka Re: samopoczucie w 35 tc 30.08.07, 13:26
                Witam serdecznie. Ja kończę 35 tydzień, a czuję się różnie. Najbardziej
                przeszkadza mi częśte wychodzenie do toalety na siusiu. Poza tym puchną mi nogi
                i czasem bardzo boli pod prawym żebrem. Czasem boli tak mocno, że biorę leki
                przeciwbólowe. Czasem mam takie wrażenie jakby mnieMaleństwo złapało za
                moczowody i mocno pociągnęło... brrrr bardzo nieprzyjemne. Już się nie moge
                doczekać narodzin Naszej Kruszynki, jutro idę do lekarza, zapytam o L4,
                chciałabym spokojnie doczekać rozwiązania. Pozdrawiam
                • katlen12 samopoczucie w 36 tc 30.08.07, 18:22
                  Witam !
                  Dziś zaczęłam 36 tydzień smile Często przynajmniej kilka razy dziennie boli mnie
                  podbrzusze szczególnie jak chodzę, skurcze mam dość często kilka razy an dzień,
                  ale powiem szczerze że nie za bardzo sie na nich skupiam wiec pewnie większość
                  umyka mojej uwadze, zauważam te najsilniejsze a czasem bolą jak nic sad W nocy
                  strasznie bolą mnie biodra, ostatnio położna mi powiedziała że miednica mi się
                  rozciąga i to norma smile A tak poza tym to ogólnie wszytko ok hehehe smile Córcia
                  ciągle sie rusza, rozciąga mój brzuch czasem do granic smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka