Dodaj do ulubionych

ZROBIŁAM DZIŚ TEST

04.07.03, 09:50
MINĄŁ M-C OD OSTATNIEJ MIESIĄCZKI, OKRESY MAM RACZEJ NIEREGULARNE, ALE JESTEM
PO CLO. CHYBA POJAWIŁA SIĘ DRUGA KRESKA, ALE BAAAAAAARDZO BLADA. NIE WIEM CZY
ZA SZYBKO ZROBIŁAM TEST CZY POPROSTU NIE JESTEM W CIĄŻY A TYLKO MOJA CHORA
WYOBRAŹNIA COŚ TAM ZOBACZYŁA sad
Obserwuj wątek
    • mirra52 Re: ZROBIŁAM DZIŚ TEST 04.07.03, 11:18
      Czasami sie zdarza ze druga kreska jest bardzo słabo widoczna, ale oznacza ona
      ciaże):
      Proponuje jednak powtórzyc test za kilka dni i upewnic sie smile
      Powodzenia
      Agata i Kasia 38 tydz.
      • kabr4 Re: ZROBIŁAM DZIŚ TEST 04.07.03, 11:20
        Powtórz test za około 5 dni... i daj nam znać!!! trzymam kciuki! Kabr4
    • kj74 Re: ZROBIŁAM DZIŚ TEST 04.07.03, 11:45
      TAK ZROBIĘ, ALE TA NIEPEWNOŚĆ MNIE WYKOŃCZY.
    • yousta22 Re: ZROBIŁAM DZIŚ TEST 04.07.03, 12:01
      jestem w takiej samej sytuacji, okres spoznia mi sie ok 3-4 dni, zrobilam
      wczoraj test Quick View (z dzidziusziem) i pojawial sie bladziutka różowa
      kreseczka, prawie niewidoczna, też nie wiem, czy mi sie nie wydawało, że coś
      tam jest????poleciałam do apteki po inny test i NIC ,nic nie pokazał! jestem
      skołowana, okresu nadal nie mam! najchętniej poleciałabym po następny test, ale
      szkoda mi kasy (to juz by był 5ty test, bo wczesniej tez robilam w tym cyklu) -
      wiem ja chyba zwariowałam, ale taka jestem ciekawa????
    • yousta22 Re: ZROBIŁAM DZIŚ TEST 04.07.03, 12:05
      to jeszcze raz ja, chce dodać, żę trochę bolą mnie piersi i brzuch pobolewa tak
      jak przed okresem, wiec nie wiem co myślec??? a jak jest u Ciebie?
      • kj74 Re: ZROBIŁAM DZIŚ TEST 04.07.03, 12:19
        Mnie boli brzuch od tygodnia, mam nabrzmiałe piersi, bolą mnie sutki, mam gęste
        białe upławy. Tym razem robiłam dwa testy: z dzidziusiem i pre-test i na obu
        wydawało mi się, że coś widać. Popadam w obłęd. Planuję zrobić następny test we
        wtorek, ale znając życie to znów apteka na mnie zarobi smile. Napisz koniecznie
        jak wynik następnego testu. Pozdrawiam, Kasia
        • yousta22 Re: ZROBIŁAM DZIŚ TEST 04.07.03, 12:30
          ja tez mam białe upławy - to może coś w tym jest??? Ja to jestem straszną
          panikarą...i więcej o tym myślę to wszystko zaczyna mnie boleć! Chyba nie
          wytrzymam i zrobie znowu dziś test??? a może to wszystko mi się tylko wydaje?,
          ale fakt jest faktem, że okres mi się spóźnia! wróć na ten post jak już
          będziesz coś wiedziała, bo może będziemy miały dzidzie w tym samym wieku smile
          Ja też się odezwę!
          Justa
          • ida29 Re: ZROBIŁAM DZIŚ TEST 04.07.03, 12:45
            Ja też jestem po stymulacji i robiłam test zaraz po skończeniu leków i był
            negatywny. Następny zrobiłam w dniu miesiączki i ten już był pozytywny.
            Upewniałam się, że to nie zwykłe opóźnienie mierząc temperaturę i utrzymywała
            się b. ładnie na poziomie 37,0 - 1. kilka dni później zrobiłam drugi i też
            był poztywny i pobiegłam do lekarza. Nie! Nie, żeby oglądać dzieciaczka, ale
            upenić się czy nie muszę czegoś brać. Naturalnie musiałam - duphaston. Teraz
            jestem w 9 tygodniu i już widziałam moje maleństwo czego i Wam życzę smile))))))
    • yousta22 Re: ZROBIŁAM DZIŚ TEST 04.07.03, 18:58
      HURA! powtórzyłam dziś wieczorem test i jest różowa kreseczka, też słabo
      widoczna, ale więcej niż wczoraj! tak więc myślę,że jestem w ciąży!!! Aż nie
      mogę sie nadziwić!Napisz co u Ciebie??? Bo ja już zaczynam przeżywać...
      czekam
      • kj74 Re: ZROBIŁAM DZIŚ TEST 05.07.03, 08:51
        ALE SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!! GRATULACJE OGROMNE!!!!!!!!!! JA JESZCZE NIE
        POWTÓRZYŁAM, ALE DAM ZNAĆ. POZDRAWIAM
    • kj74 Re: ZROBIŁAM DZIŚ TEST 05.07.03, 18:29
      ZROBIŁAM TEST!!!! BĘDĘ MAMUSIĄ!!!!!!!!! smile)))))))
    • yousta22 Re: ZROBIŁAM DZIŚ TEST 05.07.03, 19:09
      GRATULACJE!!! no to nam się udało! do mnie to jeszcze tak bardzo nie dociera,
      wczoraj to byłam jakaś trochę przestraszona, a dziś wszystko wróciło do normy,
      chociaż cały czas myśle o tym co się dzieje w moim brzuchu. W piątek idę
      dopiero do lekarza, więc mam nadzieję, że potwierdzi ciążę i że wszystko jest
      OK. Ja to jestem strasznie przewrażliwiona na punkcie swojego zdrowia, no cóż
      już tak mam, że zwykłym bólem głowy się przejmuje, więc mam nadzieję, że teraz
      będzie wszystko OK i nie będę popadać w jakąś paranoje, że coś mi jest. Trzeba
      być dobrej myśli, strasznie się cieszę, że i w Twoim brzuszku rośnie maleństwo!
      Będę się odzywać na forum i czekam na jakieś wieści od Ciebie? W końcu nasze
      maleństwa to rówieśnicy smile małe szkraby smile
      pozdrawiam i dużo zdrówka!
      Justyna
      • kj74 Re: ZROBIŁAM DZIŚ TEST 05.07.03, 21:48
        DZIĘKI WIELKIE. JA DO LEKARZA IDĘ DOPIERO 15, BO TERAZ JEST NA URLOPIE A
        ZRESZTĄ TAK MIAŁAM UMÓWIONĄ WIZYTĘ PO CLO. JUTRO WYJEŻDŻAM NA PARĘ DNI, ALE PO
        POWROCIE ODEZWĘ SIĘ.
        A MOŻE MASZ OCHOTĘ NAPISAĆ NA MÓJ PRYWATNY MAIL: KIR@RYBNET.PL
        ZMYKAM SIĘ PAKOWAĆ. PA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka