woczekiwaniuna 17.10.07, 08:07 Hej, zastanawiam się nad kupieniem testów owulacyjnych tylko ciekawa jestem na ile są precyzyjne i czy faktycznie którejś z Was pomogły wystarać się o upragnioną ciązę? Czy to nie jest aby niepotrzebny wydatek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: testy owulacyjne - komu pomogły przy starania 17.10.07, 08:12 osobiście nie korzystam, czytałam wiele wypowiedzi dziewczyn, którym testy pokazywąły brak owulacji, a jednak w ciążę zachodziły. Ponoć z ich wiarygodnością jest różnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kachna9535 Re: testy owulacyjne - komu pomogły przy starania 17.10.07, 08:55 CZeść, ja zakupiłam testy bez wiekszego przekonania i zaczęłam je dopiero co stosować. Wyszłam z takiego zalożenia, że nawet jak nie pomogą to nie zaszkodzą, a ja bedę miała samopoczucie takie, że robiłam wszystko co mogłam aby tej owulacji nie przegapić... Do tego od połowy zeszłego cyklu zaczęłam mierzyć sobie temperaturę. Co z tego wyniknie sama nie wiem, ale mam nadzieję ze dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa51 Re: testy owulacyjne - komu pomogły przy starania 17.10.07, 09:47 Ja stosowałam i zaszłam. Dały mi komfort psychiczny,bo wiedziałam np że jeszcze nie będzie owu i nie muszę się stresować jeśli mąż wróci skonany zpracy i nie będzie miał siły niczym ruszyć. Tego dnia którego wyszedł pozytywnie było staranko i powiodło się. A myślałam już że nie będzie owu, bo długo wychodziły ujemne. Myślę że testy są dość precyzyjne tylko my nie spodziewamy się że np owu zdaży się póżniej jak już testów nie robimy,albo przed ich rozpoczęciem. Osobiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re:do aleksa51 17.10.07, 11:31 mam pytanie czy starałaś się w dniu piku LH, a później już nie? i udało się? ja w tym cyklu pierwszy raz stosowałam testy a starałam sie właśnie w dniu piku, późnie już nie i nie wiem czy mam jakieś szanse na to że się udało bo przecież owu może wystąpić nawet po36 godz od piku LH, albo nawet póxniej. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa51 Re:do aleksa51 17.10.07, 11:54 Właśnie staraliśmy się w dniu piku LH a później już nie. U mnie wynik testu LH jeszcze następnego dnie był identyczny,ale już nie było staranka. Właśnie w dniu piki są największe szanse bo w końcu plemniki muszą zdążyć przebyć jeszcze dla nich długą drogę a na to też trzeba czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
erkaa Re: testy owulacyjne - komu pomogły przy starania 17.10.07, 12:04 Ja korzystałam i się nie zawiodłam. Kupiliśmy - to nie jest zbyt duży wydatek - już w trzecim miesiącu "nieudanych" prob. Miałam nie+regularne cykle więc etst pomógł nam przycelować w ten dzien ;- ). W następnym miesiącu już inny test testowaliśmy. Wyszedł pozytywnie . Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: testy owulacyjne - komu pomogły przy starania 17.10.07, 12:19 dzięki za odpowiedź - dałaś mi nadzieję, że może jednak się udało. u mnie dopiero 17 dc., i dostaję pomału schizy wyczekując do 28 .10 . pozdrawiam i jeszcze raz dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
woczekiwaniuna Re: testy owulacyjne - komu pomogły przy starania 18.10.07, 07:16 Ok, to lecę dziś po testy, dzięki za radę Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: testy owulacyjne - komu pomogły przy starania 18.10.07, 09:02 Pieniadze to zadne jesli kupisz na allegro,sa po ok. 2 zl. sztuka.Ja zakupilam ogolnie ze 40 szt+ciazowe,jest o wiele taniej niz w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś