annakraw 17.10.07, 20:04 TO już 10 mc i znów to samo ,nakręcam się .Test przygotowany ale czuje ,że @ mnie wyprzedzi . Ktoś testuje jutro ? Jak się czujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olgiusza Re: Jutro mam testować ale czuje ,że @ mnie wyprz 18.10.07, 10:32 Ja dzisiaj testowałam. Rano odetchnełam z ulga, że @jednak sie nie pojawila i zrobiłam test. Mimo brako @ test negatywny Odpowiedz Link Zgłoś
abi19822 Re: Jutro mam testować ale czuje ,że @ mnie wyprz 18.10.07, 10:57 ja też miałam dziś testnować ale @ przyszła jest mi smutno, to był nasz 3 miesiąc staranek... teraz robimy sobie przerwe ze starankami do grudnia... życzy innym powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
annakraw jeszcze mnie nie wyprzedziła ;-) 18.10.07, 11:52 jeszcze nie przyszła @ ale czuje ,ze to nei to choc przed chwilka po kawuni tak mnie zmulilo , czekam na listonosza ,bo testy z netu zamawialam i dzis powinny przyjsc ,zobaczymy ,ściskam Was kochane ------------ nigdy ,przenigdy nie pomyslalabym ,ze bede sie tak nakrecac byle sie nie przekrecic Odpowiedz Link Zgłoś
minia0000 Re: jeszcze mnie nie wyprzedziła ;-) 20.10.07, 15:28 Ja też tak myślałam, że @ mnie wyprzedzi, bo zaczął boleć mnie brzuch -tak jak na okres. A te bóle, jak się okazało to moment zagnieżdżenia zarodka. Teraz jestem w 20 tygodniu ciąży. Zyczę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
nikka1975 Re: jeszcze mnie nie wyprzedziła ;-) 20.10.07, 18:49 to mnie odrobinkę pocieszyłaś bo u mnie 24dc na średnio 28 (bo odkąd się staram to wariują: 25,29,26) i właśnie zaczęły mnie pobolewać jajniki, jak na okres, więc o ile dotąd przy zerowych objawach cierpliwie czekałam to teraz już wariuję Odpowiedz Link Zgłoś
iwa117 Re: jeszcze mnie nie wyprzedziła ;-) 20.10.07, 19:22 Czy bolały Was też oprócz brzucha(jak na @)piersi? Odpowiedz Link Zgłoś
annakraw no i dwie kreseczki :-) 21.10.07, 19:24 Nie tylko nie wyprzedziła ale myślę ,że przez najbliższy rok mam ją z głowy ,czułam się dokładnie jak przed @ tylko to obrzydzenie do kawy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olgiusza Re: no i dwie kreseczki :-) 22.10.07, 13:01 Gratuluje !!! A ja czekam wlasnie na tesciki owulacyjne i kolejne dni plodne. Mam nadzieje, ze za miesiac @ sie juz nie pojawi Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: no i dwie kreseczki :-) 22.10.07, 13:03 Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olma1974 Re: no i dwie kreseczki :-) 22.10.07, 13:49 Gratuluję!!! A w jakim dniu robiony test? Ja dzisiaj zrobiłam 9 dni po ostatnich próbach. Negatywny. @ powinnam dostać 24X, boli mnie wszystko jak przed no i szał hormonalny też;-(. Czytam o tych testach i coraz mniej wiem. Czy mój dzisiejszy to już pewny? Jakiego dziewczyny używacie testu. Odpowiedz Link Zgłoś
olma1974 P.S. 22.10.07, 13:50 Jestem nowiusieńka na forum. Co trzeba zrobić żeby obserwować interesujące mnie forum. Wyszukiwanie w gąszczu rozmów zajmuje mi trochę czasu. Pewnie jest sposób abym była informowana o korespondencji na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: P.S. 23.10.07, 19:42 cześć Olma JAk znajdziesz forum albo wątek który Cię interesuje to po prostu dodaj go do ulubionych i wtedy po każdym logowaniu w okienku pojawią się tytuły pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minia0000 Re: jeszcze mnie nie wyprzedziła ;-) 22.10.07, 13:49 Oj tak! Oprócz brzucha bolały mnie też piersi, jak na okres. A tu ciąża )) Odpowiedz Link Zgłoś
olma1974 Re: Jutro mam testować ale czuje ,że @ mnie wyprz 22.10.07, 20:28 walczę, @ nie ma. Jutro ponownie test. Odpowiedz Link Zgłoś
aga3227 Re: Jutro mam testować ale czuje ,że @ mnie wyprz 23.10.07, 19:37 hejmam pytanie: @ spóżnia mi się 2dni. Kupiłam test ale się zastanawiam czy jutro go zrobić czy może jeszcze poczekać. Doradzcie proszę co robić.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kachna9535 Re: Jutro mam testować ale czuje ,że @ mnie wyprz 23.10.07, 19:49 Aga to zalezy ile masz siły wytrzymać, ja ostatnio zrobiłam dzień przed spodziewaną (popołudniu)i wyszla delikatna 2 krecha, rano zrobiłam znów i też delikatna 2 krecha i ciąża była... Dużo dziewczyn na forum ma delikatne 2 krechy i później potwierdzaja to betą. Chociaż do rana już nie daleko wszystko zależy od Ciebie... Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś