mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 12:05 no i pewnie koszt takiego badania też nie nalezy do najtańszych, co? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 12:19 Tego myślę nie robią w gabinetach prywatnych. Bo musi być anestazjolog do narkozy. Przynajmniej ta moja kolezanka miała w narkozie, wiec myślę, że to tak sie robi. Ona miała w szpitalu, a na wizyty chodziła prywatnie do lekarza który tam pracowal i zalatwil jej miejsce w szpitalu. Samo badanie trwa krotko bo ok 15 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 12:25 wiesz Iwonka, mój dr nie pracuje w szpitalu tylko w prywatnej klinice a oprócz tego ma swój gabinet.kiedys pracował w szpitalu. więc i tak tego badania nie zrobię, jakby co bo nie bedzie mnie stać: (( a jak wysłać zdjęcie? jako załącznik? ja spróbuje ale wieczorkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 12:21 ja tez zaraz wam powysyłam zdjęcia na maila gazetowego i poprosze o wasze Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 12:30 pamietam o wszystkich ale to chwilkę potrwa Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 12:39 moje zdjęcia juz poszły, sprawdzcie za chwilkę Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 12:42 aha, i jak bedziecie wysyłały, to poprosze na tego maila, z ktorego ja wysłalam moje Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Aniagor 03.11.07, 12:56 jeszcze nie dostałam. wysłałaś jako załącznik, tak?pytam bo nie wiem czy znowu nie będę ryczała ze nie umiem) Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Aniagor 03.11.07, 12:59 no właśnie gazeta odrzuca moje maile, nie wiem o co chodzi. Pozniej poprosze mojego miska zeby to zrobił, bo ja jestem dupa jesli chodzi o komputer. Ale normalnie powinno pojsc w załączniku Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 12:40 Ja tez chce Wasze zjecia!! Zaraz tez Wam wysle..... Ale fajnie)) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 13:06 mimisia nic od ciebie nie mam,ale wyslalam Ci wiadomosc to moze ty teraz sprawdz. aniagor a mnie wyslalas? Bo ja nic nie dostalam.A moze za duzy format? czarna_kota ja tez chce zdjecie i sama tez sprobuje wyslac do Was.Jesli mi sie nie uda,to tez wieczorem jak moj M wroci.On umie wszystko na kompie.A ja to taki troche gamoniek jestem Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 13:12 Ja też przed chwilą sprawdzałam i niestety nic nie dostałam Kurcze jest to bardziej skomplikowane niż myślałam... Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 13:14 Zaraz sprawdzę jeszcze raz. I dam znać jaki efekt Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Mam zdjecia ;-) 03.11.07, 13:25 Odebralam od Aniagor! Obejrzalam,super! Tez wysle obiecuje.Sliczne zdjecia zwlaszcza slubne Przesylajcie dziewczyny... Aniagor a gdzie mieszkasz? Takie piekne widoki,to chyba z wakacji? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Mam zdjecia ;-) 03.11.07, 13:26 aniagor a ktory cykl sie staracie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Mam zdjecia ;-) 03.11.07, 13:29 jedno z gor stołowych, drugie z monte carlo-podroz poslubna Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Mam zdjecia ;-) 03.11.07, 13:31 3 cykl staran po poronieniu Czekam na zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Mam zdjecia ;-) 03.11.07, 13:31 Ja też odebrałam, ale mam problem by wysłać swoje. Próbowałam z maila gazeowego ale tam nie mogę załączyć załączników. Nie bardzo wiem co jest grane. A widoczki rzeczywiście super Już wiemy jak chociaż jedna z nas wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Mam zdjecia ;-) 03.11.07, 13:31 *aniagor* dostalam zdjecia!!! Sa przesliczne!! Dziekuje bardzo! Ide sprobowac Wam wyslac.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Mam zdjecia ;-) 03.11.07, 13:44 a dziękuję, dziękuję, wiem ze fajna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 13:51 Wszystkie teraz siedzimy i na maile czekamy hahaha A ten serwer koszmarnie sie u mnie rusza dzis(( Kopnijcie mnie w koncu w d... bo nic dzis nie zrobilam!! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 13:58 aniagor u mnie tez trzeci po poronirniu,ale jeszcze trzy czekalam na marvelonie,bo tak lekarz kazal.Ale moze dlatego,ze u mnie juz byl 11 tc.A jak bylo u ciebie? W ktorym tyg poronilas i znasz przyczyne? Ide sprawdzac zdjecia i tez sprobuje wyslac swoje. czarna kotka nie kopne cie w d...a nawet wiecej! Powiem Ci siedz z nami kochana,zycie jest jedno i krotkie Ja tez dzis totalny luz! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 13:59 Robota nie ucieknie *czarna kota* dostałam Twoje zdjęcia. Są super Dajcie znać czy moje dotarły bo mam jakieś wątpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 dzięki za fotki 03.11.07, 14:03 dotarły! super, miło Was poznać! Iwonka Twoje nie! ja moje poślę na Wasze adresy nie gazetowe, zgoda?ale dzis nie dam rady, jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: dzięki za fotki 03.11.07, 14:05 Juz dwa razy wysyłałam, i to ze swojego maila ale wciąż dostaje odpowiedź że jesteście nieosiągalne Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: dzięki za fotki 03.11.07, 14:07 próbuj Kochana, ja też ze swojego wyślę! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: dzięki za fotki 03.11.07, 14:08 *iwonko* to moze serwery przeciazone jakies dzis(( Probuj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 wyganiam was:)) 03.11.07, 14:13 może jednak idźcie od tych komputerów bo i ja przez Was odejść nie mogę)) ale z Wami super! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: wyganiam was:)) 03.11.07, 14:19 *mimisia* nigdzie nie pojdziemy bo nam z Toba tez dobrze) Ja miedzy jednym postem a drugim costam udaje se robie hehe *iwonka* spojnie, pewnie pozniej sie uda! *aniagor* a ja uwielbiam Wroclaw! Czesto tam jestem bo pol mojej rodziny tam mieszka A ja z rodzinnego miasta mam do Wroclawia 100km bo ja z Klodzka jestem Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: wyganiam was:)) 03.11.07, 14:23 to nie mamy do siebie daleko musimy sie kiedys umówić na kawkę Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota siedze:) 03.11.07, 14:07 No to siedze, a co mi tam W baaganie ale za to w milym towarzystwie)) Tak jak w mailu napisalam, moj adres mailowy sobie zapiszcie i jakby co to na tamten bo ten gazetowy to.... Czekam na Wasze foteczki Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: siedze:) 03.11.07, 14:11 ja narazie dostałam tylko od czarnej koty, fajniusia rodzinka Super wiedziec jak wygladacie mi wysyłajcie na gmaila Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: siedze:) 03.11.07, 14:12 Już próbowałam i ze swojego i z męża konta i wciąż nic. Już nie mam pomysłu czemu tak się dzieję. Cholercia... Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Chyba doszły:) 03.11.07, 14:21 Ja też udaje, że coś robię. Teraz biorę się za mycie podłogi... Tak szybko czas ucieka jak jestem w Wami Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 iwonka - doszły! 03.11.07, 14:22 dzieki za fotki! a czy ja dobrze widziałam że to były fotki na Moście Karola? a psiak - cudny! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: iwonka - doszły! 03.11.07, 14:25 Ja tez dostalam!!! ***Iwonka*** dzieki! Kolejna urocza buzka!! A psiaczek rozkoszny!!! Kiedys Wam podesle fotke moich czortow Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Chyba doszły:) 03.11.07, 14:26 do mnie doszły,a gdzie te dwa zdjecia były robione, bo tez chyba jakies ciekawe miejsce ale sie ciesze ze mozemy zobaczyc jak wygladamy jakos tak mniej anonimowo Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Chyba doszły:) 03.11.07, 14:27 ja jutro wyślę na bank!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Chyba doszły:) 03.11.07, 14:28 Fantastycznie!! Od razu inaczej, teraz jak pisze to juz Was widze Czekamy na kolejne..... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 14:31 A ja od iwonki nie dostalam Ale sprawdze jeszcze raz. Musze isc robic obiadek,ale wieczorkiem znowu zawitam i wtedy zdjecia powysylam,pa Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 14:30 pobolewają jajniczki, mam nadzieję że to znak zbliżającej sie owu.dziś 10dc...ciekawe czy pęcherzyk urósł choć troszkę)a dzis obdzwoniłam apteki w moim mieście i wyobraźcie sobie że w 6 aptekach nie ma testu owu...muszę wieczorem do Poznania podjechać.a dziś ide na kolacje urodzinową do kolegi! nie będzie mnie wieczorem tutaj i juz cierpie z tego powodu! Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 14:34 i ja zmykam Moje Drogie, będę później! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 14:39 Te zdjęcia były robione w Pradze we wrześniu tego roku. Zaraz zobaczę czy do Biedronki też wysłałam Odpowiedz Link Zgłoś
amelyn Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 14:47 Zdjęcia super.Kończę obiadek i też Wam powysyłam.Papa Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 14:41 wiecie, to juz sie robi mało normalne, ze zalujemy ze nie bedziemy wieczorkiem gadac bo sie spotykamy ze znajomymi ale mimika nie jestes sama, mi tez sie nie chce dzisiaj wychodzic, wole posiedziec z wami zobacze jeszcze, bo jak kumpela nie przyjedzie, to zostaje w domciu zreszta, czy my jestesmy normalne... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 14:48 hahaha ja nigdy nie uwazalam ze jestem tak normalnie normalna)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 14:50 Ja też tak myślę, że ze mną jest podobnie Dobrze, że ja nie muszę dziś obiadku robić. Mąż zje u teściowej a ja mam jeszcze rosołek z wczoraj. Dam sobie radę Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 15:07 Zostawic Was na chwilkę i dwie strony w czytaniu zaległości ((-: Od rana zakupy, potem obiad i tak dopiero teraz mogłam przysiąść się do kompa.... Teraz to już na mxa żałuję że nie mogłam z Wami tego toaściku wypić, trudno, następnym razem mężuś się bez filmu obejdzie a ja będę z Wami pić do upadłego..... Monisiu jakoś zgubiłam wątek tej histeroskopii, powiedz mi po co Ci ona? Może o laparoskopię chodzi? Miałam jedno i drugie, laparo to diagnozowanie czy jest ok, a histo wiąże się zawsze z jakimiś wycięciami. Ja miałam histo, zeby wyciąć przegrodę w macicy...a co do staranek po zabiegu to ja byłam w ciąży już przy drugim cyklu i lekarz powiedział, że to w niczym nie przeszkadza, nbo i się udało Wiecie skrzynki na gazecie źle działają, może wymienimy się mailami prywatnymi? Tez bym chciała jakieś zdjęcia dostać...((-: Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 15:16 *madziuchna* to dawaj maila Wysle Tobie tez i czekamy oczywiscie na Twoje!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 15:18 makoniczek@o2.pl to ja spróbuję też coś przesłać ((-: Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: wyslalam:) 03.11.07, 15:38 Aniu, piękna panna młoda !!! ja nie mam ślubnych na kompie bo stara mężatka jestem i wtedy to nawet komputera nie miałam )-: Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: wyslalam:) 03.11.07, 15:50 *madziuchna* dzieki za zdjecia!! Ale masz sliczna, duza corcie!!! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 madziuchna 03.11.07, 16:02 a ja jeszcze Twoich fotek nie dostałam! wysłałaś na gazetowy adres? Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: madziuchna 03.11.07, 16:12 wszystkie tu cieszą się i podziwiaja twoje dzieci a ja nie mogę! czekam i czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: madziuchna 03.11.07, 16:17 *aniagor* a zapomnialam dodac, ze moja cora urodzila sie we Wroclawiu, na Dyrekcyjnej wiec Wroclawianka)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: madziuchna 03.11.07, 16:22 o, a jak wspominasz porod tam, bo jestem ciekawa jakie tam warunki sa Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 15:21 witaj Madziu! wreszczie jesteś) doktorek mówił na pewno o histeroskopii. te zawirowania w cyklu mu się nie spodobały i mówi że USG pod koniec tego cyklu i obserwacja cyklu - pozwoli na decyzję...podejrzewa że może to być polip , którego nie widać na USG. podobno kest histeroskopia diagnozująca i operacyjna-tak wyczytałam. ale mi tu dziewczynki mówią, ze skoro nie robił mi innych badań tylko od razu takie chce to nie wiadomo po co! no i koszty, dr pracuje wtylko w prywatnej klinice więc pewnie bym to musiała robić prywatnie na co mnie pewnie nie stać! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 15:26 Ja w międzyczasie umyłam okienko i podłogę na górze. Prawie zrobiłam wszystko co sobie na dziś zaplanowałam, a że nie od razu tylko z przerwami na pisanie to inna sprawa Chociaż przyjemnie jest. I to bardzo Madzia zaraz Tobie też postaram sie wysłać fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 15:29 Jaka Ty pracowita *Iwonko* jestes!! A ja chodze z komputerem raz na gore raz na dol i udaje, ze cos robie hehe Ale obiadek prawie gotowy Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 15:32 Aniu bo skoro już nie pojechałam do teściowej to muszę jakiś plan zrealizować Jeszcze tylko muszę wyskoczyć do sklepu, a z tym mam jakoś najgorzej. Ale mus to mus Dokończę kawkę i pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 15:33 Czarna (-: moje tez już poszły Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 15:31 Faktycznie lepiej najpierw porobić inne badania, np. hormony, monitoring cyklu...Bo może przeciez okazać się że wszystko jest dobrze, tylko trzeba coś poukładać...nie wiem ile kosztuje laparo czy histo, bo mój lekarz jeszcze wtedy w klinice pąństwowej pracował i miała darmowe. Ale wydaje mi się, ze to powinna byc ostateczność Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:08 na laparoskopie spokojnie powinien dac ci skierowanie do szpitala i zrobia ci bezpłatnie, o ile oczywiscie sa jakies wskazania do wykonania tego zabiegu, nie daj sie naciagnac prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:24 Aniagor, dzięki że mnie wspierasz. tak też zrobię - najpierw spokojnie poobserwuje cykl, itd. a potem po Jego decyzji - poradzę się innego - jeśli bedzie sugerował to badanie. .. Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:26 czarna - Tobie równiez dzięki. narazie juz o tym nie myślmy i nie będe Wam głowy zaprzątać, ale popytajcie jakbyście mogły w Srodowisku- co o tym sądzą... Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:28 najlepiej pusc nowy watek na głównej stronie, albo popytaj babek na forum niepłodność, one tam naprawde duzo wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:32 już puściłam na Niepłodności i wiesz co - tam radzą bym się niczego nie bała bo to pewnie będzie bardziej badanie diagnozujące a nie zabieg . i twierdzą, ze skoro tak dr sugeruje - to pewnie się zna. ja mu ufam, ale wystraszyłam sie i tyle! i jak napisały na Niepłodności - to badanie pozwoli na ocenę mego stanu i nie wyklucza innych badań , które potem można robić wiedząc że wszystko ok. ale konsultavja u innego dr jest chyba wskazana. Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:32 już puściłam na Niepłodności i wiesz co - tam radzą bym się niczego nie bała bo to pewnie będzie bardziej badanie diagnozujące a nie zabieg . i twierdzą, ze skoro tak dr sugeruje - to pewnie się zna. ja mu ufam, ale wystraszyłam sie i tyle! i jak napisały na Niepłodności - to badanie pozwoli na ocenę mego stanu i nie wyklucza innych badań , które potem można robić wiedząc że wszystko ok. ale konsultavja u innego dr jest chyba wskazana. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:28 I jeszcze jedno *mimika* : moja bratowa miala takie badanie ale w ostatecznosci i to po kilku latach staran!!! Swoja droga nic nie wykazalo *aniagor* ja wspominam bardzo dobrze bo personel byl przemily, ale nie wiem czy mozesz polegac na mojej opinni bo to bylo 9 lat temu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:37 ja stwierdziłam, ze jak bede rodzic to chyba na klinikach. Lezałam tam dwa tygodnie po poronieniu, połozne były super, lekarze w sumie tez spoko, no i mieszkam zaraz obok A o dyrekcyjnej słyszałam całkiem pozytywne opinie, wiec tak pytam Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:09 madziuchna, ale sliczna corcia! to drugie bobo tez super Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:11 oj, tylko że On powiedział że On to robi więc pewnie ze skierowania nici.no zobaczymy.a ja nie mam Madzi fotek! Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:19 dziwne, bo ja tez chodze prywatnie do gina, ale on daje bez problemu skierowania. Powiedz ze cie nie stac, a najlepiej idz do innego lekarza i popytaj czy w ogole cos takiego u ciebie jest konieczne, bo cos mi sie wydaje ze za szybko twoj lekarz sie na to decyduje Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:24 Ja juz tez pisalam, ze cos ten lekarz za szybko chce takie skomplikowane badania przeprowadzac! Moim zdanie powinnas pojsc jeszcze do innego, bo nie sztuka wydac niepotrzebnie kase i stresowac sie! Trzeba spokojnie, powoli inne badania porobic! Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:21 Kochana już wysłałam mam niespodziewany nalot teściów odezwę się później Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:37 dziewczyni, teraz zmykam.misiunio zaraz z pracy wraca=obiadek chcę podgrzać! rozpuśćcie wici na temat przesłanek do tego badania! zdjęcia jutro wszystkim wyślę! och, jak ja Was lubię! Kaczuszko, Biedronko-gdzie sie podziewacie? buziaki! Amelyn - czekam na Twoje fotki i wieści o tym czacie dla nas! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:42 No tak,ja to mam pecha jak moge z wami pogadulic,to prawie wszystkie wcielo...ech... Niedlugo jedziemy na zakupy do marketu i znowu mnie nie bedzie,ale wiezcorkiem do was zajrze.No wlasnie a gdzie sie kaczusia podziewa? madziunia a mnie zdjecia wyslalas?Bardzo prosze. Za chwile postaram sie i ja powysylac,ale nie wiem czy mi sie uda.Najwyzej Misiek pozniej mi pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:55 dobrze ze mamy tych naszych Miskow, ja bez mojego niewiele bym na kompie zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:42 Ja wlasnie objadek zjadlam bo tak sie z Wami zagadalam, ze zapomnialam kompletnie ze by wypadalo cos zjesc Niebawem tez zmykam bo mezulo z pracy wroci i pewnie zajmie mi komputer ale jak mi sie uda to zajrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 16:47 Ja właśnie tez sobie przypomniałam, ze dzis nic nie jadłam oprócz śniadania rano. I zaraz to nadrobie Kurcze a mojego mężulka wciąż nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 17:06 Iwonko, zdjęcia poszły, teraz czekam na Twoje bo jeszcze nie doszły (-: Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 17:16 Dziewczynki sprawdzcie poczte,bo wyslalam zdjecia. madziunia a mnie wyslalas? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 17:16 Zaraz sprawdzę. Ja wysłałam Ci przed chwilką drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Biedronka, Madzia dostałam wasze foti:) 03.11.07, 17:25 Mam, wreszcie dotarły. Rzeczywiście fajne dzieciaczki na zdjęciach u Madzi, a u Biedronki niezłe widoczki Odpowiedz Link Zgłoś
amelyn Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 17:25 Witajcie dziewczyny, już szukam zdjęć do wysłania. Biedronko, Madziuchna a ja Waszych nie dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor biedronka 03.11.07, 17:26 ja dostałam, sliczne zdjęcia i sliczna biedroneczka czy to cos na ostatnim zdjeciu to ponton? Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 17:27 witam dziewczyny!!! nie mogę się odkopać takie mam zaległości. no i niezła imprezka mnie ominęła. i zdjęcia wysyłacie.mam nadzieję,że mnie pamiętacie jeszcze? i mam pytanie: czy mogę dołączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 17:32 mini jasne,ze mozesz dolaczyc!Wskakuj Wysylaj tez swoje fotki. amelyn i madzia zajrzyjcie,bo juz powinnyscie dostac moje zdjecia. Ostatnie zdjecie jest zrobione w Wisle w tym roku 1 wrzesnia,a to nie ponton tylko w parku linowym taka dmuchana kula,w ktorej ludzie przywiazani pasami "turlaja" sie w dol z gory.Ja nie skorzystalam z tej przyjemnosci,bo bym pawia puscila,ale zdjecie mam Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 zdjęcia 03.11.07, 17:34 dziewczęta, znalazłam kilka fotek do wysłania ale dziś juz nie dam rady tego zrobić! wybaczcei mi bo musze szykować się na wspomniane urodzinki! i błagam - opamiętajcie sie w pisaniu żebym nie musiała tu jutro ryczeć że nie mogę nadążyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ściskam Was mocno!!!!!!!!!!!!!!! witaj Marta, pamiętamy i zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 17:44 szkoda mimisiu,ze cie dzis nie bedzie ,ale czekam na twoje fotki jutro i na ciebie oczywiscie.A moje dostalas? Dziewczyny na watku u glorci wyczytalam,ze jednej dziewczyny maz bierze jakies leki,zaraz androvit i salafazin,wiecie moze co to jest i na co? Tak mnie zaciekawilo,bo nie slyszalam nic o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 17:46 Ja tez nie wiem na co ale chetnie sie dowiem. I jesli ma to pomoc to swojemu tez zaczne dawać Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: zdjęcia 03.11.07, 17:45 dziewczynki, ja tez znikam, umowilismy sie ze znajomymi na miescie. Mam takiego lenia, ze nie chce mi sie nawet wychodzic z domu, ale juz pojde... Do jutra, miłego wieczorku Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: zdjęcia 03.11.07, 17:48 Wszystkie się powoli wykruszają A ja wciąż sama, bez męża. Ale wieczorkiem też przychodzą do nas znajomi Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Salfazin 03.11.07, 17:50 Salfazin to wyjątkowy preparat zawierający cynk w postaci organicznego połączenia z glukonianem. O cynku mówi się, że jest to pierwiastek męski, gdyż odpowiada za rozwój i prawidłowe funkcjonowanie męskich narządów rozrodczych. Wykazano w nich, że preparat Salfazin zwiększa ilość i ruchliwość plemników i może być stosowany jako uzupełnienie diety w przypadku bezpłodności męskiej. Jutro kupuje swojemu! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Androvit 03.11.07, 17:53 Androvit jest zestawem witamin i składników mineralnych zalecanym głównie dla mężczyzn, zawiera: Beta karoten, witamina E oraz C, niacyna, tiamina, ryboflawina, witamina B6 oraz B12, biotyna, cynk, miedz, selen, chrom. Odpowiedz Link Zgłoś
amelyn Re: Androvit 03.11.07, 17:59 Dziewczyny, wysłałam swoje fotki.Mąż mnie namawiał bym wysłała te z lat poprzednich jak byłam parę kilo szczuplejsza. Łobuz jeden. Pewnie dlatego, że i on był mniej "ciężki". Ale co mi tam.Jak urodzę dzidzię to samo się zrzuci. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Witaminki 03.11.07, 18:06 Dziewczyny właśnie przeczytałam na forum bocian, że ten salfazin działa ale dopiero gdzieś po 70 dniach. Bo tyle dojrzewają plemniki! Czyli troche długo.. a i dziewczyny pisały, że zaczęły łykać Elevit i u nich zadziałał. Amelyn zdjęcia dotarły. Są super Byłaś w Rewalu? Odpowiedz Link Zgłoś
amelyn Re: Iwonko 03.11.07, 18:10 Tak byłam w Rewalu.Bardzo ładne miejsce.Tylko pogódka w tym roku się nie spisała.Ale i tak było super. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Poznałam po zdjęciach:) 03.11.07, 18:13 My bylismy tam w zeszłym roku. Też było super Bardzo ładne miejsce... Na pewno tam jeszcze kiedyś pojedziemy. A tymczasem i ja się na dziś z Wami żegnam. Mężulek wraca Wreszcie się doczekałam. Buziaczki i miłego wieczorku Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Poznałam po zdjęciach:) 03.11.07, 18:28 Iwonko, a co Ty tam na tym zdjęciu dotykasz? Bo widzę, że to takie starte jak pierś Julii w Weronie..hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
amelyn Re: Androvit 03.11.07, 18:01 Odnośnie witamin to ja podaję mężusiowi salfazin, selen i też kwas foliowy. Śmieje się, że mu niedługo po tym macica urośnie. Hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
amelyn Re: Biedronka i Madziunia 03.11.07, 18:14 Biedronko zdjęcia dostałam - czy Ty nie powinnaś mieć w nick'u biedronka1979 ?! Madziunia - czekam na Twoje fotki, do mnie jeszcze nie dotarły. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Biedronka i Madziunia 03.11.07, 18:27 Amelyn zdjęcia właśnie do Ciebie i do Biedroneczki poszły (-: Teściowie już pojechali to nadrabiam korespondencje ((-: Biedroneczko faktycznie dziwną masz tą datę w nicku Odpowiedz Link Zgłoś
amelyn Re: Biedronka i Madziunia 03.11.07, 18:45 Dziewczyny próbuję z tym naszym prywatnym czatem.Jak nazwać pokój?Może tak samo: pogaduchy u Kaczuchy Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Re: Biedronka i Madziunia 03.11.07, 18:57 Dobry pomysł, albo... Dłuuuuugie gadki heheheheh ale to byłby plagiat Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 18:50 Dziekuje dziewczynki,ze jestescie takie mile! Ja wiem,ze nie chcialyscie mi przykrosci robic,doceniam to,naprawde A do Rewala to ja jezdze od kilku lat,bo uwielbiam ta miejscowsc i jesli troche sie orientujecie to zawsze mieszkam w Fortunie przy wesolym miasteczku (na przeciw Kosciola).Jedynie w tym roku bylismy we Wladyslawowie (Hel,Jastrzebia Gora),bo urlop mialam pozno i pogody nie bylo.Wykorzystalismy wiec ten fakt na zwiedzanie,a nie opalanie.Bylismy tez przejazdem w Darlowku.Ale polecam Wladyslawowo! Bardzo ladnie,tanio i jest co robic w razie niepogody. Jesli chodzi o te witaminy,to tez juz znalazlam i Salfazin jednak kupimy juz dzis,bo jakby sie okazalo,ze w tym cyklu tez Nic nie wyjdzie,to akurat bedzie jak znalazl na nastepne.Niech chlop lyka,nie zaszkodzi.A magnez+B6 tez lykamy. No to Wy czytajcie i piszcie,a ja poogladam zdjecia. Gdzie ta kaczusia sie dzisiaj podziala? Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Re: Biedronka i Madziunia 03.11.07, 18:50 Hej laski! Otwieram forum i za głowę się łapię ile tu popisane. Przecie mi zeszło 1,5 h zeby zaległości nadrobic. Tak się nie da !!!! Jeszcze fotki jakies wysyłane są, a ja co? nic nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Biedronka i Madziunia 03.11.07, 18:53 Hej marinka!!!! Super,ze jestes.Co tam u Ciebie? No kochana faktycznie,zeby nadrobic zaleglosci to trzeba normalnie prawie mala ksiazke przeczytac Ty tez dostaniesz zdjecia i wysylaj szybciutko swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 18:55 Cześć Kochane! )) Ogromne dzięki za fotki, strasznie się cieszę, że o mnie nie zapomniałyście że też dostałam, choć wywiało mnie na cały dzień. Ale z was lasencje!!! Ja nie mogę. Biedroncia, Ty to chyba rocznik w niku to z kosmosu wzięłaś - przyznaj się! Anaigor, przepiękne ślubne Iwonka i Kota mmmmmm )) Dzięki! Strasznie miło widzieć z kim się rozmawia. Madziuszek i Mimi - o wasze fotki też poproszę Mini-mini i reszta dziewczyn, przysyłajcie Odwdzięczę się swoimi, tylko muszę wygrzebać. Jutro wszystkim wam powysyłam. Któraś z Was mówiła, że Elevit działa. No włąśnie też tak słyszałam. Pomógł dwóm moim znajomym. Też zaczyęłam łykać. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 19:05 Witaj Kaczusiu (-: Dziewczyny dzisiaj szaleją ((-: nie wiem czy któras jest na bieżąco z czytaniem, wysyłaniem i oglądaniem...hahaha Odnalazłąm przed chwila najnowsze zdjęcia ale muszę je przegrać, więc pewnie wyślę jutro, wszystkim oczywiście Kaczusiu Ty zaraz dostaniesz te co wysyłałam dzisiaj, chociaz moją córcię już ze zdjęcia znasz (-: Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Biedroneczko!!!! 03.11.07, 19:10 Kochana Twoich zdjęć nie mam, przysyłaj prędziutko, bo słyszałam że Twój widok dech zapiera ((-: Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 19:11 Czarna, aż mi głupi bo baba jestem ale muszę Ci napisać, że jesteś piękną kobietą, poważnie (-: Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 19:17 madzia ja twoich tez nie dostalam!!! Wyslij jeszcze raz,ok? Ty moich tez nie masz? Przeciez wyslalam,ale jesli tak,to wysle jeszcze raz. amelyn dziekuje za fotki,poznaje Rewal.Fajna z was rodzinka!!!!Lece do sklepu,bede wieczorkiem,pa P.S.Dziekuje za wszystkie mile slowa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 19:18 podpisuję się pod Madziuchną, nadzwyczaj urodziwa z Ciebie kobitka - Czarna koto Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Amelyn 03.11.07, 19:28 Zdjęcia są, super córcia, piękne morze...fajną masz fryzurkę (-: pasuje (-: Jak ja dawno nad morzem nie byłam...ehhh...rozmarzyłam się (-: Odpowiedz Link Zgłoś
amelyn Re: Amelyn 03.11.07, 19:50 Madziu,Twoje zdjęcia też dostałam.Urocza rodzinka. Na początku nie doczytałam i myślałam, że oba bobaski są Twoje. Ale pewnie w przyszłym roku już wszystkie będziemy tulić takie maleństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Biedroneczko 03.11.07, 19:32 Ty nas w konia robisz z tą datą przy nicku prawda? Przecież to niemożliwe żebyś była rocznik 69' Ze zdjęć patrzy na mnie jakaś nastolatka, i Twój szef Ci o wnukach mówił?!!! Jakby był normalny to zaczął by za Tobą latać, no ale widocznie nie jest normalny ((-: Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Biedroneczko 03.11.07, 20:16 hahahhaah ) nooooo... przypomniała mi się ta historia z durnym szefem! Teraz rzeczywiście nabiera koloru Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 20:17 dziewczyny, ja też chcę wasze zdjęcia zobaczyć. swoje już wysłałam. też chcę zobaczyć jak wyglądacie.!!!!kurcze ja to się w weekend do kompa nie mogę dostać moi faceci go oblegają a ja jak chcę cokolwiek zdziałać to mi synuś mówi że jestem uzależniona. Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 fotki 03.11.07, 20:19 hej, jestem jeszcze jakieś 10 minut. wybrałam fotki i zaczęłam alfabetycznie wybierać odbiorców czyli Was i tylko do Amelyn list poszedł a potem siadł mi serwer więc reszta z Was dostanie jutro! przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Madziuchna, Amelyn 03.11.07, 20:24 Ale macie fantastyczne córcie )) cudowne rodzinki, echhh... aż mi się łezka zakręciła... Madziuchna, Twoje oczy są oczami mojego mężaUwielbiam takie Zaraz wyślę fotki, zobaczysz, że macie podobne Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 20:21 zrobiłam właśnie test owu i wyszedł negatywny niestety, dzis 10dc może to jeszcze nie czas...albo mój pęcherzyk nie rośnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 20:26 Moniczko, rośnie napewno, nie stresuj go Test może Cię zaskoczyć z dnia na dzień... ale nie sugeruj się tylko nim, wiesz jak to z testami bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 20:27 rośnie rośnie nie nastawiaj się negatywnie ja w tamtym m-cu robiłam testy i w 13 wyszedł dodatni. możesz robić 2 razy dziennie jak się denerwujesz że przegapisz. myślęże za wcześnie . jak dlugie masz cykle? sory że pytam ale dopiero dzisiaj tu zajżałam i ciężko się odkopać w takiej ilości postów. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 20:34 pewnie, że rośnie, pamietam jak mój wystzrelił, najpierw się czaił a potem nagle 26mm, będzie dobrze (-; Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 20:49 dziewczyny co z tymi zdjęciami???? czekam i czekam i się doczekać nie mogę. ja testy owu zaczynam stosować we wtorek , dzisiaj dopiero 7 dc. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 21:06 mini-mini dzięki za fotki Ale z Ciebie anielskie zjawisko ) Synuś też jak malowany A męża nie widać za bardzo hihi Dzięki Też już wysłałam swoje Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 21:15 Ja biorę Elevit pronatal N, to wit. dla kobiet w ciąży i starających się, a czym się różnią od podanych przez Ciebie - nie wiem, ale podejrzewam, że są podobne (wit. A, D3, B12, E, B1, B2, B6, c, Biotyna, Wapno, Kwas foliowy, Żelazo, Magnez, Fosfor, Mangan, Cynk, Miedź) mam nadzieję że nic nie pokręciłam w tłumaczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 22:33 no bo wiesz kaczuszko, ja te swoje łykam już 2 miesiące i żeby one takie pomocne były to wątpię nawet gdzieś wyczytałam ,że nie poleca się przy normalnej diecie bo tam jeszcze jod jest i już sama nie wiem co o tym myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 22:39 Niestety nic na temat tych zestawów nie wiem poza tym, że dziewczyny, które w ciąży już są, je biorą. Może któraś z forumowiczek coś więcej o nich wie. Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 22:44 kaczusiu wielkie dzięki za fotki. zupełnie inaczej sobie wyobrażałam Ciebie. to super że mogę teraz pisać do ciebie i widzieć cię w myślach. inne laski nie przysłały mi swoich zdjęć i się chyba muszę rozryczeć to się zlitują. jutro będę znała wyniki moich hormonów. już się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
amelyn Re: Mini-mini 03.11.07, 22:52 Ja Ci właśnie posłałam zdjęcia.Ile Twój synek ma lat? Ma piękne oczęta - chyba Twoje, co? Pasowaliby z moją córcią do siebie. No oceń sama, hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 22:52 Nie martw się na zapas, wszystko pewnie dobrze będzie, ale napisz jak te wyniki, ok? A dziewczyny na pewno wyślą Ci fotki Ręczę za nie! tylko teraz nikogo tu nie ma, pewnie odrabiają wczorajsze zaległości albo imprezują jak to w sobotni wieczór. Ja też sobie wszystkich zupełnie inaczej wyobrażałam ) Pełne zaskoczenie! Ale bardzo miłe. Jeszcze nie wiem jak wygląda Mimisia, Marina i Agajg... Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 23:11 dzięki amelyn śliczna dziewczynka, mój synek ma już 10 lat to już duży kawaler. oczy ma niebieskie ale mój M też.jutro wyszperam jakieś fotki z moim m,ale dopiero wieczorkiem. Kaczuszko,wyniki opiszę oczywiście, przecież muszę je z wami omówić,ale wracam do domku dopiero wieczorem. pobrałam prolaktynę ,estradiol,LH, LSH.no tak , ja już też zaraz idę do łóżka, bo niestety mam zapalenie pęcherza. piję wodę z cytryną i łykam urinal. Odpowiedz Link Zgłoś
amelyn Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 23:16 Ja też zmykam do łóżeczka.Miłej nocki Wam życzę.Papa.Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 03.11.07, 23:19 uuuu... współczuję. To dużo zdrówka! Kolorowych snów i do jutra Ja też uciekam. Synek rzeczywiście kawaler! spory różnica będzie między rodzeństwem. Taki dorosły brat będzie miał autorytet, że hej. A Ty pomoc przy maluchu. Dobranoc, kochane Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 00:21 No tak i oczywiscie ja tu sama zostalam,ale to juz chyba jakas tradycja? A wiec tak.Kaczusiu nie dostalam od Ciebie zdjec buuuuuu...!!!! mini-mini wlasnie wyslalam Ci moje,wiec pewnie jak sie obudzisz i tu zajrzysz to dopiero je obejrzysz Dziekuje za Twoje,bardzo ladne,ale malo Oczywiscie czekam(y) na wiecej madzia dzieki,corcia ma piekne oczy!!!! i tez oczywiscie jesli cos jeszcze znajdziesz to przyslij. Dziewczyny bralam Elevit bedac w ciazy.Wlasnie tez sie zastanawialam dlaczego lekarz kazal mi brac wlasnie ten zestaw,a nie inny skoro tyle tego na rynku.Ale on twierdzil,ze uwaza go za jeden z najlepszych. To chyba tyle.Do jutra,dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota ja! 04.11.07, 00:16 KOchane! Wpadla do Was noca bo wczesniej nie ogla Bardzo, bardz, bardzo chcialam podziekowac za wszystkie zdjecia!! Jestescie wspaniale i tak urocze jak myslalam!! Juz sobie zrobila album na pulpicie i mam razem wszystkie Wasze buzie, ale to super)) A teraz ide poczytac to wszystko co naprodukowalyscie jak nie nie bylo a duuuuuzo tego!! Dobrej nocy!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: ja! 04.11.07, 00:31 Jeszcze raz ja Siedze, czytam, oglada Wasze zdjecia i sie nadziwic nie moge ze takie wspaniale dziwczyny tu spotkalam a do tego takie Laski ze szok!!! Wspaniale i piekne z Was babeczki)) *mimi* juz biegne wyslac Ci moje fotki.... I chyba pojde spac.... Albo jeszcze sobie raz na Was popatrze))) papa! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: ja! 04.11.07, 00:55 czarna_kota ja tez album sobie zrobilam i kazda ma swoj folder z podpisem,po prostu miodzio dziewczynki jak znajdziecie jeszcze jakies fajne fotki to dosylajcie.Ja tez poszukam.Wysle Wam mojego syna (15lat) zobaczycie jakie chlopisko!!!! Oj,nie moge spac.Przezywam jeszcze wczorajszy idzisiejszy dzien z wami! Super bylo.I jest.Oby jeszcze nam sie fasoleczki posypaly,to juz by byla pelnia szczescia. kaczusiu pamietaj o fotkach dla mnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: ja! 04.11.07, 10:11 kaczuszko i amelyn dzieki za zdjecia, ale z was fajne babeczki! Ja to wygladam jak dziecko... ile dałybyscie mi lat? kaczuszko, gdzie ty mieszkasz, bo skads znam twoja buzie albo mi sie wydaje ze znam Mini, wysle ci dzisiaj zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor mini, marina 04.11.07, 10:35 wysłałam wam juz zdjecia, czekam na wasze Mimiczko i oczywiscie na twoje! Od reszty juz chyba mam Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: mini, 04.11.07, 10:44 własnie zerknęłam na pocztę gazetową i zdjęcia oczywiscie sa. Ale z ciebie laska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 10:52 witam ...ja też folder sobie z Waszymi fotkami zrobiłam , ale laski z Was niezłe) mój Misiunio też tak stwierdził! Kaczuszka , posłałaś mi swoje fotki? mam nadzieje że o mnie nie zapomniałaś...a Amelyn i Biedronka Wam juz swoje posłałam macie? a zaraz następnym ślę... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 10:55 mimi no pewnie że posłałam - już wczoraj na onetowy adres. A co nie doszły?? Ja też czekam na twoje i przytupuję ) Odpowiedz Link Zgłoś
amelyn Re: Nasz prywatny czat 04.11.07, 10:55 Witam gorąco dziewczyny. Ja jak obiecałam staram się założyć dla nas ten prywatny czat (w sumie bez pomocy mężusia - bo to nic trudnego), ale jest jeden problem. Chciałam go nazwać "pogaduchy u Kaczuchy" i nie przyjmuje tej nazwy. Napisane jest tylko, że nazwa nie może zawierać wulgaryzmów. Niezłe, co? Pomyślcie więc nad inną nazwą. Ja tymczasem zmykam bo idę dzisiaj na imieniny mamusi - Karolinki. Całuski. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: ja! 04.11.07, 10:53 anaiagor, słoneczko, ciesz się młodym wyglądem! ) To skarb przecież I nie jak dziecko tylko jak młoda dziewczyna wyglądasz - naprawdę świetnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 10:47 Witam w niedzielę Świetny pomysł był z tymi fotkami! ) Biedroncia, już wczoraj wysłałam na gazetowego a wcześniej na ten drugi adres, który kiedyś podawałaś (No, chyba że nie doszło ) Aniagor, ja teraz mieszkam w Budapeszcie, a pochodzę z Wawy. Czyżbyśmy się znały?? Grzeb w pamięci, kochana, bo ja to tępak jestem jeśli chodzi o pamieć do twarzy. Czekamy jeszcze na fotki koleżanek, które wybyły na weekend. Gambo, Agajg Gambo jak się czujesz? Masz jakieś objawy? Bo ja cholera nic nie czuję. Tylko jajniki mnie łupią bez przerwy już 2gi miesiąc Agajg to chyba jakoś teraz testuje, czyż nie?? A potek kto? Czarna kota? Czarna jak u Ciebie z samopoczuciem ciążowym? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 10:53 oj, to chyba sie nie znamy, bo ja pochodze z zapadłej wiochy pod opolem, a teraz mieszkam we wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 10:56 ojjj szkoda, a już myślałam, ze może do jednej szkoły chodziłyśmy czy coś... Ale jak to się mówi, nic straconego Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 11:03 hihi, kaczucha jestes wulgaryzmem Odpowiedz Link Zgłoś
amelyn Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 11:06 Aniagor Ty się ciesz złotko, że tak młodziutko wyglądasz.A ile wiosenek już Ci przeminęło? Mieszkasz we Wrocławiu? Uwielbiam to miasto. Przez ostatni rok robiłam we Wrocławiu podyplomówkę i zakochałam się w nim. Zresztą mój mężuś także. Nawet przeszło nam przez myśl by się tam kiedyś przenieść. Poza tym zostawiłam tam paru znajomych - wspaniałych osób, z którymi bardzo się zżyłam. Jak dobrze pójdzie to będę we Wrocławiu w weekend za 2 tygodnie. Może udałoby się nam spotkać? Może inne kobietki, które mają blisko też by dojechały? Na razie to nic pewnego, ale do końca tego roku na pewno będę jeszcze we Wroławiu - to musimy coś wykombinować. Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 11:16 ja z wielka checia, daj tylko znac kiedy będziesz latek mam 26, ale daja mi 18 Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 posłałam fotki do wszystkich- 04.11.07, 11:22 dajcie znać czy dostałyście! Amelyn - będę myślała nad nazwą czatu) Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: posłałam fotki do wszystkich- 04.11.07, 11:30 ja dostałam. widzę, ze ty tez bywasz we wrocławiu A gdzie mieszkasz? Masz takie fajne krecone włoski jakie ja zawsze chciałam miec Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: posłałam fotki do wszystkich- 04.11.07, 11:44 ))) Dzięki mimika )) Fantastyczne! Piękną parę tworzycie. No i powiem Ci, że właśnie z kręconymi włoskami sobie Ciebie wyobrażałam, bo taka iskierka jak Ty, to tylko sprężynkowana! ;-D A moje dotarły? Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: posłałam fotki do wszystkich- 04.11.07, 11:49 *aniagor, byłam we Wrocławiu 3 razy w zyciu-dwa razy przejazdema właśnie raz w ZOO.wczoraj kolega zaproponował że możemy pojechać zobaczyć coś więcej bo podobno to piekne miasto? też tak myslę, sącząc po mieszkankach)a ja mieszkam w Swarzędzu - bliziutko Poznania - też pieknie u mnie! i zapraszam ! *kaczusiu, Twoje dostałam - świetna z Was para,,,piękna i taka egzotyczna) Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: posłałam fotki do wszystkich- 04.11.07, 11:50 a ciekawe , że byłam sprężynkowa w Twej wyobraźni...to po prostu przyjaźń nam to wszystko podpowiada! Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: posłałam fotki do wszystkich- 04.11.07, 11:55 to naprawde swietna sprawa, ze mozemy sie zobaczyc Ja narazie zmykam, trzeba poswiecic troszke czasu mezowi, bo wczoraj cały dzien przy kompie siedziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
podrozniktom Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 13:21 Hm to i tam Polaków wywiało Węgry, Irlandia, Anglia, ładnie nas porozrzucało Inna sprawa że Budapeszt to fajowe miasto ............. <a href="http://skarby-swiata.pl/wegry-wczasy-zabytki/wegry-wczasy-zabytki/budapeszt.html">Budapeszt</a> Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 13:04 Cześć Dziewczyny (-: U mnie w Gliwicach dosłowinie leje. Mini-mini Twoje zdjęcia dostałam, dzięki, jak otworzyło mi się pierwsze to z synkiem to aż dziub mi się do niego uśmiechnął, super zdjęcie (-: a męża no cóż, faktycznie nie widać...hihihi.... bi czekam na Twoje wyniki hormonów, ja idę we wtorek Mimika na Twoje nadal czekam bo jakoś nie doszły... Kaczuszko, gdzie Ty sie dopatrzyłaś moich oczu? Ale faktycznie Twój mąż to mógłby być moim bratem....może ja mam jakieś węgierskie korzenie?...ża to Twoje oczy są tak jasne, łagodne i pogodne, że normalnie siedziałam wczoraj i patrzyłam...a tak na marginesie to ciekawe jakie będa małe kaczuszki jak się te geny wymieszają? może rude? ale by było ((-: Aniagor, ja będę we wrocławiu w ten czwartek albo następny, jadę z klasą na wycieczkę, pewnie się nie zobaczymy ale, że nie mam we Wrocławiu nikogo znajomego to będę myślała o Tobie (-: Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 13:12 madziuchna wysłałasm na ten adres - makoniczek itd...czekaj i daj znać,a Ty wszkole pracujesz? to jesteśmy po fachu) jesli tak! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 14:20 Mimika, jak Twój test owu dzisiaj? Drgnęło coś? I jak wogóle się czujesz? Nic nie kłuje w jajniku? Ten 14sty dc, kiedy idziesz na podglądanie, kiedy Ci wypadnie? trzymam kciuki, żeby ładniusio rosło Odpowiedz Link Zgłoś
ona01 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 13:57 CZeść dziewczyny, jaką Wy tu fajną paczkę stworzyłyście, czy ja mogę do Was się dołaczyć?? Takie ciepło i zrozumienie jest na tych pogaduchach że aż miło Was poczytać. Nieśmiało pytam czy mogę podejrzeć wasze fotki, ja też powysyłam swoje, tylko dajcie mi znak )) U mnie 13 dc (4 cykl starań), dziś kolejna wizyta u gina na spojrzenie czy pęcherzyk pękł. Bardzo czekam na moją drugą dzidzię, mam w domu niespełna trzyletniego Patryczka i małego aniołka w niebie. Madziuchna czy Ty czasem w oświacie nie pracujesz, bo jak tak to dierżymy ten sam fach, ja ucz matemtyki w gim. Powodzenia dla wszystkich dziewuszek, czekam na fotki paafik@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 14:05 Witaj Ona ((-: Fajnie, że chcesz do nas dołączyć (-: Takie trochę zwariowane jesteśmy, ale myślę, że śmiech jest nam bardzo potrzebny Ja zaraz Tobie zdjęcia prześlę, i na Twoje czekam Widzę, że Ty jesteś już na etapie staranek? 13dc to już tuż, tuż... pozdrawiam i jeszcze raz witam (-: Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 14:13 Witam Cię Ona01 I zapraszam serdecznie. Widzę, że też monitorujesz cylke. Sporo nas tu podglądających Zyczę powodzenia i gratuluję synka! Wysyłaj nam fotki, my Tobie też poślemy. Słuchajcie - Madziuchna, Mimisia, Ona - robi się nam kącik pedagogiczny. Ja też z tej branży - język polski Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 14:09 Madziu, dzięki za miłe słowa Kaczątka jeśli będą, to raczej odmiany węgierskiej, nie słowiańskiej Podobno ciemny gen silniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 14:33 Cześć dziewczynki Ale mam dziś lenia. Właściwie to nic nie robię... Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 14:49 widzę, ze u niektorych zaczyna sie najprzyjemniejsza cześć cyklu u mnie jeszcze sporo czasu, dzis dopiero 4dc, po @ mam isc do gina i w tym cyklu monitoring, bo u mnie z owu bardzo roznie Iwonka, ja mam lenia juz ze dwa tygodnie, nawet szukac pracy mi sie nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
ona01 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 15:00 Wysłałam do madziuchny i dzięki równiez za fotki, super dziewczyny, przewaga damska, u mnie niestety same chłop tylko ja sama, nawet psa mam płci męskiej, oj marzy mi się dziewczynka ) Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 15:11 U mnie w rodzinie to tylko mi i mojej siostrze trafiły się dziewuchy, a tak sami chłopcy, a że mam dużo kuzynostwa to młodych tez dużo. Jak sie Gosia urodziła to wszyscy byli zachwyceni. A ja mimo, że mam dziewczynkę to drugą też bym bardzo chciała. I wiadomo, że czeka się na dziecko a nie na jakąś konkretną płeć ale mimo wszystko marzy mi się druga córcia ((-: Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 17:01 Madziunia, ja też bym bardzo chciała córeczkę Pewnie dlatego, że w naszej rodzinie też prawie same chłopaki, zawsze mi brakowało damskiego towarzystwa. Oczywiście za syneczka też się nie pogniewam Byle już przyszło. Ona, wyślę fotki kiedy będę miała tylko dostęp do mojego kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 17:06 Witajcie!! Dopiero udalo mi sie do Was dobic bo od rana mi internet nie chcial dzialac(( buuuuuu ale jestem zla!!! Zaraz biegne czytac zaleglosci.... *mimiczko* dostalam zdjecia, bardzo dziekuje!! Ja po prostu wiedzialam, ze Ty masz loki!! Nie wiem skad ale bylam tego pewna hihihi ale numer)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor ona 04.11.07, 17:09 witaj w naszym zwariowanym towarzystwie zaraz wyślę ci zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 17:12 *ona* witaj! Poprosze tez o fotki I zaraz Tobie rowniez wysle! *kaczusiu* a czy ja dobrze pamietam, ze my to mniej wiecej na tym samym etapie?? "Godzina 0" za tydzien?? Jak sie czujesz?? Bo ja nie czuje nic!! Nawet urojonych objawow nie mam hehehe A jutro zdajsie pierwsza testeuje, tak??? Qrcze, musze sobie caly Kaczuszkowy watek od poczatku poczytac bo traz jak juz mam zdjecia to wszystko lepiej zapamietam!! Ale to super Was widzec)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 17:21 Zadzam się, jest rewelacyjnie Czytam posta i od razu widzę buźkę! Ja też wiedziałam, że mimika z loczkami jest. Widocznie wysyła sprężynkowe fluidki ) Ano, racja - razem idziemy jeśli idzie o dc, i jeszcze chyba gambo z nami. Ja też nic nie czuję ale już się tym tak nie przejmuję. Trudno. Jednie jajnik boli, aż się martwię, że może jakiś nadaktywny jest. Od 2 miesięcy boli po przestymulowaniu. No nic. Czekamy dalej A tempka jak Ci się trzyma? Mi jakoś niżej niż zazwyczaj. Dziwny ten cykl. Jutro chyba Agajg będzie testowała Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 17:34 MI tez tu tak z Wami dobrze, ze ani o @, ani o testowaniu nie mysle hihi I tak ma byc!! No wlasnie, chyba gambo jeszcze z nami! A o moja temp to nie pytaj Nic nie wiem wcale nie wzrosla To znaczy ja mam ogolnie niska i teraz jest troche wyzsza niz normalnie ale bez rewelacji Co ma byc to bedzie)) A jutro trzymamy kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 18:10 Kaczuszko, test zrobiłam w południe i testowa kreska prawie taka sama jak ta kontrolna, to dobry znak, ze coś sie tam zbliża? powtórzę wieczorem raz jeszcze) i jutro wieczorem, ale staranka już w toku!!!!!!!!!!!!!!!jajniki - dzis czuję ale tak delikatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 17:30 Dziewczyny!! Wy wszystkie slicznie i bardzo mlodziutko na zdjeciach wygladacie! Same nastolatki! *kaczuciu* mimiczko* *iwonko* macie sliczne rozesmiane oczy *aniagor* nie moge uwierzyc, ze masz Tyle lat! Ale to dobrze, ze tak mlodziutko wygladasz, ciesz sie *madziuchna* *minimini* *amelyn* w zyciu bym Was nie podejrzewala o takie duze dzieci)) A u *biedronki* ten numer przy nicku to na pewno pin do karty albo inny sekretny kod bo na pewno nie data urodzenia!!! W zyciu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 17:38 fajnie wiedziec kto jak wyglada, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ona01 Zdjęcia poszły na gazetowe 04.11.07, 17:55 Dziewczyny wysłałam nasze fotki na wasze adresy gazetowe, bo nie mogłam się doszukać innych. Dajcieznac czy doszły i czy do wszystkich wysłałam. Może kooś ominełeam. biedronka1969@gazeta.pl; kaczucha31@gazeta.pl; mimika124@gazeta.pl; aniagor@gazeta.pl; iwonka_81@gazeta.pl; amelyn@gazeta.pl; mini-mini- 1@gazeta.pl; czarna_kota@gazeta.pl Przeraszam wówczas i doślę. Ania dzięki za fotki, fajniutkie. Z tego co widzę śliczna, młodziutka dziewczynka. Ślubne fotki również bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Zdjęcia poszły na gazetowe 04.11.07, 18:02 doszły, dziękuję bardzo, prześliczny synuś Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 zdjęcia 04.11.07, 18:06 babeczki, mam nadzieję że wszystkie dostałyście moje fotki? jak nie to krzyczeć - powysyłam! to czekam na znak do tych, które nie dostały! witaj OnaO1, miło powitać! ja nie dostałam jeszcze twoich fotek! więc czekam a swoje wyślę jutro do Ciebie! Madziuchna, Ty mówiłaś że nie masz ode mnie , dotarły? Odpowiedz Link Zgłoś
ona01 Zdjęcia poszły na gazetowe adresy 04.11.07, 17:57 Dziewczyny wysłałam nasze fotki na wasze adresy gazetowe, bo nie mogłam się doszukać innych. Dajcieznac czy doszły i czy do wszystkich wysłałam. Może kooś ominełeam. biedronka1969@gazeta.pl; kaczucha31@gazeta.pl; mimika124@gazeta.pl; aniagor@gazeta.pl; iwonka_81@gazeta.pl; amelyn@gazeta.pl; mini-mini- 1@gazeta.pl; czarna_kota@gazeta.pl Przeraszam wówczas i doślę. Ania dzięki za fotki, fajniutkie. Z tego co widzę śliczna, młodziutka dziewczynka. Ślubne fotki również bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Zdjęcia poszły na gazetowe adresy 04.11.07, 18:07 *ona* dzieki za fotki! Kolejna urocza mloda mamusia! Slicznego masz synka! Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Zdjęcia poszły na gazetowe adresy 04.11.07, 18:08 Ona, ja nie mam jeszcze - czekam! ale numer, że przeczuwałyście moje sprężynki! podeślę Wam następne sprężynkowe - jutro! misiunio najpierw miał opory bo stwierdził, że się wstydzi byście Go oglądały - a teraz sam kilka nowych wybrał!pamiętajcie - do mnie slijcie na adres onetowy! Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 tak pomyślałam... 04.11.07, 18:20 że muszę sobie uporządkować "fakty"związane z Wami i mam prośbe - może każda krótko stworzy własna wizytówkę ku przypomnieniu i uporządkowaniu - skąd jest, co robi, który dzień cyklu itd.miałabym wtedy juz komplet informacji bo czytając dzis posty juz potrafię przypisać Buziaka do postu ale wciąz sie myle kto, co i skąd...ale może to głupie??? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: tak pomyślałam... 04.11.07, 18:31 *mimiczko* wcale to nie glupie! Jestem za! I zacznijmy od imienia moze bo jeszcze chyba nie wszystkie znamy Ja dzis czytalam wszystko od poczatku zeby sobie poukadac Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: tak pomyślałam... 04.11.07, 18:32 hihi, wytrwała jestes, ja juz bym chyba nie dała rady wszystkiego przeczytac Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 mimika... 04.11.07, 18:39 Monika, lat 30,koziorożec. mam Niemęża od 10 lat, nie mam dzieci. Swarzędz. 3cykl starań, 11 dc. nie mam nic narazie stwierdzone - tzn przyczyn tych nieudanych staranek! Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: mimika 04.11.07, 18:53 Niestety Mimika Twoje zdjęcia nie dotarły, może spróbuj na gazetowego maila Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor to ja zacznę :) 04.11.07, 18:31 lat 26, mężatka od 2.09.2006, mieszkam sobie we Wrocławiu W tej chwili szukam pracy i sie obijam...przy komputerze oczywiscie To moj trzeci cykl starań po czerwcowym poronieniu, dziś 4dc Mam stwierdzone PCO, ale narazie staramy sie naturalnie Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 19:04 Uff...to przeczytalam Jestem tu juz z Wami od prawie godziny,ale najpierw chcialam nadrobic zaleglosci w czytaniu. Ona--> my sie chyba juz znamy ze staranek listopadowych u glorci,co? Jeszcze nie patrzylam czy mam Twoje zdejcia,ale zaraz sprawdze i wysle swoje. kaczusiu-->dziwny ten Twoj cykl,brak objawow i Twoje nastawienie - ligh,owe - ???? Czyzby te zmiany mialy cos oznaczac? No ciekawe,zobaczymy za tydzien,tak? A ja wlasnie za tydzien dopiero zaczynam staranka mimiczko--->zaraz zrobie swoja wizytowke,specjalnie dla Ciebie !!! amelyn--> a moze "kaczusiowe pogawedki"?,no nie wiem,sprawdz moze to przejdzie? aniagor--->rzeczywiscie wygladasz bardzo mlodo!Masz taki "nastolatkowy" wyglad,takiego podlotka Czytajac Twoja wizytowke nasunely mi sie pytania,jesli sie nie pogniewasz.Bo ja tez po czerwcowym poronieniu i tez 3cykl staran.Czy znasz przyczyne poronienia i ktory to byl tydzien? Mnie lekarz kazal odczekac trzy miesiace po tym,a Tobie? I co to jest PCO? A u mnie 7dc,wiec bardzo podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 19:11 dziekuje Biedroneczko za wizytówkę, którą tworzysz! wiecie co, ten test owu dziwny-w południe prawie kreski jesnakowego koloru a teraz - testowa zdecydowanie jasniejsza! cholerka! Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 19:19 poroniłam w 7-mym tygodniu i tez kazali mi odczekac 3 cykle, ale dałam rade tylko dwa Przyczyna poronienia nieznana, ale mamy z mężem konflikt serologiczny - niby przy pierwszej ciązy nie ma z tym problemów, ale czasem sie zdarza, ze organizm matki odrzuca, dostałam immunoglobinę i z tym powinno być ok.Lekarze kazali mi sie nie przejmować pierwszym poronieniem, bo to zdarza sie czesciej niz nam sie wydaje, problem jest wg nich dopiero jak sie powtarzaja... PCO to zespół policystycznych jajników, lekarz poinformował mnie o tym miesiąc temu, chociaż mam od zawsze, porazka normalnie... Oznacza to, ze pęcherzyki dojrzewają, ale bardzo rzadko się uwalniają, wchłania je powłoka jajnika i tworza sie na jajniku takie nachodzące na siebie pęcherzyki. Przewaznie pecherzyk sie uwalnia raz na kilka cykli, u niektórych kobiet w kazdym i nie maja problemu z zajsciem w ciążę. Nam na wiosnę udało sie za pierwszym razem, teraz cos nie wychodzi. To chyba tyle, troche naprodukowałam To chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 19:22 ja miałam podejrzenie o PCo, biore metformax - tak na wszelki wypadek by wzmocnić te pęcherzyki i skłonic do pekania!wysłałaś moje fotki do Madziuchny? Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Zdjęcia poszły na gazetowe adresy 04.11.07, 18:56 Ona01 nie mam zdjęć )-: Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: madzia 04.11.07, 19:00 ok , ale chyba zrobie to jutro! dzis nie dam rady. a jak przypomnisz nam siebie pokrótce?właśnie porządkuje wiadomości o Was! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: wizytowka biedronki 04.11.07, 19:11 Agnieszka,38 lat,Lodz,2 synkow z pierwszego malzenstwa i jeden Aniolek z obecnego zwiazku.3 cykl staran po poronieniu w czerwcu. Obecnie 7dc. Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Zdjęcia poszły na gazetowe adresy 04.11.07, 19:04 mimika, jesli nie uda ci sie wysłac zdjęć do madziuchny, to moge wysłac od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Zdjęcia poszły na gazetowe adresy 04.11.07, 19:10 A właśnie, myślę że to dobry pomysł ((-: Aniu to w takim razie czekam (-: Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Zdjęcia poszły na gazetowe adresy 04.11.07, 19:25 madziuchna, juz wysłałam Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 19:33 ona01 zdjecia dostalam,syneczek super slodziutki I wyslalam Ci swoje,zobacz. Musze troche poprasowac,bo mam olbrzymia sterte Nie lubie,ale musze wreszcie to zrobic.Narazie dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 19:34 ja tez mam sterte rzeczy do prasowania, ale zostawiam do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
ona01 Mam problem :((( 04.11.07, 21:30 W 8 dc byłam na monitoringu i miałam trzy piękne pęcherzyki. Dziś znów mnie monitorowała (13 dc) i nic nie urosły, sa takich samych rozmiarów choć inęło 5 dni. Nie była tym zadowolona, ponieważ macica endo ma grubsze, wszystko wskzauje że owu powinna być a tu nic. Kazła przyjść we wtorek i zobaczymy co dalej, nie podoba mi się to, jest źle ( Proszę pocieszcie mnie, wy chyba lepiej orjętujecie w tym temacie. Może coś czytałyście, może ten cykl nie stracony jeszcze jest, ehh no tylko usiąść i płakać ( Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Mam problem :((( 04.11.07, 21:35 Hej Moge Cię trochę pocieszyć, bo miałam podobnie. NAjpierw w ogóle nie było pęcherzyków, potem jeden się pojawił w prawym jajniku ale jakoś mu się zniknęło, natomiast pojawił sie pęcherzyk potem w lewym. A do tego rósł jak mu sie podobało, najpierw nic a potem miał skok i skończył na 26mm. Będzie dobrze, jeszcze urośnie. A jaki jest ich rozmiar? i jakie długie masz cykle? Odpowiedz Link Zgłoś
ona01 Re: Mam problem :((( 04.11.07, 21:41 no więc cykle od 25-31 dni heheh duża rozbieżność, no ale u mnie tak ostatnio jest. Natomiast z tego co zrozumiałam to pęcherzyki miałay od 12mmm do 22 mm, ale może cos knocę. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Mam problem :((( 04.11.07, 21:50 Jeśli był pęcherzyk 22mm to pięknie. Lekarz mi powiedział, że pęcherzyki najlepiej jak mają 21mm ale pękają i takie 16mm i takie 30mm. Myślę, że nie powinnaś sie martwić bo to nie sprzyja owulacji. Obserwuj też inne objawy jak bój w okolicach jajnika, śluz, może tak dla picu zrób test owu. Albo po prostu kochaj się teraz z mężem dużo, choć niekoniecznie często (-: Jak maja pęknąć to pękną, a jak nie to się je hormonkami trochę podkarmi i będzie dobrze...Trzymam kciuki za piękne uwolnione jajeczko ((-: Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Mam problem :((( 04.11.07, 21:50 no to całkiem ładne pęcherzyki, ten 22mm juz gotowy do pekniecia, takze zabieraj swojego mena do łozeczka i do dzieła Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Mam problem :((( 04.11.07, 21:58 Ona, nie martw sie - dziewczyny dobrze radzą. chociaz tak czasami bywa że powstaje tzw.luf-czyli zespół niepękniętego pęcherzyka, czy jakoś tak. ale to zdarzyć sie moze każdej koboecie, że czasami w cyklu pęcherzyk nie pęka! ale myslę że w Twoim przy[adku - pękna pieknie! życze tego z całego serca! mi na początku nie pekały- potwierdzone USg, potem urosły 3 duze i pękły a i tak nie udało się! ale to było po wspomagaczu _CLO(clostylbegyt0a teraz w 9 dc był jeden i miał 14 na 11. ale dzis 11dc i prawie zupełnie nie czuje jajników i test owu też wciąz negatywny!ale u Ciebie piekne wymiary więc - bedzie ok! Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: wizytówki 04.11.07, 22:00 dziewczynki, przypominam o swej prośbie - nakreślcie o sobie kilka słów byśmy miały jasność. Madziuchna, ociągasz sie ! a cieszę sie że dostałaś moje fotki! Odpowiedz Link Zgłoś
ona01 Mimika 04.11.07, 22:06 Mmika, napisz mi swój adres bo ja wysłałam na gazetowy do Ciebie. Dzięki za ciepłe słowa, ja to jestem panikara i odrazu najgorsze sobie przypisuję. jak byłam w ciąży z Patrykiem to wciąż najlepszą lekturą dla mnie były książki z serii patologia ciąży, wariatka ale cóż i tak ją kocham ) Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 fotki 04.11.07, 22:05 czesc laski!nie bede sie roz0pisywac, na kacu jestem, dzis w nocy była niezwykle udana impreza. próbowalam wam powysyłwac moje fotki ale chyba tylko do Amelyn poszły ja dostałam tylko od trzech kobitek od Amelyn, Anigor i Kaczuchy. Amelyn masz ładna gwiazdeczke, Kaczucho tak własnie sobie wyobrazałam ze masz długie jasne włosy, a Ania.... młodziutka lala :- ) słowem doborowe towarzystwo tu mamy. przyszłe mamy postaram sie wszystkim wysłac moje fotki ale z onetowego konta chyba bo to gazetowe jest do bani. I nie wiem co jest juz drugi raz jajniki mnie bola w tym tygodniu, tzn jeden, nie wiem w koncu kiedy ta owu. zreszta chłop mój i tak chory bidulek z goraczka jest. pozdrówki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: fotki-marina 04.11.07, 22:17 Marina, ja też o Tobie pamiętam i juz mam uszykowane fotki dla Ciebie i jutro Ci wyśle, a jak zdążę to jeszcze dziś! czekam na Twoje i Twoja wizytówkę!buziaki! oj, to fajnie że wczoraj zaimprezowałaś! ja też trochę...ale delikatnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: madzia 04.11.07, 22:31 dostałaś moje fotki bo sie pogubiłam! ja też jutro na 8 do dzieci, ale juz się ciesze ze spotkania z nimi. oj, bedziemy miały o czym rozmawiać , jak ro spotkanie"w realu" dojdzie do skutku! Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Aniu i Monisiu 04.11.07, 21:36 Dziewczyny, zdjęcia doszły, w końcu się doczekałam ((-:dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor ona 04.11.07, 21:47 nie przejmuj sie, ja miałam tak we wrzesniu, tez mi pecherzyk nie chciał rosnać, a pozniej w dwa dni podskoczył o 8mm. niby maja rosnac 2mm na dzien, ale bardzo roznie z tym bywa u roznych osób. Takze głowa do góry, nie stresuj sie Odpowiedz Link Zgłoś
ona01 Madzia i Ania 04.11.07, 22:02 Dziewczynki dziękuję, odrazu lepiej. Ja to już sobie zaczęałam uzurpować PCO, bo teraz nadarbiam co popisałyście. No i jak nic chyba mam to PCO, ale we wtorek się coś dowiem może więcej ( Madzia wysłałam fotki na dwa adresy jeszcze raz (tzn na gazetowy i ten z którego do mnie pisałaś). Biedronka i Kaczusia śliczne fotki dzięki. Kobitki przystojne z Was, chłopaki też niczego sobie, więc dzieciaczki pewno jak ulał będą. Odpowiedz Link Zgłoś
ona01 Ja 04.11.07, 22:09 Idę spać ale jeszcze coś napiszę : Patrycja 28 lat, matematyk w gimnazjum, okolice Warszawy. Synek Patryk 2 lata i 10 miesięcy, mąż głupolek od 5 lat ten sam. Poronienie po drodze w 12 tygodniu zakończone zabiegiem, a teraz musi być zdrowa pulchna dziewuszka, a co ) Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Ja 04.11.07, 22:15 Patrycja zdjęcia są, dzięki, wyśpij się bo przed nami ciężki tydzień w pracy, ja mam jutro na 8smą i też idę już spać. Szkoda,że Twój synuś młodszy od mojej Gosi bo fajny z niego chłopaczek ((-: Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re:ona 04.11.07, 22:15 pośle Ci mój adres onetowy na maila gazetowego i czekam na fotki, jutro wyśle do Ciebie. na jaki adres? Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re:ona 04.11.07, 22:37 dobranoc dziewczyny ona zmykaj stad, z mężem do łoża papa Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 22:41 Wpadlam tylko powiedziec Wam dobranoc bo ten internet dzis mnie dobija(( Znow pol dnia czekalam zeby tu wejsc(( Jutro nadrobie zaleglosci)) Dobrej nocki Dziewczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: dobrej nocki 04.11.07, 22:49 ja też zmykam...jutro sie tu melduje koło południa i błagam - nie piszcie za wiele - żebym czytać nadążyła! wiem-marudzę, ale prosze o Wasze wizytówki i odzew, kto jeszcze moich fotek nie dostał! buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: dobrej nocki 04.11.07, 23:13 Oj, nie nadążam Dobrej nocy, kochane. Jutro nadrobie a dziś wracam jeszcze do książek. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: dobrej nocki 04.11.07, 23:22 To ja jak zwykle ostatnia Dziewczyny a co sie dzieje z 74agajg? Gambo to chyba miala wyjazd weekendowy,wiec powinna jutro zawitac.A aga? Odezwij sie agulek,bo zdaje sie,ze mialas testowac? Co tam u Ciebie? Rany! jutro do pracy Nie chce mi sie okropnie. Dobranoc dziewczynki,pa,pa Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Re: marina! 05.11.07, 10:11 nie zapomniałam o Tobie Biedroneczko, wyslę Ci fotki jak wroce z pracy albo jak tu na roboczym kompie znajde. Napewno Ci wysle.....ale Twoich nie dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 23:37 kaczusiu odpisalam Ci na maila Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 04.11.07, 23:41 Wiem, kochana, dziękuję Czytałam i odpiszę niedługo, tylko dłuższa wolna chwila sie napatoczy. Też z napięciem czekam na wieści od Agijg i Gambo. Napiszcie koniecznie. Do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 06:56 Witam z rana U nas jeszcze szarówka, ale zapowiada się piękny, bezchmurny dzień. W sam raz do oczekiwania na cud Jak się czujecie, moje drogie? Agusia, jak wynik Twojego testu, pisz kobito, bo normalnie spać nie mogę! Gambo i Czarna jak u Was? U mnie 16dc i równo tydzień po owulce i ani sladu czegokolwiek, co dawałoby do myślenia. Temp. wreszcie na przyzwoitym poziomie (tyle że to nic nie znaczy, ech). Kota, pisałaś, że słaby u Ciebie skok był, ale chyba jakiś był, co? Biedroneczko czas do starań zleci jak z bicza strzelił Dopiero @ się zaczynała, a zobacz, już półmetek! jeszcze dosłownie kilka dni, bo przecież dobrze zacząć wcześniej. Madziu a jak te sprawy u Ciebie? Wiem, że długaśne masz cykle, ale może już coś ruszyło? Kiedy pierwsza wizyta? Mimisia, pisz jak dzisiejszy test i bądź dobrej myśli. Kibicuję) Mini-mini, co u Ciebie? Piszcie, słoneczka wszystkie! ... Jej, ile ja Was tu mam! Nie łatwo takie stadko ogarnąć )) Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 07:29 Witam dziewczynki!! I co ja tu widze...Wrocilam po weekendzie u tesciow i myslalam, ze sobie nadrobie zaleglosci w pracy z rana...w czytaniu oczywiscie...ale widze ze nie ma mowy tak sie rozpisalyscie, ze nie wiem czy w ogole uda mi sie nadrobic ). Ale przyjmiecie mnei jeszcze do siebie ?? U mnie na razie 6 dzien cyklu wiec do staranek jeszcze troche czasu...narazei czekam z niecierpliwosci na Wasze wyniki. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 07:37 Cześć Aneczko ) Też pytanie, no wiesz! Pamiętam przecież o Tobie i pewnie nie ja jedna. Rzeczywiście dziewczyny się rozkręciły Mamy też trochę nowych koleżanek. Czyli masz jakiś tydzień do starań, tak? Jakoś musze to sobie ułożyć w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 07:44 Aha, w weekend była u nas akcja "poznajmy sie lepiej" w ramach której wysyłałyśmy sobie zdjęcia. Także, kochana, ślij nam swoje fotosy! Ja Ci zaraz swoje puszczę - na gazetowy adres Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 07:59 Dziekuje za takie mile przywitanie. Zaraz sprobuje poszukac czym mam jajkies zdjecia w pracy, zeby Wam poslac. A i jeszcze ani razu nie sprawdzalam swojego gazetowego maila. Zaraz sprawdze czy dziala... Co do pytania o staranka...Mozne przyjac, ze tydzien do nich mi zostalo, ale jezeli mam sie sugerowac ostatnim cyklem to pewnie dwa. Mam nadzieje, ze pomiary temperatury pomoga mi lepiej okreslic "ten" moment. U Ciebie Kaczusiu, to jeszcze troszke i na wynik bedziemy czekac co?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 08:09 Obserwuj sobie i inne oznaki owulacji, jak np śluz, kłucie w dole brzucha, o ile miewasz, bo temp. zazwyczaj pokazuje, że owulacja się odbyła - np. dzień czy 2 dni wcześniej, a wtedy na starania już za późno. Jeśli to nie pierwszy twój cylk z termometrem to pewnie mniej więcej wiesz jak to wygląda Czasem owu zapowiada mały spadek temperatury o jakieś 0,15, 0,2 stopnia, ale można się na tym opierać tylko wtedy, jeśli tempki w I fazie trzymają Ci się równo i nie skaczą zbytnio. Z tego wniosek, że chyba idziesz równo z Madziuchną. Z tego co kojarzę. Kto jeszcze z Anamabe i Madziuchną pisze się na owu za ok. 2 tygodnie? U mnie jeszcze tydzień do testu. Lecę, do zobaczenia później. Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 09:37 Dziekuje za wskazowki tak wiem juz ze temperatura pomaga wyznaczyc koniec fazy plodnej choc to moje pierwszy cykl z termometrem, wiec pewnie bede potrzebowalal Waszej pomocy . Zobaczy inne obserwacje oczywiscie tez bede prowadzic, a starac sie bedziemy wlasciwie caly czas bo to przyjemne z pozytecznym . Zdjatka postaram sie wyszukac i rozeslac i oczywiscie czekam z niecierpliwoscia na Wasze . Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 10:01 Kczusiu dziekuje slicznie za zdjecia, poslalam Ci wlasnie swoje w odpowiedzi . Dziewczynki czekam na Wasze zdjecia, zainteresowanym bede sukcesywnie odsylac swoje . Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Aniagor zdjecia w drodze :) 05.11.07, 10:21 Twoje jeszcze nie doszly, moje sa juz tez w drodze Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Do ona01 05.11.07, 07:55 Patrycja, daj znać jak te Twoje pęcherzyki, czy urosły jeszcze a może pękły? Nie pamiętam, kiedy masz wizytę, dziś? I nie martw się, jeśli opierają się z pękaniem, zawsze można zafundować sobie zastrzyk z pregnylu i wtedy masz jak w banku, że pękną. Oczywiście najlepiej, gdy wszystko swoim rytmem się toczy Na pewno u Ciebie tak będzie. A powiedz, byłaś czymś stymulowana, że aż 3 wyhodowałaś? Jeśli tak, to czym? Pozdrawiam i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 08:20 witam po weekendzie.dzięki za wszystkie zdjęcia,fajne z was kobietki. nie dostałam zdjęć od Madzi, czekam cierpliwie. ja niestety zmagam się z infekcją pęcherza, chociaż nie wiem czy nie wyląduję u lekarza. wczoraj musiałam łyknąć furagin, nie dałam rady funkcjonować.dzisiaj znacznie lepiej ale bolą nerki. dziewczyny tak się rozpisałyście że ciężko nadążyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.razy.dwa Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 08:40 Wita i ja. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny !!! U mnie niestety znów plamienia, dziś wizyta u gina (( i pewnie odezwę się dopiero do Was jutro, bo w pracy po maratonie wolnych dni nawał roboty, a w domku internetu nie mamy. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki ! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 08:43 witam Kochane! Nie było mnie wczoraj z Wami bo bylismy u znajomych. Ale dziś już jestem Wy prawie już wszystkie bliżej testowania a u mnie dopiero 7dc. W sumie to i tak ta część cyklu jest lesza niz ostatnia Miłego dzionka! Odpowiedz Link Zgłoś
amelyn Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 09:02 Witam cieplutko. Dziewczyny normalnie jestem w szoku. Pogaduchy u Kaczuchy cały czas na pierwszym miejscu forum pt. w oczekiwaniu. Tylko ja zamiast brać się do pracy to czytam posty. *Ona,czyli Patrycja* dziękuję za zdjęcia - syneczek to pewnie oczko w głowie, co? Też prześlę swoje. *Mimika* podaję dane do wizytówki. Mam na imię Ula, 34 lata, mam już 8-letnią pannicę, która powoli do mnie dorasta. Najwyższy już więc czas na maleńką dzidzię. No niestety, myślałam że wrócę z wakacji z "pamiątką" pod serduszkiem ale do tej pory nic. W tym tygodniu wybieram się do lekarza, bo powoli to mnie niepokoi. Kwas foliowy i magnez z wit. b6 łykam od bardzo dawna. Owulację wiem kiedy mam bo dosłownie mam wszystkie objawy - śluz, ból ow. i plamienie. W zeszłym miesiącu potwierdzone dodatkowo testami owulacyjnymi. Mężusia faszeruję salfazinem, selenem i też folikiem. Powoli go przekonuję, że chyba będzie musiał się poddać badankom. Hm. Zobaczymy co powie mi doktorek. Wizyta w czwartek. A dzisiaj jest mój 8 dc. Wiecie co? Dzięki temu forum i przede wszystkim Wam Kobietki to ja kompletnie przestałam tak obsesyjnie myśleć, że już wkrótce owulacja, co to będzie, czy to się uda, czy w końcu przylezie ta wstrętna @? Obym tylko o starankach nie zapomniała. Miłego dnia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 09:46 dziewczyny tak się przedstawiają wyniki moich hormonów: LH- 5,6IU/L FSH- 5,3IU/L ESTRADIOL- 56,8pg/ml PROLAKTYNA- 681,6uIU/ml i co o nich sądzicie? chyba muszę iść do gina z tą prolaktyną. Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 10:08 ja niestety z hormonami nie pomoge, bo sie kompletnie na tym nie znam... U mnie dzis dopiero 5dc, do owu jeszcze ze 2 tygodnie, takze razem z madziuchna i anamabe chciałąbym zeby czas szybciej leciał. We wrocku dzis paskudna pogoda, a ja musze pare spraw na miescie załatwic, nie chce mi sie... Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 15:54 Kaczuszko, poszły na ten drugi adres więc mam nadzieję że dpjdzie, a jak nie to powtórzę)no, ja z tym śluzem to nic nie rozumiem - raz widać raz nie...ale podobno jak mi oceniał w I cyklu to był na +++! ale wtedy byłam na "wspomagacza". teraz mam jeden pęcherzyk i za choinke nie pamiętam, z której strony)tak myslę, że na wizyte pójdę ok.środy bo dr radził by do 4 dni po pozytywnym teście owu, no i niestety wiem, że pozytywny nie oznacza że pęcherzyk pęknie...mam nadzieję że mój nie bedzie taki wredny! mówię ci kaczuszko, brak objawów to dobry znak! Biedronka - ja miłąm robioną prolaktynę i ponoc ok, ale jutro zadzwonie i poproszę o wynik to Wam napiszę i ocenicie! ja tam takire ciemne stworzenie jestem jeśli idzie o wyjaśnianie i tłumaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
gambo Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 16:02 Witajcie Kobitki Jak roztałam sie z Wami od toastu to tyle napisałyście ,że raczej nie za szybko nadrobię w czytaniu Aga bardzo gratuluje dwóch kreseczek... Przesyłaj dobre fluidy. Kaczusiu to kiedy testujesz? Ja sie może pokuszę w niedzielę( co tam może mnie @ nie wyprzedzi jak ostatnio) U mnie dzisiaj 18dc a objawy raczej takie jak ostatnio więc sie nie nakręcam. Piersi urosły i bolą, bolące podbrzusze, temp na stałym poziomie 37,00 i przynajmniej raz w nocy musze wstac do toalety. Dziewczyny postaram sie zajrzeć wieczorkiem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewciapo Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 10:08 Cześć mini-mini-1! Prolaktyna trochę wysoka, ja miałam 636 i dostałam bromergon przez miesiąc go brałam,za tydz.muszę zrobić ponownie badania i zobaczymy czy coś pomogło.Lekarz mi powiedział,że jak jest 1000 to jest żle,więc z nami jest w miarę ok trzeba to trochę podregulować. Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Do Amelyn i nie tylko :-) 05.11.07, 10:08 Hej kobietki, wiszę że aktywnośc juz jest na sczescie nie tak duza jak przez weekend bo cięzko przeczytac wszystkie posty Amelyn, wysłałam Ci moje fotki, sprawdz poczte gazetowa czy dostałas bo jakies problemy mi wyszły. Wogole to wysylalam do całej naszej grupki ale nie wiedziec czemu pisze ze poszlo tylko do Amelyn. Po robocie powysyłam wszystkim ale z innego konta bo to gazetowe tragiczne jest. AAAAAA i jeszcze info z rana o 8 przyszedl kolega z pracy i oznajmił mi ze bedzie tatusiem Od razu mu wybaczyłam wszystko co miałam wygarnąc za to co ostatnio przeskrobał hihihi pozdrawiam Wszystkie kobietki z naszej paki PS a jak sytuacja z naszym czatem wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: Do ewciapo !!! 05.11.07, 10:16 a co to za lek, ten bromergon? napisz proszę ile się już starasz? kurcze teraz to dopiero zeschizuję przez tę prolaktynę. może zrobiłam za wcześnie rano bo jej poziom jest najwyższy w nocy a ja zrobiłam raniutko po 6 rano? Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor anamabe 05.11.07, 10:28 zdjecia doszły, dzięki, ale laska z ciebie Ja tez młoda mężatka- od wrzesnia zeszłego roku, a ty od kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: anamabe 05.11.07, 10:39 Twoje tez juz doszly, ale na razie mam problem z otwarciem zalacznikow. Zaraz sprobuje jeszcze raz. Dziekuje slicznie za komplement. My jestesmy doipiero 4 miesiace po slubie . Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: anamabe 05.11.07, 10:48 to zaczęliscie sie starac zaraz po slubie, fajnie My załujemy, ze czekalismy do wiosny, moze juz by cos było Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: anamabe 05.11.07, 11:01 Tak stwierdzilismy, ze nie ma na co czekac, bo jak jeszcze to odlozymy to bedziemy musieli poczekac jeszcze dluzej. Ja wlasnie koncze doktorat, a mezyk studia, jakby nam sie teraz udalo, to zanim dzidzia bylaby na swiecie mezyk mialby prace, a ja gdzies zima tez moglabym zaczac nowa...A tak jak bedziemy czekac i postawie na prace najpierw, to potem bedzie trzeba odczekac...i moze sie okazac ze jeszcze kupa czasu uplynie. Tym bardziej, ze to nie takie proste zajsc w ciaze.. Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Aniagor 05.11.07, 10:41 Udalo sie, mam juz Twoje zdjecia. No ty tez jestes niczego sobie )) Fajnie moc przyporzadkowac Twarz do pseudonimu . Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 10:59 Witam wszystkie kolezanki anamabe ja tez poprosze o zdjecia,wysle swoje wieczorem,bo w parcy nie mam zadnych. marinka nie mam nic od Ciebie Tobie tez wysle wieczorem. U mnie dzis 8dc,wiec chyba ide rowno z iwonka i amelyn. A wlasnie amelyn gdzies wczesniej zaproponowalam nazwe czatu,ale moze nie doczytalas.Mozna sprobowac "kaczusiowe pogaduchy" lub cos w tym stylu? gdzies nam zniknely gambo i aga? halo,dziewczyny!!! kaczusiu czekam na maila i juz zacieram rece na Twoje testowanko za tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 11:11 Biedroneczko zdjecia w drodze . Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 11:20 umowiłam sie do gina na jutro 16.15. Juz zaczynam sie denerwowac, bo czuje ze moja torbiel sie nie wchłonęła, co jakis czas mnie boli w prawym boku... Ech, zobaczymy jutro Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 zdjęcia Mimiki 05.11.07, 13:10 dziewczynki, czy Amelyn, madziuchna, iwonka, czarna kota, aniagor, biedronka, kaczusia, mini i agajg - dostałyście moje zdjęcia? ja zaraz wysyłam do Patrycji, do anamabe i mariny na Wasze adresy gazetowe!też czekam na fotki od Mariny i anamabe... Odpowiedz Link Zgłoś
amelyn Re: zdjęcia Mimiki 05.11.07, 13:45 Mimika, ja Twoje zdjęcia dostałam. Podpisuję się pod dziewczynami - masz piękne loczki. Ja swoje mam proste jak drut i na różne uroczystości sobie robię takie. No może nie takie równiótkie, ale staram się. Poproszę jeszcze bardzo o zdjęcia od Agajg i Anamabe - ja wyślę swoje wieczorkiem. Dziewczyny, naprawdę nie ma chętnej która spróbuje założyć ten pokoik? Ja się staram ale ciągle wyskakuje mi błąd. Już tłumaczę - trzeba wejść na ten link: czat.onet.pl/pokoje.html Po prawej stronie jest zarejestruj nick, po zarejestrowaniu - też po prawej jest : "załóż pokój" i potem to już prosta sprawa, wydawałoby się, bo mi mimo tego wyskakuje jakiś błąd. Może Wam się uda. Plisss... Jak nic z tego nie wyjdzie to napiszę do Administratora. Obiecałam Wam intymny czat to przecież się muszę wywiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: zdjęcia Mimiki 05.11.07, 13:58 amelyn, juz wczoraj próbowałam i nie moge tez nic zrobić niestety, właśnie po odczytaniu postu od Ciebie - też raz jeszcze spróbowałam ale dzis to nawet stronka mi sie nie otwiera! Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Agajg 05.11.07, 13:11 gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to dobry znak dla nas wszystkich!czekam na Twoje fotki!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: znów marudzę! 05.11.07, 13:14 mam juz krótkie info o biedronci, aniagor, patrycji i amelyn. ale wciąz czekam na resztę bo mi brak do folderu! no dziewczynki-skąd jesteście, co porabiacie w życiu, który dzień cyklu i starań...będę wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
74agajg Re: Aniagor 05.11.07, 11:15 Dziewczyny ale klikacie nie jestem w stanie nadrobić (( @ brak na teście blada druga krecha....bardzo się denerwuje ale ten typ tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Aniagor 05.11.07, 11:18 jak druga krecha jest, to super, gratulacje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: Aniagor 05.11.07, 11:19 Agajg moje gratulacje !!!!!!!! Ale fajnie nam sie miesiac zaczyna )) Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re:agajg 05.11.07, 11:34 kochana, jesteś szczęściarą!!!!! powtórz teścik za dwa dni i będą 2 piękne mocne krechy.życzę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
74agajg Re:agajg 05.11.07, 11:50 Teścik mam zamiar powtórzyć jutro a w środę robię betę. Mam nazdieje że wszytsko bedzie dobrze.Bo już mam shizy(( Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re:hip,hip huraaa!!! 05.11.07, 11:50 Aga to cudownie,dziewczyno!!!! A Ty dopiero teraz piszesz i tak bez entuzjazmu? Przeciez brak @ i blada krecha,to ja bym skakala ze szczescia Agus gratulacje wielkie,starsznie sie ciesze! A pamietasz jak kiepsko sie zapowiadalo,bo pisalas,ze klotnia,ze cos tam...a tu prosze jaka radosc! Napisz wiecej.jak sie czujesz i w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re:anamabe 05.11.07, 11:56 Dziekuje Aniu za zdjecia,sliczne! Super laseczka jestes i bardzo ladna z Was para! Ja jak obiecalam swoje wysle wieczorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re:anamabe , marina0706, madziuchna23 05.11.07, 12:08 dziewczyny ja też nie mogę się doczekać na wasze zdjęcia, czekam do skutku. właśnie przeczytałam, że bromergon, który się zażywa przy podwyższonej prolaktynie wywołuje masę objawów ubocznych i m.innymi upośledza sprawność psychofizyczną. rewelacja. mam nadzieję, że mój ginio mi go nie przepisze. Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re:anamabe , marina0706, madziuchna23 05.11.07, 12:51 Mini-mini i agajg zdjecia poslane czekam na Wasze. Odpowiedz Link Zgłoś
74agajg Re:anamabe 05.11.07, 12:09 Eeee bo ja durna jestem, zamiast się cieszyć to się martwię czy to napewno ciąza, czy wszystko będzie dobrze itp. Jak się czuję chyba normalnie, tzn nic mi za bardzo nie dolega. trochę pobolewają mnie piersi ale u góry tak jakbym zrobiła za dużo pompek))i starsznie bekam teraz mi sie przypomniało że z dziewczynami też tak miałam))I jestem zakręcona jak baranie rogi )) Ja też dziękuej za fotki )) dostałąm od Mimiki i Kaczuchy super z Was laski )) Ja też obiecuję że coś wyslę )) Odpowiedz Link Zgłoś
amelyn Re:hip,hip huraaa!!! 05.11.07, 12:17 Aga, ja też ogromnie gratuluję!!! 1000%, że to fasolka. Tylko podchodź do tego spokojnie - żadnych nerwów, ok? Który to dc u Ciebie? I tak jak Biedronka pisze - masz jakieś objawy? Jak wysyłałaś jakieś fotki do dziewczyn to też poproszę. Marina - dostałam zdjęcia - dziękuję - niezła figurka, nono... Dziewczyny ja z tym czatem dla nas to chyba zwariuję. Albo mam jakieś zabezpieczenia w komputerze albo już nie wiem co??!! Ciągle wyskakuje mi błąd przy nazwie pokoju, a różne już próbowałam. Może któraś z Was spróbuje. Ja pokieruję co i jak. Niech zgłosi się chętna to porazmawiamy na czacie gazetowym - tym co w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
74agajg Re:hip,hip huraaa!!! 05.11.07, 12:23 O objawach napisałam wyżej. Teraz już zmykam, co do spokoju spróbuję go zachować )) Dzisiaj 29 d.c przy cyklach 27 - 28 dniowych. Pozdrawiam Was gorąco i trzymam kciukasy cały czas)) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re:hip,hip huraaa!!! 05.11.07, 12:42 Aga mnie tez przyslij zdjecia i jak znajdziesz czas to napisz wiecej.Juz nie pamietam czy robilas testy owu i czy staraliscie sie codziennie? Bardzo sie ciesze i zycze Ci duzo zdrowka i radosci na cale 9 miesiecy i dluzej Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re:dziewczyny! 05.11.07, 12:44 Super,ze juz mamy pierwsza fasoleczke! To dobry znak na poczatek.I tak sobie teraz pomyslalam,ze nastepne zdjecia to sobie z brzuszkami powysylamy,ha,ha,ha!!!! Oby juz niedlugo Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re:dziewczyny! 05.11.07, 12:52 Nie wiem dlaczego, ale ja tez wlasnie o tych "brzuszkowych" zdjeciach pomyslalam Odpowiedz Link Zgłoś
misia2412 Re:dziewczyny! 05.11.07, 13:00 Aga wspaniałe wiadomości! Z całego serca gratuluję ! Oj pamietam ile było watpliwosci ile gorszych dni prez ten cały październik a tu proszę wszystko w najlepszym pożądku. Bo tak ma być pomalutku a wszystkie będziecie zafasolkowane!!! Trzymamy kciuki! Tyle napisałyście że nie jestem w stanie przeczytać! Chyba założę w domu internet! Przeczytała tylko ostatnia strone no ale dziś jest poniedziałek i do piątku nadrobię! Bardzo, bardzo chciałabym też otrzymać wasze zdjecia i jeśli bedziecie chciały wysłać mojej rodzinki! Pozdrawiam cieplutko i jeszcze jedno milutkie słowo dla mamy razy trzy żeby plamienie szybko ustało i żeby dzisiejsza wizyta i ginia przyniosła same dobre wiadomości! Trzymajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor 74agajg, marina 05.11.07, 13:11 aga, własnie wysłałam ci zdjecia marina, czy doszły do ciebie? jesli tak to czekam na twoje Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: anamabe 05.11.07, 13:20 anamabe niestety zdjęcia nie dotarły, wiadomość tak ale bez zdjęć. a gzie nasza kaczuszka? Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: anamabe 05.11.07, 13:28 Mini-mini poslalam jeszcze raz. Wtedy chyba za szybko kliknelam wyslij. Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 anamabe, marina, onaO1 05.11.07, 13:31 właśnie posłałam swoje fotki!Ona, twoje juz dostałam -super,dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: anamabe 05.11.07, 13:33 dostałam fotki, sliczna z Wads para!!!!a twój mąż ma taka mi znajomą twarz! Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: anamabe 05.11.07, 13:43 Dziekuje bardzo. Jakos nie wydaje mi sie zebys mogla znac mojego meza, no chyba ze mieszkasz w Niemczech, albo bylas w Kazachstanie jakies 15 lat temu ... Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: anamabe 05.11.07, 13:59 no, nie - raczej nie moglismy się spotkać ale twarz znajoma! albo po prostu podobny mi do kogoś!dostałaś moje fotki? Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: anamabe 05.11.07, 14:01 Jeszcze nie na razie mam tylko Kaczusi i Ani(gor)..Zaraz sprobuje z tym czatem i dam Wam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Re: 74agajg, marina 05.11.07, 13:25 Tak tak Ania, juz wyzej pisałam ze niezła z Ciebie lala młoda Ja robie wysyłke na wieczor bo w robocie jestem a dzis młyn straszny mam. Mini-mini dzieki za fotki, z Ciebie to dopiero lasencja jest i mąż tego niczego sobie hihihi. Wysyłam dzis do wszystkich wieczorem!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: 74agajg, marina 05.11.07, 13:32 Marina a ja tez dostane Twoje zdjecia ? Zaraz posle swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Re: 74agajg, marina 05.11.07, 13:39 jasne, ale... wieczorkiem zaraz mamy imieniny w robocie.papap Odpowiedz Link Zgłoś
ewciapo Re: Do mini-mini 05.11.07, 13:15 Bromergon obniża poziom prolaktyny.Ja się staram już teraz 6 miesiąc zleciało.Ważne jest aby przed zrobieniem bad.poziomu prolaktyny przez tydz. nie współżyć.Ja oczywiście za pozno się o tym dowiedziałam i robiłam dzień po współzyciu,więc ona mogła się podnieść.Teraz już wiem i kolejne badanie zrobię po tygodniowej wstrzemięzliwości(jeśli wytrzymam hehehe).Początki z bromergonem nie miałam za ciekawe.Brałam po pół tabl.2 razy dziennie i już po dwóch dawkach prawie zemdlałam a jak wszystko zwymiotowałam to od razu się lepiej poczułam.Pózniej już na szczęście było dobrze i dotrwałam do końca.Za tydz. robię ponownie bad. i zobaczymy czy coś pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 13:27 no właśnie troszkę się naczytałam o tym bromergonie i wcale go nie chcę łykać, dużo jeżdżę samochodem a on upośledza sprawność psychofizyczną, więc odpada. w piątek idę do gina i jak by chciał mi go przepisać to zapytam go o CASTAGNUS to takie ziołowe tabletki, które obniżają prolaktynę i są pomocne przy zespole napięcia przedmiesiączkowego.może powtórzę tę prolaktynę jak będę robiła TSH i PROGESTERON. ona lubi podobno skakać. Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor mimisia 05.11.07, 13:37 ja dostałam twoje zdjecia i madziuchnie tez przesłałam Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: anamabe 05.11.07, 13:41 wielkie dzięki za fotki.śliczna z was para. a gdzie były robione te zdjęcia? to była podróż poślubna? ale ja ciekawska jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: anamabe 05.11.07, 14:50 Mini-mini dopiero zauwazylam, ze nie odpowiedzialam Ci na pytanie. Zdjecia byly robione w moim rodzinnym miasteczku (weselne), na greckiej wyspie Kos (spozniona podroz poslubna i w Ferrarze (Wlochy). A ja ciagle nie dostalam Twoich zdjec... Moze sprobuj jeszcze raz poslac?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 13:39 dziewczyny, ja mam dzisiaj tyle rzeczy do zrobienia, ze nie wiem za co sie zabrać a oczywiscie siedzę przy kompie... Zmykam na chwilę, przynajmniej na jakas zupkę nastawie Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 14:09 A ja dzis mam kiepski dzien.Caly czas jestem spiaca i ogolnie slabo sie czuje Chce juz do domu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ona01 Kaczusia 05.11.07, 21:29 Niczym mnie stymulowała, w 8 dc poprostu widać było trzy piekne pęcherzyki które tak sobie do wczoraj nie urosły (13 dc), dziś bolą mnie cały czas jajniki więc może... Mam nadzieję że urosną same. A czy jest możliwośc żeby pękły jeszcze w tym cyklu? Jak nie naturalnie to sztucznie, tzn czy ten zastrzyk można zrobić jeszcze w tym cyklu? Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Kaczusia 05.11.07, 21:33 Kaczusia, no właśnie - jak to jest z tym pregnylem? dobrze pisze nazwę? kiedy i po co sie to stosuje? bo mój dr nawet nigdy o tym nie wspomniał!Nie martw sie Pati, bedzie dobrze i lada dzień Twoje pęcherzyki dostaną"kopa" i pękną! czego Ci zyczę. a nigdy nie miałaś stymulacji?ja miałam CLo - i wtedy pękły! ja ide na monitoring we czwartek i będę wiedział, jak w tym cyklu sie ułozyło!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 14:04 Agunia! Wielkie gratulacje! )))) Ale dobre wieści przyniosłaś! Ja to czułam w kościach, cały weekend mi na głowie siedziałaś i proszę! Brawo Strasznie się cieszę. I nie martw się, wszystko będzie jak być powinno. Życzę jutro grubej i wyraźnej krechy! I dużo dużo zdrowia. A powiedz, który to dzień po terminie okresu? No to mamy dobrą passę! Która z Was nastrępna w kolejce? Anamabe, dziękuję za fotki. Śliczności. Bardzo ładna z Was para, no i wogóle bardzo do siebie pasujecie - tak na oko, choć mam nadzieję, że nie tylko na oko Mini-mini ja brałam brom 1/4 tabletki 2xdziennie i wszystko było w porządku. Nie zaobserwowałam żadnych skutków ubocznych - to tak w ramach pocieszenia, gdyby ginio jednak Cię próbował na ten brom zbałamucić. Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 14:10 Nie udalo mi sie (mam na mysli czat) mi tez wyskakuje jakis dziwny blad...Moze sprobowac na innym portalu?? Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 14:16 hej, a u mnie 12dc i teraz test owu piknął! są dwoe ładne wyraźne kreseczki więc mam nadzieję że pęcherzyk ma się dobrze, za co przecieżkciuki trzymałyście! Biedronka, na pobudke powiem, ze posłałam maila, Kaczusia - do Ciebie też!a jak Twoje nastroje Kaczuszko? jakieś objawy? bo mnie się wydaje, że ten dziwny spokój z Twej strony - to objawi sie dwiema grubaśnymi kreskami! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 14:48 Mimiczko, jeśli to jakiś świeży mail, to niestety nic do mnie nie dotarło. Spróbuj powtórzyć, na mój drugi adres, nie na gazetowy. Dziękuję z góry I odpisze jak najszybciej. Biedronci też, tylko trochę odsapne i ogarnę to co muszę w domu. Niedawno wróciłam z zajęć a jeszcze robota czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 14:18 dodam jeszcze, że jakis tam sluz zauważam - ale nie cały czas tylko po wizycie w łazience, to dobrze z tym sluzem czy On powinien być cłay czas? i czuje jajniczki ale nie bola tak bardzo tylko je [po prostu czuję, czasem lewy wyraźniej... Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 14:26 no właśnie jakoś tak kaczusia z biedroncią cichutko siedzą może jakieś cudowne jajeczko wysiedzą. mimiczko jak płodny to super( ten śluz)ma być taki jak kurze białko.no i do dzieła kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 14:44 Mini-mini, obyś była dobrym prorokiem! ) Ale szczerze mówiąc nie wydaje mi się, że to właśnie mój czas Nic nie czuję. Nic a nic. Może biedroncia wysiedzi jajeczko(a) a z nich całą zgraję biedroneczek? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 14:39 Mimi, ślicznie Widzisz, wszystko u Ciebie książkowo się toczy. Czyli możesz się spodziewać owulki na dniach. A kiedy idziesz sprawdzić, czy pękło? Ze sluzem to każda ma inaczej. Jakakolwiek obecność dobrze świadczy, nie musi go być dużo, wystarczy podobno, gdy jest w szyjce. Zatem nie ma się czym stresować, pełen relaks i oddawanie się przyjemnościom. A z jajnikami to jest dla mnie zawsze zagadka. Często boli prawy a owu jest z lewego i na odwrót. Czujesz że pracują, znaczy z któregoś na mur będzie owulacja. Nie mam żadnych objawów ani obaw na szczęście też - zupełnie jak Amelyn - pełen luz i oderwanie od tematu testowań, zagnieżdżeń i wszystkich tych cudów I dobrze, wreszcie nie mam "nerwa". Co będzie to będzie, wkońcu to nie ostatni cykl Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 14:23 tez próbowałam i tez błąd ciągle wyskakuje Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 14:41 Dzieki mimiczko,jeszcze nie czytalam,ale zaraz to zrobie Oj,mimi to Ty teraz masz sam miodzik Historyczna chwila.Trzymam kciuki jak najmocniej i prosze celnie,bez fuszerki te staranka he,he. Ja cichotko siedze,bo jeszcze do staranek pare dni,a znowu nic nie odczuwam jak w poprzednim cyklu.zaczynam sie martwic Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 14:51 moja najlepsza koleżanka jutro idzie do szpitala, dzidzię rodzić!!!! była dzisiaj na ktg i ma jakiś wąski zapis, tzn, że dzidzia się mało rusza czy co? ona też nie wie bo lekarz nie był wylewny, a ona skołowana biedna jest i nie nalegała żeby tłumaczył.będę ciocią! ale fajnie. ma być dziewczynka, bo chłopczyk już jest. i jak ja mam mieć niską prolaktynę jak cały czas jestem podekscytowana. Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 15:16 no, w koncu cos zrobiłam, podłogi pomyte, warzywka zamrozone, teraz ide golic nóżki przed wizyta u gina Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 15:29 A ja zasypiam przed monitorem, strasznie malo efektywna dzisiaj bylam, pocieszam sie ze to poniedzialek tak dziala. Dzisiaj wieczorkiem jeszcze zakupy i kino, a potzem moze jakies przytulanko . Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 15:44 anamabe a na co idziecie do kina? Ja tez mialam starsznie senny dzien. aniagor napisz jak bedziesz po wizycie. Wytlumaczcie mi o co chodzi z ta prolaktyna? jaka powinna byc,zeby zajsc w ciaze i od czego zalezy jej poziom? To jesli jest jakis stres to ona sie zmienia i mozna nie zajsc? Bo skoro tak,to ja mam juz ten cykl od razu na straceniu Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 16:01 ja do gina dopiero jutro U nas przytulanek dzisiaj nie bedzie niestety, bo gin zabronił przed wizytą... Ale jakis filmik tez sobie puscimy Biedroneczko, ty sie nie przejmuj jak jakas dziewczyna ma z czyms problemy i nie wypatruj ich u siebie Zaufaj swojemu lekarzowi i oddaj sie przyjemnosciom Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 16:02 Ide (bo maz juz widzial a ja przespalam ) na Ratatouille, bo to byl urodzinowy prezent dla kolezanki z pracy, taki wspolny wypad do kina ) Ja niestety nie mam pojecia o prolaktynie wiec nie pomoge, i szczerze powiedziawszy mam nadzieje, ze nie bede musiala sie edukowac w tym kierunku... A z tymi stresami to pewnie tez jest roznie. Widzialam juz mase wpisow gdzie kobietki pisaly, ze wlasnie dlatego, ze byly zestresowane na maksa i zapomnialy o starankach zaszly w ciaze, wiec ja bym byla ostrozna. I prosze mi tu z gory nie zakladac, ze cykl jest stracony )) Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 16:03 przestań Aga się stresować moją prolaktyną. to ja jej mam za dużo, a wiesz to hormon stresu, ma tendencję do skoków.jej nadmiar utrudnia pękanie pęcherzyków, zaburza owulację.ja aż tak bardzo się tym nie martwię zobaczymy co powie ginio. @ mam jak w zegarku a owu też mam. nie stresuj się. zrobiłqam sobie na twoją cześć fajny ticker tylko nie wiem czy działa. Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 15:57 Aniagor, daj znać co ginek powiedział! a to ciekawe, że Ty też masz rytuał golenia nóg przed wizytą...bo ja też.wiadomo, dba się o siebie zawsze ale wizyta u ginka równa sie z okupacja łazienki! a chodzicei do kobietek czy facetów ginekologów? ja do faceta ale teraz na konsultacje w grudniu wybiorę sie do babeczki! Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 16:04 ja na wizyte dopiero jutro chodze do faceta, raz byłam u babki i mam złe wspomnienia-zero delikatnosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 16:09 a mój to w dodatu przystojniak, że hej...Misiunio miał kiedys obiekcje, ze taki facet cos tam przy mnie "majstruje" ale teraz już sie nie denerwuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 16:18 hihi, moj był zazdrosny jak zobaczył mojego dentystę... Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 16:24 Ja chodze do kobiety, lekarz ogolny tez kobieta mezulek sam wybral (bo my kobiety lepiej sie dogadujemy ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 16:36 anamabe, czy ty mieszkasz za granica? Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 16:40 Tak Aniu, ale nie tak daleko...Mieszkam w krainie piwa i golonki czyli Bawarii Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 16:53 Boze! doiero do Was moglam przyjsc( I nie moge sie przekopac przez ta ilosc postow hihihi zaraz nadrobie PO pierwsze: *aga*!!! gratulacje!!!! brawo! super nam sie miesiac zaczyna!! Wszystkiego NAJ zycze!!! *marina* i *anamabe* czekam na Wasze fotki, pozniej przesle Wam moje. Podaje moj adres bo ta poczta kiepsko dziala: anika.j2@wp.pl Ide daej czytac.......>>>>>>>>>........ Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Czarna_kota 05.11.07, 17:01 Fotki poszly, ja czekam na rewanz.) Spadam Kobietki, dosc na dzisiaj obijania sie w pracy , lece do domku zrobic cos na kolacje, a potem do kina. Milego wieczoru zycze Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota moja wizytowka 05.11.07, 17:07 Oto ja: Ania, 29 lat- bliznieta, corka- 9lat, staramy sie 4 cykl. Jestem z dolnego slaska, obecnie mieszkamy w Irlandii. Moj adres: anika.j2@wp.pl O czyms zapomnialam?? Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: moja wizytowka 05.11.07, 17:24 dzięki, dopisałm do "zbioru" wiadomości) pozdrawiam.Moi znajomi też "wybyli" do Irlandii i bardzo sobie chwalą tą decyzję.a Ty? zadowolona jesteś? masz zamiar tam zostać dłużej, jak mogę z ciekawości spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 17:10 *agajg* O Twoje zdjecia tez poprosze A komu jeszcze nie wysalam? Bo juz sie gubie(( *kaczusia* u mnie tez dalej ZERO objawow, zadnych!!! Poza tym luzik jak u Ciebie Az sama sie sobie dziewie)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 17:23 to dobrze ze luzik, tak trzymaj !!!! A objawy przyjda w swoim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 17:32 *mimiczko* nam sie na razie tu tez bardzo podoba, ale jak dlugo tu bedziemy to jeszcze nie mam pojecia *aniagor* mam nadzieje, ze to nie beda objawy @ A do niej zostalo mi tylko 6 dni!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 18:04 Witam Was dziewczyny Wróciłam dopiero z pracy, a w pracy jako że przerwy 10minutowe to nie mam jak wejść na neta (-: Najpierw chciałam pogratulować Agnieszce drugiej słabiutkiej kreseczki ((-:Aguś to nie tes owulacyjna, kreska nie zniknie tylko będzie piękna i mocna. A Ty sie teraz kochana oszczędzaj w pracy. Bardzo się cieszę ((-: Mini-mini zdjęcia wyslę jeszcze raz bo widocznie nie doszły Anamabe Tobie zaraz tez poślę (-: Aniagor i Anamabe czekamy jeszcze dwa tygodnie na owu, szybko minie dziewczyny. Mnie dopiero co @ zalała a teraz juz kończy sie 5dc. Dzisiaj zrobiłam badania prolaktyny i estrogenów. Wyniki w środę, jakoś tak nie panikuję bo przeczuwam, że z prolaktyną to u mnie nie jest najlepiej i chciałabym juz zacząć coś z nią robić. Ostatnio myslałam sobie, że fajnie by było urodzić na wiosnę ((-: a to znaczy, że mam troche czasu na zafasolkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 18:29 hej laski! wysłałam juz fotki do: Amelyn, Kaczuchy, Aniagor, Biedronki, Mimiki, Mini-mini, Madziuchny, Czanej kocicy, Iwonki_81, Anamabe. mówcie do kogo jeszcze nie wysłałam i czy doszlo. Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
aniagor Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 18:39 do mnie doszły, super!!! chyba jestes taka malutka jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 18:46 Raczej to mój chłop jest wieeeeelki A ja standardowy średni wzrost mam. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 18:50 *Karolinko* dzieki za fotki! Super! Kolejna sliczna dziewczyna!! Ja do Ciebie tez wyslalam, doszly?? Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 marina 05.11.07, 18:54 ja juz dawno do Ciebie wysłałam, doszły? a do mnie Twoje jeszcze nie! Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Re: marina 05.11.07, 19:02 nie doszly Mimiczko od Ciebie a ja Tobie na gazetowy mail poslalam. Posilj mi na gazetowy.papa Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: marina 05.11.07, 19:05 no kurcze, wysłałam na gazetowego! jak nie dojdą , to wieczorem raz jeszcze spróbuję! Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: marina 05.11.07, 19:33 wysłałam raz jeszcze z onetowego adresu. wyslij mi swoje też na onetowy.daj znać czy dotarły tym razem!a ja nie jestem czarna, ani blond, tylko "ja mam włosy rude, po prostu rude", jak mówia słowa pewnej piosenki)więc to ja jestem jakis dziwoląg wśród Was! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota mimika 05.11.07, 19:55 Rude wlsy sa super! Takie plomienne! Chcialabym miec rude sprezynki i do tego zielone oczy.... Cudo!! Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: mimika 05.11.07, 20:08 ja mam szaro-niebieskie, takie tam zwykłe))ale włosy swoje lubię baaaaaaaaardzo.choć jako dziecko nie znosiłam ze względu na zaczepki innych dzieci bo byłam inna! Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 18:54 Doszły doszły , dzięki ja sie ciesze ze czarna Kotka jestes czarna kobieta bo juz myslalam ze same blondyny tu mamy tylko ja taki odmieniec hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 18:58 nie nie, nie jstes sama wiecej tu nas "ciemnych" jest Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 18:58 Hejka Ja tez juz do Ciebie wysłałam, ale Twoich nie mam )-: Możesz mi przesłać na konto tlenowe zktórego powinny przyjść moje? Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 19:04 a podaj Ty mnie Twoj tlenowy adres. Wtedy mi zwrotnie Twoje odeslesz jeszcze raz. ok? Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna23 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 19:05 makoniczek@o2.pl i tez jestem czarna...hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 19:20 Hej Madziuchna! dostałam Twoje, i Tobie swoje poslalam. Ładną masz córeczkę i ten mały dzidek tez Ci pasuje hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Wysłane :-) 06.11.07, 00:04 Wysłałam własnie do Ciebie na wp, i do Kaczuszki i Biedronci na tlenowe adresy. pozdrawiam i miłych snów zyczę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: Wysłane :-) 06.11.07, 07:37 Dzien Dobry Kobietki! Widze, ze strasznie jestesmy gadatliwe, ale to bardzo dobrze . Biedroneczko, Madzichna, Marina, Mimika, Czarna kota, Kaczusia, Aniagor jeszcze raz dziekuje za fotki. Fajne z Was babeczki, rzeczywiscie blondynki sa w mniejszosci. Ja tam zawsze chcialam byc czarna, nawet bylam (prawie) przez chwile, ale niestety blond wyglada lepiej . Przy okazji cos wesolego na poczatek dnia...Moj naturalny kolor wlosow to taki mysi ciemny blond. Jak pierwszy raz je rozjasnilam to moj kochany tatus zapytal czy probuje inteligencje zamaskowac ). Od tej pory lubie sobie czasem tak zartowac. Ona01 i Agajg nie mam jeszcze Waszych fotek. Poprosze bardzo Pozdrawiam i milego dnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: Wysłane :-) 06.11.07, 07:38 Amelyn Twoich fotek tez jeszcze nie dostalam. Odpowiedz Link Zgłoś
amelyn Re: Wysłane :-) 06.11.07, 08:25 Witam o poranku. U mnie dzisiaj troszkę mroźno, ale zapowiada się ładny dzień. Anamabe - zdjęcia wysłałam - ja też z tych co maskują inteligencję Mimika - ja na "dobry" śluz biorę olej z wiesiołka - ale można go brać podobno tylko do owulacji - w II fazie już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: Wysłane :-) 06.11.07, 08:47 Amelyn dziekuje slicznie za fotki, bardzo sympatyczna z Was rodzinka...Och zazdroszcze troszke tym ktorzy maja juz potmostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: fajny tekst 05.11.07, 20:35 właśnie na innym wątku odnalazłam tekst, który mi sie spodobał-Wam oczywiście nie musi, ale cytuję: Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: fajny tekst 05.11.07, 21:02 ".... i z krzykiem ale jazda!!!" Juz to tez kiedys czytalam i tez mi sie bardzo spodobalo)) Super! Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 21:28 ja jestem chyba hipochondryczką)wciąz czegoś szukam i teraz strasznie zaczęły mnie boleć plecy - dól pleców!jajniczki trochę dają sie we znaki, test owu dzis pozytywny(robiłam 2x-dwie jednakowe kreseczki, ale śluzu jednak jak na lekarstwo)no i zaczęła, martwić sie tymi plecami...moze ja jednak mam coś nie tak? albo z głową u mnie nie do końca w porządku! ból pleców przy owulacji? ja jakaś dziwolągowata jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 21:56 Mimisia, ile to człowiek się musi nacierpieć, nie? ) Pisałaś coś, o mailu, który wysłałaś - niestety nie dotarło do mnie nic . Powtórzysz wysyłkę? Marina, nie mam Twoich fotek. Poślij, proszę, jeszcze raz na faamaa@02.pl gazetowa poczta rzeczywiście do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 21:59 zgoda, powtórzę wysyłke ale jutro bo serwer onetowy też m9i dzis oszalał! ja tam moge cierpieć, ale żeby cierpienie owocne było) skąd te bóle pleców? i skoro test owu ok, to dlaczego sluzu brak? Odpowiedz Link Zgłoś
ona01 Zdjęcia 05.11.07, 22:06 Dziewczyny Poczta mi leży jutro powysyłam zkegłe fotki. Ju tro się późno również odezwę bo idę do gina i podzielę się smutkami pewnie (( Aga superrrr oczywiście gratuluję i ślij kochana nam tu dobre fluidki ślij. Dobrej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 22:10 hej dziewczynki!ktora nie ma jeszcze moich zdjec,bo juz sie pogubilam.marina ja od Ciebie nie dostalam,jesli mozesz to wyslij jeszcze raz.Moze na ewa69-69a@o2.pl dziekuje mini-mini za fajna odpowiedz,to bylo mile kaczuszko a co Ty ostatnio tak malo do nas zagladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota mimika 05.11.07, 22:20 To ja tez z tych "dziwnych" jestem bo mnie dla odmiany kregoslup zaczal bolec po owu hehehe i do dzis mnie boli(( ech.... Buziaki sle Wam wszystkim bo padam dzis na nos wiec ide spac... Slodkich snow!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 05.11.07, 23:13 Zaglądam, zaglądam Biedroneczko tylko nie zawsze jest czas, żeby coś skrobnąć. Może też trochę powietrze ze mnie zeszło, ale to chyba musiało wreszcie nastąpić po tylu miesiącach schizowania. Ile można. Niedługo wszystko wróci do nowmy. Mam jednak na wszystko oko, widzę, że wątek doskonale się rozwija, dziewczyny tryskają radością, czego chcieć więcej! ) Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Ona 05.11.07, 22:04 Pati, mam twoje fotki. mój adres to ten onetowy bo gazetowy nie działa) ale swoje fotki posłałam na ten drugi twój adres? dotarły? bo zrobiłam to ok.15 więc daj znać. jak nie-powtórze jutro! fajnego masz chłopaczka w domu) Odpowiedz Link Zgłoś
ona01 Re: Ona 05.11.07, 22:09 Dzięki ja też dostałam Twoje super sprężynki zachwalane już wcześniej, marzyłam o lokach, ale cóż teraz to jeżyk jestem. Dzięki również za fotki czarnej kotki, śliczne również, co napisałam w mailu. Dziewczyny prześlij ci mi fotki mowa o tych co jeszcze nie wysłały i dajcie znać które opuściałam w wysyłaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Mimisia!!! 05.11.07, 22:28 Az mi sie ryjek rozesmial,jak przeczytalam,ze sie za mna stesknilas To bylo najmilsze,co mnie dzis spotkalo.A ciezki dzien mialam,bo cos zle sie czuje.Siedze teraz,wykapana pod kocykiem,pije herbatke i pisze do Was.Ciezko mi nawet sklecic zdanie,bo jakas "trzasnieta" jestem.Moj Misiek mowi,ze musze sie chyba wyspac,bo gada sie ze mna jak z jakims imbecylkiem.No moze...kurcze szkoda,ze to nie czas przed testowaniem,bo bym zgonila na objawy ciazowe (albo @),a tu dopiero 8dc i na nic nie mozna zgonic. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz kaczuszko! 05.11.07, 23:31 To i ja do was dołączę. Kaczuszko super wątek. Postaram się do was często zaglądać. Przepraszam że nie jestem bardzo w temacie ponieważ za dużo do czytania jest wcześniejszych postów. Pozdrawiam. Dziewczyny! czy większość z was się stara o dzidziusia czy już jesteście w ciąży???????? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: kaczuszko! 06.11.07, 00:04 Witam Cię Aniaresz Fajnie, że się przyłączyłaś. Rzeczywiście trochę lekutry jest, dziewczyny fantastycznie gadatliwe Napisz trochę o sobie, bo poza mną, chyba nikt Cię jeszcze nie zna. Większość z nas jak narazie się stara o dzidziusia, ale oczywiście to się za chwilę zmieni. Będą same brzuchate Listopad dopiero się zaczął a już mamy fasoleczkę!! Pozdrawiam Cię serdecznie. I do zobaczenia jutro, zmykam spać. Dobranoc wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pogaduchy u Kaczuchy 06.11.07, 08:46 O rany! To ja dzis pierwsza? A co tu taka cisza? Wszystkie spia???? Czesc aniaresz,napisz cos o sobie i wskakuj do nas A co u moich kolezanek slychac? U mnie 9dc.Odliczam dni i godziny do staranek.Jak to sie wlecze Pobudka spiochy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: Pogaduchy u Kaczuchy 06.11.07, 08:49 Biedroneczko, wcale nie spimy ). Ja juz dawno w pracy jestem, choc nie moge powiedziec, zebym juz cos pozytecznego zrobila . Odpowiedz Link Zgłoś