lidka_edziecko 27.10.03, 12:52 Zapraszam serdecznie do Hapsika. Wszystko w sam raz dla przedszkolaka i nie tylko... Strona jest jeszcze w budowie dlatego proszę o wyrozumiałość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbamama Re: www.hapsik.com 29.10.03, 20:13 Lidko pomysł na zarobek rewelacyjny i ..śliczny. Zróbcie coś aby mozna było dokładnie obejrzeć obrazki Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_edziecko Re: www.hapsik.com 29.10.03, 23:29 Jesteśmy w trakcie realizacji. Niebawem wszystkie obrazki będą powiększane na życzenie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
zazulam Re: www.hapsik.com 07.11.03, 23:12 Hej Lidka! Mam tylko pytanie skąd czerpiecie pomysły na obrazki? Są słodkie!!! Ja też trochę wyszywam, ale nigdzie nie mogę natrafić na tak wspaniałe wzory na obrazki. Pozdrawiam Ewa mama Uli i Ani Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_edziecko Re: www.hapsik.com 11.11.03, 23:03 Hej! Przeważnie z gazet o krzyżykowaniu, dostępnych na naszym rynku. Często dla jednego wzoru kupuje całą gazetę Poza tym mam program do zmienienia obrazków na krzyżyki i z niego też korzystam, jak coś wpadnie mi w oko. Pozdrawiam hafciarkę Odpowiedz Link Zgłoś
zazulam Re: www.hapsik.com 15.11.03, 18:28 Hej!!! ...a mogłabym prosić o namiary na taki program???.... Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_edziecko Re: www.hapsik.com 15.11.03, 22:32 Wysłałąm ci go na adres gazetowy, ale nie jestem pewna czy dojdzie. Daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś