ratpole 11.09.09, 18:41 dla polskich zlodziei hehe www.tvn24.pl/-1,1618916,0,1,w-islandii-nie-ma-wiezien-polacy-byliby-duzym-obciazeniem,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian historie tworzom, hehehe 11.09.09, 18:48 "Tu było wcześniej tak spokojnie, że samochód można było zostawić z kluczykiem – zapewnia, dodając, że aresztowania na tak "masową" skalę są ewenementem w historii wyspy" moze przyszle pokolenia beda sie o nich na lekcjach historii uczyli to takie bulbonskie "wikingi", hehe w koncu wikingowie tez rabowali, a tera sie o nich uczym Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: historie tworzom, hehehe 11.09.09, 18:53 ontarian napisał: > moze przyszle pokolenia beda sie o nich na lekcjach historii uczyli > to takie bulbonskie "wikingi", hehe A podrecznik bedzie sie zaczynal od slow: "bydlo, bydlo krazylo po europie" hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: historie tworzom, hehehe 11.09.09, 18:54 ratpole napisał: A podrecznik bedzie sie zaczynal od slow: "bydlo, bydlo krazylo po europie" heh > ehe az w koncu zacumowalo w kanadzie Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: historie tworzom, hehehe 11.09.09, 19:04 kupa.kazi napisała: > az w koncu zacumowalo w kanadzie To nie takie proste. My tu mamy tasery hehe Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: historie tworzom, hehehe 11.09.09, 19:12 Piekne podsumowanie goowna kaziowego made in Poland. Zas Islandia sie meczy. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: historie tworzom, hehehe 11.09.09, 19:06 kupa.kazi napisała: "bydlo, bydlo krazylo po europie" az w koncu zacumowalo w kanadzie" ============================================================================== zaraz oburzenie ze to pompowanie WSI! Wstyd 11.09.2009 ~Kris81 A podobno Polska to ostoja chrześcijaństwa, chyba coś Kościołowi nie wychodzi to uczenie ludzi dziesięciu przykazań. Ale ja wiem dlaczego. Bo zajmują się tym co nie trzeba (antykoncepcja, in vitro, wstrzymywanie rozwoju nauki, etc.) a chrystianizacja społeczeństwa została odsunięta na bok. Oj nieładnie. Ale muszę przyznać, że też jest mi wstyd że muszę przed swoimi znajomymi z zagranicy tłumaczyć dlaczego stereotyp Polaka to pijak, złodziej i awanturnik. No ale przykłady mamy na około. Żenada. Tylko gdzie wykształcenie. Gdzie rodzice? Gdzie nauczyciele? Gdzie Kościół? Coraz gorzej z naszym wychowywaniem dzieci. No niestety, kolejna grupa Polaczków -cwaniaczków dała o sobie znać. 11.09.2009 ~św.Zmuleksy W Islandii nie byłem, ale był mój znajomy. opowiadał mi, że to jest najbezpieczniejszy kraj pod słońcem, Ludzie nie zamykają aut ani mieszkań. A jak zamykają je to kluczyki są pod tzw "beczką". Złodziejstwo w znaczeniu potocznym tego słowa nie istnieje praktycznie. To znaczy nie istniało dopóki na wyspie nie pojawili się przybysze z krajów gdzie ukraść coś to norma. Pełni marzeń o lekkim życiu na cudzy koszt, niebieskie ptaszki spod znaku orła białego. Pięknie!Mam nadzieję, że sądy islandzkie wlepią im słone wyroki a na odsiadkę wydeportują ich do Polski. Wychodzi na to, ze Polacy wszędzie 11.09.2009 ~ed przynoszą tylko wstyd! Nie starczy Kubicy, Radwańskej, zeby zatrzeć fatalne wrażenie, co za hańba! 25 lat temu 11.09.2009 ~Mark 25 polscy zlodzieje opanowali niemieckie sklepy, dalej samochody , nastepnie Szwecja i Norwegia jak juz tam sie nie dalo krasc no to do Islandii. I tak to jest , polak potrafi.Utopic to bydlo w oceanie. www.tvn24.pl/4,251,8,7215880,0,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: historie tworzom, hehehe 11.09.09, 19:13 dlatego wstyd mi pojechac do kanady Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: historie tworzom, hehehe 11.09.09, 19:46 za to do szamba ci splunonc, to nie wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: historie tworzom, hehehe 11.09.09, 19:48 ontarian napisał: > za to do szamba ci splunonc, to nie wstyd > ontek zacznij chlac porzadne trunki bo ode tego wilka szmidta dziury na mUzgu masz coraz wieksze Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: historie tworzom, hehehe 11.09.09, 20:16 a ty sie na tym drongu tak nie wypinaj bo dziure w dupie masz coraz wienkszom, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
eczek1 Re: historie tworzom, hehehe 11.09.09, 20:35 Nam Polakom jest wstyd pojechac gdziekolwiek. Opinie mamy nieciekawa wszedzie na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
1anetta1 Re: historie tworzom, hehehe 11.09.09, 21:49 Co POlacy maja to wbudowany od urodzenia wstyd za wszystko. To wlasnie rozni narody zachodnie od wschodnich ze zachodnie wstyd to maja przykryty. Okazuje sie ze ty ciagle masz na sobie pietno wyjechanego wstydu! PS Zrob tak: zbankrutuj firme naq dwie banki, udokumentoj to ze jest top wynikiem tajfunu i powiedz I'm sorrywzglednie eksuse me. To wystarczy, zapewniam cie. Odpowiedz Link Zgłoś