ratpole 06.06.10, 19:38 kto komu podsowiecil to haslo, ktorym tu szpanowales? Azor Amor Partia czy jakos tak hehehe img225.imageshack.us/i/kaczynskijaroslawbanner.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gassarbaiter Re: Maciek 06.06.10, 21:13 Szczur daj spokoj Maciusiowi ! Macius jest w szoku ze skonczyla sie milosc miedzy PO a KGB wiadomosci.onet.pl/2180709,12,rosja_bluzniercze_zarzuty_ze_strony_polski,item.html a Macius zainwestowal w znicz i zapie...l na groby ruskich zolnierzy grzecznie tak jak autorytet wajda kazal! A teraz macius jest w szoku ze ci kochani soviecie leja PO mordzie Grasia! Ciekawe jak sobie Macius teraz wytlumaczy ze to wina PISu! Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Maciek 06.06.10, 21:55 gassarbaiter napisał: > a Macius zainwestowal w znicz i zapie...l na groby ruskich zolnierzy Aha, to teraz juz wiem, czemu je palil na bywszej granicy PRL/NRD, łkajonc przy tem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals sciur 06.06.10, 21:57 widzem zesta ze mszy swietej w polckim kosiele wrocili i znowu was yebie hehehe a ty gass co chcales wypierdziec bo jak na teraz to tylko kleksa widzem hehe na waszych portkach Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbaiter Re: sciur 06.06.10, 22:14 moje portki sa czyste kleksa na szklach kontaktowych macie a kleksa zobaczycie na gaciach drogiego bronka jak sie pan Putin wku... za samowolki grasiow i innych i opowie co z drogim bronkiem w moskwie ustalili. drogi bronek wtedy bedzie sie po swiecie tulal niczym szalony holender pardon cypryjczyk krawczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: sciur 06.06.10, 22:18 rat_canals napisał: > widzem zesta ze mszy swietej w polckim kosiele wrocili i znowu was yebie hehehe > a ty gass co chcales wypierdziec bo jak na teraz to tylko kleksa widzem hehe na > waszych portkach Gdzies musiał to przypadkiem przeczytać, bo dziwne to nagłe zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Maciek 06.06.10, 22:22 Spoko, właśnie wróciłem z weekendowego wypadu na Kaszuby. Okolice Bytowa. Tam jest pięknie! Polityka mało mnie interesuje, i tak mój wpływ na to co się dzieje jest mniej niż zero. Ważne by dobrze robić swoje i cieszyć się piękną pogodą i przyrodą (ostatnie 4-5 dni mamy to piękną słoneczną, wręcz upalną pogoda, a trudno uwierzyć, że w sobotę nad Warszawą przeszła nawałnica). Jak to mówi Rudi Schubert: "Kaszuby, tu się oddycha!" Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Maciek 06.06.10, 22:24 maciekqbn napisał: > Spoko, właśnie wróciłem z weekendowego wypadu na Kaszuby. No tak. Powodzi sie przeciez tym na poludniu, a to tak jakby w Papui Nowej Gwinei. Z pewnosciom nie twoje zmartfienie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Maciek 06.06.10, 22:30 ratpole napisał: > maciekqbn napisał: > > > Spoko, właśnie wróciłem z weekendowego wypadu na Kaszuby. > > No tak. Powodzi sie przeciez tym na poludniu, a to tak jakby w Papui Nowej > Gwinei. Z pewnosciom nie twoje zmartfienie hehe > Wysłałem sms'a za parę PLN-ów w ramach pomocy dla powodzian. Żona też. Sądzisz, że powinienem się umartwiać z powodu ich nieszczęść? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Maciek 06.06.10, 22:41 maciekqbn napisał: > Wysłałem sms'a za parę PLN-ów w ramach pomocy dla powodzian. Żona też. Ulala. Mam nadzieje, ze nie nadszarpnelista se budzetu domowego jak przy slynnej nieudanej probie zakupu grzybuf hehe > Sądzisz, że powinienem się umartwiać z powodu ich nieszczęść? A po kiego chwieja? Mogli siem ubezpieczyc, albo jeszcze lepi, wyemigrowac hehe Czy jest u was polisa ubezpieczeniowa od rządów rządu? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Maciek 07.06.10, 14:50 Niektórzy tam się świetnie bawią dzięki powodzi. Polecam obejrzenie filmów facet.wp.pl/kat,1007849,wid,12340871,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Maciek 06.06.10, 22:17 ratpole napisał: > kto komu podsowiecil to haslo, ktorym tu szpanowales? > Azor Amor Partia czy jakos tak hehehe Amor patriae nostra lex – Miłość do Ojczyzny naszym prawem - było to motto Polskiej Husarii. Tutaj miałem w podpisie nieco zmodyfikowana wersję: Amor patriae suprema lex - Miłość do Ojczyzny najwyższym prawem. Po przemyśleniach stwierdzam, że pierwsza wersja jest mi bliższa (czyli oryginalne motto husarii). Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Maciek 06.06.10, 22:19 maciekqbn napisał: > Po przemyśleniach stwierdzam, że pierwsza wersja jest mi bliższa (czyli oryginalne motto husarii). To ty taki Maly Rycesz jestes? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: sciur 06.06.10, 22:38 rat_canals napisał: > ryceSz to ty jestes cwoku a ty ormofcu jestes tympy jak kumunista hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: sciur 06.06.10, 23:46 w niebieskim plaszczyku z niebieska beretka na lbie i palka u boku to tys pozowal na 1 maja hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Maciek 07.06.10, 04:16 ratpole napisał: > maciekqbn napisał: > > > Po przemyśleniach stwierdzam, że pierwsza wersja jest mi bliższa (czyli > oryginalne motto husarii). > > To ty taki Maly Rycesz jestes? hehehe > dzierzy esemesa w dloni zobacz: Mnie uczono (to za komuny bylo) kto nie ryzykuje ten nie je a was uczono “przezorny ubezpieczony”- odpowiedzial malemu ryzerzowi JKM www.youtube.com/watch?vDsnq0Q6LOQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Maciek 07.06.10, 04:39 warcholski napisał: > dzierzy esemesa w dloni zobacz: > > Mnie uczono (to za komuny bylo) kto nie ryzykuje ten nie je > a was uczono “przezorny ubezpieczony”- odpowiedzial malemu > ryzerzowi JKM > www.youtube.com/watch?vDsnq0Q6LOQ&feature=related Hehehe, Korwin kicks fat ass, jednak w kwestii zycia sa dwie szkoly: falenicka i otwocka Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals sciur 07.06.10, 05:13 znowu ci siem cos yebie hehe zapomniales o pruszkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_marcepanii Re: Maciek 07.06.10, 02:39 Maciek, nie rozmawiaj z tym degeneratem bo to ci tylko przynosi ujme. Zapijaczony lajdak ktory nigdy nie trzezwieje, a ktoremu sie zdaje ze pozjadal wszystkie rozumy. Do tego jeszcze cierpi na wiele chorob umyslowych na raz, przeciez to jest jakas grubsza pomylka genetyczna, nie jawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Maciek 07.06.10, 04:43 krolowa_marcepanii napisała: > Maciek, nie rozmawiaj z tym degeneratem bo to ci tylko przynosi ujme. > Zapijaczony lajdak ktory nigdy nie trzezwieje, a ktoremu sie zdaje ze pozjadal > wszystkie rozumy. Do tego jeszcze cierpi na wiele chorob umyslowych na raz, > przeciez to jest jakas grubsza pomylka genetyczna, nie jawisz? Ja powyzsze wezme za komplement hehe Ewolucja postepuje wszak na drodze pomylek genetycznych. Te lepiej dostosowane przezywaja i rozwijaja sie. Te gorsze zatrzaskuja sie w bagazniku hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Maciek 07.06.10, 05:15 o jakiej ty ewolucji? do kosiola nie chodzisz? a pomylka genetyczna to najwieksza ty sciur jestes Odpowiedz Link Zgłoś