karelia Re: Czy sie pociac? 20.02.02, 01:31 a jakie narzedzie wybieramy? zardzewiala brzytwa, tepa zyletka, noz kuchenny, tasak o odpowiedniej wadze, odlamek szkla znaleziony na drodze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Czy sie pociac? IP: *.proxy.aol.com 20.02.02, 01:33 Szklo szklankowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: Czy sie pociac? IP: 24.157.121.* 20.02.02, 01:34 ????????????????????????????????????? Noooooooooooooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: Czy sie pociac? IP: 24.157.121.* 20.02.02, 01:36 No co ty? We love u Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Czy sie pociac? 20.02.02, 01:36 a jakby cos to najlepiej sucha bulka- sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Czy sie pociac? 20.02.02, 01:37 Ankachce sie ciac; ale niech udowodni , ze ma powod: bez powodu nie bedzie sie ciac!!!!! Basta Anka gadaj, co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: Czy sie pociac? IP: 24.157.121.* 20.02.02, 01:38 Co za roznica czemu.Ja wam mowie NIE CIAC SIE.Zrozumielista??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Czy sie pociac? IP: *.proxy.aol.com 20.02.02, 01:42 Powod wyciagnelam z krzynki pocztowej.. DWIE ODMOWY pracy. Jedna z wymarzonego miejsca, druga od intsytutu social reserach. Jutro chyba wyplenie ankiete w Taco Bell, bo kurka siwa mam dosc. Moze pojde sie puszczac albo co? (Zeby juz bylo calkiem zle, to jakis pieron mnie podkusil i wpierdzielilam calaczekolade - zobaczylam numerek na wadze - i .... Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Czy sie pociac? 20.02.02, 01:41 ale co sie dzieje z nasz A27 co jest tak wlasciwie grane? Opowiedz, zawsze zdazysz sie pociac, ale moze nie warto paprac sobie rak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Czy sie pociac? IP: 192.168.1.* 20.02.02, 01:42 a jak sie potniesz, to jak sie posklejasz ? z wyrazami szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Czy sie pociac? IP: *.proxy.aol.com 20.02.02, 01:44 Pociecie metaforyczne. Juz mi lepiej, bo na klopoty...karelia i inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Czy sie pociac? IP: 192.168.1.* 20.02.02, 01:47 nie widzialem w Home Depot kleju na metaforyczne pociacia choc czesto tam bywam z wyrazamis szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Czy sie pociac? 20.02.02, 01:45 Ja przed chwila zjadlam pare okienek czekolady popijajac winem. Pytanie jest: Czy sie pociac? Definitywnie nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Czy sie pociac? IP: *.proxy.aol.com 20.02.02, 01:47 Muza - pare okienek, a cala tabliczka to jest roznica. Zreszta brak pracy jest powodem mojego okropnego nastroju. W sumie to forum zaczynam traktowac jak terapie i to nie jest dobry znak. (PS. Maz wrocil z pracy, moze mnie bzyknie i bedzie troche lepiej.) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Czy sie pociac? 20.02.02, 01:50 Anka, ja naprawde rozumiem Twoj bol ale nie pozwalam na ciecie! jeszcze nie jedno ciecie bedziesz miala ochote zrobic w swoim zyciu, Udowodniono ze gdybysmy mieli 2 zycia , to kazdy z nas bylby juz dawno po 1 samobojstwie. Så wziac sie w garsc , bo masz niestety 1 zycie i naprawde nie ma nic cenniejszego. A z praca? Jeszcze bedzie, jeszcze sie napracujesz w zyciu, moze na zlosc zacznij znowu cos szukac Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Czy sie pociac? 20.02.02, 01:53 Ania) bzykniecie da poczucie szczescia i zapomnienia, ale co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Czy sie pociac? 20.02.02, 01:52 no wiekszych glupot nie slyszalam, zeby sie bzykac , to trzeba byc w szampanskim humorze, a nie jakis taki wisielczy nastroj i z ponura geba jakies tam miziu maziu , mialam cie za madrzejsza )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Czy sie pociac? IP: *.proxy.aol.com 20.02.02, 01:57 Dzieki karelia, nie ustaje w poszukiwaniach. A udawanie dobrego humoru opnaowalam przez mieszkanie w akademiku. Zreszta chyba niz z bzykania nie bedzie, bo chlopina zmeczona po konferencji. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Czy sie pociac? 20.02.02, 01:59 Gość portalu: A27 napisał(a): > Dzieki karelia, nie ustaje w poszukiwaniach. > A udawanie dobrego humoru opnaowalam przez mieszkanie w akademiku. Zreszta > chyba niz z bzykania nie bedzie, bo chlopina zmeczona po konferencji. hmmm to moze wyjsc na misto? :> Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Czy sie pociac? 20.02.02, 02:04 raczej bym nie radzila, racej ciepla kapiel, maseczka, napoj zdrowotny, czekoladka, pachnidelko. I juz wygladamy lepiej na zewnatrz, bo wewnatrz jeszcze sie gotuje, ale sie uspokoi, udowodnione. Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Czy sie pociac? 20.02.02, 02:00 Ania, to chyba juz idziesz jak Twoj "chlopina" przyszedl. Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Czy sie pociac? 20.02.02, 02:01 nio, nio, troszeczke jakby optymizmem powielo, taki leciutki zefirek, no to ja juz musz lec w lozu, bo u mnie russkije czasy pokazuja godzine 2.00 czyli juz jest dzisiaj !!! A Ty Anka sie uspokoj, a jak masz ochote to jeszce kawaleczek czekoladki, dzisiaj masz dyspense, pozwalamy, a ta waga to chyba zepsuta, co? Kobranocka K. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Czy sie pociac? 20.02.02, 01:59 eeee tam bzykanko zawsze dobrze robi na chandre :))) a na pewno lepiej niz czekolada bo to i troche cwiczen cielesnych czlek zazyje, kalorii kilka spali, na cere dobrze robi i takie tam :::))) no to milego ......... Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Czy sie pociac? 20.02.02, 02:02 no ewentualnie pozadany skutek w postaci poprawy nastroju moga przyniesc jakies zakupy ciuchowe, jakas kurteczka na ten przyklad- coby z dala od ciala bylo bo czekolada moze sie przypomniec ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: Czy sie pociac? IP: 24.157.121.* 20.02.02, 02:05 roscar.hypermart.net/A27.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Czy sie pociac? 20.02.02, 02:07 Inne narzedzia sluza do ciecia, takie nozyki to tylko do zaciecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Czy sie pociac? IP: *.proxy.aol.com 20.02.02, 02:11 Kliken, dobry jestes, ale to troche nie fair. Aniutkowi dajesz chlopa, a mnie narzedzie zbrodni. Poza tym Gillette najlepsze dla mecizny!!! (Czy ja moge prosic o Bena Afflecka ku pokrzepienia serca, albo o jakis ladny office setting, ze mna w roli BOSSA.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsever UTNIJ sobie TEN GLUPI LEB !!! IP: *.tnt31.ewr3.da.uu.net 20.02.02, 02:15 i zaniesc go pod pacha do "bionic transplantation" moze tam wymienia ci na nowy a stary dadza na rycykle to dostaniesz 30 % off w kosztach operacji !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: :)) 20.02.02, 02:19 Dobrze miec i wrogow i tych co cie nie lubia, inaczej byloby cos nie w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Czy sie pociac? 20.02.02, 02:12 Smutno mi ale juz musze isc lulu, Ahoj America , przejmujcie paleczke, K. A Ty Anka nie drzyj szat, nie lej sloz, tylko wez sie w garsc coby ten Amerykaniec wiedzial, ze Polka potrafi! I nic jej nie przygnie do ziemi))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Czy sie pociac? Do observer IP: *.proxy.aol.com 20.02.02, 02:26 Co to, mnie nawet w bionic nie chca. ZLE GENY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Nie pociąć a przeciąć. IP: *.union01.nj.comcast.net 20.02.02, 02:31 Może wtrącam się w nie swoją dyskusję, bo jakoś od czasu konwersacji bieliźnianej nie reagowałaś na moje zaczepki ale jak wszyscy mogą to i ja dołożę swoje 3 centy... Załap się (na tymczasem) do dużej księgarni (B.& N, Borders itp). Wsadzą Cię niestety na nietypową a (znowu niestety) ruchliwą zmianę (wieczór, weekend). Zaletą będą: kontakt z ludźmi, drobne na drobne wydatki, książek więcej niż dasz rady unieść i czy wspominałem już kontakt z ludźmi? Niktórzy będą interesujący. Będzie to lekko szokujące, ale pomocne i skuteczne na dłuższą metę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Nie pociąć a przeciąć. Mirko IP: *.proxy.aol.com 20.02.02, 02:45 Dzieki Mirko za porade praktyczna. Tak pewnie zrobie. P.S. Jak ja mialam reagowac na bielizniane zaczepki skoro TY zonaty a ja mezata. (A poza tym jak tak dalej pociagne to zaden wielbiciel bielizny nawet patykiem nie ruszy.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko A proszę uprzejmie. IP: *.union01.nj.comcast.net 20.02.02, 03:12 Żonatość/mężatość nie przeszkadza a wręcz na odwrót: wiem co robię. A co do bielizny, to praca w księgarni będzie n.p. wymuszała ładne ubieranie się i pewnie lepszą organizację dnia. Być może znajdziesz się w pobliżu działu, na którym się znasz i spotkasz tam kogoś kto też... itd. I OCZYWIŚCIE nie mam tu na myśli niczego jakkolwiek (even remotely) związanego (lub na odwrót) z bielizną... Spokoju i zaraz potem powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily Jesli na powaznie, IP: *.proxy.aol.com 20.02.02, 02:22 to polecam Wustorf Dreizack, 6 inch, Solingen Germany. Sciegien nawet nie poczujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: Jesli na powaznie, IP: 24.157.121.* 20.02.02, 02:31 Ben..4u roscar.hypermart.net/forum.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Bog zaplac IP: *.proxy.aol.com 20.02.02, 02:42 Kliken dla tej jednej chwili z Benem warto bylo przezyc te 27 lat bez Bena. Chyba sobie z tego Bena papeterie zrobie. PLATYNOWA POLSKA TWARZ 2002 dla KLIKENA> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: Bog zaplac IP: 24.157.121.* 20.02.02, 02:46 No nie wiem..jak TWOJ sie dowie to bede mial CZERWONA TWARZ ROKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Bog zaplac IP: *.proxy.aol.com 20.02.02, 02:50 Moj nawet nie wie o tym, ze forum ma album. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Bog zaplac IP: *.arach.net.au 20.02.02, 03:38 Hej!!!! Ania!!!!! "Nie badz rura i nie pekaj..""""" To nic osobistego tylko cytat z kabaretu Kobuszewskiego. Wczoraj Aniutek a dzis Ty kazesz Bogu placic. Musi byc ten Bug ostatnia bardzo zapracowany z Wami dziewczyny, a co bedzie jak Wam rachunek przyjdzie z Watykanu????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Prace sie tworzy .. samemu IP: *.arach.net.au 20.02.02, 04:43 Trzeba miec ,zeby sobie kupic tokarke ,tylko ze nie kazdego to interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Tworca pracy IP: 130.68.2.* 20.02.02, 04:55 Jak nie chca Ci dac pracy,, to sobie sama zrob prace. Wystarczy popatrzyc i znalezc dziury w programie. 1....Najpierw liczy sie sam POMYSL Poszedlem na basen i zobaczylem ze duzo ludzi siedzi w wodzie - no bo gdzie mogliby siedziec, Wymyslilem ze trzeba ich rozruszac. 2..Ludzie do wykonania pracy Wybralem kilka ladnych dziewczyn i kobiet. Kazdej zadalem pytanie, Czy slyszaly o "Victoria's Secret" ????????????? to bylo Pytanie podchwytliwe - kazda kobieta wie co to jest. Ale ja uzyskalem od nich slowo .......TAK ........ kolejne pytanie bylo ciekawsze. Czy dorze by bylo zrobic pokaz bielizny damskiej .????????? Wiadomo ze na kolejne pytanie tak postawione odpowiedza ......TAK Majac dwie odpowiedzi na TAK ... strzelam bez przymiarki A czy ona zgodzi sie wystapic jako modelka . Tak, TAK TAK ,,,,tu na basenie ( oh zapomnialem dodac ze to basen dla NUDYSTOW) i dziewczyna stoi GOLA i WESOLA. Jedna wykrecila sie ze miala operacje i tu pokazala, ze jest przecieta od szyi do samego dolu.. zrozumialem ze z nia nie pogadam. Kolejne kandydatki na modelki zgodzily sie, po uprzednim zapytaniu sie mamusi. Zona wytlumaczyla mi ze widocznie sa niepelnoletnie. Tak wiec mam juz 4 dziewczyny na modelki. znaczy publika bedzie gola a modelki niby ubrane. 3. miesce pracy Basen publiczny, wstep dla nudystow 1 raz w miesiacu. Przed wejsciem na 7:00pm stoi gromada ludzi i sie jedna nawet zapytala.... za czym koleja ta stoi Nalezalo odpowiedziedz ... po szarosc . po szarosc ./// ale to tylko piosenka. 4 .Mam problem jedna specjalistka od marketingu troche mi z robota nawala. 5. sklep Victoria Secret wyrazil zainteresowanie i odrazu zapytali Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_asia Re: Tworca pracy 20.02.02, 05:00 ok, zybi - pomysl piekny, ale tylko facet albo kobieta biseksulana by na to wpadala. I czemu tym modelkom nie placisz? Nagie modelki za darmo. Gdybyma ja byla matka, to bym corce nie pozwolila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Tworca pracy IP: *.arach.net.au 20.02.02, 05:11 Z tymi modelkami to juz bylo,teraz wymysl cos nowego bo temat sie robi oklepany,a kazdy interes potrzebuje czestych zmian i nie daj Boze zbankrutujesz i kto bedze te czeki wyplacal?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: Tworca pracy IP: 130.68.2.* 20.02.02, 05:25 Ja sie zapytalem tylko,,, czy zgodza sie wystapic jako modelki. Nie bylo rozmowy o $$$ bo nie wiedzialem czy sklep sie zgodzi. teraz mam wstepna zgode i moge zaczac liczyc komu i za co. Dopiero jak ja przedstawie wstepny koszt i uzyskam akceptacje. moge powiedziec ze dziewczyny dostana drobne. Na poprzednim pokazie Futer damskich zaplacilem za 10 minut kazdej po $50 ale to bylo w polonijnym srodowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_asia Re: Czy sie pociac? 20.02.02, 04:51 Anka, zamiast tutaj sie rozczulac, oglos gdzies, ze tlumaczysz Pol-English i na odwrot albo staraj sie o jakas internship u swojego kongresmana. Albo obie te rzezcy na raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: A może czas na dzidziusia ...??? IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 08:17 Aniu, wybacz, że się wtrącam, ale skoro nie masz pracy zawodowej "kup" sobie malutkiego bobaska ))))) Przez parę lat nudę masz z głowy ! Poniewaz z dzieciakiem musisz więcej przebywać w przeróżnych miejscach, kto wie czy i pracy nie znajdziesz. Cieplutko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Juz lepiej ? IP: *.ne.ch 20.02.02, 10:07 Za chwile swit wstanie nad NYC-em ... juz ci lepiej ? Spojrz w lustereczko - jesli wygladasz tak jak na zdjeciu w "Kliken Gallery" to nie ma sily, musi ci sie poprawic humor .... Caluski ... Glowa do gory !!! Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Czy sie pociac? IP: *.bbtec.net 20.02.02, 12:36 Dawno nie zagldalem na Forum, pamietam jednak Twoj post z przed kilku miesiecy, pisalas wtedy o interview w jakiejs instytucji. Mieszkasz w Waszyngtonie i jestes po europeistyce, prawda? Moja rada na problemy ze znalezieniem pracy to ucieczka do przodu, czyli...powrot do szkoly. Jest w Waszyngtonie niewielka, ale calkiem przyzwoita uczelnia, nazywa sie toto: Paul H.Nitze School of Advanced International Studies (w skrocie SAIS), bedaca filia Johns Hopkins University. Jesli masz polskie magisterium i troche doswiadczenia zawodowego to mozesz probowac dostac sie od razu na studia doktoranckie, gdzie mozliwa jest specjalizacja w krajach np. Europy Wschodniej. Studia sa drogie ale szkola ma rozbudowany system stypendialny, wiec z refudacja przynajmniej czesnego nie powinno byc problemu. No i zawsze bedziesz mogla poklocic sie na zajeciach z naszym zacnym rodakiem, Zbigiem Brzezinskim,ktory jest tam profesorem. 頑張って ! powodzenia) Uklony z Tokio Piotr PS. A bzyk swoja droga, dobry na wszystko...choc chyba niewiele rozwiaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Czy sie pociac? IP: *.ne.ch 20.02.02, 12:57 Piotr slusznie prawi : studia to bardzo przyjemne rozwiazanie, jesli oczywiscie mozesz sobie nato pozwolic ... Piotr nie ma racji : bzyk rozwiazuje problemy poprzez rozjasnianie umyslu... Jak piosenka ... Bzyk jest dobry na wszystko .... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś