Dodaj do ulubionych

japo jw Pradze

08.01.11, 22:55
samochodu, moze wam przywiezc jakiegos goscinca? Szczegolnie pozdrawiam szczura z ontario ktory jest obecnie przykuty do swojego igloo, oczywiscie od srodka. Podczas gdy ty ciagniesz wilfa schmotta pomiedzy ubytkami na gorze i dole, to pan japo popija sobie budwajzera w Zlata Praha na vaclavskie namesty ogladajac piekne Czeszki na deptaku ponizej przymilnie puszajace rupciami. A zaraz po powrocie na deptak do Miedzyzdrojow. No szczur, przetrzyj przekrwione oczy i postukaj sobie z ajpoda.
Obserwuj wątek
    • c_rat Re: japo i tanie piwo 08.01.11, 23:04
      czesc gasman, ty wielki znawco piwa, paczkowanego po dwa tuziny na raz, prosto od konia. W kolorado to ty uwazaj, bo jak sie za wczesnie obudzisz to polecisz na swoja przasna morde! Pan japo to takim jak ty to daje umyc szyby we wlasnej restauracji.
    • nad_oceanem hotdog i sikacz 08.01.11, 23:34
      Hotdog, Budweisery ci sie poyebaly.
      Jeden czeski wart calej amerykanskij krzynki.
      BTW, jezdziles do Pragi z hufcami pracy? No widzisz, komuna dla malorolnych laskawa byla.
      Dzis w hameryczce stac cie najwyzej na oddalenie sie od swojego bejsmenta na odlegosc liquor storu.
    • maciekqbn Re: japo jw Pradze 08.01.11, 23:51
      c_rat napisał:

> A zaraz po powrocie na deptak do Miedzyzdrojow.

Kiedy planujesz być w Międzyzdrojach?
      • rat_canals Re: japo jw Pradze 09.01.11, 00:23
        juz tam jestem, no powiedzmy za pol godziny
        • maciekqbn Re: japo jw Pradze 09.01.11, 00:46
          ??? z Pragi tak szybko ???
          To chyba mamy na myśli inne Międzyzdroje (mi chodzi o te na wyspie Wolin).
          Tak pytałem, bo pod koniec stycznia jadę do Świnoujścia i może bym przejeżdżał przez Międzyzdroje - latem zawsze jadę tamtędy, zima preferuje drogę przez Płoty (główna na Szczecin).
      • c_rat Re: japo jw Pradze 09.01.11, 01:50
        jestem przecietnie 24/7 bo tam mieszkam, zaraz w poblizu willi po pewny dawnym przywodcy z wasami.
    • maciekqbn Re: japo jw Pradze 09.01.11, 01:01
      Międzyzdroje obecnie są bardzo ładne, nawet w porównaniu do tego co było 2-3 lata temu to jest super, w końcu jest to jedna z bogatszych miejscowości w Polsce, nawet drogi sobie nowe zbudowali (5 lat temu można było koła zgubić a teraz jedzie się jak po stole, tak jak w Gdyni) i zafundowali sobie obwodnicę. Jednak teraz rzeczywiście pogoda jest raczej nie zachęcająca do spacerów... no chyba, że ktos chce dobrze wypocząć. O tej porze roku jest tam pusto i spokojnie, za to latem takie tabuny turystów, że aż dziw bierze, że znajdują tam gdzieś miejsca do spania.
      • rat_canals maciek, 09.01.11, 01:05
        zaczeli budowac ta biblioteke w gdyni?
    • c_rat pan japo nadaje 09.01.11, 01:57
      u macie widok miejsca akcji pana japo

jak pan japo wroci z radomia to pogoni to szczurze brudactwo z forum.
    • rat_canals Re: wyrobnik japo nadaje 09.01.11, 02:42
      japo prostuje a ty gnieciesz hehe przed sprzedaza
      • japoxx Re: wyrobnik japo nadaje 09.01.11, 04:21
        hehehehehehehehehe
        japo znowu bajeruje
        uwierze jak zobacze na pierwszym planie reke japy z jednym z jego slawetnych zegarkow
        tych co japo chwalil sie na tle super duper polki
        czy mam zapodac zdjecia dla przypomnienia?
        budwwajzer to czeskie piwo kretynie?

buahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
        • rat_canals Re: wyrobnik japo nadaje 09.01.11, 05:01
          pl.wikipedia.org/wiki/Budweiser_%28Anheuser-Busch%29
    • gassarbajter Re: wyrobnik japo nadaje 09.01.11, 05:27
      Czesi podrobili nazwe Budwiesera podobnie jak maja dobre podrobki slynnej bizuterii tzw. czeskiej bizuterii,, znanej lipy i taniochy
      ===========================================
      • rat_canals Re: wyrobnik japo nadaje 09.01.11, 06:26
        Istnieją spory prawne pomiędzy czeskim browarem a amerykańskim Anheuser-Busch. W 2010 r. Trybunał Europejski w Strasburgu potwierdził prawo czeskiego browaru do nazwy Budweiser.
        Budweiser Budvar - jasne piwo dolnej fermentacji produkowane z morawskiego słodu i żateckiego chmielu przez browar Budějovický Budvar, n. p., z Czeskich Budziejowic, których tradycje warzenia piwa sięgają 1265 r

gassaj po polsku tez nie umiesz, wiem, wiem, do szkoly pod gorke miales heheh
        • czapaiew_pl ograniczone polackie prostactwo 09.01.11, 13:05
          potomkowie chlopow pansczyznianych hotgod i japoxxwzieli sie za komentowanie trunku krolewskiego napoju faraonow jakim jest piwo.
          wy sobie mozecie podyskutowac o piwie w puszkach a od czeskiego wara.
          bo roznica miedzy czeskim a amerykanskim jest taka jak miedzy mercedesem w skorze i drewnie a furdem w plastiku i skaju.
          dziady ubogie wyscie przegrali zycie nie macie nic pieniedzy kobiet wladzy nic hehe!
          • bruno5 Bruno wybitny znawca piwa 09.01.11, 14:02
            Czeski Budwajzer jest tutaj w Kanadzie sprzedawany jako Czechvar jest to najlepsze piwo na swiecie.W Polsce butelka kosztuje 4 zlote i 89 groszy.Miejsce drugie na swiecie zajmuje slowacki Zloty Bazant to piwo tez jest dostepne w Kanadzie.Gas jestes cienki i gowno wiesz o piwach.
            • c_rat Re: Bruno wybitny znawca piwa 09.01.11, 15:52
              no to polozyles tych farbowanych cieciow od koromysla na wznak, jeszcze z 40 lat i moze przed trumna polapia co nieco, dzieki ci panie za to ze przychodza na forum sie douczyc, bo wstyd pomyslec gdyby ich tego amerykanie musieli doksztalcac. A juz myslalem ze nikt tak glupi nie moze byc zeby pomylil szklo z blacha. Pulapka jak widac byla przednia. Buahahahahaha+hyhyhyhy! gassman, zmien sobie nick na "spec od piwa"
          • c_rat Re: ograniczone polackie prostactwo 09.01.11, 15:48
            hehehe, masz fajna liste priorytetow zyciowych, tymi kobietami to mnie dobiles. A skad wiesz ze ja nie lubie chlopcow?
    • pryszczaty.edek Re: ograniczone polackie prostactwo 09.01.11, 16:39
      z tym piwem to sie nie popisales, mysle, ze nigdy nie piles naprawde dobrego a wiedzy na ten temat nie masz zadnej
      • c_rat Re: ograniczone polackie prostactwo 10.01.11, 07:46
        dziekuje za komplement.
    • yapo2 Re: japo jw Pradze 10.01.11, 12:14
      Ty cieciu niemyty to jestes w Pradze ale tej za Wisla. Poki co zrob sobie zdjecie owlosionej lapy w sejfie z plyty pazdzierzowej z taghuyerem na silownkach, hehehe. Nastepny ekspert wyjechany marzy o zastapieniu jedynego prawdziwego pana japy na forum. Zenada!
      • bruno5 Yapo2 10.01.11, 18:09
        Serdeczne pozdrowienia od Bruna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka