waldek.usa 17.05.04, 15:30 W Sejmowej tualecie znalazl sie Glock 17 i dwa magazynki z ostra amunicja. www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=1030&news_id=39018 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIP-1 Re: Oj gliniaki, gliniaki, hehehe IP: *.cwshs.com 17.05.04, 15:51 "Wyjął broń, żeby mu nie przeszkadzała i o niej zapomniał" ciekawe ze odlac sie nie zapomnial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicki Re: Oj gliniaki, gliniaki, hehehe IP: *.proxy.aol.com 18.05.04, 04:07 Waldek czy ty pochodzisz ze Sztumu?woj Gdanskiejezeli tak to czy moglbys do mnie zadzwonic do Hamilton,Ont.Canada 905-547-0252 Victoria bardzo prosze .ale jezeli naprawde pochodziszze Sztumu dziekuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Do Vicki 18.05.04, 15:38 Gość portalu: Vicki napisał(a): > Waldek czy ty pochodzisz ze Sztumu?woj Gdanskiejezeli tak to czy moglbys do > mnie zadzwonic do Hamilton,Ont.Canada 905-547-0252 Victoria bardzo prosze .ale > jezeli naprawde pochodziszze Sztumu dziekuje. pozdrawiam Jestem z Warszawy, skad ten pomysl ze Sztumem, czy tam jest monopol na Waldkow? Druga rzecz; jest nierozsadnie zamieszczac numer telefonu na forum, od tego jest e-mail. Przepraszam ze tak obcesowo, ale nie znasz mnie, moge byc maniak i zrobic Ci krzywde. Trzymaj sie i powodzenia w poszukiwaniach Waldka ze Sztumu. Pozdrowienia z Bostonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stararura Re: Do Vicki IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.04, 15:44 A cała reszta tumultu szczególnie na niniejszym forum to się już nie liczy? My też jestesmy maniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pojebasia553 Re: Do Vicki IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.04, 15:50 Ja nie jestem aż takie maniactwo jak moja idolka - za to jestem ze Sztumu, ale nie naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Do Vicki 18.05.04, 15:52 Gość portalu: Pojebasia553 napisał(a): > Ja nie jestem aż takie maniactwo jak moja idolka - za to jestem ze Sztumu, ale > nie naprawdę. ro-bot?!? to ty! ales wyrosl! Odpowiedz Link Zgłoś