waldek.us 19.08.04, 20:57 na forum dla homoseksualistow? Jak przyjda jakies ciekawe oferty to ci podesle na skrzyne. Napisze tez pare postow na twoje konto na forum dla rozwiedzionych i psychiatria, kto wie moze ci sie co trafi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwawadera Re: Spjeeeerdaaalaaaj. Daaaaleeekoooo. 20.08.04, 15:05 Pewnie ten sam idiot, ktory mysli, ze mnie tez zrobi na zlosc!!!! Podpisuje sie pod tym co powiedzial Waldek!!!!!! Waldek,pozdrawiam)) PW Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Waldek, czy wiesz ze zaczales sie udzielac 20.08.04, 15:07 .........hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwystarywiarus Re: Waldek, czy wiesz ze zaczales sie udzielac 20.08.04, 15:08 tato1 napisał: > .........hehehehehe -.-. .... ..- .- Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Waldek 20.08.04, 15:16 pravvdziwawadera napisał: > juz cie zostawil a teraz mnie szarpie. ___________ ....Polecial na jaga........hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwawadera Re: Waldek 20.08.04, 15:19 Co za cham-nie mam slow na okreslenie takiego TYPA!! Ten Typ grasuje tutaj pod nick "tato" a to tlumaczy mi wszystko! Pozdr.PW Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Do wiadra......... 20.08.04, 15:21 ......Ja nie grasuje tylko pisze........ Odpowiedz Link Zgłoś
pravvdziwawadera do plywaka 20.08.04, 16:21 tak, nurkujesz w fontannie. Zostaw to dzieciom bo i tak masz reumatyzm. Odczep sioe ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: do plywaka 20.08.04, 16:28 pravvdziwawadera napisał: > tak, nurkujesz w fontannie. Zostaw to dzieciom bo i tak masz reumatyzm. Odczep > sioe ode mnie. ___________ ....dlaczego?..........ja cie lubie........(tylko lubie) Odpowiedz Link Zgłoś
pravvdziwawadera Re: do plywaka 20.08.04, 16:33 nazwales mnie wiadrem ze zlotym zebem! Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: do plywaka 20.08.04, 16:35 pravvdziwawadera napisał: > nazwales mnie wiadrem ze zlotym zebem! __________ ....Tylko dziurawym szczerbatym wiadrem ze zlotym jagu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: do plywaka IP: *.cwshs.com 20.08.04, 16:53 o wiadro sie obrazilas czy o zloty zab? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwawadera Re: do VIP 1 20.08.04, 21:39 VIP- to ten glupi klon TATO, WADERA, PRAWDZIWA I nIEPRAWDZIWA" prOwadzi ta glupia konwersacje z Toba!!!nie ja!!! Pozdrawiam PW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Штирлиц Re: do VIP 1 IP: *.dyn.optonline.net 20.08.04, 23:41 prawdziwawadera napisała: > VIP- to ten glupi klon TATO, WADERA, PRAWDZIWA I nIEPRAWDZIWA" prOwadzi ta > glupia konwersacje z Toba!!! nie ja!!! > > Pozdrawiam PW Szanowni, na forum dziala osoba podszywajaca sie pod inne loginy. Ma na przyklad login "skynevvs" (przez dwa v) i nie.rny (przez rn) - zostaly one juz skasowane: Sa dwa sposoby na unikanie podrobek: - prawdziwe loginy dodawajcie do listy "przyjaciele" w Moim Forum. Beda zawsze widoczni na zielono. - podszywki i ich watki zglaszajcie nam na poczta.gazeta.pl/poczta/0,46202.html?&New&t=1&MailTo=forum.abuse@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hermione_p ale sie porobilo.... 22.08.04, 04:13 prawdziwy.. nieprawdziwy....Raskolnikow jak zwykle doddaje swoje nedzne 3 grosze w cyrylicy.... filipek non stop copy&paste te same watki sprzed miesiaca.... zagluszarka pracuje.... bajzel na kolkach..lol Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: ale sie porobilo.... 23.08.04, 15:36 hermione_p napisała: > prawdziwy.. nieprawdziwy....Raskolnikow jak zwykle doddaje swoje nedzne 3 > grosze w cyrylicy.... filipek non stop copy&paste te same watki sprzed > miesiaca.... zagluszarka pracuje.... > bajzel na kolkach..lol ...a ja po staremu, jeden nick od poczatku... Odpowiedz Link Zgłoś