smutny_ryj 22.09.04, 16:11 informacja? Potrzebuje znalezc osobe w Polsce. Czy tam sa jakies ksiazki telefoniczne dostepne przez leb? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIP-1 Re: mozecie wspomoc smutny ryj IP: *.cwshs.com 22.09.04, 16:44 przez leb to sam mozesz dostac, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
smutny_ryj Vip, czekalem na ciebie!!! 22.09.04, 16:55 You are so predictable. oczywiscie ze web. Korzystam z okazji i moze sie ktos zlituje nad biednym smutnym ryjem i poda mi link? Mnie on jest do szczescia niepotrzebny ale ktos zmarl i trzeba go poszukac wiec sie upokorzylem pytajac o ksiazke telefoniczna. Milego dnia zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Vip, czekalem na ciebie!!! IP: *.cwshs.com 22.09.04, 17:25 nie mysle bys cos na necie znalazl dlaczego nie zadzwonisz do PL na info? przeciez to grosze kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolyryj Re: Vip, czekalem na ciebie!!! IP: *.tnt8.str2.deu.da.uu.net 22.09.04, 17:43 a moze liczysz na spadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Vip, czekalem na ciebie!!! IP: *.cwshs.com 22.09.04, 17:53 spadek? chyba z dachu na leb, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
smutny_ryj Re: Vip, dziekuje za sugestie 22.09.04, 18:10 Mozesz podaj jak sie dzwoni do Polski na informacje? Dziekuje Acha, a moze ktos zna jakis link do ksiazki telefonicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Vip, dziekuje za sugestie IP: *.cwshs.com 22.09.04, 18:18 smutny_ryj napisał: > Mozesz podaj jak sie dzwoni do Polski na informacje? Dziekuje 011-48-kierunkowy miasta-numer info. w danym miescie na forum straciles juz przynajmniej godzine w tym czasie mogles spokojnie zadzwonic do kogos w PL (znajomi, rodzina) i wywiedziec sie co ci trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi grosze? 22.09.04, 18:57 Gość portalu: VIP-1 napisała: > przeciez to grosze kosztuje grosze to kosztuje twoja doopa na pol godziny, a ostatnio przeciez dajesz za frytki z macdonalda (moga byc z zeszlego tygodnia) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: grosze? IP: *.cwshs.com 22.09.04, 19:14 no pewnie, jak dupsko za "dimes" nadstawiasz to dla ciebie to jest drogo Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Oh ty leniwa sieroto, masz i 22.09.04, 18:48 przestan zawodzic, bo mnie oczy bola www.phonebookoftheworld.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
smutny_ryj Waldek, dzieki, ale to nie dziala 22.09.04, 19:55 maja jakas ochrone danych i dla prywtnych abonentow nie ma. jak sie dzwoni na informacje w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Nie wiem, ja tam nie dzwonie, ale idz na 22.09.04, 21:33 forum Warszawa albo Kraj, moze tu: www.polonia-online.com/Telefon/Telefon.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera Re: Nie wiem, ja tam nie dzwonie, ale idz na IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 23.09.04, 14:50 Jak z Usa jestes- zadzwon na 00-dostaniesz international operator. Podaj adres w Polsce -on Cie przeloczy na operatora w Polsce a tam sie juz dowiesz co dalej! Pozdrawiam Wadera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Nie wiem, ja tam nie dzwonie, ale idz na IP: *.cwshs.com 23.09.04, 14:56 gdyby byl w US to by byl wesoly ryj a poniewaz jest smutny to pewnie w pitkolandzie siedzi, albo na innym zadupiu Odpowiedz Link Zgłoś