Gość: amigo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:59 Tęsknię, jak pewnie miliony Polaków, za polskim marzeniem, bo chcę w coś wierzyć, bo potrzebuję idei, która mogłaby inspirować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lulu13 Re: tesknie za zniesieniem wiz 02.10.04, 22:03 do USa,to mi spedza sen z oczu jak milionom polakow,teraz musze siedziec w tym kraju gdzie tylko cwane mordy maja cos i sie dorabiaja,a ja nie mam nic i dlatego tesknie !za zniesieniem wiz !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo Re: tesknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 22:04 Papież powiedział kiedyś: "nie chcemy takiej Polski i takiej wolności, które nic nie kosztują". Tu nigdy łatwo nie było. To nigdy nie była prosta miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: tesknie 02.10.04, 22:06 pisz otym glupi cepie na forum Polska a nie polonia,czego ty tu szukasz ?? glupi ryju z Polski?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo Re: tesknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 22:13 skad ty amigo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo Re: tesknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 22:17 once again skad ty amigo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo Re: tesknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 23:04 Mexicaninie piszacy po Polsku,ja mieszkam w Polsce, 38mln mieszkancow,demokracja parlamentarna,ludzie pracowici i ambitni, ambitni i pracowici. Dlaczego tacy sa? Nie wiem. Moze ty masz jakas teorie? Odpowiedz Link Zgłoś
kmiot_dreczyciel Re: tesknie 03.10.04, 01:27 wyruchaj jakas putane przestan sie rosczulac Odpowiedz Link Zgłoś