Gość: cycek IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 01:16 Czy tam macie internet??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gratka Re: KOZIE-DULKI IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 01:26 Tam ma internet pani Gratka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: KOZIE-DULKI IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 01:28 Gość portalu: Gratka napisał(a): > Tam ma internet pani Gratka !!! Ok dzieki a jaki jest jej adres???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gratek Re: KOZIE-DULKI IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 01:32 Proxy aol.com Gratka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: KOZIE-DULKI IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 01:52 Gość portalu: Gratek napisał(a): > Proxy aol.com Gratka Toc to znany adres na caly swiat!! Nie zartujesz??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???!!!? Re: KOZIE-DULKI IP: *.sympatico.ca 23.04.02, 01:54 Gość portalu: cycek napisał(a): > Gość portalu: Gratek napisał(a): > > > Proxy aol.com Gratka > > Toc to znany adres na caly swiat!! > Nie zartujesz??/ A Gratek myślał (?????). że jest taki sprytny i wszystko wykrył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czad Re: KOZIE-DULKI IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 01:54 Popularne te kozie dulki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: KOZIE-DULKI IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 02:11 niunia ca.poczta.pl - Bardzo popularne mam tam cala rodzine,gospodarzymy na 2 morgach i nawet koze mamy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: KOZIE-DULKI IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 02:11 Gość portalu: niunia napisał(a): > niunia ca.poczta.pl - Bardzo popularne mam tam cala rodzine,gospodarzymy na 2 > morgach i nawet koze mamy !! a jak ma koza na imie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: KOZIE-DULKI IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 02:16 niunia ca.poczta.pl - koza juz stara malo mleka daje,nie ma pieniazkow na nowa,ale soltys obiecal pozyczke zalatwic,na koze wolamy "niuni" jak bedzie nowa to nazwiemy "niuniek' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: KOZIE-DULKI IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 02:18 Gość portalu: niunia napisał(a): > niunia ca.poczta.pl - koza juz stara malo mleka daje,nie ma pieniazkow na > nowa,ale soltys obiecal pozyczke zalatwic,na koze wolamy "niuni" jak bedzie > nowa to nazwiemy "niuniek' a koza cykow ile ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: KOZIE-DULKI IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 02:22 niunia ca poczta.pl - Ojej !!! nie liczylam ,nie mam glowy do rachunkow zawsze sie w glowce placze jak mam do 7 policzyc,ale zapytam soltysa moze on bedzie wiedzial !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 02:19 A jak ma Soltys na imie bo z nim to juz chyba ze 45% populacji bedzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 02:30 niunia ca poczta. - Ojejku !!!!! panoczku toz to wszystkie dziewuchy za nim lataja we wsi za tym Jedrusiem od Kacprow a co ktorom dorwie w krzakach to zaroz bachora zrobi na poczekaniu ,jo juz ze dwa mom z nim ,ale obiecol sie ozenic na wiosne,to czekom !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 02:36 Oh rany kozie!! A ile koz macie bo sie gubie w inwentarzu?? Podrow Soltysa ode mnie i soltysowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.tnt18.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 04:05 niunia ca poczta.pl - Kozy mamy juz dwie, i soltys na Internet zalatwil i wlasnie sie ucze przepisywac,moze odrobie zaleglosci i skoncze szkole podstawowa co ongis zaczalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???!!!? Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.sympatico.ca 23.04.02, 04:08 boss, be cool, nie pękaj. wytrzyj piankę z buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???!!! Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.tnt18.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 04:13 Lubie pianke po piwku ciemnym jak wypije to przepisuje wszystko !!! Nie pekaj "sympatica'" !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozie cy Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 04:48 Gość portalu: ???!!! napisał(a): > Lubie pianke po piwku ciemnym jak wypije to przepisuje wszystko !!! Nie > pekaj "sympatica'" !! kozie dulki gora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.tnt18.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 05:45 niunia ca poczta pl - Kozie dulki to cale moje zycie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: KOZIE-DULKI-Soltys? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 06:02 Gość portalu: niunia napisał(a): > niunia ca poczta pl - Kozie dulki to cale moje zycie !! zamierzam odwiedzic kozie dulki wkrotce jak sie tu z zydami rozprawie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś