Dodaj do ulubionych

Patrioci glosuja na George Bush!

27.10.04, 22:53
Juz za 6 dni.
Obserwuj wątek
    • viper39 Re: Patrioci glosuja na George Bush! 27.10.04, 22:57
      jason.bourne napisał:

> Juz za 6 dni.

pewnie ze tak, przeciez na tego wymoczka kerrego to nie mozna glosowac
      • starypierdola Taki pan jaki kram .... 28.10.04, 06:10
        Byly aklocholik, byly narkoman, byly 'draft dodger', obecny przywodca pseudo-
        patriotow, odpowiedzialny za smierc ponad 1,100 Amerykanow w Iraku (jak dotad)i
        wielu innych na calym swiecie, przyjaciel Sharona i kilku innych ludobojcow ....

Tak, taki pan jaki kram. Moze i dobrze ze ktos w koncu ta Ameryke rozlozy.
        Zupelnie jak Tow. Gorbachow! IDe uczyc sie chinskiego.

SP
        • viper39 Re: Taki pan jaki kram .... 28.10.04, 14:14
          starypie.. napisał:

> Byly aklocholik, byly narkoman, byly 'draft dodger',

czy ma to jakies znaczenie? z tego co wiem narkomanem nie byl, w wojsku byl....
          kazdemu mozna cos takiego przyczepic... pokaz mi takiego czlowieka ktory nie ma
          czegos ne swoim sumieniu? nazwie to tak "pierd__lisz" facio jak porabany

> obecny przywodca pseudo-
          > patriotow, odpowiedzialny za smierc ponad 1,100 Amerykanow w Iraku (jak dotad)
          i > wielu innych na calym swiecie, przyjaciel Sharona i kilku innych
          ludobojcow ...
          > .

no tak dobrze to okresliles, widac jestes znawca tematu, rozsmieszyles mnie
          dokladnie, moge cie nazwac totalnym idiota nierozumiejacym ani polityki ani
          relacji na swiecie,
          ooo to znaczy trzeba popierac tych co popieraja smierc np 3000 amerykanow w
          WTC, tak jak czyrak albo inny smiec schroeder

>
          > Tak, taki pan jaki kram. Moze i dobrze ze ktos w koncu ta Ameryke rozlozy.
          > Zupelnie jak Tow. Gorbachow! IDe uczyc sie chinskiego.

nie da rady ...
          idz uczyc sie chinskiego
          pokazujesz jakis glupi czlowiek, i jak glupie opinie o dowalaniu ameryce biora
          gore nad zdrowym rozsadkiem
          a szkoda bo czasami piszesz cos majacego sens, dzis popisales sie totalna
          ignorancja,

wiem ze przez wiele osob przemawia zazdrosc bo amerykanie poprostu maja lepsze
          zycie od innych, i jest tutaj to mozliwe dzieki polityce takiej jaka prowadzi
          ten kraj, a ci ktorzy nie mogli sie tutaj zjawic pieprza jak potluczeni.
          • starypierdola Do Vipera, pomijajac 'kalectwo umyslowe'... 28.10.04, 21:14
            komentarz od 'totalnego idioty':

.. niektore Twoje wpisy maja sens. Ale daleko nie wsyzstkie.

W powyzszym wpisie dles sie jednak zlapac na lep por-Bushowej propagandy. Podam
            Ci dwa przyklady:

".. popierac tych co popieraja smierc np 3000 amerykanow w WTC, tak jak czyrak
            albo inny smiec schroeder ..."

Czyste, zamierzone falszerswo. Ani Chirac, ani Schroeder, ani ja nie popieramy
            tych co popieraja smierc 3,000 Amerykanow (btw. chyba sie przejezyczyles?)

"...z tego co wiem narkomanem nie byl, w wojsku byl...."

narkomanem byl; w wojsku nie byl. Tatus "zalatwil" mu przyjecie do Florida
            National Guard zeby go nie zaciagneli go do Vietnamu. Tam polatal sobie
            samolotami (raz na tydzien, no 'enemy fire'); jak mu sie znudzilo to nie
            poszedl na badania lekarskie (byl pijany?) i stracil sie gdzies w Alabamie.
            Nikt go tam nie widzial ....

A teraz przyklad Twojej ograniczonej znajomosci faktow:

"...przez wiele osob przemawia zazdrosc bo amerykanie poprostu maja lepsze
            zycie od innych, i jest tutaj to mozliwe dzieki polityce takiej jaka prowadzi
            ten kraj,..."

Tak sie sklada ze korzystam z dobrodziejstw tego kraju. Co mie wkur.ia to to ze
            moglo by byc lepiej gdyby nie rozne matoly, i ze moje dzieci czy wnuki moga
            tego dobrobytu nie zaznac.

A teraz porada:

Mysl wiecej a pisz mniej. Wiem ze masz jedna glowe a 10 palcow, ale glowa
            powinna byc wieksza niz palce.

SP

• Gość: Żydzi na pewno Re: Patrioci glosuja na George Bush! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 14:20
      Wszyscy Żydzi głosuja na Busha, bo prewencyjnie zaatakował Irak olewając
      tysiące ofiar po obu stronach barykady.
      • i.p.freely Re: Pissartist lojalnosc se 28.10.04, 15:40
        kupil za ... $300, ale nie u mnie.

• Gość: gosc Re: Patrioci glosuja na George Bush! IP: *.sip.asm.bellsouth.net 31.10.04, 21:04
        Cos Ci sie chyba pomylilo. Wiekszosc Zydow glosuje na Demokrate.
        Kliknij w pajacyka.
    • i.p.freely Re: Patrioci???? 28.10.04, 15:58
      A ktoz to taki twoim zdaniem? Aaa, juz wiem - choragiewka w klapie, Bush-Cheney
      na zderzaku a na czole wymalowane "four more years".

• viper39 idioci? 28.10.04, 18:27
        i.p.freely napisał:

> A ktoz to taki twoim zdaniem? Aaa, juz wiem - choragiewka w klapie, Bush-
        Chene
        > y
        > na zderzaku a na czole wymalowane "four more years".
        >

ja wiem ze nie u ciebie, bo kalectwo umyslowe nie pozwala na odpowiednia ocene
        sytuacji, i zastawnowienie sie dlaczego ludzie wyksztalceni (oprocz
        nauczycieli) i wlasciciele biznesow, ludzie na stanowiskach popieraja GWB, no
        pomysl dlaczego jesli myslec potrafisz
        USA istnialy dzieki kapitalizmowi, do ktorego przyjechalas(es) bo sie to tobie
        podobalo jesli cos tobie przeszkadza to spadaj tam skad przybylas (es) po co
        sie meczyc w kraju w ktorym nie pasuje tobie nic?
        co tu EU chcesz zakladac? EU jest wiec mozesz tam wyjechac...

a teraz mozesz siusiac wolno

co to jest jak juz sie raz bakcyla lewackiego dostanie to nigdy sie z tego
        czlowiek nie wyleczy, zawsze marzy o "rownosci spolecznej"
        • lulu13 tylko W.B. !!!!!! 28.10.04, 18:33
          ja glosuje na W. tylko on poprowadzi Ameryke !! a nie ten "komunista" Kerry
          ktory w okresie wojnny vietnamskiej wspolpracowal z lewackimi organizacjami.
          • starypierdola Re: tylko W.B. !!!!!! 28.10.04, 21:16
            "...."komunista" Kerry ktory w okresie wojnny vietnamskiej wspolpracowal z
            lewackimi organizacjami...."

Zupelnie tak jak Twoi starzy. Tez pracowali dla roznych lewackich organizacji
            ktore wpieraly Wietnam, moralnie i materialnie.

SP
        • starypierdola Re: idioci? 28.10.04, 21:19
          Tak, idioci, judzie tacy jak TY ktorzy:
          1. nie maja prawa glosu bo nie sa Amerykanami
          2. nie maja pojecia o polityce
          3. przeinaczaja fakty dla im tylko wiadomych powodow,
          4. wulgarnie i chamsko pyskuja zeby pokryc swa niewiedze i brak argumentow.

SP
          • ertes Re: idioci? 28.10.04, 21:27
            Wreszcie cos ciekawego o sobie napisales.
            • viper39 Re: idioci? 30.10.04, 20:45
              ertes napisał:

> Wreszcie cos ciekawego o sobie napisales.

masz racje ertes...
              czy on to zrozumie?...neeeeeeee
              za glupi
    • artur666 Piekne slowo, patriotyzm. 28.10.04, 21:35
      Tylko w jaki sposob probuje Bush obudzic instynkt patriotyczny?
      Straszeniem, ze urny wyleca w powietrze?
      Czy innymi paranojami wojennymi?

Przeciez on dolewa oliwy do ognia wojny!
      Dzieci w szkolach, ktore prawie jak za Mao w Chinach musza spiewac hymny,
      wymachiwac choragieweczkami itp. itd.
      Kurcze w jak ZSRR za Stalina!
      Czy nie sadzisz, ze to jest chodowanie fanatyzmu i szowinizmu?
    • Gość: Old Shatterhand debile glosuja na Debilja IP: *.fnj1.hawkcommunications.com 28.10.04, 22:09
      polskie Moski rodem z Moniek aktualnie na wywczasach w hameryce,
      z IQ porownywalnym do G.W.B naogladaly sie wojennego
      machania choragiewkami na Foxie.. i tera som
      incredible american patriots! heh
      • Gość: Genosse_Sztetke olt szaterhend glosuje na winetu IP: *.proxy.aol.com 28.10.04, 22:18
        • i.p.freely Re: Zwykly pojeb czy 29.10.04, 00:45
          wyrafinowany intelektualista rzuca takimi oto argumentami?

viper napisal:
          >ja wiem ze nie u ciebie, bo kalectwo umyslowe nie pozwala na odpowiednia ocene
          >sytuacji, i zastawnowienie sie dlaczego ludzie wyksztalceni (oprocz
          >nauczycieli) i wlasciciele biznesow, ludzie na stanowiskach popieraja GWB, no
          >pomysl dlaczego jesli myslec potrafisz

Widzisz, jak ty dobrze przy mnie wypadles, he he he.

Autorytety intelektualne sznureczkiem za "W"????? A to ci dopiero. Czy to mial
          by jakis probny tekst dla "comedy show"?

Z tego co widac to tylko z wlascicielami biznesow trafiles. A ja dodam -
          WIEKICH BIZNESOW typu Halliburton, Enron; kompanie farmaceutyczne,
          ubezpieczeniowe, zbrojeniowe - tylko te stawiaja na twojego jezdzca bo
          nie "little guys" na moim podworku. Ci dostali po tylku za jego kadencji i
          konca tej gospodarczej farsy jakos nie widza. Mniejsze podatki, o ktorych twoj
          lider ciagle trabi jakos sie dla nich nie zmaterializowaly, he he he.

Kto jeszcze? Acha, zapomniales o bazie moralnej - skrajnie prawicowych
          religijnych pojebach. Ot ci smietanka intelektualna.
          OSZUST popierany przez ... religijnych fanatykow, he he he. Wymowne, nie
          sadzisz?

• viper39 Re: Zwykly pojeb czy .. tylko ip freely 30.10.04, 20:53
            i.p.freely napisał:

> wyrafinowany intelektualista rzuca takimi oto argumentami?
            >
            > viper napisal:
            > >ja wiem ze nie u ciebie, bo kalectwo umyslowe nie pozwala na odpowiednia o
            > cene
            > >sytuacji, i zastawnowienie sie dlaczego ludzie wyksztalceni (oprocz
            > >nauczycieli) i wlasciciele biznesow, ludzie na stanowiskach popieraja GWB,
            > no
            > >pomysl dlaczego jesli myslec potrafisz
            >
            > Widzisz, jak ty dobrze przy mnie wypadles, he he he.
            >
            > Autorytety intelektualne sznureczkiem za "W"????? A to ci dopiero. Czy to
            mial
            > by jakis probny tekst dla "comedy show"?
            >
            > Z tego co widac to tylko z wlascicielami biznesow trafiles. A ja dodam -
            > WIEKICH BIZNESOW typu Halliburton, Enron; kompanie farmaceutyczne,
            > ubezpieczeniowe, zbrojeniowe - tylko te stawiaja na twojego jezdzca bo
            > nie "little guys" na moim podworku.

wlascicieli biznesow nie ma ma twoim podworku... tacy jak ty nazywaja sie
            inaczej, z tego co widac to 51% popiera GWB... a wiec jednak ja mam racje co?

> Ci dostali po tylku za jego kadencji i
            > konca tej gospodarczej farsy jakos nie widza. Mniejsze podatki, o ktorych
            twoj
            > lider ciagle trabi jakos sie dla nich nie zmaterializowaly, he he he.

nie wiem gdzie ty zyjesz ale ja nie dosc ze place mniej podatkow to na dodatek
            dostalem od niego zwrot... jesli sie nie placi podatkow to zwrotow sie nie
            dostaje dzieciole jeden.
            nie umiesz zrozumiec rzeczy bo to cie przerasta, trzeba miec choc podstawowa
            wiedze o ekonomii wtedy zrozumiesz.

>
            > Kto jeszcze? Acha, zapomniales o bazie moralnej - skrajnie prawicowych
            > religijnych pojebach. Ot ci smietanka intelektualna.

oo religja sie tobie nie podoba... no co jeszcze? jak nienawidzisz tak tego
            kraju to po co tutaj siedziesz, mozesz wyjechac nawet dzis, to wolny kraj nikt
            ciebie tutaj nie trzyma, USA osiagnelo sukces bedac krajem kapitalistycznym a
            nie komunistycznym, tu nic nie potrzeba zmieniac na komunizm

> OSZUST popierany przez ... religijnych fanatykow, he he he. Wymowne, nie
            > sadzisz?

ty chyba z moore'em jesz sniadanko, bo widze powtarzasz te jego idiotyzmy.
            w takim ukladzie to polecam tobie dobrego psychiatre, a moze wymien sie z twoim
            zwierzakiem na mozg, pomoze napewno, ty nic sie nie nauczysz za glupia (i)
            jestes.
    • maxxim Moze i patrioci a moze i idioci 29.10.04, 15:27
      jason.bourne napisał:

> Juz za 6 dni.

Nie wiem czy warto bylo

www.cbc.ca/story/world/national/2004/10/28/iraq_deaths041028.html
      • jot-23 Re: Moze i patrioci a moze i idioci 29.10.04, 15:33
        maxxim napisał:

> Nie wiem czy warto bylo

"Most individuals reportedly killed by coalition forces were women and
        children"

to nastepna niespodzianka, ja bylem swiecie przekonany, ze najwiecej zginelo
        swietujacych weselnikow! kobiety i dzieci, kto by pomyslal?!, ze tez jeszcze
        jakies zostaly, po tym jak sankcje zabily pol miliona tuz przed wojna!
        • ynvme Re: Prosze, prosze 29.10.04, 16:17
          ilu my tu mamy zatwardzialych (na umysle) buszystow. Sluchaja z rozdziawiona
          gebe przedwyborczej paplaliny i mysla, ze szczescie zlapli za rogi. A tu cudow
          nie ma. GWB nie jest przyjacielm Kowlaskich i nigdy nim nie byl. Ludzie,
          otrzasnijta sie z tego marazmu!!!!! Gosc dal wam $300 rabatu (podatkowego) i
          jednoczesnie wyrolowal was na miliardy!!!!! Musi sie przeciez jakos
          odwdzieczyc ofiarodawcom za pmoca ktorych dostal stolek. O kim mowa?
          Halliburton, Harkin Energy Co, Bechtel Corp., Advance PCS, i big pharma:
          Bristol-Myers, Pfiser, Merck, Wyeth. Tylko ich interesy sie licza a nie wy
          robaczki.

Tyle sie biedny nagadal o tym swoim PRESCRIBTION DRUG BENEFIT BILL FOR MEDICARE
          a tu sie okazuje, ze to jeden wielki bubel!!!! Emeryci dostana kartki a big
          pharma znizki (podatkowe i nie tylko).

The gusher of gelt is flowing ale nie dla was oglupiale miniony.
          • starypierdola Re: Prosze, prosze 29.10.04, 16:57
            FBI probes Pentagon over Haliburton deals ...

Moze sie w koncu dowiemy za co Cheney dostal ostatnio od Haliburton te $20
            milionow??

BP przeciez nie za to ze stale twierdzi is Irak mial zwiaski z El Kaida czy ze
            posiagal WMD??

www.msnbc.msn.com/id/6356265/
            SP
            • ynvme Re: Prosze, prosze 29.10.04, 17:05
              Ciekawi mnie ja FBI rozegra iwestygacje bo wiadomo, ze wszystkie dokumenty
              zwiazane z Dickiem i jego przesiewzieciami zostaly utajone. Jakie warunki musza
              byc spelnione by je odtaic? A Dick jak to Dick, zawsze powie ci prawde.
              • starypierdola FBI pewno mysli ze wygra Kerry ... 29.10.04, 17:09
                ... i dla tego chca "cover their ass". Jak nie wygra to umorza, jak wygra
                to 'rozwina temat'.

Zycie to nie bajka ...

SP
                • ynvme Re: Jeszcze tak 29.10.04, 17:25
                  niedawno "Whitewater" byl tematem dnia. A tu sie okazuje, ze Whitewater to
                  pestka w porownaniu z zapedami obecnych dostojnikow. Ze tez kogos w pokroju K.
                  Starr na nich nie nasla.
                  • viper39 Re: Jeszcze tak 29.10.04, 17:58
                    do starypie..k i innych co sikaja wolno (ip freely)

aby zrozumiec to co kots pisze trzeba czasami przeczytac text do konca pozniej
                    pomyslec i zastanowic sie nad tym, tego wam brakuje haselka lewackie tak wam
                    utkwily w glowkach ze to az graniczy z niesamowitoscia.

powolutku i spokojnie zastnowcie sie, kogo bylo widac na demokratycznym a kogo
                    na republikanskim zjezdzie?
                    pozniej dodajcie do tego poparcie 50% dla GWB! to znaczy ze 50% glosujacych
                    popiera GWB rozumieja to te wasze glupkowate paly? bo to co wyplywa z nich to
                    potok slowek nie koniecznie majacy jakikolwiek sens.

nie rozunmiecie tego ze nie maja zadnego programu wasi kochani lewicowi
                    demokraci, ze jak juz podwyzsza podatki mnie to i wam sie za to dostanie, bo ja
                    podniose koszty rozpisze te koszty w biznesie, zwolnie asystentke zwolnie
                    innych ludzi ktorzy teraz maja zatrudnienie i tak zwiekszy sie wlasnie
                    bezrobocie, bo podniesienie podatkow mnie spowoduje zwiekszenie kosztow
                    WASZYCH! i zwiekszenie bezrobocia, ktore tak nawiasem za GWB dzieki Bogu jest
                    mniejsze niz 6%! czy wam juz w te glowki wrony narobily ze nie rozumiecie
                    prostej logicznej sytuacji?

ja nie glosuje za GWB bo on jest idealny ale dlatego ze z nim przy sterze mam
                    szanse na lepsze zycie i wy tez.
                    a obiecanki demokratow ktorzy nie umieja wytlumaczyc jak znajda na swoje
                    pomysly kase to dzialaja tylko na lewakow ktorzy zapomnieli myslec!!!

i jeszcze jedno, czy myslicie ze kerry powie do zonki ketchupowej "sloneczko od
                    dzis przychody twoje sa o 20-50 milionow $$$ rocznie mniejsze!!!! a ona z
                    usmiechem na ustach mu powie tak kochanie dobry to pomysl, moze rozdaj cala
                    moja fortune"

polecam logiczne myslenie poprawia wyraziostosc obrazu.
                    kerry chce bardzo byc prezydentem, bo to dobrze dodac to do swojego resume, nic
                    wiecej. jemu zwisa co sie stanie z komkolwiek, bogaty jakos 4 lata przetrwa ale
                    biedny bedzie biedniejszy.

• i.p.freely Re: Slowo daje 30.10.04, 05:16
                      ze na objazdowego komedianta mozesz bez trudu sie zalapac wuglaszajac tego typu
                      opinie.
                      Podejrzewam, ze sam ich nie przemyslales do konca. Czyzby mlodosc i brak
                      doswiadczenia byly powodem luk w logice?

>ja nie glosuje za GWB bo on jest idealny ale dlatego ze z nim przy sterze mam
                      >szanse na lepsze zycie i wy tez.

Hej, ja nie twierdze, ze demokraci z Kerrym na czele sa "Simon-pure. Hoc, przy
                      obecnych republikanskich skrajnych aktywistach, moga ujsc za takich z palcem w
                      d*pie.

Szanse na lepsze zycie dla ciebie, dla nas, z Bushem???? Hmmmm. Po czterech
                      latach jakos to sie nie ziscilo. Myslisz, ze z kolejnymi czterama cos wskora?
                      Mam nadzieje, ze nie masz dzieci w silach zbrojunych tego kraju bo nuz im
                      przyjdzie przelac krew w takim np. Iraku, szerzac dobrodziejstwa demokracji i
                      walczac z "silami ciemnosci" (what the hell does that mean?)

Powracajac do tego dobrobytu, gdzieby tu zaczac? Moze od "healthcare" bo temat
                      TABU zarowno dla tych z lewa jak i tych z prawa a tak bliski memu sercu.

1. W 1996 r. - B. Clinton obrany prezydentem, liczba Amerykanow bez
                      ubezpieczenia zdrowotnego wynosila 38.6 Milionow (according to Census Bureau)

2. W 2000r. - Sad Najwyzszy winduje GWB na stolek prezydencki, liczba
                      nieubezpieczonych wynosila 39.8 milionow.

3. Z koncem 2002 r. - GWB w DRUGIM roku prezydentury, liczba nieubezpieczonych
                      urasta do 43.6 milionow!!!! Efekt wiekszych dochodow i nizszych premiums
                      ubezpieczeniowych???, he he he.

Jak myslisz na co te statystyki wskazuja? Ja ich nie wyssalam z palca.
                      Malo tego, w grudniu 2001 roku Narodowa Akademia Nauk (National Acadamy of
                      Science) opublikowala raport w ktorym Dr. Arthur Kellerman pisze: "8 out of 10
                      Americans without health insurance ARE EMPLOYED or are a member of working
                      family". Life is grand under Bush, ain't it.

Jak myslisz czemu twoj ulubieniec tak sie pospieszyl ze swoim najnowszym
                      bublem - MEDICARE PRESCRIBTION DRUG PLAN. Czy myslisz, ze dobro Starego
                      Pierdoly, moje czy twoje lezalo mu na sercu zwazywszy na fakt, ze przemysl
                      farmaceutyczny jest jednym z najbardziej intratnych w amerykanskim biznesie.
                      Glowny motywator to first and foremost $$$$$$$$. Kampanie wyborcze kosztuja
                      maaaase moolah. Ofiarodawcy $$$$ oczekuja rekompensaty za swoja szczodrosc a
                      GWB okazuje sie buc niezwykle hojnym odwdzieczycielem. Ma do tego smykalke juz
                      od dawna.

W 2002 r. 10 najwiekszych kompani farmaceutycznych osiagnelo srednio az 17%
                      czystego zysku
                      kiedy w tym samym czasie przecietne zyski Fortune 500 companies wynosily
                      przecietnie 3.1%!!!! Jesli inwestujesz, powinienes to byl zauwazyc.

> polecam logiczne myslenie poprawia wyraziostosc obrazu.
                      > kerry chce bardzo byc prezydentem, bo to dobrze dodac to do swojego resume,
                      >nic wiecej. jemu zwisa co sie stanie z komkolwiek, bogaty jakos 4 lata
                      >przetrwa alebiedny bedzie biedniejszy.

Cos z twoja logika nie tak, od kiedy to GOP troszczy sie o interesy
                      biednych???? Czy nawet klasy sredniej???? Jemu i jego treserom chodzi tylko i
                      wylacznie o $$$$$$ i to jak najszybciej!!!. Kompanie naftowe, farmaceutyczne,
                      zbrojeniowe ... the list goes on, nie zbiednieja za demokratow a juz na pewno
                      nie za rzadow konserwatywnych republikanow.
                      Tu mi sie nasuwa refleksja - skoro republikanie okrzykuja sie takimi fiskalymi
                      konserwatystami to jak wytlumaczyc ten obecny stan fiskalnej rozwiazlosci????
                      To the tune of how many billions???

Jeden bubel, Medicare prescribtion, plan juz przeszedl - ku uciesze kompani
                      farmaceutycznych. CEO Bristol-Myers nawet ambasadorstwa w Szwecji sie dorobil
                      za wklad $$$$ do kampanii majacej na celu przeforsowanie tego fiaska.

Na co mozemy jeszcze liczyc, jesli GWB ostanie sie przy stolku? Medical Savings
                      Accounts. To tylko dobrze brzmi na wyborczym szlaku. Kto tym razem skorzysta?
                      Kompanie ubezpieczeniowe bo wylowia tak zwana "low-risk" smietanke a cala
                      reszta bedzie buuuulic wysokie premiums, bez gadania. Mark my word.

Resume Busha to jak do tej pory "loundry list" upadlych biznesow (bo czego sie
                      nie dotknal "would end up run down to the ground"), inwestycyjnych oszustw i
                      teraz .... failed presidency? Facet niczym nie moze zaimponowac.

• jason.bourne glosujemy na Bush'a!!!! 30.10.04, 05:41
                        A kto ci napisal to przemowienie?

Sama pewnie nie dalabys rady.
                        • qwerty_huj-tarnowski1 [...] 30.10.04, 07:04
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • Gość: Popieram na 9/11 % Głosujemy nogami. Wyjeżdżamy do Iraku jako kierowc IP: *.dyn.optonline.net 30.10.04, 16:53
                          Głosujemy nogami. Wyjeżdżamy do Iraku jako kierowcy cystern.

Przed wyjazdem zgłaszamy swoje dzieci do armii.

Z irackiego IP wyrażamy tu na forum GW nie jakieś tam "gołosłowne" lecz realne
                          poparcie Busha.

Jeb Bush! Jeb Bush! Jeb Bush! Jeb Bush! Jeb Bush! Jeb Bush! Jeb Bush!
                          • starypierdola Dobry pomysl! Tam juz czekaja. 30.10.04, 20:11
                            www.msnbc.msn.com/id/6316493/
                            SP
                        • filipek.us jason.bourne popisał się czterema chyba.. 31.10.04, 03:23
                          jason.bourne popisał się czterema chyba linijkami (zależy jak liczyć):

> A kto ci napisal to przemowienie?
                          >
                          >
                          > Sama pewnie nie dalabys rady.

Zazdrość jasona bourne wyziera z każdej literki. Ach, gdyby ktoś litościwie
                          pomógł pisać jasonowi he he he
                          Poproś może bruna5 he he he
                        • filipek.us Jak czytasz i.p.freely, bournku, to staraj się nie 31.10.04, 03:44
                          Jak czytasz i.p.freely, bournku, to staraj się nie poruszać ustami, bo zaniżasz
                          poziom foruma he he he
                      • viper39 Re: Slowo daje 30.10.04, 21:38
                        i.p.freely napisał:

) ze na objazdowego komedianta mozesz bez trudu sie zalapac wuglaszajac tego
                        typu
                        )
                        ) opinie.
                        ) Podejrzewam, ze sam ich nie przemyslales do konca. Czyzby mlodosc i brak
                        ) doswiadczenia byly powodem luk w logice?

doswiadczenie, nauka, praca.... wiem ze to dla ciebie obce... moze kiedys
                        bedziesz mogla (l) tez tak powiedziec... eeee watpie... glupol z ciebie

)
                        ) )ja nie glosuje za GWB bo on jest idealny ale dlatego ze z nim przy sterze
                        ) mam
                        ) )szanse na lepsze zycie i wy tez.
                        )
                        ) Hej, ja nie twierdze, ze demokraci z Kerrym na czele sa "Simon-pure. Hoc,
                        przy
                        ) obecnych republikanskich skrajnych aktywistach, moga ujsc za takich z palcem
                        w
                        ) d*pie.

i tu widzisz sie roznimy, bo mimo ze GWB nie jest idealny to demokraci moga
                        narobic niezlego balaganu w kraju... ale to trzeba wiedziec cos o ekonomii i
                        polityce ty takiej wiedzy nie posiadasz

)
                        ) Szanse na lepsze zycie dla ciebie, dla nas, z Bushem???? Hmmmm. Po czterech
                        ) latach jakos to sie nie ziscilo. Myslisz, ze z kolejnymi czterama cos wskora?
                        ) Mam nadzieje, ze nie masz dzieci w silach zbrojunych tego kraju bo nuz im
                        ) przyjdzie przelac krew w takim np. Iraku, szerzac dobrodziejstwa demokracji i
                        ) walczac z "silami ciemnosci" (what the hell does that mean?)

ja nie narzekam, firma sie rozwija... przyjetych zostalo "pare" osob, znaczy
                        idzie w dobrym kierunku... odsun klapki na oczach i nie sluchaj idioty moore'a
                        to sie dowiesz
                        nie wiem czy wiesz ale idac do wojska powinno sie wiedziec po co sie tam idzie,
                        mam dwoch kuzynow w wojsku, jeden byl w afganistanie drugi jest nadal w iraku.
                        oni wiedza po co tam sa, ich wybor... wiem ze nie twoj bo u ciebie to raczej
                        strach w gaciach sie peta

)
                        ) Powracajac do tego dobrobytu, gdzieby tu zaczac? Moze od "healthcare" bo
                        temat
                        ) TABU zarowno dla tych z lewa jak i tych z prawa a tak bliski memu sercu.

moze byc healthcare, ja mam ubezpieczenie, rodzina moja ma... znajomi tez
                        maja... hmmm, bo widzisz ja pracuje i firma moja daje ubezpieczenie. a ci
                        ktorzy nie chca pracowac lub pracuja a nie chca placic na ubezpieczenie nie
                        maja, ale to nie moja wina w tym kraju to jest wybor!!!.. tego nie rozumiesz.
                        nadal socializm siedzi w glowce. i wcale temat nie tabu, ale ty zaslepiona
                        komunizmem nie czytasz tego co mowia, nie orientujesz sie o co w tej ameryce
                        chodzi.

)
                        ) 1. W 1996 r. - B. Clinton obrany prezydentem, liczba Amerykanow bez
                        ) ubezpieczenia zdrowotnego wynosila 38.6 Milionow (according to Census Bureau)

moje podatki byly podwyzszone na to, niech go szlag trafi...

)
                        ) 2. W 2000r. - Sad Najwyzszy winduje GWB na stolek prezydencki, liczba
                        ) nieubezpieczonych wynosila 39.8 milionow.

moje podatki poszly w dol, niech kazdy placi za siebie,

)
                        ) 3. Z koncem 2002 r. - GWB w DRUGIM roku prezydentury, liczba nieubezpieczonych
                        ) urasta do 43.6 milionow!!!! Efekt wiekszych dochodow i nizszych premiums
                        ) ubezpieczeniowych???, he he he.

nadal ja mam ubezpieczenie, i moi znajomi maja... nie wiem z kim ty sie
                        zadajesz... mnie zwisaja nielegalni wiec nie mam zamiaru na ich ubezpiecznie
                        placic kazdy placi za siebie to nie socializm

)
                        ) Jak myslisz na co te statystyki wskazuja? Ja ich nie wyssalam z palca.
                        ) Malo tego, w grudniu 2001 roku Narodowa Akademia Nauk (National Acadamy of
                        ) Science) opublikowala raport w ktorym Dr. Arthur Kellerman pisze: "8 out of
                        10
                        ) Americans without health insurance ARE EMPLOYED or are a member of working
                        ) family". Life is grand under Bush, ain't it.

widzisz nadal nie wiesz co mowisz... kazdy moze miec ubezpiecznie, ale to jest
                        kogos wybor aby tego nie miec.

)
                        ) Jak myslisz czemu twoj ulubieniec tak sie pospieszyl ze swoim najnowszym
                        ) bublem - MEDICARE PRESCRIBTION DRUG PLAN. Czy myslisz, ze dobro Starego
                        ) Pierdoly, moje czy twoje lezalo mu na sercu zwazywszy na fakt, ze przemysl
                        ) farmaceutyczny jest jednym z najbardziej intratnych w amerykanskim biznesie.

ja nie chce aby on o mnie dbal, ja go nie znam on mnie nie zna, w zyciu raz go
                        tylko na zywo widzialem, ja chce aby on mi nie przeszkadzal zyc, jesli firmy
                        farmaceutyczne maja biznes to znaczy ze zatrudniaja ludzi a to znaczy ze oni
                        maja kazse... itd... i ja mam tez jakis w tym biznes i to wszystko, nie chce
                        placic wiecej podatkow aby ktos marnowal pieniadze na jakiegos goscia ktory
                        nigdy nie chcial pracowac i nie mial zamiaru wykupic ubezpieczenia...
                        i tak na niego place na zapomogi i jego BEZPLATNE wizyty lekarskie ktore on ma
                        w szpitalach.

) Glowny motywator to first and foremost $$$$$$$$. Kampanie wyborcze kosztuja
                        ) maaaase moolah. Ofiarodawcy $$$$ oczekuja rekompensaty za swoja szczodrosc a
                        ) GWB okazuje sie buc niezwykle hojnym odwdzieczycielem. Ma do tego smykalke
                        juz ) od dawna.
                        )

i dobrze, im lepiej sie ma biznes tym wiecej ludzie moga zarobic itd... ja wiem
                        ze w szkolach wieczorowych nie uczyli tego i nie uczyli tego na univerkach przy
                        komitetach partyjnych... ale zawsze mozesz kupic ksiazki friedmana i poczytac..
                        zawsze mozesz wziac ksiazke od ekonomii i sie doksztalcic...

) W 2002 r. 10 najwiekszych kompani farmaceutycznych osiagnelo srednio az 17%
                        ) czystego zysku
                        ) kiedy w tym samym czasie przecietne zyski Fortune 500 companies wynosily
                        ) przecietnie 3.1%!!!! Jesli inwestujesz, powinienes to byl zauwazyc.

wiem to, a ty widze klepiesz suche dane ktore sa wszedzie publikowane i nie
                        zdajesz sobie sprawy z tego co klepiesz... fajne..
                        poza tym to nic zlego ze firma przynosi zysk, to znaczy ze firma sie rozwija i
                        tworzy nowe miejsca pracy to znaczy ze inwestuje itd... znaczy dobrze i dla
                        ciebie

)
                        ) ) polecam logiczne myslenie poprawia wyraziostosc obrazu.
                        ) ) kerry chce bardzo byc prezydentem, bo to dobrze dodac to do swojego resum
                        ) e,
                        ) )nic wiecej. jemu zwisa co sie stanie z komkolwiek, bogaty jakos 4 lata
                        ) )przetrwa alebiedny bedzie biedniejszy.
                        )
                        ) Cos z twoja logika nie tak, od kiedy to GOP troszczy sie o interesy
                        ) biednych????

a co mnie obchodza biedni, ja nie jestem biedny, i dlaczego ktos sie ma
                        troszczyc o kogos nie kazdy zadba o siebie. TO NIE KOMUINIZM IDIOTO!

) Czy nawet klasy sredniej???? Jemu i jego treserom chodzi tylko i
                        ) wylacznie o $$$$$$ i to jak najszybciej!!!.

mnie tez, czyli mamy wspolne cele, znaczy idziemy w tym samym kierunku... tobie
                        polecam troszczenie sie o siebie

) Kompanie naftowe, farmaceutyczne,
                        ) zbrojeniowe ... the list goes on, nie zbiednieja za demokratow a juz na pewno
                        ) nie za rzadow konserwatywnych republikanow.

tu sie troche mylisz, bo jesli nie nastapi rozwoj to jest w sumie biednienie i
                        mozna wpasc w stagnacje, znaczy zwolnienia, znaczy bezrobocie... czujesz?...
                        eee nie lewy mozdzek masz... mam ubaw z ciebie...heheh

) Tu mi sie nasuwa refleksja - skoro republikanie okrzykuja sie takimi
                        fiskalymi
                        ) konserwatystami to jak wytlumaczyc ten obecny stan fiskalnej rozwiazlosci????
                        ) To the tune of how many billions???

jakbys nie pamietala to pod koniec ery clintona zaczal sie problem z
                        kryzysem... pozniej 9/11 itd... to tak dla przypomnienia... trzeba jakos
                        rozruszac gospodatke inwestujac w nia dosc duze sumy, ale to tobie obce
                        pojecia, w w komunizmie tego nie bylo...heheh

)
                        ) Jeden bubel, Medicare prescribtion, plan juz przeszedl - ku uciesze kompani
                        ) farmaceutycznych. CEO Bristol-Myers nawet ambasadorstwa w Szwecji sie
                        dorobil
                        ) za wklad $$$$ do kampanii majacej na celu przeforsowanie tego fiaska.

nie rozumiesz jednak polityki zupelnie... gratuluje...

)
                        ) Na co mozemy jeszcze liczyc, jesli GWB ostanie sie przy stolku? Medical
                        Savings
                        )
                        ) Accounts. To tylko dobrze brzmi na wyborczym szlaku. Kto tym razem skorzysta?

kazdy kto zalozy takie konto, jesli potrzebuje, moje ubezpieczenie pokrywa
                        wszystko w zasadzie nie potrzebuje ale to jest przed podatkiem to sobie
                        zalozylem a wiec obnizylem prog podatkowy...
                        • viper39 Re: Slowo daje - cd odpowiedzi 30.10.04, 21:40
                          kazdy kto zalozy takie konto, jesli potrzebuje, moje ubezpieczenie pokrywa
                          wszystko w zasadzie nie potrzebuje ale to jest przed podatkiem to sobie
                          zalozylem a wiec obnizylem prog podatkowy...

> Kompanie ubezpieczeniowe bo wylowia tak zwana "low-risk" smietanke a cala
                          > reszta bedzie buuuulic wysokie premiums, bez gadania. Mark my word.

nadal nie wiesz co mowisz... mieszasz ubezpiecznie zdrowotne i na zycie..

>
                          > Resume Busha to jak do tej pory "loundry list" upadlych biznesow (bo czego
                          sie
                          > nie dotknal "would end up run down to the ground"), inwestycyjnych oszustw i
                          > teraz .... failed presidency? Facet niczym nie moze zaimponowac.

ja wiem che guevara albo fidel to twoi faworyci... smieszna(y) jestes..hehehe

• viper39 Re: Prosze, prosze 30.10.04, 21:10
            ynvme napisała:

> ilu my tu mamy zatwardzialych (na umysle) buszystow. Sluchaja z rozdziawiona
            > gebe przedwyborczej paplaliny i mysla, ze szczescie zlapli za rogi. A tu
            cudow
            > nie ma. GWB nie jest przyjacielm Kowlaskich i nigdy nim nie byl. Ludzie,
            > otrzasnijta sie z tego marazmu!!!!! Gosc dal wam $300 rabatu (podatkowego) i
            > jednoczesnie wyrolowal was na miliardy!!!!! Musi sie przeciez jakos
            > odwdzieczyc ofiarodawcom za pmoca ktorych dostal stolek. O kim mowa?
            > Halliburton, Harkin Energy Co, Bechtel Corp., Advance PCS, i big pharma:
            > Bristol-Myers, Pfiser, Merck, Wyeth. Tylko ich interesy sie licza a nie wy
            > robaczki.
            >
            > Tyle sie biedny nagadal o tym swoim PRESCRIBTION DRUG BENEFIT BILL FOR
            MEDICARE
            > a tu sie okazuje, ze to jeden wielki bubel!!!! Emeryci dostana kartki a big
            > pharma znizki (podatkowe i nie tylko).
            >
            > The gusher of gelt is flowing ale nie dla was oglupiale miniony.

to jak juz utworzysz narodowe firmy i bedzie komunizm i prace straci wiele osob
            i wszystko bedzie tak jak na kubie czy w jak bylo w Polsc czy zsrr to co wtedy
            bedzie juz? ta powiesz wszyscy wtedy beda mieli zatrudnienie bo w komunizmie
            nie ma bezrobocia...hehehehe

bedziemy mieli wszyscy po rowno, czyli wielkie goooowno...
            ehhh jak to dobrze chwalic che guevara czy lenina co?... jednak glupota ludzka
            jest ponad czasowa i zawsze sie gdzies odrodzi...

nie licz komus kasy jesli umie ja zarabiac, wez sie sam za zarabianie.
            • lulu13 Re: Prosze, prosze 30.10.04, 23:01
              nie denerewuj sie !!!! - na tym forum jest pelno niedobitkow PZPRu ORMO i
              ZOMO oni sie nie nauczyli niczego w zyciu
    • Gość: grafiti Kosciol szatana popiera pana Kerry ! IP: *.proxy.aol.com 30.10.04, 23:24
      www.infowars.com/headline_photos/April/bedfellowslarge.jpg
      • filipek.us grafiti, czy Pan już z Iraku stuka? 30.10.04, 23:49

• skrynszot filpik.us, czy Pan juz doniosl? 30.10.04, 23:53
          • filipek.us Dzięki za przypomnienie, Panie Skrynszot, ale jes 31.10.04, 00:07
            Dzięki za przypomnienie, Panie Skrynszot, ale jeszcze wciąż rozważam Pańską
            nieprzyzwoitą propozycję.
        • Gość: grafiti Pan Kerry chce zeby to bylo legalna procedura: IP: *.proxy.aol.com 30.10.04, 23:53
          www.arlingtonservice.com/abort.jpg
          • Gość: grafiti Re: Pan Kerry chce zeby to bylo legalna procedura IP: *.proxy.aol.com 30.10.04, 23:59
            www.mpomerle.com/NoAbort/Images/PBA-Picture.gif
            • filipek.us Skąd stukasz grafiti? he he he he he he he he he h 31.10.04, 00:19

• jason.bourne Zagluszanie 31.10.04, 02:08
                filipek.us chodzisz na komunistycznym pasku Johna Kerry ze zagluszasz ten watek
                postami w ubeckim stylu.
                wynos sie na watki paszportowe chamie socjalistyczny

George BUSH!!!!!!!!
                • filipek.us jason.bourne ty biedny niepiśmienny pederasto 31.10.04, 02:15
                  Jeb Bush! Jeb Bush! Jeb Bush! Jeb Bush! Jeb Bush! Jeb Bush!

jason.bourne napisał:

> filipek.us chodzisz na komunistycznym pasku Johna Kerry ze zagluszasz ten
                  watek
                  > postami w ubeckim stylu.
                  > wynos sie na watki paszportowe chamie socjalistyczny
                  >
                  > George BUSH!!!!!!!! Jeb Bush! Jeb Bush! Jeb Bush! Jeb Bush! Jeb Bush!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=17105634&a=17188108
                  Jeb Bush! Jeb Bush! Jeb Bush! Jeb Bush! Jeb Bush! Jeb Bush!
                  • jason.bourne Re: jason.bourne ty biedny niepiśmienny pederasto 31.10.04, 02:17
                    kto ci placi za zagluszanie sprzedawczyku
                    • filipek.us Re: jason.bourne ty biedny niepiśmienny pederasto 31.10.04, 02:19
                      jason.bourne napisał:

> kto ci placi za zagluszanie sprzedawczyku

saudyjska rodzina królewska analfabeto
                      • jason.bourne gdzie sie uczyles zagluszac? 31.10.04, 02:24
                        oczywiscie ze na fakultetach w moskwie

piesku kerryego wyn os sie szczekac gdzie indziej ty polonijny prymitywie
                        wynocha do polski glosowac na sld zagluszaczu
                        • filipek.us Re: jason.bourne ty biedny niepiśmienny pederasto 31.10.04, 02:29
                          jason.bourne napisał:

> oczywiscie ze na fakultetach w moskwie
                          >
                          > piesku kerryego wyn os sie szczekac gdzie indziej ty polonijny prymitywie
                          > wynocha do polski glosowac na sld zagluszaczu

Kiedy lecisz do Iraku prowadzić cysterny?
                      • janek.lew Re: jason.bourne ty biedny niepiśmienny pederasto 25.12.04, 11:20
                        filipek.us napisał:

> jason.bourne napisał:
                        >
                        > > kto ci placi za zagluszanie sprzedawczyku
                        >
                        > saudyjska rodzina królewska analfabeto
                        >
                        >
                    • Gość: grafiti Re: jason.bourne ty biedny niepiśmienny pederasto IP: *.proxy.aol.com 31.10.04, 05:20
                      jason.bourne napisał:

> kto ci placi za zagluszanie sprzedawczyku

Zgadzam sie, on jest zagluszaczem.
                      • filipek.us Wielebny Panie Patriot Act 31.10.04, 11:21
                        Gość portalu: grafiti napisał(a):

> jason.bourne napisał:
                        >
                        > > kto ci placi za zagluszanie sprzedawczyku
                        >
                        > Zgadzam sie, on jest zagluszaczem.

Sądzę, iż to właśnie Pan z burkiem raczą zagłuszać temacik. Prawdopodobnie nie
                        czytaliście Patriot Act. Prawdopodobnie nie wiecie o dacie powstania planu
                        Rumsfelda i Ashcrofta. Prawdopodobnie nie słyszeliscie o potrzebie Pearl
                        Harbour do realizacji tegoż planu.

Jako prawdziwi idealiści powinniście więc udowodnić prawdziwość Swoich
                        przekonań CZYNEM a nie tylko paplaniem. Lećcie z Burkiem do Iraku tylko nie
                        zapomnijcie wziąć ze Sobą absentee ballots.
                        • Gość: grafiti Re: Wielebny Panie Patriot Act - do filipka IP: *.proxy.aol.com 31.10.04, 18:44
                          Niech pan udowodni czynem to co pan pisze. Jest tutaj nawet organizacja z ktora
                          pan ma duzo wspolnych wrogow (i chyba tez celow):
                          www.cpusa.org/
                          Oni chetnie tam przyjma ludzi z panskimi pogladami
                          • filipek.us Ach! cóż za cięta ripostka, Panie PNAC heheheheheh 31.10.04, 19:12
                            Na Pańskim miejscu zaproponowałbym sobie Al Kaidę, ale komuszki tyż som całkiem
                            niezłe jak na Pańskie i Pańskiego Burka Jasona możliwości. Wątpię jednakowoż,
                            czy poza ślepą lojalnością stać Pana i Burka na sensowne samodzielne myślenie
                            czy też takoweż samodzielne uwagi na temat buszyzmu. Ile flag masz Pan
                            przylepionych do Swego samochodzika?

PNAC :

"Blueprint of the PNAC Plan for U.S. Global Hegemony

Some people have compared it to Hitler's publication of Mein Kampf, which was
                            ignored until after the war was over."

Gość portalu: grafiti napisał(a):

> Niech pan udowodni czynem to co pan pisze. Jest tutaj nawet organizacja z
                            ktora pan ma duzo wspolnych wrogow (i chyba tez celow):
                            > www.cpusa.org/
                            > Oni chetnie tam przyjma ludzi z panskimi pogladami
    • Gość: Fuzzy Re: Patrioci glosuja na George Bush! IP: *.chello.pl 31.10.04, 01:07
      Hehehe...jak mi dacie The USA Citizen, chyba tak "po angielskiemu" , to bym
      glosowal na George Bush!!! A tak, to zaglosuje na kogos z Unii Wolnosci, jesli
      ta partia wysunie kandydata na Prezydenta Polski.

Pozdrawiam,

Fuzzy
      • lulu13 Re: Patrioci glosuja na George Bush! 31.10.04, 06:36
        siedz dupku w tym swoim Wolominie i zapomnij o wizie do USA
        ,stary glupku,za pozno dla ciebie na emigracje a i w Polsce masz zasrane
        widoki !!!!!
        • Gość: Fuzzy Re: Patrioci glosuja na George Bush! IP: *.chello.pl 31.10.04, 21:43
          No comments...
          Widze, ze chamstwo i glupota wszedzie na swiecie, takze w USA maja sie dobrze...
    • Gość: Alex Idioci .... glosuja na George Bush! IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 31.10.04, 21:37
      • Gość: grafiti Madrzy .... glosuja na wybranca kosciola Szatana? IP: *.proxy.aol.com 31.10.04, 21:44
        Kosciol Johna Kerry-ego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka