Gość: tolcia IP: *.na.deuba.com 02.05.02, 18:10 Czesc! Czy slyszal ktos kiedys o kosmetykach Mary Kay? Ja zaczelam niedawno uzywac, i stwierdzilam, ze sa wspaniale. Jesli ktos ma jakies pytania, to pytajcie, mam duzo wiadomosci na ten temat. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyto08 Re: kosmetyki Mary Kay IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.05.02, 18:15 super,ale moze cos wiecej na ten temat: np. gdzie mozna je kupic,i jakie one w ogole sa... z gory dzieki!!!!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolcia Re: kosmetyki Mary Kay IP: 2.2.STABLE* 03.05.02, 15:50 Kosmetyki Mary Kay nie sa sprzedawane w sklepach, tylko przez dystrybutorow. Maja produkty do pielegnacji twarzy, do trzech rodzajow skory: suchej, mieszanej i tlustej. Wspaniale preparaty jesli ktos ma suche rece, stopy lub usta. Poza tym duzy wybor pomadek, lip glosses, cieni do oczu, i wszystkie inne. Napisz do mnie na e-mail: tolcia@db.com-powiesz mi czego dokladnie potrzebujesz, a wtedy moge ci w czyms poradzic. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: kosmetyki Mary Kay IP: *.ras.SBG.AC.AT 04.05.02, 18:45 chyba bedzie problem mieszkam w Austrii i nie zanm nikogo,kto moglby rozprowadzac te kosmetyki! chyba ze znasz kogos "na Austrie"? dzieki pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolcia Re: kosmetyki Mary Kay IP: 2.2.STABLE* 03.05.02, 15:59 Kosmetyki Mary Kay nie sa sprzedawane w sklepach, tylko przez dystrybutorow. Maja produkty do pielegnacji twarzy, do trzech rodzajow skory: suchej, mieszanej i tlustej. Wspaniale preparaty jesli ktos ma suche rece, stopy lub usta. Poza tym duzy wybor pomadek, lip glosses, cieni do oczu, i wszystkie inne. Napisz do mnie na e-mail: tolcia@db.com-powiesz mi czego dokladnie potrzebujesz, a wtedy moge ci w czyms poradzic. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: kosmetyki Mary Kay 02.05.02, 19:32 mam na nie straszne uczulenie - srodki zapachowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Plenitude Loreal to moje IP: *.home.cgocable.net 02.05.02, 21:37 Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Plenitude Loreal to moje 02.05.02, 21:51 Gość portalu: Renka napisał(a): nie wcinaj sie w watek marketingowy tolci, nie dosc ze nie chcesz od niej kupic mary key to jeszcze pushujesz l'oreal. wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Plenitude L'oreal to moje IP: *.home.cgocable.net 02.05.02, 23:50 To niech Tolcia sprzedaje POLSKIE KOSMETYKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: Plenitude L'oreal to moje IP: *.client.attbi.com 03.05.02, 04:09 Ale ona jest pewnie swieza w Ameryce i musi przejsc przez Mary Kay, Amway, Herbalife i inne cuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolcia Re: Plenitude L'oreal to moje IP: 2.2.STABLE* 03.05.02, 15:10 Jesli chodzi o dlugosc pobytu w Ameryce, to akurat w tym roku mija mi 20 lat. Emway? Nigdy o tym nie slyszalam. Poza tym ktos tylko niedouczony na pewne tematy moze sie z gory nasmiewac i komentowac innych. Odpowiedz Link Zgłoś
lipshits Rose 06.05.02, 05:43 i bardzo dobrze, ze nie mozesz ich uzywac. Wole z toba jechac w ciasnej windzie niz z jakas wypomadowana osoba. Czasem to az nie mozna dojechac, takie kosztowne zapachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc Re: kosmetyki Mary Kay IP: 134.65.105.* 03.05.02, 10:00 Mary Who? Mary Who? Mary Who? Mary Who? Mary Who? Mary Who? Mary Who? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: Tolcia IP: *.client.attbi.com 04.05.02, 07:43 To sie pisze AMWAY nie Emway a jak o tej firmie nie slyszalas to napewno nie mieszkasz w Ameryce 20 lat, chyba ze jestes wyjatkowo inteligentna bo nawet na jackowie wszystkie te firmy sa znane. A tak poza tym kiedy myslisz, ze dostaniesz rozowego Cadillaca ? No widzisz, ja jestem mezczyzna i wiem cos niecos o Mary Kay, trzeba tylko nauczyc sie po angielsku i interesowac tym co sie w okol siebie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLCIA Re: Tolcia IP: *.ipt.aol.com 06.05.02, 05:37 NIE MARTW SIE, NA PEWNO BEDE JESDZIC CADILLACIEM WCZESNIEJ OD CIEBIE, A SKORO JUZ TAK WSPOMINASZ O JACKOWIE, TO PEWNIE JESTES Z CHICAGO. JESLI TY UWAZASZ SIE ZA TAKIEGO INTELIGENTA, TO MOZE POWINIENES TROCHE WIECEJ PRZESTUDIOWAC KOMPANIE MARY KAY, A POZNIEJ WYRAZAC O NIEJ SWOJE OPINIE. DZIWNE JEST TAKZE TO , ZE TAK BARDZO INTERESUJESZ SIE KOBIECYMI SPRAWAMI, KOSMETYKI, MOZE JESZCZE COS WIECEJ CIE INTERESUJE. JESLI TAK, TO ZAPYTAJ O PORADE DZIEWCZYN Z TEGO PORTALU, NA PEWNO DOUCZA CIE KILKU RZECZY O DAMSKICH SPRAWACH......... Odpowiedz Link Zgłoś
lipshits Tolcia, ciut ciszej. Pyramid scheme. 06.05.02, 06:07 NIE WRZESCZ. TO PO PIERWSZE. A po drugie to: -cageyconsumer.com/mlmgloss.html -cageyconsumer.com/mlminfo.html -cageyconsumer.com/mlm/marykay.html "The thing is, Mary Kay boasts that they are the number one best-selling cosmetic on the market. This comes from sales numbers; guess who is buying the products, the dealers, not the public. I wish someone would expose this as it is horrible what is going on." www.epinions.com/content_945528964/show_~allcom www.salon.com/people/feature/1999/09/23/maryk/ www.salon.com/people/feature/1999/09/23/maryk/ Odpowiedz Link Zgłoś
lipshits Tolcia nie slyszala o Amway hehehehehehehehehehehe 06.05.02, 06:10 gdzies ty sie chowala Tocia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: kosmetyki Mary Kay IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 06.05.02, 07:39 Gość portalu: tolcia napisał(a): > Czesc! Czy slyszal ktos kiedys o kosmetykach Mary Kay? Ja zaczelam niedawno > uzywac, i stwierdzilam, ze sa wspaniale. Uzywac czy SPRZEDAWAC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolcia Re: kosmetyki Mary Kay IP: *.na.deuba.com 06.05.02, 14:47 Gość portalu: kk napisał(a): > Gość portalu: tolcia napisał(a): > > > Czesc! Czy slyszal ktos kiedys o kosmetykach Mary Kay? Ja zaczelam niedawn > o > > uzywac, i stwierdzilam, ze sa wspaniale. > > Uzywac czy SPRZEDAWAC? UZYWAC, czytasz nie umiesz czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: kosmetyki Mary Kay IP: *.client.attbi.com 06.05.02, 15:02 Widzisz Tolcia jakas ty ciemna. To mezczyzni wiedza o Mary Kay, Amway i innych a ty od 20 lat (podobno) w Ameryce i nie masz pojecia co to jest. Posluchaj mojej rady naucz sie angielskiego i postaraj sie interesowac tym co wokol ciebie sie dzieje. Good luck, I'll pray for you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolcia Re: kosmetyki Mary Kay IP: 2.2.STABLE* 07.05.02, 15:28 Gość portalu: johnny napisał(a): > Widzisz Tolcia jakas ty ciemna. > To mezczyzni wiedza o Mary Kay, Amway i innych a ty od 20 lat (podobno) w > Ameryce i nie masz pojecia co to jest. > Posluchaj mojej rady naucz sie angielskiego i postaraj sie interesowac tym co > wokol ciebie sie dzieje. > Good luck, I'll pray for you Ciemny to jestes chyba ty. Czy ty jestes mezczyzna to nie wiem, ale jesli tak, to naprawde nie przedstawiasz nic ciekawego, you are a poor excuse for a man. Anyway, don't try so hard to show me your english abilities. Don't worry about it, you don't have to pray for me, but I have a really good advice for you, bend down on your knees and pray hard to God to give you some wisdom, you really need it. I'm usually very nice to people, but when I see idiots, who piss me off like you did, I just can't help myself. So, go back to where you came from, it's people like you who give us Polish people a bad name in the USA. Wracaj wiec na swoje jackowo i tam sie madrzyj, a tutaj badz przynajmniej kulturalny i sie zachowuj przyzwoicie. If you still can't do that, maybe I could give you some lessons to learn manners. This is what you really need. Odpowiedz Link Zgłoś
lipshits Tolcia byla w d. a nie w USA od 20 lat 06.05.02, 15:42 do tego Tolcia my niewyparzony pysk i z taka przywara jest bardzo ciezko w tak trudnym fachu jak 'komiwojazer' czy 'przedstawiciel'. Tolcia, mam nadzieje, ze umiesz sie skupic na czytaniu tych linkow powyzej. Naprawde moga ci byc pomocne. Jakby nie wyszlo ci z Mary Kay, to zawsze mozesz zostac Emeraldem czy Diamentem w Amway. Tasmy maja nawet duzo lepsze i warto posuchac. Po tak zebranym doswiadzczeniu mozesz sprobowac swoich sil z Mormonami czy poplecznikami Toma Cruise'a. Tylko nie placz potem, ze Polacy niezyczliwi i cie nie ostrzegali. No i nie zapomnil wydatkow przy podatkach. Uwazaj z odpisywaniem mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolcia Re: Tolcia byla w d. a nie w USA od 20 lat IP: 2.2.STABLE* 07.05.02, 15:48 lipshits napisał(a): > do tego Tolcia my niewyparzony pysk i z taka przywara jest bardzo ciezko w tak > trudnym fachu jak 'komiwojazer' czy 'przedstawiciel'. > > Tolcia, mam nadzieje, ze umiesz sie skupic na czytaniu tych linkow powyzej. > Naprawde moga ci byc pomocne. Jakby nie wyszlo ci z Mary Kay, to zawsze mozesz > zostac Emeraldem czy Diamentem w Amway. Tasmy maja nawet duzo lepsze i warto > posuchac. Po tak zebranym doswiadzczeniu mozesz sprobowac swoich sil z > Mormonami czy poplecznikami Toma Cruise'a. Tylko nie placz potem, ze Polacy > niezyczliwi i cie nie ostrzegali. > > No i nie zapomnil wydatkow przy podatkach. Uwazaj z odpisywaniem mieszkania. Twoj nick mowi sam za siebie, lipshit(s) przedstawia cie doskonale. Skoro jestes taki madry , to sam sie wez za Amway, bo z tego co widze to ty masz niewyparzony pysk, a w ten wlasnie sposob mozesz zostac tym swoim emeraldem w Amway. O odpisywanie podatkow nie musze sie martwic, swoj dom juz dawno splacilam, ale tak jak mowie, moze Amway pomoglby ci posplacac dlugi.... Wiesz, naprawde nie chce byc niemila, ale nie besztaj kogos za to, ze chce sie podzielic wiadomosciami z innymi. Nawet jesli chcialabym sprzedawac Mary Kay, to uwierz mi, Polakow omijalabym z daleka, gdzyz wiem, jacy sa, a jeszcze to forum utwierdzilo mnie w stu procentach o tym.... Odpowiedz Link Zgłoś
lipshits Re: Tolcia byla w d. a nie w USA od 20 lat 07.05.02, 19:23 Tolcia jestes rabnieta i to powznie. O odpisywaniu od podatkow, to mialo znaczyc, ze mozesz sobie odpisac swoj business z Mary Kay od podatkow (jak naturalnie cos zarobisz). Poniewaz kazda przedstawicielka Mary Kay uzywa domu do tego celu wiec mozna i rowniez odpisac to pomieszczenie w ktorym robisz interes. Ale trzeba z tym bardzo uwazac. Wiecej, za kare, ze sie znowu rzucasz, ci nie powiem. Cieszy mnie, ze lubisz moj nick. Cieszy mnie rowniez uznanie dla mojego niewyparzonego pyska. A dlaczego ty przez 20 lat nie slyszalas nic o Amway? Bardzo dobrze robisz, ze chcesz unikac Polakow bo sa dla ciebie za cwani. Poza tym jak polecisz na twrz w nowym interesie, to przynajmniej nie bedziesz winila Polonii. Mam nadzieje, ze bedziesz winila tylko siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: kosmetyki Mary Kay IP: *.jci.com 07.05.02, 00:34 > UZYWAC, czytasz nie umiesz czy co? Umiem, umiem, takze miedzy wierszami. Wciskasz tu ludziom wlasny interes, a jak sie podsmiewaja, to nerwy puszczaja, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: kosmetyki Mary Kay 07.05.02, 01:25 Gość portalu: kk napisał(a): > > UZYWAC, czytasz nie umiesz czy co? > > Umiem, umiem, takze miedzy wierszami. Wciskasz tu ludziom wlasny interes, a jak > > sie podsmiewaja, to nerwy puszczaja, co? > A co wy sie wszyscy rzuciliscie na iedna tolcie ??? Ona sie tylko pytala czy ktos uzywa tych kosmetykow ludzie panujcie nad soba troche bo chamstwo na tym forum przechodzi wszelkie granice!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: kosmetyki Mary Kay IP: *.jci.com 07.05.02, 01:39 ad12 napisal(a): > A co wy sie wszyscy rzuciliscie na iedna tolcie ??? Ona sie tylko pytala czy > ktos uzywa tych kosmetykow ludzie panujcie nad soba troche bo chamstwo na tym > forum przechodzi wszelkie granice!!! noo, przepraszam, jakie chamstwo? Jak na to forum, to calkiem spokojna rozmowa. a tak poza tym, naprawde uwazasz ze Tolcia tak bezinteresownie o Mary Kay? W trosce wylacznie o piekno nasze zewnetrzne, a nie o wlasne punkty za sprzedaz?? I na dodatek na poczatku udaje Greka, to mnie denewuje "zaczelam uzywac... sa wspaniale..." malo subtelny ten marketing, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: kosmetyki Mary Kay 07.05.02, 02:02 Gość portalu: kk napisał(a): > ad12 napisal(a): > > > A co wy sie wszyscy rzuciliscie na iedna tolcie ??? Ona sie tylko pytala c > zy > > ktos uzywa tych kosmetykow ludzie panujcie nad soba troche bo chamstwo na > tym > > forum przechodzi wszelkie granice!!! > > noo, przepraszam, jakie chamstwo? Jak na to forum, to calkiem spokojna rozmowa. > > a tak poza tym, naprawde uwazasz ze Tolcia tak bezinteresownie o Mary Kay? W > trosce wylacznie o piekno nasze zewnetrzne, a nie o wlasne punkty za sprzedaz?? > I na dodatek na poczatku udaje Greka, to mnie denewuje > > "zaczelam uzywac... sa wspaniale..." > > malo subtelny ten marketing, hehe Wiesz ja i tak nic od niej nie chce kupic ale nie daje mi to powodu zeby ja od najgorszych wyzywac!!!! Ja sie spotkalam z takim chamstwem na tym forum ze sama zaczelam przeklinac a mnie sie to rzadko zdarza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: kosmetyki Mary Kay IP: *.fastres.net 07.05.02, 02:06 ad12 napisał(a): > Gość portalu: kk napisał(a): > > > ad12 napisal(a): > > > > > A co wy sie wszyscy rzuciliscie na iedna tolcie ??? Ona sie tylko pyt > ala c > > zy > > > ktos uzywa tych kosmetykow ludzie panujcie nad soba troche bo chamstw > o na > > tym > > > forum przechodzi wszelkie granice!!! > > > > noo, przepraszam, jakie chamstwo? Jak na to forum, to calkiem spokojna roz > mowa. > > > > a tak poza tym, naprawde uwazasz ze Tolcia tak bezinteresownie o Mary Kay? > W > > trosce wylacznie o piekno nasze zewnetrzne, a nie o wlasne punkty za sprze > daz?? > > I na dodatek na poczatku udaje Greka, to mnie denewuje > > > > "zaczelam uzywac... sa wspaniale..." > > > > malo subtelny ten marketing, hehe > > Wiesz ja i tak nic od niej nie chce kupic ale nie daje mi to powodu zeby ja od > najgorszych wyzywac!!!! Ja sie spotkalam z takim chamstwem na tym forum ze sama > > zaczelam przeklinac a mnie sie to rzadko zdarza!!! >A mnie nie,wiec tylko powiedz a wyzwe tego kutasa. Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: kosmetyki Mary Kay 07.05.02, 02:08 Gość portalu: tato napisał(a): > ad12 napisał(a): > > > Gość portalu: kk napisał(a): > > > > > ad12 napisal(a): > > > > > > > A co wy sie wszyscy rzuciliscie na iedna tolcie ??? Ona sie tylk > o pyt > > ala c > > > zy > > > > ktos uzywa tych kosmetykow ludzie panujcie nad soba troche bo ch > amstw > > o na > > > tym > > > > forum przechodzi wszelkie granice!!! > > > > > > noo, przepraszam, jakie chamstwo? Jak na to forum, to calkiem spokojn > a roz > > mowa. > > > > > > a tak poza tym, naprawde uwazasz ze Tolcia tak bezinteresownie o Mary > Kay? > > W > > > trosce wylacznie o piekno nasze zewnetrzne, a nie o wlasne punkty za > sprze > > daz?? > > > I na dodatek na poczatku udaje Greka, to mnie denewuje > > > > > > "zaczelam uzywac... sa wspaniale..." > > > > > > malo subtelny ten marketing, hehe > > > > Wiesz ja i tak nic od niej nie chce kupic ale nie daje mi to powodu zeby j > a od > > najgorszych wyzywac!!!! Ja sie spotkalam z takim chamstwem na tym forum ze > sama > > > > zaczelam przeklinac a mnie sie to rzadko zdarza!!! > > >A mnie nie,wiec tylko powiedz a wyzwe tego kutasa. No tato jakis ty kochany !! Wiedzialm ze jak na ciebie glosowalam na mystera forum to mialam racje !! A jak gdzies spotkasz Kowalewskiego tomozesz go wyzywac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: kosmetyki Mary Kay IP: *.fastres.net 07.05.02, 02:12 Tylko pamietaj:Ksiezniczki nie wyzywaja! Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: kosmetyki Mary Kay 07.05.02, 02:20 Gość portalu: tato napisał(a): > Tylko pamietaj:Ksiezniczki nie wyzywaja! No wiem ale jak on mnie zdenerwowal to nawet mojo maz byl w szoku ze ja tak potrafie przeklinac !!!Do teraz sie ze mnie smieje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: kosmetyki Mary Kay IP: *.fastres.net 07.05.02, 02:23 ad12 napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > Tylko pamietaj:Ksiezniczki nie wyzywaja! > > No wiem ale jak on mnie zdenerwowal to nawet mojo maz byl w szoku ze ja tak > potrafie przeklinac !!!Do teraz sie ze mnie smieje!! >Ach rozumim to maz ma taki negatywny wplyw na ciebie. >Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: kosmetyki Mary Kay 07.05.02, 02:25 Gość portalu: tato napisał(a): > ad12 napisał(a): > > > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > > Tylko pamietaj:Ksiezniczki nie wyzywaja! > > > > No wiem ale jak on mnie zdenerwowal to nawet mojo maz byl w szoku ze ja ta > k > > potrafie przeklinac !!!Do teraz sie ze mnie smieje!! > > >Ach rozumim to maz ma taki negatywny wplyw na ciebie. > >Hahaha Nie maz tylko tacy ludzie jak Kowalewski !!! A moj maz sie smieje bo ja jestem bardzo spokojna osoba a ten kowalewski mnie do takiego stanu doprowadzil !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: kosmetyki Mary Kay IP: *.fastres.net 07.05.02, 02:29 Zrelaksuj sie,jestes w ukrytej kamerze. Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: kosmetyki Mary Kay 07.05.02, 02:35 Gość portalu: tato napisał(a): > Zrelaksuj sie,jestes w ukrytej kamerze. No to pewnie widzisz jak jestem ladna ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolcia Re: kosmetyki Mary Kay IP: 2.2.STABLE* 07.05.02, 15:00 ad12 napisał(a): > Gość portalu: kk napisał(a): > > > > UZYWAC, czytasz nie umiesz czy co? > > > > Umiem, umiem, takze miedzy wierszami. Wciskasz tu ludziom wlasny interes, > a jak > > > > sie podsmiewaja, to nerwy puszczaja, co? > > > A co wy sie wszyscy rzuciliscie na iedna tolcie ??? Ona sie tylko pytala czy kt > os > uzywa tych kosmetykow ludzie panujcie nad soba troche bo chamstwo na tym forum > przechodzi wszelkie granice!!! Dziekuje, kk za wsparcie. Jednak to, co Amerykanie i inni ludzi mysla o Polakach jest calkowicie prawda, zamiast wstawic sie jeden za drugiego, to najezdzaja na siebie, sa chamscy, no i jeszcze robia sobie na zlosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: kosmetyki Mary Kay IP: *.client.attbi.com 07.05.02, 15:12 Tolcia, przeciez nikt ci zle nie zyczy. Wszyscy chcielibysmy, zebys jak najwiecej tych kosmetykow sprzedala i dostala kluczyki do rozowego Cadillaca. A jesli chodzi o stereotyp Polaka w USA to masz racje ale popatrz raczej na siebie. Ktos kto mieszka w Ameryce przez 20 lat i nie slyszal ani o Mary Kay ani o Amway musi byc wyjatkowo tepy. A moze chociaz wiesz jakie jest prawdziwe nazwisko Mary Kay? Odpowiedz Link Zgłoś
lipshits Droga tolciu, 07.05.02, 19:17 jak przeczytac ten twoj stereotyp Polaka to widac, ze ty pod ten stereotyp wyraznie podpadasz. Swoja naiwnoscia, chamskimi odpowiedziami ktore wywoluja takaz reakcje. Czyzbys myslala, ze rzucisz slowka 'Mary Kay' i zaraz cala Polonia padnie na kolana? Jest wielu ludzi na forum ktorzy to co ty teraz probujesz robic widzieli/robili duzo wczsniej. Na przyszlosc, jak zadasz pytanie to nie odszczekuj sie oraz unikaj tych stereotypow slownych, bo mysmy to slyszeli wielokrotnie i mamay niezle odpowiedzi w zanadrzu. W sam raz do twojej reakci. Acha, jak nie wyjdzie z Mary Kay, to sproboj Mason Shoes. Podobny efekt. PS Cadillaca nikt za darmo nie daje. Mary Kay zarabia rowniez na posrednictwie sprzedazy samochodow, sweetie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JERX Re: Droga tolciu, IP: 212.171.31.* 07.05.02, 19:32 Coraz bardziej mi wstyd za chamstwo polskie , polacy jeszcze raz podpisuja sie pod nim. Pozdrawiam.J. Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: lipshits 07.05.02, 20:41 lipshits napisał(a): > a masz dysleksje? Wiesz lipshits mnie sie wydaje ze twoje hobby to najezdzanie na ludzi !! Odpowiedz Link Zgłoś
lipshits tylko na glosnych, wrzeszczacych i naiwnych 07.05.02, 21:34 z wyboru. Jak rowniesz na rzucajacych sie. Ty na razie nie masz sie czego obawiac bo jestes ok. Uwielbiam twoje dialogi z NY2, Boczkiem i Macaczem. Doskonale radzisz sobie z nimi... Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: tylko na glosnych, wrzeszczacych i naiwnych 07.05.02, 21:37 lipshits napisał(a): > z wyboru. Jak rowniesz na rzucajacych sie. Ty na razie nie masz sie czego > obawiac bo jestes ok. Uwielbiam twoje dialogi z NY2, Boczkiem i Macaczem. > Doskonale radzisz sobie z nimi... Dziekuje oni sa naprawde upierdliwi ( za przeproszeniem ) teraz mi wmawiaja ze ja to boczek !! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: tylko na glosnych, wrzeszczacych i naiwnych 07.05.02, 21:38 lipshits napisał(a): > z wyboru. Jak rowniesz na rzucajacych sie. Ty na razie nie masz sie czego > obawiac bo jestes ok. Uwielbiam twoje dialogi z NY2, Boczkiem i Macaczem. > Doskonale radzisz sobie z nimi... hehe jestes jednym z tych co podjezdzaja pod high school czerwonym convertible? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolcia Re: Droga tolciu, IP: *.ipt.aol.com 08.05.02, 04:07 Gość portalu: JERX napisał(a): > Coraz bardziej mi wstyd za chamstwo polskie , polacy jeszcze raz podpisuja sie > pod nim. Pozdrawiam.J. Dziekuje za poparcie J, mi tez jest wstyd, ale jak to mowia, sa Polacy i polacy. Ci z malej litery sa wlasnie tymi, za ktorych trzeba sie wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolcia Re: Droga tolciu, IP: *.ipt.aol.com 08.05.02, 04:18 lipshits napisał(a): > jak przeczytac ten twoj stereotyp Polaka to widac, ze ty pod ten stereotyp > wyraznie podpadasz. Swoja naiwnoscia, chamskimi odpowiedziami ktore wywoluja > takaz reakcje. Czyzbys myslala, ze rzucisz slowka 'Mary Kay' i zaraz cala > Polonia padnie na kolana? Jest wielu ludzi na forum ktorzy to co ty teraz > probujesz robic widzieli/robili duzo wczsniej. Na przyszlosc, jak zadasz > pytanie to nie odszczekuj sie oraz unikaj tych stereotypow slownych, bo mysmy > to slyszeli wielokrotnie i mamay niezle odpowiedzi w zanadrzu. W sam raz do > twojej reakci. > > Acha, jak nie wyjdzie z Mary Kay, to sproboj Mason Shoes. Podobny efekt. > > PS Cadillaca nikt za darmo nie daje. Mary Kay zarabia rowniez na posrednictwie > sprzedazy samochodow, sweetie... First of all, don't call me sweetie...szczelaj te slodkie slowka swojej towarzyszce zycia. Tak jak wspomnialam wczesniej, staje sie chamska jesli ktos jest chamski do mnie. Ja tylko zadalam pytanie, a wlasnie ty byles jednym z tych, ktorzy w chamski sposob mi odpowiedzieli, wiec kto tu reprezentuje ten stereotyp Polaka? Czy ja kogokolwiek prosilam, aby padal na kolana kiedy wspomnialam o Mary Kay? "Mysmy to slyszeli", to znaczy kto? Na przyszlosc mow za siebie. Z tego co widze, to wlasnie ty byles jednym z tych, ktorzy probowali szczescia w wielu biznesach, za kazdym razem szczelasz jakims nowym, wiec widze ze probowales szczescia. To, ze tobie nie wyszlo, to wcale nie znaczy, ze innym sie nie poszczesci. A jak potrzebujesz jakiejs rady jak sie prowadzi biznes, to sie po prostu grzecznie zapytaj, a nie najezdzaj na innych, bo tobie nie wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
lipshits Re: Droga tolciu, 08.05.02, 04:28 ubawiasz nas coraz bardziej ty ograniczona psychopatko. To 'sweetie' to byla aluzja do jednego z linkow ktore ci podalem abys sie poduczyla. Oczywiscie wrodzone lenistwo i zacietrzewienie nie pozwolilo ci przyjac nowej informacji. W ten wlasnie sposob przodowniczki Mary Kay przechodza na przyjacielska stope ze swoimi potencjalnymi klientkami. Czy ty cierpisz na jakies paranoje? Czyzbys naprawde myslala, ze swiatu na tobie zalezy? Piszesz, ze cos tam ci wstyd... Tata powiedzial bardzo ladnie na ten temat i pozwalam sobie to zacytowac: wstyd to krasc i z dupy spasc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLCIA Re: Droga tolciu, IP: *.ipt.aol.com 08.05.02, 04:35 lipshits napisał(a): > ubawiasz nas coraz bardziej ty ograniczona psychopatko. > > To 'sweetie' to byla aluzja do jednego z linkow ktore ci podalem abys sie > poduczyla. Oczywiscie wrodzone lenistwo i zacietrzewienie nie pozwolilo ci > przyjac nowej informacji. W ten wlasnie sposob przodowniczki Mary Kay > przechodza na przyjacielska stope ze swoimi potencjalnymi klientkami. Czy ty > cierpisz na jakies paranoje? Czyzbys naprawde myslala, ze swiatu na tobie > zalezy? > > Piszesz, ze cos tam ci wstyd... > > Tata powiedzial bardzo ladnie na ten temat i pozwalam sobie to zacytowac: > wstyd to krasc i z dupy spasc. WHAT AN IDIOT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolcia Re: kosmetyki Mary Kay IP: *.ipt.aol.com 08.05.02, 04:31 Gość portalu: johnny napisał(a): > Tolcia, przeciez nikt ci zle nie zyczy. > Wszyscy chcielibysmy, zebys jak najwiecej tych kosmetykow sprzedala i dostala > kluczyki do rozowego Cadillaca. > A jesli chodzi o stereotyp Polaka w USA to masz racje ale popatrz raczej na > siebie. > Ktos kto mieszka w Ameryce przez 20 lat i nie slyszal ani o Mary Kay ani o Amwa > y > musi byc wyjatkowo tepy. > A moze chociaz wiesz jakie jest prawdziwe nazwisko Mary Kay? Czy ja kiedykolwiek powiedzialam, ze nigdy nie slyszalam o Mary Kay? Slowo "Amway" slyszalam, lecz nie wiem, co oni sprzedawali, po prostu nigdy sie tym nie interesowalam. Moglbys mnie nazwac "tepa" jesli np. nie slyszalabym o wybuchu z 9/11, lub jakims innym waznym wydarzeniu, ale dlatego, ze nie slyszalam o jakiejs firmie, ktora nie wiadomo co sprzedaje? Poza tym, czy ja naprawde musze sprzedawac kosmetyki Mary Kay, zeby jezdzic cadillakiem? Nigdy w zyciu nic za darmo nie dostalam, i wcale na nic nie licze, wiec dlaczego mialabym sie chciwic na glupi samochod? Odpowiedz Link Zgłoś
macanko Tolcia 08.05.02, 05:04 Masz ochote na macanko? Najlepiej sprzedawaj na rowerze, moze byc pink (a, fe). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny TOLCIA IP: *.client.attbi.com 08.05.02, 07:31 Szkoda ze nie mozemy cie ogladac jak czytasz te nasze listy. Musisz byc piekna w tej twojej zlosci. Ja jakos nie zauwazylem chamstwa w nich tylko raczej zdumienie ze ktos zyjacy podobno 20 lat w Ameryce nie slyszal o takich wielkich firmach. Moze w kilku slowach ci opowiem o tych firmach zebys w przyszlosci nie zrobila z siebie durnia. Otoz Amway zostal zalozony jakies 40 lat temu przez dwoch amerykanow pochodzenia holenderskiego. Obecnie produkty swoje sprzedaja prawie we wszystkich krajach na swiecie (wlacznie z Polska) i jak gdzies czytalem ich obroty sa ponad 5 miliardow $ rocznie. Mary Kay jest znacznie mniejsza firma ale tez o pokaznych obrotach ponad 1 miliarda rocznie wiec trudno ich nie zauwazyc na rynku nawet sie nie interesujac tym tematem. Aha jeszcze jedno, Mary Kay nazwisko jest Ash. To tak dla twojej wiadomosci. Jesli czegos jeszcze nie wiesz to smialo pytaj. Jest tu duzo madrych ludzi, ktorzy moga ci pomoc z glebokiej sympatii i za darmo. Jeszcze jedno; czy slyszalas kiedys o Disneyland i Micky Mouse ? To tez powstalo jakis 50 lat temu wiec moze ci sie nie obilo o uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLCIA Re: TOLCIA IP: *.na.deuba.com 08.05.02, 17:02 Gość portalu: Johnny napisał(a): > Szkoda ze nie mozemy cie ogladac jak czytasz te nasze listy. > Musisz byc piekna w tej twojej zlosci. > Ja jakos nie zauwazylem chamstwa w nich tylko raczej zdumienie ze ktos zyjacy > podobno 20 lat w Ameryce nie slyszal o takich wielkich firmach. > Moze w kilku slowach ci opowiem o tych firmach zebys w przyszlosci nie zrobila > z siebie durnia. > Otoz Amway zostal zalozony jakies 40 lat temu przez dwoch amerykanow > pochodzenia holenderskiego. Obecnie produkty swoje sprzedaja prawie we > wszystkich krajach na swiecie (wlacznie z Polska) i jak gdzies czytalem ich > obroty sa ponad 5 miliardow $ rocznie. > Mary Kay jest znacznie mniejsza firma ale tez o pokaznych obrotach ponad > 1 miliarda rocznie wiec trudno ich nie zauwazyc na rynku nawet sie nie > interesujac tym tematem. > Aha jeszcze jedno, Mary Kay nazwisko jest Ash. To tak dla twojej wiadomosci. > Jesli czegos jeszcze nie wiesz to smialo pytaj. Jest tu duzo madrych ludzi, > ktorzy moga ci pomoc z glebokiej sympatii i za darmo. > Jeszcze jedno; czy slyszalas kiedys o Disneyland i Micky Mouse ? > To tez powstalo jakis 50 lat temu wiec moze ci sie nie obilo o uszy. NIE MARTW SIE, JESLI BEDE POTRZEBOWAC KIEDYS POMOCY, TO NA PEWNO NIE ZAPYTAM O NIA TAKIEGO PALANTA JAK TY. A TERAZ ZROB MI PRZYSLUGE............WYTRZYJ SOBIE USTA.........AND KISS MY ASS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
macanko TOLCIA TY PEDALE!!! 08.05.02, 17:21 Nie jestes tolcia wiec o co ci chodzi pedale? Tolcia jest w USA rzekomo od 20u lat, chociaz z objawami zanikow pamieci. A ty jestes, o tutaj: www.netsol.com/cgi-bin/whois/whois?STRING=deuba.com&SearchType=do Chcesz gnoju zeby cie wyjebali z pracy? Odezwij sie tylko pedarasto RAZ JESZCZE, a zapewniam cie ze wysle im notatke. Do tego jak zobacza co ja o tobie pisze, ty wyjdzie ze byles na watku seksualnym, zboczencu. W godzinach pracy, dodaje. Technical Contact: Admin, DNS (AD2773-ORG) dns.admin@DB.COM Deutsche-Bank Group A.-Herrhausen-Allee 16-24 Eschborn, DE 65755 DE +49-69-910-68634 Fax- +49-69-910-69778 Mozesz teraz pisac, ze cie Polak podp..l (zaznaczam: jeszcze tryb WARUNKOWY), BO TAK ZROBIE, za twoj CHAMSKI NIEWYPARZONY RYJ! Jako Polak ktory Polakowi ZGOTUJE ten LOS. Ty gnoju, tu pracujesz: www.eschborn.de/ i siejesz propagande nazistowska! O, jeszcze CDU zawiadomie: www.cdu-eschborn.de/ Zamknij ryj raz na zawsze, to sie uspokoje i moze mi przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: TOLCIA TY PEDALE!!! IP: *.client.attbi.com 08.05.02, 17:26 Macanko, dobra robote odstawiles Odpowiedz Link Zgłoś
macanko Re: TOLCIA TY PEDALE!!! 08.05.02, 17:41 dziekuje. Spiesze powiedziec, ze absolutnie nie mam zamiaru tego robic, CHYBA ze jeszcze raz ta TOLCIA (nie tolcia -swojaczka) sie odezwie... Wiecej, nie chce tego robic i brzydze sie soba, ze ta osoba mnie do tego zmusila. Bede sie jeszcze bardziej nienawidzil jezeli TOLCIA nie przejzy na oczy i zechce jeescze raz te swoja pedalska jape otworzyc. Co do calowania, to wolalbym juz ladny tyleczek tej tolci niz wlochata dupe tego TOLCIA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: TOLCIA TY PEDALE!!! IP: *.client.attbi.com 08.05.02, 21:02 Ja tez ale nie wiedzialem ze to mezczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: TOLCIA IP: *.client.attbi.com 08.05.02, 17:22 moge to zrobic z przyjemnoscia nawet z jezyczkiem Odpowiedz Link Zgłoś