Gość: braveheart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 00:20 Chcecie krytykowac? Prosze bardzo. Konkretne osoby , stanowiska , firmy. Ale waaraa mi od Polski bo zajebie Any qustions? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: braveheart Re: Chcecie krytykowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 00:33 Lest we forget how fragile we are... Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Chcecie krytykowac? 12.12.04, 00:31 Gość portalu: braveheart napisał(a): > Chcecie krytykowac? > > Prosze bardzo. > > Konkretne osoby , stanowiska , firmy. > > Ale waaraa mi od Polski bo zajebie > > Any qustions? Ja mam jeden "qustion", a wlasciwie dwa "qustionsy": cos za jeden, smieciu, i kiego ch..a brzeczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braveheart Re: Chcecie krytykowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 00:35 Splyn gnido bo i tak nie zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Sluchajciem, no, bravefart 12.12.04, 00:40 Gość portalu: braveheart napisał(a): > Splyn gnido bo i tak nie zrozumiesz No zgadza siem, nie rozumiem kiego choooya brzeczysz, hehehe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braveheard Re: Sluchajciem, no, bravefart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 00:48 Brzeczyszykiewicz jestem , did You heard about takim gosciu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen mylycyi Re: Sluchajciem, no, bravefart IP: *.48-203-24.mc.videotron.ca 12.12.04, 01:14 tak trzymac tow.i jebac emigrantow za kare i za zywota i za to ze was maja w dupie i leja na was lobem zza oceanu jak was za molo podeslemy nowy pluton do pomocy przy zagluszarce tylko nie wpadac w panike i nie chowac mi sie w beczkach po sledziach bo sol jest niezdrowa i szkodzi na cisnienie i nie zapomijcie jutro na doksztalt do tow. kapelana i macie mu dac min po piataku na tace bo bale na plebani kosztuja i burgundy nie nsa tanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braveheart Re: Sluchajciem, no, bravefart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 01:24 A gdzie Ty sie dopatrzyl ebania yemigrantow zakompleksiony kapralu? Mniejta w dupie kapralu i leyta loobeem i przyciagnijta w ten sposob eszcze ynnych kaprali za acean i plutonowych i chorazych i inne barachlo , a nam zostawcie czysta ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Czysta ziemie pozostawic, szukasz idiotow? 12.12.04, 12:20 Znowu wam parchy cos pukladac? Chooya do dupy, nie cieple kluseczki! A co do tej `czystej ziemi`, to wy jom systematycznie, po staremu zapie..cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axx Re: Chcecie krytykowac? IP: 207.191.243.* 12.12.04, 02:20 Polska jako niezalezne,niepodlegle panstwo juz nie istnieje. Jest tylko stanem . Jednym z wielu w Europie. To juz historia przyjacielu. Zawsze mozesz do Polski przyjechac i oczywiscie zajebac czy pojebac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja POCZYTAJ ZANIM KOMUŚ UBLIŻYSZ IP: *.kom / *.kom-net.pl 12.12.04, 14:30 CZYTAM WASZE WYPOWIEDZI I WSTYD MI ZA WAS JESTEŚCIE POLAKAMI TEGO NIEWOLNO WAM ZAPOMNIEĆ CZY W KRAJU CZY NA WYJEŻDZIE WIADOMO DUPY WAM ODŻYŁY I PANOSZYCIE SIE I KRYTYKUJECIE NAS POLAKÓW ŻE NIENACHAPALIŚMY SIE I NIEZWIALI Z KRAJU TAK JAK WY LEPIEJ INNY TEMAT WYMYŚCIE BO TEN JUŻ NUDNY BO JAK WYWALĄ WAS Z DO KRAJU ZPOWROTEM TO NIEZNAJDZIECIE SIE W NASZEJ BIEDZIE MORDA CI ZAMKNIE SIĘ SZYBKO ZOBACZYSZ?ŻYCIE W KRAJU Odpowiedz Link Zgłoś