Gość: gaga IP: 80.116.215.* 18.05.02, 23:00 Wiem, ze na tym forum sa specjalisci. Czy ktos moglby temu debilowi odciac lane albo cos w tym rodzaju. Zalosne, ze on tu jeszcze figuruje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cornio Re: Chomik 18.05.02, 23:03 Gowniarze z kafejek w Polsce sieja zamieszanie na forum.starczy juz tego smrodu i chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomik gaga IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 18.05.02, 23:04 A co zabraklo ci argumentow szmaciaro . Przyjda tysiace takich jak ja na to forum. Pewnie w Polsce juz od szkoly skarzylas,a pozniej za Komuny donosilas na ludzi ty ladacznico z dlugim jezorem.....))))) WSTYD ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: gaga IP: *.sympatico.ca 18.05.02, 23:13 Gość portalu: chomik napisał(a): > A co zabraklo ci argumentow szmaciaro . Przyjda tysiace takich jak ja na to > forum. Pewnie w Polsce juz od szkoly skarzylas,a pozniej za Komuny donosilas na > > ludzi ty ladacznico z dlugim jezorem.....))))) WSTYD ! Takie male gowno i potrafi szczekac?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USA NADCHODZI ! IP: *.proxy.aol.com 18.05.02, 23:17 A nie mowilem? Jak sie popierdoli w Polance calkowicie, to Polanka sie o Polonie upomni ! Najpierw taki kulas Chomik, potem Pan Premier Leszek Miller i jego towarzysze juz cos wymysla, by nas ujebolic: Oplata za wjazd do Polski? Oplata za polski paszport 1000 dolarow? Podatek od powietrza w Polsce? Podatek od rodziny w Polsce? Podatek dla Polonii od oddychania w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_z_melb Re: Chomik 19.05.02, 01:37 smutne, nie? moze po prostu nie czytac go? P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: Chomik IP: *.sympatico.ca 19.05.02, 01:47 pawel_z_melb napisał(a): > smutne, > nie? > > > moze po prostu nie czytac go? > P. I to jest odpowiedz mistrza od negocjacji??? Niezla autoreklama!!!! Polak potrafi????? Odpowiedz Link Zgłoś