rozyczko 27.01.05, 23:34 Czesc Szukam namiarow na jakas niedroga (ale dobra karte telefoniczna. Chodzi mi o polaczenie z Polska. Ewa z Cambridge Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kash0303 Re: Tanie karty telefoniczne 28.01.05, 00:15 Ewa, Najlepsze sa polaczenia z Telediscount (08444 621621). Dzwonisz na ten numer, mowia Ci, ze polaczenie wyniesie 2p/min i wybierasz numer do Polski. Prosto, bez kodow/kart ktore sie gubia, badz wygasaja i dostepne kiedy tylko chcesz. pzdrfka Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczko Re: Tanie karty telefoniczne 28.01.05, 10:25 I nie ma znaczenia u kogo masz stale polaczenie? A jak z rachunkiem? Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
violawendland Re: Tanie karty telefoniczne 28.01.05, 10:32 nie ma znaczenia, rachunek przychodzi normalnie od tego u kogo masz linie, i numer jest wyszczegolniony Telediscount , ja uzywam numeru od pol roku, wiec sprawdzony (nie wiem tylko dlaczego rozni sie troche od tego powyzej, ja mam 08444 620 620), ja mieszkam w Szkocji, ale to chyba nie powinno robic roznicy. W kazdym razie uzywam tak jak mowilam od ponad pol roku, i jest 2p/min Odpowiedz Link Zgłoś
kash0303 Do rozyczko 28.01.05, 12:13 Ewa, Wygooglaj sobie Telediscount i tam pojawi Ci sie lista numerow do wszystkich panstw + oplaty. My uzywamy dzwoniac i do Stanow i NZ (tylko to sa inne numery - tak prosto z glowy to nie pamietam jakie). Czasami jak dzwonisz to moze Ci przerwac polaczenie, badz w niektorych godzinach szczytu trzeba kilka razy wybierac nr telediscount, ale ogolnie za taka cene nie ma co narzekac. Moja Mama nadziwic sie nie moze, ze ja ciagle tyle dzwonie i tyle chce gadac, a 'to tyle kosztuje'. Ale teraz juz i w Polsce pojawily sie te karty do dzwonienia zagranice (niektore mozna kupic przez internet) z tym ze one maja swoj termin przydatnosci, a telediscount nie i dlatego odkad go odkrylismy to skonczylismy z kartami)) pzdrfka Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
lucasa Re: Do rozyczko 28.01.05, 12:51 my jak bylismy z OneTel to na ich stronie internetowej byly wyszczegolnione jakie sa oplaty za numery 08.. i byla roznica czy krecilo sie 0844 czy 0845 nie wiem jak jest teraz Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
pati.zop78 Re: Tanie karty telefoniczne 28.01.05, 17:07 tez mam ten nr i dzwonie z komorki (O2) Odpowiedz Link Zgłoś
pati.zop78 Re: Tanie karty telefoniczne 28.01.05, 17:09 08444 620 620 znaczy sie Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: Tanie karty telefoniczne 28.01.05, 22:55 Patrycja, a jak Cie za to kasuje O2? I pewnie to nie bedzie wliczone w te wolne minuty na polaczenia lokalne lub komorkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
pati.zop78 Re: Tanie karty telefoniczne 29.01.05, 15:02 ja mam O2 na karte, tylko na dzwonienie do Polski bo nie mamy tel stacjonarnego. w weekend 2p/min, w tyg jest chyba 5-10p/min i inny numer. nie wiem jak to wyglada w przypadku abonamentu. ja tez mam mozliwosc wykupienia minut 'z gory'. wtedy najpierw 'zjada' mi te min (wiec mi sie nie oplaca ich wykupywac), a potem ciagnie z karty Odpowiedz Link Zgłoś
echo444 Re: Tanie karty telefoniczne 28.01.05, 21:38 a mozna tez zadzwonic za mniej niz 1p/min, przez karte Kopernik. Mozna ja kupic przez internet ze strony www.kopernik.co.uk za 4 funty i jest az 503 minuty na rozmowy z Polska, to wychodzi nawet 0.8p/min. Najlepiej jak sie ma telefon domowy z taryfa bezplatnych rozmow po godz. 18, ale nie wiem jak dziala poza Londynem. Odpowiedz Link Zgłoś
lucasa Re: Tanie karty telefoniczne 28.01.05, 22:18 no, albo mozna dzwonic przez komputer, ze skype, wychodzi nam 0.28 centa (tego od euro) za min, tyle, ze nie kazdy lubi siedziec z mikrofonem i wsluchiwac sie w glosniki ... Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
lucasa Re: Tanie karty telefoniczne 28.01.05, 22:22 lucasa napisała: > no, albo mozna dzwonic przez komputer, ze skype, > wychodzi nam 0.28 centa (tego od euro) za min, sorki, mialo byc: 0.028 centa A Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczko Re: Tanie karty telefoniczne 28.01.05, 23:56 Dziekuje Wszystkim za informacje Maz jednak pospieszyl sie i juz kupil jakas karte "NOBEL" (1.4p/min). Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: Tanie karty telefoniczne 31.01.05, 11:31 Dziewczyny, ja ostatnio korzystam z 08448615615 - 1p/min. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczko Re: Tanie karty telefoniczne 31.01.05, 18:55 Czesc pyza Poczytalam o tym numerku i oto co znalazlam www.networkpl.com/forum/modules.php?mop=modload&name=Forums&file=viewtopic&topic=520&forum=6 Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: Tanie karty telefoniczne 01.02.05, 13:35 ja korzystalam z tego numeru z tel. stacjonarnego, a mam abonament w BT; jak do tej pory tylko raz nie moglam uzyskac polaczenia, rachunek z BT tez wyglada ok, tzn nie jest jakos specjalnie wysoki, a z nr. korzystam od miesiaca; wczesniej korzystalam z 8222625625 i nigdy nie mialam problemu (przez jakies 4 mies.; ale dzieki za informacje, bede czujna! Odpowiedz Link Zgłoś