pawel_z_melb 11.02.05, 00:11 przyjezdza do Au! Melb& Syd. idziemy z zona i cora, ktora to, z expresja charkterystyczna dla zasymilaowanej mlodziezy zareagowala na te wiesc z nieukrywanym entuzjazmem 'you are f***en joking! ; kto idzie? P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Re: Perfect! Perfect! 11.02.05, 04:20 Tos ty chyba mlody stazem emigranta skoro twoje "zasymilowane" dziecko tak rajcuje byle polacki badziew. Zal mi was, bywalcy koncertow goownianych kabaretow i zasranych "przeslawnych" polackich artystow wystepujacych dla Polonii w podrzednych klubikach i salach szkolnych. Napedzacie kase paru cwaniakom-rezydentom, organizatorom "zycia kulturalnego" Polonii. A sami "artysci" po paru noclegach w bejzmentach czesto wyjezdzaja z kasa mniejsza niz sie ugodzili albo i bez niej, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_z_melb Re: Perfect! Perfect! 11.02.05, 07:05 to ty chyba biedaku nie wiesz co to jest Perfect (( Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Perfect! Perfect! 11.02.05, 07:15 Myslalam o tym aby sie wybrac. Bylaby to rowniez moja pierwsza wizyta w 'bejzmencie' czyli Klubie Polskim w Bankstown. Raz na 13 lat nie zaszkodzi. Pozdrawiam z Sydney Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Undroos Perfect czy Perfekt?? IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.02.05, 08:29 Markowski da sie lubic, nie dlatego, ze dobrze spiewa, oj co to to nie, ale dlatego, ze swietnie chleje. Na powyzszy wystep sie nie wybieram, bo to muzyka dla cymbalow. Wybralbym sie natomiast na kogos takiego jak Leszek Mozdzer, Odpowiedz Link Zgłoś
ania_z_belgii Kiedy Xiadz Prefekt przyjedzie do Australii? 11.02.05, 10:03 U nas w Belgii byl w zeszlym roku. Zostawil liczne pamiatki, niektore po 9 miesiacach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Undroos Re: Kiedy Xiadz Prefekt przyjedzie do Australii? IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.02.05, 10:06 ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Undroos "...i że zna Markowskiego z Perfektu się chwalił IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.02.05, 23:51 szybko skończył pracę, bo się nawalił" mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,15273.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: "...i że zna Markowskiego z Perfektu się chwa IP: *.95.221.203.acc50-dryb-mel.comindico.com.au 12.02.05, 05:41 Pawelek to tez cpun? Domyslalem sie, ale nie chcialem z tym pierwszy wyskoczyc na forum... pewnie ma biedaczek tez AIDSA, jak wiekszosc cpunow... Pozdr. w imieniu Xiedza Prefekta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Perfect! Perfect! IP: *.client.comcast.net 12.02.05, 00:32 pawel_z_melb napisał: > przyjezdza do Au! > Melb& Syd. > > idziemy z zona i cora, > ktora to, z expresja charkterystyczna dla zasymilaowanej mlodziezy > zareagowala na te wiesc z nieukrywanym entuzjazmem 'you are f***en joking! ; > > kto idzie? > > P. Znaczy sie ta mlodziez to ma byc zona czy cora hehehehehe. Bo ja juz mam czy dychy skonczone i nie wiem kto to q.rva jest Perfect hehehehehe. Musi byc abo stary jak swiat abo z ciemnogrodu abo jedno i drugie. O znalazlem. opinie.musiq.pl/Perfect_BVQBGT.html Znaczy i jedno i drugie hehehehe. Robia turne hehehehe po polskich salach parafialnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Perfect! Perfect? IP: *.95.221.203.acc50-dryb-mel.comindico.com.au 12.02.05, 05:43 Wielka Orkiestra Poswiatecznej Pomocy dla Ksiedza Prefekta! Wylaczny agent finansowy: Pawel Dabrowski (Sw. Albans)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apoloniusz Re: Perfect! Perfect! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:50 Pawel , nie sluchaj czeresniakow. Perfektu slucha sie nie dla tego co dzisiaj jest modne , tylko dla tego co Perfekt w PRL zrobil dla mlodych ludzi !!! Viva Perfekt , Viva Mannam ! Zaloczam zupie kopa w dupe hehe Odpowiedz Link Zgłoś