dundee_girl 16.06.02, 00:28 Kto uwazacie byl najlepszym Agentem 007, oczywiscie mam na mysli grajacych ta postac aktorow Ja osobiscie lubie Pierce BrosnanaD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Re: JAMES BOND IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 00:36 Sean Connery - Bond (moim zdaniem) idealny. Najsłabszy (prócz Lazenby'ego) Dalton. Czy Brosnan zagra w następnym filmie, słyszałam że już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: JAMES BOND 16.06.02, 00:39 Dla mnie tez Dalton to niewypal. Obilo mi sie o uszy ze maja szukac nastepnego Bonda, ale ja jakos nie widze nastepcy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: JAMES BOND IP: *.fastres.net 16.06.02, 00:39 dundee_girl napisał(a): > Kto uwazacie byl najlepszym Agentem 007, oczywiscie mam na mysli grajacych ta > postac aktorow > Ja osobiscie lubie Pierce BrosnanaD. Nieprawda!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moja tesciowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: JAMES BOND 16.06.02, 00:42 To fajnych rodzicow ma Twoja zona, Tato))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: JAMES BOND IP: *.fastres.net 16.06.02, 00:46 dundee_girl napisał(a): > To fajnych rodzicow ma Twoja zona, Tato))) Rodzica i nie fajna ale pancerna. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: JAMES BOND 16.06.02, 00:48 A moze ona bardziej jest jak te "Szczeki" z Bonda a nie sam James? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota teściowa Bond IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 00:48 Bond robił to wszystko (ale dosłownie wszystko) "for Queen&country". Co na to Twój teść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: teściowa Bond IP: *.fastres.net 16.06.02, 00:54 Gość portalu: dorota napisał(a): > Bond robił to wszystko (ale dosłownie wszystko) "for Queen&country". Co na to > Twój teść? Porozmawiajmy lepiej o Bond,to lepszy temat,bo z tesciowa to ja sie widze czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: JAMES BOND IP: *.fastres.net 16.06.02, 00:56 Ktory film wam sie podobal,ten ze Skorobko(tak sie pisze nazwisko?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: JAMES BOND IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 00:57 Pamiętacie napis "trespassers will be eaten"? Który to był film? Za nic nie mogę sobie przypomnieć, a nikt mi nie wierzy, że coś takiego faktycznie było. Odpowiedz Link Zgłoś