Dodaj do ulubionych

five minutes to kick-off

IP: 213.78.106.* 16.06.02, 13:12
ja..
Obserwuj wątek
    • Gość: theend08 Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 13:13
      Gość portalu: theend napisał(a):

> ja..

..kibicuje Irlandii..
      • Gość: theend01 Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 13:32
        Gość portalu: theend08 napisał(a):

> Gość portalu: theend napisał(a):
        >
        > > ja..
        >
        > ..kibicuje Irlandii..

twoje zycie sie zawalilo//wiesz za duzo?.,.zacznij myslec przestan czytac..
        • Gość: THENDsra Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 13:33
          Gość portalu: theend01 napisał(a):

> Gość portalu: theend08 napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: theend napisał(a):
          > >
          > > > ja..
          > >
          > > ..kibicuje Irlandii..
          >
          > twoje zycie sie zawalilo//wiesz za duzo?.,.zacznij myslec przestan czytac..

HEY..CHUJU OBNAZASZ SIE..CZY O TO cI CHODZI?
          • Gość: theend75 Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 13:35
            Gość portalu: THENDsra napisał(a):

> Gość portalu: theend01 napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: theend08 napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: theend napisał(a):
            > > >
            > > > > ja..
            > > >
            > > > ..kibicuje Irlandii..
            > >
            > > twoje zycie sie zawalilo//wiesz za duzo?.,.zacznij myslec przestan czytac.
            > .
            >
            > HEY..CHUJU OBNAZASZ SIE..CZY O TO cI CHODZI?

a o co innego..czy nie wszyscy staramy wyleczyc tutaj swoje tesknoty..kto moze
            bardziej kochac tesknoty od zycia niz emigrant..a co ty myslisz?
            • Gość: THENDgol Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 13:36
              Gość portalu: theend75 napisał(a):

> Gość portalu: THENDsra napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: theend01 napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: theend08 napisał(a):
              > > >
              > > > > Gość portalu: theend napisał(a):
              > > > >
              > > > > > ja..
              > > > >
              > > > > ..kibicuje Irlandii..
              > > >
              > > > twoje zycie sie zawalilo//wiesz za duzo?.,.zacznij myslec przestan cz
              > ytac.
              > > .
              > >
              > > HEY..CHUJU OBNAZASZ SIE..CZY O TO cI CHODZI?
              >
              > a o co innego..czy nie wszyscy staramy wyleczyc tutaj swoje tesknoty..kto moze
              > bardziej kochac tesknoty od zycia niz emigrant..a co ty myslisz?

NIE KRZYCZ PO MNIE DEBILU..NIE WSZYSCY MAJA 20 CENTYMETROW..IDZ SIE POWIES..
              • Gość: serio Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 13:38
                Gość portalu: THENDgol napisał(a):

> Gość portalu: theend75 napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: THENDsra napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: theend01 napisał(a):
                > > >
                > > > > Gość portalu: theend08 napisał(a):
                > > > >
                > > > > > Gość portalu: theend napisał(a):
                > > > > >
                > > > > > > ja..
                > > > > >
                > > > > > ..kibicuje Irlandii..
                > > > >
                > > > > twoje zycie sie zawalilo//wiesz za duzo?.,.zacznij myslec przest
                > an cz
                > > ytac.
                > > > .
                > > >
                > > > HEY..CHUJU OBNAZASZ SIE..CZY O TO cI CHODZI?
                > >
                > > a o co innego..czy nie wszyscy staramy wyleczyc tutaj swoje tesknoty..kto
                > moze
                > > bardziej kochac tesknoty od zycia niz emigrant..a co ty myslisz?
                >
                >
                > NIE KRZYCZ PO MNIE DEBILU..NIE WSZYSCY MAJA 20 CENTYMETROW..IDZ SIE POWIES..

zel..gora..tzw.. 0:1 ..??
                czy tez pocz\atek pecha..dzisiaj wszyscy na piknikach..ehhhh...
                • Gość: offsajd Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 13:58
                  Gość portalu: serio napisał(a):

> Gość portalu: THENDgol napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: theend75 napisał(a):
                  > >
                  > > > Gość portalu: THENDsra napisał(a):
                  > > >
                  > > > > Gość portalu: theend01 napisał(a):
                  > > > >
                  > > > > > Gość portalu: theend08 napisał(a):
                  > > > > >
                  > > > > > > Gość portalu: theend napisał(a):
                  > > > > > >
                  > > > > > > > ja..
                  > > > > > >
                  > > > > > > ..kibicuje Irlandii..
                  > > > > >
                  > > > > > twoje zycie sie zawalilo//wiesz za duzo?.,.zacznij myslec p
                  > rzest
                  > > an cz
                  > > > ytac.
                  > > > > .
                  > > > >
                  > > > > HEY..CHUJU OBNAZASZ SIE..CZY O TO cI CHODZI?
                  > > >
                  > > > a o co innego..czy nie wszyscy staramy wyleczyc tutaj swoje tesknoty.
                  > .kto
                  > > moze
                  > > > bardziej kochac tesknoty od zycia niz emigrant..a co ty myslisz?
                  > >
                  > >
                  > > NIE KRZYCZ PO MNIE DEBILU..NIE WSZYSCY MAJA 20 CENTYMETROW..IDZ SIE POWIES
                  > ..
                  >
                  > zel..gora..tzw.. 0:1 ..??
                  > czy tez pocz\atek pecha..dzisiaj wszyscy na piknikach..ehhhh...

obszczales sie juz piwskiem tepy kretynie?
                  czy kurwa przepisow nie znasz futbolowych..jak nie ktorzy tylko ci ..sedziowie..
                  pewien chlop siedzial i myslal..
                  • Gość: theend41 Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 14:12
                    i sie zesral na koniec bo taki jest ten swiat..granica w Twojej glowie..granica
                    ktorej nauczylem sie od Marii miec w dupie..granice Zoski..kondom czy nie..czy
                    on chce mnie wykorzystac?..czy dam sie wykorzystac..o ja biedna nigdy nie bede
                    wiedziala..a paranoje nie trzeba sie uczyc..wystarczy miec wlasne leki..
                    nawalkowska to byla pizda..kto wymyslil zeby prawie tym kret-ynom ufac???
                    no kto?
                    dobrze ze wymyslili internat..nie trzeba wychodzic na miasto..i tlumaczyc po
                    sto razy ze slupek to nie poprzeczka..
                    • Gość: halftime Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 14:28
                      idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dziadko do
                      kasztanow chyba?
                      • Gość: rozterka Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 14:30
                        Gość portalu: halftime napisał(a):

> idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dziadko do
                        > kasztanow chyba?

mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak jej to
                        wytlumaczyc?
                        • Gość: theend42 Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 14:37
                          Gość portalu: rozterka napisał(a):

> Gość portalu: halftime napisał(a):
                          >
                          > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dziadko do
                          > > kasztanow chyba?
                          >
                          > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak jej to
                          > wytlumaczyc?

no pozytywnie..po pierwsze musisz odpowiedziec szczerze..czy tego
                          chcesz..SZCZERZE..potem pytaj czy ja kochasz?,,a potem zastanawiaj sie czy ona
                          kocha ciebie..kiedy cie ktos uspokoi..narkotyki dla ciebie wymyslili..a jeszcze
                          ci malo..spadaj tepy huju..
                          • Gość: penalty Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 14:49
                            Gość portalu: theend42 napisał(a):

> Gość portalu: rozterka napisał(a):
                            >
                            > > Gość portalu: halftime napisał(a):
                            > >
                            > > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dziadko d
                            > o
                            > > > kasztanow chyba?
                            > >
                            > > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak jej to
                            > > wytlumaczyc?
                            >
                            > no pozytywnie..po pierwsze musisz odpowiedziec szczerze..czy tego
                            > chcesz..SZCZERZE..potem pytaj czy ja kochasz?,,a potem zastanawiaj sie czy ona
                            > kocha ciebie..kiedy cie ktos uspokoi..narkotyki dla ciebie wymyslili..a jeszcze
                            >
                            > ci malo..spadaj tepy huju..

ja pierdole ..slinie sie
                            • Gość: irish Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 14:52
                              Gość portalu: penalty napisał(a):

> Gość portalu: theend42 napisał(a):
                              >
                              > > Gość portalu: rozterka napisał(a):
                              > >
                              > > > Gość portalu: halftime napisał(a):
                              > > >
                              > > > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dzia
                              > dko d
                              > > o
                              > > > > kasztanow chyba?
                              > > >
                              > > > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak jej t
                              > o
                              > > > wytlumaczyc?
                              > >
                              > > no pozytywnie..po pierwsze musisz odpowiedziec szczerze..czy tego
                              > > chcesz..SZCZERZE..potem pytaj czy ja kochasz?,,a potem zastanawiaj sie czy
                              > ona
                              > > kocha ciebie..kiedy cie ktos uspokoi..narkotyki dla ciebie wymyslili..a je
                              > szcze
                              > >
                              > > ci malo..spadaj tepy huju..
                              >
                              > ja pierdole ..slinie sie

jak myslicie ..czy to nas zlamie..czy puscimy wode???
                              • Gość: hopehole Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:08
                                Gość portalu: irish napisał(a):

> Gość portalu: penalty napisał(a):
                                >
                                > > Gość portalu: theend42 napisał(a):
                                > >
                                > > > Gość portalu: rozterka napisał(a):
                                > > >
                                > > > > Gość portalu: halftime napisał(a):
                                > > > >
                                > > > > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg
                                > dzia
                                > > dko d
                                > > > o
                                > > > > > kasztanow chyba?
                                > > > >
                                > > > > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak
                                > jej t
                                > > o
                                > > > > wytlumaczyc?
                                > > >
                                > > > no pozytywnie..po pierwsze musisz odpowiedziec szczerze..czy tego
                                > > > chcesz..SZCZERZE..potem pytaj czy ja kochasz?,,a potem zastanawiaj si
                                > e czy
                                > > ona
                                > > > kocha ciebie..kiedy cie ktos uspokoi..narkotyki dla ciebie wymyslili.
                                > .a je
                                > > szcze
                                > > >
                                > > > ci malo..spadaj tepy huju..
                                > >
                                > > ja pierdole ..slinie sie
                                >
                                > jak myslicie ..czy to nas zlamie..czy puscimy wode???

no chlopaki ..potraficie..zostalo 10 minut..
                                • Gość: przedwcz Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:12
                                  kurwa ..my potrafimy tylko krytykowac..
                                  • Gość: irish Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:15
                                    Gość portalu: przedwcz napisał(a):

> kurwa ..my potrafimy tylko krytykowac..
                                    kurwa ..ktos znowy zadrze nochala niemozliwie..co za kraj wybralem
                                    chory..odludkiem sie staje..tak jak ci za oceanem.

• Gość: hopehole Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:16

> Gość portalu: przedwcz napisał(a):
                                      >
                                      > > kurwa ..my potrafimy tylko krytykowac..
                                      > kurwa ..ktos znowy zadrze nochala niemozliwie..co za kraj wybralem
                                      > chory..odludkiem sie staje..tak jak ci za oceanem.
                                      >
                                      nic dwa razy sie nie zdarza +panta rej..slyszales takie brednie?

• Gość: tzw Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:17
                                        Gość portalu: hopehole napisał(a):

> Gość portalu: irish napisał(a):
                                        >
                                        > > Gość portalu: przedwcz napisał(a):
                                        > >
                                        > > > kurwa ..my potrafimy tylko krytykowac..
                                        > > kurwa ..ktos znowy zadrze nochala niemozliwie..co za kraj wybralem
                                        > > chory..odludkiem sie staje..tak jak ci za oceanem.
                                        > >
                                        > nic dwa razy sie nie zdarza +panta rej..slyszales takie brednie?
                                        >

1:1
                                        • Gość: otwarty Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:18
                                          Gość portalu: tzw napisał(a):

> Gość portalu: hopehole napisał(a):
                                          >
                                          > > Gość portalu: irish napisał(a):
                                          > >
                                          > > > Gość portalu: przedwcz napisał(a):
                                          > > >
                                          > > > > kurwa ..my potrafimy tylko krytykowac..
                                          > > > kurwa ..ktos znowy zadrze nochala niemozliwie..co za kraj wybralem
                                          > > > chory..odludkiem sie staje..tak jak ci za oceanem.
                                          > > >
                                          > > nic dwa razy sie nie zdarza +panta rej..slyszales takie brednie?
                                          > >
                                          >
                                          > 1:1

a co wy myslicie?..
                                          • Gość: Gaga Re: five minutes to kick-off IP: *.tin.it 16.06.02, 15:26
                                            Jest pieknie. Walniem sobie po Guinessie...
                                            Dialogi wewnetrzne bez nogi?
                                            • Gość: themily Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:33
                                              Gość portalu: Gaga napisał(a):

> Jest pieknie. Walniem sobie po Guinessie...
                                              > Dialogi wewnetrzne bez nogi?

zburzylas/es konstrukcje..lecz to cos na cvo czekam..a na ginesa nie lubie
                                              czekac..wiesz te reklamy..szlak trafia..lubisz cos i ci zaczna reklamowac..co za
                                              syf..

• Gość: swirek Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:34
                                                pomylilem sie konstrukcja trwa..kocham Cie..czy cos..
                                              • Gość: wewewer huj ci w oko, dupe, ucho ,nos........!!!!!!!!!!!! IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 15:47
                                                niech cie ... twoja wlasna sperma zadlawi
                                                • Gość: slina Re: huj ci w oko, dupe, ucho ,nos........!!!!!!!!!!!! IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:51
                                                  nie cytujac..wyjeb sie wczesniej..wiesz jezeli zaczales tylko wulgarnie..to z
                                                  doswiadczenia..idz na solo..tzn..reka reke myje..a ty kurwa tylko
                                                  brudzisz..krew ciotko?..resztki krwi? otwarta rana..bez litosci..nie mam jej
                                                  dla ciebie zero..kutasie wyjebany na sucho w snie rycerza zakutego w tepy ryj
                                                  polityka..bez kszty czy krzywdy rozumu..czy co..bez czego ..syfie ?
                                        • Gość: THE END TO PEDAL ... W DUUPE! A JEGO STARY GO MOLESTOW IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 15:58
                                          AL !!!!!!!!!!!!!!!! rzneli sie w rowno w to kakao !!!!!!!!!!!
                                    • Gość: extra Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:23
                                      nie chwal dnia przed zachodem slonca..to nieopublikowana madrosc
                                      ludowa..slyszalem
                                  • Gość: esny.. Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:30
                                    Gość portalu: przedwcz napisał(a):

> kurwa ..my potrafimy tylko krytykowac..
                                    to sie zdarza hiszpanom..metoda na apacza..znana i wciaz popularna..

• Gość: cwaniak Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:32
                                  Gość portalu: hopehole napisał(a):

> Gość portalu: irish napisał(a):
                                  >
                                  > > Gość portalu: penalty napisał(a):
                                  > >
                                  > > > Gość portalu: theend42 napisał(a):
                                  > > >
                                  > > > > Gość portalu: rozterka napisał(a):
                                  > > > >
                                  > > > > > Gość portalu: halftime napisał(a):
                                  > > > > >
                                  > > > > > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily
                                  > mozg
                                  > > dzia
                                  > > > dko d
                                  > > > > o
                                  > > > > > > kasztanow chyba?
                                  > > > > >
                                  > > > > > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi.
                                  > .jak
                                  > > jej t
                                  > > > o
                                  > > > > > wytlumaczyc?
                                  > > > >
                                  > > > > no pozytywnie..po pierwsze musisz odpowiedziec szczerze..czy teg
                                  > o
                                  > > > > chcesz..SZCZERZE..potem pytaj czy ja kochasz?,,a potem zastanawi
                                  > aj si
                                  > > e czy
                                  > > > ona
                                  > > > > kocha ciebie..kiedy cie ktos uspokoi..narkotyki dla ciebie wymys
                                  > lili.
                                  > > .a je
                                  > > > szcze
                                  > > > >
                                  > > > > ci malo..spadaj tepy huju..
                                  > > >
                                  > > > ja pierdole ..slinie sie
                                  > >
                                  > > jak myslicie ..czy to nas zlamie..czy puscimy wode???
                                  >
                                  > no chlopaki ..potraficie..zostalo 10 minut..

jakie kurwa 10 minut?
                                • Gość: efsf asgsagtsagfifkjzsfhsahsahhfHFIDHSAHFDHFPODJHFODHGO IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 15:51
                                  MAM CIE W DUPIE KOSCIOTRUPIE.... SKOCZ MI W DUPE BEDZIE SUPER... lubie ff
                                  • Gość: druch Re: asgsagtsagfifkjzsfhsahsahhfHFIDHSAHFDHFPODJHFODHGO IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:54
                                    Gość portalu: efsf napisał(a):

> MAM CIE W DUPIE KOSCIOTRUPIE.... SKOCZ MI W DUPE BEDZIE SUPER... lubie ff
                                    do trzech razy sztuka..ale co gdy za czwartym polknietym odchodem wyplynie to
                                    malutkie gowienko z twojej jeszcze mniejszej przerosnietej rozlupanej bezlitosnie
                                    w podstawowce czaszki..co myslidsz..?

• Gość: zesraj Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:36

> Gość portalu: penalty napisał(a):
                                >
                                > > Gość portalu: theend42 napisał(a):
                                > >
                                > > > Gość portalu: rozterka napisał(a):
                                > > >
                                > > > > Gość portalu: halftime napisał(a):
                                > > > >
                                > > > > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg
                                > dzia
                                > > dko d
                                > > > o
                                > > > > > kasztanow chyba?
                                > > > >
                                > > > > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak
                                > jej t
                                > > o
                                > > > > wytlumaczyc?
                                > > >
                                > > > no pozytywnie..po pierwsze musisz odpowiedziec szczerze..czy tego
                                > > > chcesz..SZCZERZE..potem pytaj czy ja kochasz?,,a potem zastanawiaj si
                                > e czy
                                > > ona
                                > > > kocha ciebie..kiedy cie ktos uspokoi..narkotyki dla ciebie wymyslili.
                                > .a je
                                > > szcze
                                > > >
                                > > > ci malo..spadaj tepy huju..
                                > >
                                > > ja pierdole ..slinie sie
                                >
                                > jak myslicie ..czy to nas zlamie..czy puscimy wode???

dowiode ..tego dowiode
                            • Gość: nerw Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:40
                              Gość portalu: penalty napisał(a):

> Gość portalu: theend42 napisał(a):
                              >
                              > > Gość portalu: rozterka napisał(a):
                              > >
                              > > > Gość portalu: halftime napisał(a):
                              > > >
                              > > > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dzia
                              > dko d
                              > > o
                              > > > > kasztanow chyba?
                              > > >
                              > > > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak jej t
                              > o
                              > > > wytlumaczyc?
                              > >
                              > > no pozytywnie..po pierwsze musisz odpowiedziec szczerze..czy tego
                              > > chcesz..SZCZERZE..potem pytaj czy ja kochasz?,,a potem zastanawiaj sie czy
                              > ona
                              > > kocha ciebie..kiedy cie ktos uspokoi..narkotyki dla ciebie wymyslili..a je
                              > szcze
                              > >
                              > > ci malo..spadaj tepy huju..
                              >
                              > ja pierdole ..slinie sie
                              czyzby cie ponioslo mily?

• Gość: sexi 99 Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:41
                            Gość portalu: theend42 napisał(a):

> Gość portalu: rozterka napisał(a):
                            >
                            > > Gość portalu: halftime napisał(a):
                            > >
                            > > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dziadko d
                            > o
                            > > > kasztanow chyba?
                            > >
                            > > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak jej to
                            > > wytlumaczyc?
                            >
                            > no pozytywnie..po pierwsze musisz odpowiedziec szczerze..czy tego
                            > chcesz..SZCZERZE..potem pytaj czy ja kochasz?,,a potem zastanawiaj sie czy ona
                            > kocha ciebie..kiedy cie ktos uspokoi..narkotyki dla ciebie wymyslili..a jeszcze
                            >
                            > ci malo..spadaj tepy huju..

a co ty wiesz o kobietach obszczy -murku..???
                            • Gość: @@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 15:45
                              @@@@@ pierdol sie ty chuju jebany.........!!!!!!!
                              • Gość: fiasco Re: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:48
                                Gość portalu: @@@@@@@@ napisał(a):

> @@@@@ pierdol sie ty chuju jebany.........!!!!!!!

i jeszcze sie wytlumacz...obrazoburco..wiesnioku ..wsciekly buraczany zlasowany w
                                dupe wyjebywany siersciuchu bez najmniejszego poczucia
                                wstydu..chuj..chujowi..nie ..jaki..rowny kurwa kurwa rowny..komunizm debila z ..
                        • Gość: irish Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:42
                          Gość portalu: rozterka napisał(a):

> Gość portalu: halftime napisał(a):
                          >
                          > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dziadko do
                          > > kasztanow chyba?
                          >
                          > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak jej to
                          > wytlumaczyc?

wszystko ok..ale wyz zalezy od wyniku..

• Gość: zefir Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:43
                        Gość portalu: halftime napisał(a):

> idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dziadko do
                        > kasztanow chyba?

co mowiles lud mowil..ten sie smieje..czy co?
                        • Gość: theend 66666666666666666666666666666666666666666666666666 IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 15:54
                          I SZYMPANSY Z TOBA
                    • Gość: solid Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:44
                      Gość portalu: theend41 napisał(a):

> i sie zesral na koniec bo taki jest ten swiat..granica w Twojej glowie..granica
                      >
                      > ktorej nauczylem sie od Marii miec w dupie..granice Zoski..kondom czy nie..czy
                      > on chce mnie wykorzystac?..czy dam sie wykorzystac..o ja biedna nigdy nie bede
                      > wiedziala..a paranoje nie trzeba sie uczyc..wystarczy miec wlasne leki..
                      > nawalkowska to byla pizda..kto wymyslil zeby prawie tym kret-ynom ufac???
                      > no kto?
                      > dobrze ze wymyslili internat..nie trzeba wychodzic na miasto..i tlumaczyc po
                      > sto razy ze slupek to nie poprzeczka..

twenty-one ..seconds to go..
                    • Gość: theend LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 15:48
                      lalalalala aaaaaaaaaaalalala long aaaaalalala long skocz w w zab
                  • Gość: syfek Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:46
                    Gość portalu: offsajd napisał(a):

> Gość portalu: serio napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: THENDgol napisał(a):
                    > >
                    > > > Gość portalu: theend75 napisał(a):
                    > > >
                    > > > > Gość portalu: THENDsra napisał(a):
                    > > > >
                    > > > > > Gość portalu: theend01 napisał(a):
                    > > > > >
                    > > > > > > Gość portalu: theend08 napisał(a):
                    > > > > > >
                    > > > > > > > Gość portalu: theend napisał(a):
                    > > > > > > >
                    > > > > > > > > ja..
                    > > > > > > >
                    > > > > > > > ..kibicuje Irlandii..
                    > > > > > >
                    > > > > > > twoje zycie sie zawalilo//wiesz za duzo?.,.zacznij mys
                    > lec p
                    > > rzest
                    > > > an cz
                    > > > > ytac.
                    > > > > > .
                    > > > > >
                    > > > > > HEY..CHUJU OBNAZASZ SIE..CZY O TO cI CHODZI?
                    > > > >
                    > > > > a o co innego..czy nie wszyscy staramy wyleczyc tutaj swoje tesk
                    > noty.
                    > > .kto
                    > > > moze
                    > > > > bardziej kochac tesknoty od zycia niz emigrant..a co ty myslisz?
                    > > >
                    > > >
                    > > > NIE KRZYCZ PO MNIE DEBILU..NIE WSZYSCY MAJA 20 CENTYMETROW..IDZ SIE P
                    > OWIES
                    > > ..
                    > >
                    > > zel..gora..tzw.. 0:1 ..??
                    > > czy tez pocz\atek pecha..dzisiaj wszyscy na piknikach..ehhhh...
                    >
                    > obszczales sie juz piwskiem tepy kretynie?
                    > czy kurwa przepisow nie znasz futbolowych..jak nie ktorzy tylko ci ..sedziowie.
                    > .
                    > pewien chlop siedzial i myslal..

kurwa..jestes wielki..dlaczego twoj chuj jest maly..pierdol to..radze po
                    przyjacielsku..
        • Gość: theend TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 15:50
    • Gość: THE END ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 15:53
      • Gość: magicJ Re: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:56
        Gość portalu: THE END napisał(a):
        wal sie magic..tepy hory aidsowcu pederasto..krytykowavc kazdy potrafi..znasz to?
        dlugo sie bawiles tepy kretynie?

• Gość: theend Re: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ IP: 213.78.109.* 02.07.02, 01:04
          tak sobie czytam..reminescencje..i ..kurwa..to bylo cos - dobra forma...jestem
          dumny!
    • cracovian Re: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! 02.07.02, 01:07
      GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka