Gość: theend IP: 213.78.106.* 16.06.02, 13:12 ja.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: theend08 Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 13:13 Gość portalu: theend napisał(a): > ja.. ..kibicuje Irlandii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend01 Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 13:32 Gość portalu: theend08 napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > ja.. > > ..kibicuje Irlandii.. twoje zycie sie zawalilo//wiesz za duzo?.,.zacznij myslec przestan czytac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THENDsra Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 13:33 Gość portalu: theend01 napisał(a): > Gość portalu: theend08 napisał(a): > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > ja.. > > > > ..kibicuje Irlandii.. > > twoje zycie sie zawalilo//wiesz za duzo?.,.zacznij myslec przestan czytac.. HEY..CHUJU OBNAZASZ SIE..CZY O TO cI CHODZI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend75 Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 13:35 Gość portalu: THENDsra napisał(a): > Gość portalu: theend01 napisał(a): > > > Gość portalu: theend08 napisał(a): > > > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > > > ja.. > > > > > > ..kibicuje Irlandii.. > > > > twoje zycie sie zawalilo//wiesz za duzo?.,.zacznij myslec przestan czytac. > . > > HEY..CHUJU OBNAZASZ SIE..CZY O TO cI CHODZI? a o co innego..czy nie wszyscy staramy wyleczyc tutaj swoje tesknoty..kto moze bardziej kochac tesknoty od zycia niz emigrant..a co ty myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THENDgol Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 13:36 Gość portalu: theend75 napisał(a): > Gość portalu: THENDsra napisał(a): > > > Gość portalu: theend01 napisał(a): > > > > > Gość portalu: theend08 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > > > > > ja.. > > > > > > > > ..kibicuje Irlandii.. > > > > > > twoje zycie sie zawalilo//wiesz za duzo?.,.zacznij myslec przestan cz > ytac. > > . > > > > HEY..CHUJU OBNAZASZ SIE..CZY O TO cI CHODZI? > > a o co innego..czy nie wszyscy staramy wyleczyc tutaj swoje tesknoty..kto moze > bardziej kochac tesknoty od zycia niz emigrant..a co ty myslisz? NIE KRZYCZ PO MNIE DEBILU..NIE WSZYSCY MAJA 20 CENTYMETROW..IDZ SIE POWIES.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serio Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 13:38 Gość portalu: THENDgol napisał(a): > Gość portalu: theend75 napisał(a): > > > Gość portalu: THENDsra napisał(a): > > > > > Gość portalu: theend01 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: theend08 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > > > > > > > ja.. > > > > > > > > > > ..kibicuje Irlandii.. > > > > > > > > twoje zycie sie zawalilo//wiesz za duzo?.,.zacznij myslec przest > an cz > > ytac. > > > . > > > > > > HEY..CHUJU OBNAZASZ SIE..CZY O TO cI CHODZI? > > > > a o co innego..czy nie wszyscy staramy wyleczyc tutaj swoje tesknoty..kto > moze > > bardziej kochac tesknoty od zycia niz emigrant..a co ty myslisz? > > > NIE KRZYCZ PO MNIE DEBILU..NIE WSZYSCY MAJA 20 CENTYMETROW..IDZ SIE POWIES.. zel..gora..tzw.. 0:1 ..?? czy tez pocz\atek pecha..dzisiaj wszyscy na piknikach..ehhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: offsajd Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 13:58 Gość portalu: serio napisał(a): > Gość portalu: THENDgol napisał(a): > > > Gość portalu: theend75 napisał(a): > > > > > Gość portalu: THENDsra napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: theend01 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: theend08 napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > > > > > > > > > ja.. > > > > > > > > > > > > ..kibicuje Irlandii.. > > > > > > > > > > twoje zycie sie zawalilo//wiesz za duzo?.,.zacznij myslec p > rzest > > an cz > > > ytac. > > > > . > > > > > > > > HEY..CHUJU OBNAZASZ SIE..CZY O TO cI CHODZI? > > > > > > a o co innego..czy nie wszyscy staramy wyleczyc tutaj swoje tesknoty. > .kto > > moze > > > bardziej kochac tesknoty od zycia niz emigrant..a co ty myslisz? > > > > > > NIE KRZYCZ PO MNIE DEBILU..NIE WSZYSCY MAJA 20 CENTYMETROW..IDZ SIE POWIES > .. > > zel..gora..tzw.. 0:1 ..?? > czy tez pocz\atek pecha..dzisiaj wszyscy na piknikach..ehhhh... obszczales sie juz piwskiem tepy kretynie? czy kurwa przepisow nie znasz futbolowych..jak nie ktorzy tylko ci ..sedziowie.. pewien chlop siedzial i myslal.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend41 Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 14:12 i sie zesral na koniec bo taki jest ten swiat..granica w Twojej glowie..granica ktorej nauczylem sie od Marii miec w dupie..granice Zoski..kondom czy nie..czy on chce mnie wykorzystac?..czy dam sie wykorzystac..o ja biedna nigdy nie bede wiedziala..a paranoje nie trzeba sie uczyc..wystarczy miec wlasne leki.. nawalkowska to byla pizda..kto wymyslil zeby prawie tym kret-ynom ufac??? no kto? dobrze ze wymyslili internat..nie trzeba wychodzic na miasto..i tlumaczyc po sto razy ze slupek to nie poprzeczka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halftime Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 14:28 idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dziadko do kasztanow chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozterka Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 14:30 Gość portalu: halftime napisał(a): > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dziadko do > kasztanow chyba? mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak jej to wytlumaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend42 Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 14:37 Gość portalu: rozterka napisał(a): > Gość portalu: halftime napisał(a): > > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dziadko do > > kasztanow chyba? > > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak jej to > wytlumaczyc? no pozytywnie..po pierwsze musisz odpowiedziec szczerze..czy tego chcesz..SZCZERZE..potem pytaj czy ja kochasz?,,a potem zastanawiaj sie czy ona kocha ciebie..kiedy cie ktos uspokoi..narkotyki dla ciebie wymyslili..a jeszcze ci malo..spadaj tepy huju.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: penalty Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 14:49 Gość portalu: theend42 napisał(a): > Gość portalu: rozterka napisał(a): > > > Gość portalu: halftime napisał(a): > > > > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dziadko d > o > > > kasztanow chyba? > > > > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak jej to > > wytlumaczyc? > > no pozytywnie..po pierwsze musisz odpowiedziec szczerze..czy tego > chcesz..SZCZERZE..potem pytaj czy ja kochasz?,,a potem zastanawiaj sie czy ona > kocha ciebie..kiedy cie ktos uspokoi..narkotyki dla ciebie wymyslili..a jeszcze > > ci malo..spadaj tepy huju.. ja pierdole ..slinie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irish Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 14:52 Gość portalu: penalty napisał(a): > Gość portalu: theend42 napisał(a): > > > Gość portalu: rozterka napisał(a): > > > > > Gość portalu: halftime napisał(a): > > > > > > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dzia > dko d > > o > > > > kasztanow chyba? > > > > > > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak jej t > o > > > wytlumaczyc? > > > > no pozytywnie..po pierwsze musisz odpowiedziec szczerze..czy tego > > chcesz..SZCZERZE..potem pytaj czy ja kochasz?,,a potem zastanawiaj sie czy > ona > > kocha ciebie..kiedy cie ktos uspokoi..narkotyki dla ciebie wymyslili..a je > szcze > > > > ci malo..spadaj tepy huju.. > > ja pierdole ..slinie sie jak myslicie ..czy to nas zlamie..czy puscimy wode??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopehole Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:08 Gość portalu: irish napisał(a): > Gość portalu: penalty napisał(a): > > > Gość portalu: theend42 napisał(a): > > > > > Gość portalu: rozterka napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: halftime napisał(a): > > > > > > > > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg > dzia > > dko d > > > o > > > > > kasztanow chyba? > > > > > > > > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak > jej t > > o > > > > wytlumaczyc? > > > > > > no pozytywnie..po pierwsze musisz odpowiedziec szczerze..czy tego > > > chcesz..SZCZERZE..potem pytaj czy ja kochasz?,,a potem zastanawiaj si > e czy > > ona > > > kocha ciebie..kiedy cie ktos uspokoi..narkotyki dla ciebie wymyslili. > .a je > > szcze > > > > > > ci malo..spadaj tepy huju.. > > > > ja pierdole ..slinie sie > > jak myslicie ..czy to nas zlamie..czy puscimy wode??? no chlopaki ..potraficie..zostalo 10 minut.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedwcz Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:12 kurwa ..my potrafimy tylko krytykowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irish Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:15 Gość portalu: przedwcz napisał(a): > kurwa ..my potrafimy tylko krytykowac.. kurwa ..ktos znowy zadrze nochala niemozliwie..co za kraj wybralem chory..odludkiem sie staje..tak jak ci za oceanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopehole Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:16 Gość portalu: irish napisał(a): > Gość portalu: przedwcz napisał(a): > > > kurwa ..my potrafimy tylko krytykowac.. > kurwa ..ktos znowy zadrze nochala niemozliwie..co za kraj wybralem > chory..odludkiem sie staje..tak jak ci za oceanem. > nic dwa razy sie nie zdarza +panta rej..slyszales takie brednie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzw Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:17 Gość portalu: hopehole napisał(a): > Gość portalu: irish napisał(a): > > > Gość portalu: przedwcz napisał(a): > > > > > kurwa ..my potrafimy tylko krytykowac.. > > kurwa ..ktos znowy zadrze nochala niemozliwie..co za kraj wybralem > > chory..odludkiem sie staje..tak jak ci za oceanem. > > > nic dwa razy sie nie zdarza +panta rej..slyszales takie brednie? > 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otwarty Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:18 Gość portalu: tzw napisał(a): > Gość portalu: hopehole napisał(a): > > > Gość portalu: irish napisał(a): > > > > > Gość portalu: przedwcz napisał(a): > > > > > > > kurwa ..my potrafimy tylko krytykowac.. > > > kurwa ..ktos znowy zadrze nochala niemozliwie..co za kraj wybralem > > > chory..odludkiem sie staje..tak jak ci za oceanem. > > > > > nic dwa razy sie nie zdarza +panta rej..slyszales takie brednie? > > > > 1:1 a co wy myslicie?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga Re: five minutes to kick-off IP: *.tin.it 16.06.02, 15:26 Jest pieknie. Walniem sobie po Guinessie... Dialogi wewnetrzne bez nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: themily Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:33 Gość portalu: Gaga napisał(a): > Jest pieknie. Walniem sobie po Guinessie... > Dialogi wewnetrzne bez nogi? zburzylas/es konstrukcje..lecz to cos na cvo czekam..a na ginesa nie lubie czekac..wiesz te reklamy..szlak trafia..lubisz cos i ci zaczna reklamowac..co za syf.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swirek Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:34 pomylilem sie konstrukcja trwa..kocham Cie..czy cos.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewewer huj ci w oko, dupe, ucho ,nos........!!!!!!!!!!!! IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 15:47 niech cie ... twoja wlasna sperma zadlawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slina Re: huj ci w oko, dupe, ucho ,nos........!!!!!!!!!!!! IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:51 nie cytujac..wyjeb sie wczesniej..wiesz jezeli zaczales tylko wulgarnie..to z doswiadczenia..idz na solo..tzn..reka reke myje..a ty kurwa tylko brudzisz..krew ciotko?..resztki krwi? otwarta rana..bez litosci..nie mam jej dla ciebie zero..kutasie wyjebany na sucho w snie rycerza zakutego w tepy ryj polityka..bez kszty czy krzywdy rozumu..czy co..bez czego ..syfie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THE END TO PEDAL ... W DUUPE! A JEGO STARY GO MOLESTOW IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 15:58 AL !!!!!!!!!!!!!!!! rzneli sie w rowno w to kakao !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: extra Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:23 nie chwal dnia przed zachodem slonca..to nieopublikowana madrosc ludowa..slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esny.. Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:30 Gość portalu: przedwcz napisał(a): > kurwa ..my potrafimy tylko krytykowac.. to sie zdarza hiszpanom..metoda na apacza..znana i wciaz popularna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwaniak Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:32 Gość portalu: hopehole napisał(a): > Gość portalu: irish napisał(a): > > > Gość portalu: penalty napisał(a): > > > > > Gość portalu: theend42 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: rozterka napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: halftime napisał(a): > > > > > > > > > > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily > mozg > > dzia > > > dko d > > > > o > > > > > > kasztanow chyba? > > > > > > > > > > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi. > .jak > > jej t > > > o > > > > > wytlumaczyc? > > > > > > > > no pozytywnie..po pierwsze musisz odpowiedziec szczerze..czy teg > o > > > > chcesz..SZCZERZE..potem pytaj czy ja kochasz?,,a potem zastanawi > aj si > > e czy > > > ona > > > > kocha ciebie..kiedy cie ktos uspokoi..narkotyki dla ciebie wymys > lili. > > .a je > > > szcze > > > > > > > > ci malo..spadaj tepy huju.. > > > > > > ja pierdole ..slinie sie > > > > jak myslicie ..czy to nas zlamie..czy puscimy wode??? > > no chlopaki ..potraficie..zostalo 10 minut.. jakie kurwa 10 minut? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efsf asgsagtsagfifkjzsfhsahsahhfHFIDHSAHFDHFPODJHFODHGO IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 15:51 MAM CIE W DUPIE KOSCIOTRUPIE.... SKOCZ MI W DUPE BEDZIE SUPER... lubie ff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druch Re: asgsagtsagfifkjzsfhsahsahhfHFIDHSAHFDHFPODJHFODHGO IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:54 Gość portalu: efsf napisał(a): > MAM CIE W DUPIE KOSCIOTRUPIE.... SKOCZ MI W DUPE BEDZIE SUPER... lubie ff do trzech razy sztuka..ale co gdy za czwartym polknietym odchodem wyplynie to malutkie gowienko z twojej jeszcze mniejszej przerosnietej rozlupanej bezlitosnie w podstawowce czaszki..co myslidsz..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zesraj Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:36 Gość portalu: irish napisał(a): > Gość portalu: penalty napisał(a): > > > Gość portalu: theend42 napisał(a): > > > > > Gość portalu: rozterka napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: halftime napisał(a): > > > > > > > > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg > dzia > > dko d > > > o > > > > > kasztanow chyba? > > > > > > > > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak > jej t > > o > > > > wytlumaczyc? > > > > > > no pozytywnie..po pierwsze musisz odpowiedziec szczerze..czy tego > > > chcesz..SZCZERZE..potem pytaj czy ja kochasz?,,a potem zastanawiaj si > e czy > > ona > > > kocha ciebie..kiedy cie ktos uspokoi..narkotyki dla ciebie wymyslili. > .a je > > szcze > > > > > > ci malo..spadaj tepy huju.. > > > > ja pierdole ..slinie sie > > jak myslicie ..czy to nas zlamie..czy puscimy wode??? dowiode ..tego dowiode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerw Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:40 Gość portalu: penalty napisał(a): > Gość portalu: theend42 napisał(a): > > > Gość portalu: rozterka napisał(a): > > > > > Gość portalu: halftime napisał(a): > > > > > > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dzia > dko d > > o > > > > kasztanow chyba? > > > > > > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak jej t > o > > > wytlumaczyc? > > > > no pozytywnie..po pierwsze musisz odpowiedziec szczerze..czy tego > > chcesz..SZCZERZE..potem pytaj czy ja kochasz?,,a potem zastanawiaj sie czy > ona > > kocha ciebie..kiedy cie ktos uspokoi..narkotyki dla ciebie wymyslili..a je > szcze > > > > ci malo..spadaj tepy huju.. > > ja pierdole ..slinie sie czyzby cie ponioslo mily? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexi 99 Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:41 Gość portalu: theend42 napisał(a): > Gość portalu: rozterka napisał(a): > > > Gość portalu: halftime napisał(a): > > > > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dziadko d > o > > > kasztanow chyba? > > > > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak jej to > > wytlumaczyc? > > no pozytywnie..po pierwsze musisz odpowiedziec szczerze..czy tego > chcesz..SZCZERZE..potem pytaj czy ja kochasz?,,a potem zastanawiaj sie czy ona > kocha ciebie..kiedy cie ktos uspokoi..narkotyki dla ciebie wymyslili..a jeszcze > > ci malo..spadaj tepy huju.. a co ty wiesz o kobietach obszczy -murku..??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 15:45 @@@@@ pierdol sie ty chuju jebany.........!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiasco Re: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:48 Gość portalu: @@@@@@@@ napisał(a): > @@@@@ pierdol sie ty chuju jebany.........!!!!!!! i jeszcze sie wytlumacz...obrazoburco..wiesnioku ..wsciekly buraczany zlasowany w dupe wyjebywany siersciuchu bez najmniejszego poczucia wstydu..chuj..chujowi..nie ..jaki..rowny kurwa kurwa rowny..komunizm debila z .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irish Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:42 Gość portalu: rozterka napisał(a): > Gość portalu: halftime napisał(a): > > > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dziadko do > > kasztanow chyba? > > mam 25 lat..moja dupa naciska ze ma byc lepiej bo odchodzi..jak jej to > wytlumaczyc? wszystko ok..ale wyz zalezy od wyniku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zefir Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:43 Gość portalu: halftime napisał(a): > idz na spacer..prosze cie..przewietrz swoj tepy zgnily mozg dziadko do > kasztanow chyba? co mowiles lud mowil..ten sie smieje..czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend 66666666666666666666666666666666666666666666666666 IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 15:54 I SZYMPANSY Z TOBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solid Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:44 Gość portalu: theend41 napisał(a): > i sie zesral na koniec bo taki jest ten swiat..granica w Twojej glowie..granica > > ktorej nauczylem sie od Marii miec w dupie..granice Zoski..kondom czy nie..czy > on chce mnie wykorzystac?..czy dam sie wykorzystac..o ja biedna nigdy nie bede > wiedziala..a paranoje nie trzeba sie uczyc..wystarczy miec wlasne leki.. > nawalkowska to byla pizda..kto wymyslil zeby prawie tym kret-ynom ufac??? > no kto? > dobrze ze wymyslili internat..nie trzeba wychodzic na miasto..i tlumaczyc po > sto razy ze slupek to nie poprzeczka.. twenty-one ..seconds to go.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 15:48 lalalalala aaaaaaaaaaalalala long aaaaalalala long skocz w w zab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syfek Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:46 Gość portalu: offsajd napisał(a): > Gość portalu: serio napisał(a): > > > Gość portalu: THENDgol napisał(a): > > > > > Gość portalu: theend75 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: THENDsra napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: theend01 napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: theend08 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > ja.. > > > > > > > > > > > > > > ..kibicuje Irlandii.. > > > > > > > > > > > > twoje zycie sie zawalilo//wiesz za duzo?.,.zacznij mys > lec p > > rzest > > > an cz > > > > ytac. > > > > > . > > > > > > > > > > HEY..CHUJU OBNAZASZ SIE..CZY O TO cI CHODZI? > > > > > > > > a o co innego..czy nie wszyscy staramy wyleczyc tutaj swoje tesk > noty. > > .kto > > > moze > > > > bardziej kochac tesknoty od zycia niz emigrant..a co ty myslisz? > > > > > > > > > NIE KRZYCZ PO MNIE DEBILU..NIE WSZYSCY MAJA 20 CENTYMETROW..IDZ SIE P > OWIES > > .. > > > > zel..gora..tzw.. 0:1 ..?? > > czy tez pocz\atek pecha..dzisiaj wszyscy na piknikach..ehhhh... > > obszczales sie juz piwskiem tepy kretynie? > czy kurwa przepisow nie znasz futbolowych..jak nie ktorzy tylko ci ..sedziowie. > . > pewien chlop siedzial i myslal.. kurwa..jestes wielki..dlaczego twoj chuj jest maly..pierdol to..radze po przyjacielsku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 15:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THE END ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 15:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magicJ Re: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:56 Gość portalu: THE END napisał(a): wal sie magic..tepy hory aidsowcu pederasto..krytykowavc kazdy potrafi..znasz to? dlugo sie bawiles tepy kretynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ IP: 213.78.109.* 02.07.02, 01:04 tak sobie czytam..reminescencje..i ..kurwa..to bylo cos - dobra forma...jestem dumny! Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Re: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! 02.07.02, 01:07 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś