waldek.usa 10.05.05, 17:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=23710016&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delphinee Re: Free money 10.05.05, 18:00 dasz jakiś komentarz do linku czy ląduje na OŁ? Odpowiedz Link Zgłoś
dieldok komentarz 10.05.05, 18:05 ok szybko jakis komentarz... to bardzo ciekawe zdarzenie w Polsce jest duzo dobroczynnych ludzi ale tak nie wiele sie o tym pisze poniewaz gazety sa na uslugach partii politycznych i wielkiego biznesu ) Odpowiedz Link Zgłoś
dieldok "nt" 10.05.05, 18:54 poniewaz dzisiaj mam taka dobra passe, wycieto mnie do tej pory tylko dwa razy! to w takim chcialbym jeszcze cos napisas, z pelna swiadomoscia ze i tak dawno juz przekroczylem granice dobrodusznosci naszego palkowego otoz postanowilem, ze za kazdym razem jak mnie wytna to bede staraj sie zrozumiec dlaczego??? ;o( na przyklad zauwazylem, ze bardzo latwo dostac pala przez leb jak sie zamieszcze komentarze typu nt chodzi zapewne o rozwiniecie zdolnosci wypowiadania sie forumowiczow to taki maly "social engineering project" ktory pamietam jeszcze ze szkoly "wypowiadaj sie pelnym zdaniem durniu" jezeli sie myle, to prosze o sprostowanie moich niezdarnych ale bardzo szczerych spekulacji b/c i am getting mixed feedback ) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Nie moze byc 10.05.05, 19:02 dieldok napisał: > poniewaz dzisiaj mam taka dobra passe, > wycieto mnie do tej pory tylko dwa razy! ► prosze przygotowac dzienniczek > to w takim chcialbym jeszcze cos napisas, z pelna swiadomoscia > ze i tak dawno juz przekroczylem granice dobrodusznosci > naszego palkowego > > otoz postanowilem, ze za kazdym razem jak mnie wytna > to bede staraj sie zrozumiec dlaczego??? ;o( ► there is a method in madness, is that what it is??? > > na przyklad zauwazylem, ze bardzo latwo dostac pala przez leb > jak sie zamieszcze komentarze typu nt ► get a hell out, you must be shittin' > chodzi zapewne o rozwiniecie zdolnosci wypowiadania sie forumowiczow > to taki maly "social engineering project" > ktory pamietam jeszcze ze szkoly > "wypowiadaj sie pelnym zdaniem durniu" > > jezeli sie myle, to prosze o sprostowanie moich niezdarnych > ale bardzo szczerych spekulacji > b/c i am getting mixed feedback > > ) ► w moim przypadku li tylko link jest znikany... Hmmm... Stare polskie przyslowie: "Madrej glowie dosc dwie slowie". Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap [...] 10.05.05, 18:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Tak sie zdarza, ze 10.05.05, 18:51 delphinee napisał: > dasz jakiś komentarz do linku czy ląduje na OŁ? > ja zapodaje temat, a komentarze podaja inni forumowicze. Proste i logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Free money 10.05.05, 18:20 Jeszcze raz mnie wytnij za wyrażenie swojej opini. Najlepiej powiedz Waldkowi jak się ma ustosunkować. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Free money 10.05.05, 18:54 flipflap napisał: > Jeszcze raz mnie wytnij za wyrażenie swojej opini. Najlepiej powiedz Waldkowi > jak się ma ustosunkować. ► nie bluzgaj stary, co za stosunkowanie mnie tu sugerujesz, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś