Gość: zybi Re: barbara.orzlowska@centrelink.gov.au IP: 130.68.2.* 16.07.02, 01:52 Jak sie o tym przekonalas Odpowiedz Link Zgłoś
_aqra_ aniutek 16.07.02, 03:04 Gość portalu: zybi napisał(a): > Jak sie o tym przekonalas no wlasnie aniutek skad wiesz ze to wirus?....u mnie takie cos siedzi w skrzynce i nie wiem z ktorej strony to podejsc Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: aniutek 16.07.02, 03:06 aniutka po tej wiadomosci wcielo wiec moze ja/kompa jej zezarlo? lepiej nie otwierac tej poczty... aniutek - odezwij sie bo widzisz ze sie o ciebie martwimy hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
_aqra_ Re: aniutek 16.07.02, 03:10 emigrantka napisała: > aniutka po tej wiadomosci wcielo wiec moze ja/kompa jej zezarlo? > > lepiej nie otwierac tej poczty... > > aniutek - odezwij sie bo widzisz ze sie o ciebie martwimy > > hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dzieki emigrantko. no to i ja wyrzuce zanim mnie zezre aniutek jak wrocisz to napisz nam skad wiesz ze to wirus?...do mnie jeszcze jakis goldfish przylazl i tez nie wiem czy usmazyc czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: aniutek 16.07.02, 03:13 wywal bez otwierania mialam ostatni ze 3 rozne takie.. zadnego tekstu w zadnym z nich ale kazde mialo zalacznik (.exe) wiec wywalilam od razu a na net chodzic bez nortona czy czegos podobnego to samobojstwo i tak pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: aniutek 16.07.02, 03:16 Zgadza sie z tym samobojstwem. A ta orlowska to gdzies w Australii - Dundee, ozpol, sprawdzcie skrzynki. Ja wczoraj nie dostalam zadnej wirusowej poczty,a predtem dostawalam po 3-4 dziennie, wiec chyba sie odkazilam. Czujnosc nie zawadzi! Pozdrowienia Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie do emigrantki 16.07.02, 03:32 Jaka noc? U mnie w NZ pieknie swieci sloneczko a biblioteka otwarta od trzech godzin. Luiza wychodi na basen a ja siedze... Pozdrawiam wszystkie piekne panie Ludwik Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: do emigrantki 16.07.02, 03:34 luiza-w-ogrodzie napisała: > Jaka noc? U mnie w NZ pieknie swieci sloneczko a biblioteka otwarta od trzech > godzin. Luiza wychodi na basen a ja siedze... [ a za co?] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinm@onetel.net.uk Re: barbara.orzlowska@centrelink.gov.au IP: 213.78.99.* 16.07.02, 03:28 dobra dobra..ide najpierw po faje.. wiecie ja nie za bardzo lubie pisac listy i na czatach.. zaczynam preferowac szersze gremia.. ide na spacer noca..drzyjcie niewiasty o theenda... Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: barbara.orzlowska@centrelink.gov.au 16.07.02, 03:31 to ty od cyganow po £2.50 nie kupujesz? zapomnialam ze ty "local" szalik wez jak sie na spacer wybierasz Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: barbara.orzlowska@centrelink.gov.au 16.07.02, 04:58 wybaczcie, ze dopiero teraz sie odzywam. a wirusa ta z au.gov ma i TYLE nie otwierajcie zadnych smieci bez tresci.... mam takie ustrojstwo co mi mowi co w mailu siedzi i co z nim poczynic :))) polecam bo jak mawiaja starozytni gorale - licho nie spi Odpowiedz Link Zgłoś
galilleo Re: barbara.orzlowska@centrelink.gov.au 16.07.02, 05:14 aniutek napisała: > wybaczcie, ze dopiero teraz sie odzywam. > a wirusa ta z au.gov ma i TYLE > nie otwierajcie zadnych smieci bez tresci.... > mam takie ustrojstwo co mi mowi co w mailu siedzi i co z nim poczynic :))) > polecam bo jak mawiaja starozytni gorale - licho nie spi Czy probowalas sie dowiedziec jak wyemigrowac do Australi? Jesli tak to masz odpowiedz na jaka zasluzylas, przynajmniej wedlug ausztrelians. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: barbara.orzlowska@centrelink.gov.au 16.07.02, 05:17 galilleo napisał: > aniutek napisała: > > > wybaczcie, ze dopiero teraz sie odzywam. > > a wirusa ta z au.gov ma i TYLE > > nie otwierajcie zadnych smieci bez tresci.... > > mam takie ustrojstwo co mi mowi co w mailu siedzi i co z nim poczynic :) > )) > > polecam bo jak mawiaja starozytni gorale - licho nie spi > > Czy probowalas sie dowiedziec jak wyemigrowac do Australi? Jesli tak to masz > odpowiedz na jaka zasluzylas, przynajmniej wedlug ausztrelians. wrrrong ansver brrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: barbara.orzlowska@centrelink.gov.au IP: *.sympatico.ca 16.07.02, 06:12 aniutek napisała: wrrrong ansver brrrrrr strasznie gruby paluszek, bo to przypuszczam omskniecie, a nie luki w edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
galilleo Re: barbara.orzlowska@centrelink.gov.au 16.07.02, 18:32 Eeeeeeeee jakss tajemnicza ta kobieta jest, mam tylko nadzieje ze HIV ci nikt nie dostarczyl. Jesli tak nie szukaj winy w computerze i Centerlinku w Australii. Uwazaj na .....jeszcze zywych dookola. Ha! Ha! Ha! Proffesor Galilleo Odpowiedz Link Zgłoś
majka14 Re: ja wszystko wyrzucam !!! 16.07.02, 07:38 Od kilku dni przychodza tego typu smieci, bo jak inaczej to nazwac. Usuwam bez zastanowienia. Zabawne, że od aniutka tez cos takiego dostałam. Wywaliłam, naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś