Dodaj do ulubionych

jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie?

IP: *.bredband.skanova.com 17.07.02, 15:50
alkoholizm wsrod polonni jest bardzo duzy,
pic zaczynaja po pierwszym rozwodzie, lub po 5-8 latach pobytu na zachodzie
gdy im sie wszystko znudzilo a tez zrozumieli ze nic wielkiego nie osiagna,
jedynie samochod na raty i kilka mebli.
Obserwuj wątek
    • Gość: kicius Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? IP: *.speed.planet.nl 17.07.02, 15:55
      ja zaczelam pic na studiach,to tez popularne.Ale chyba nie ma,w moim
      przypadku,zwiazku z perspektywami materialnymi,pije metafizycznie,pa.
      • Gość: Artur zero Alc. IP: *.dialo.tiscali.de 17.07.02, 15:58
        Gość portalu: kicius napisał(a):

> ja zaczelam pic na studiach,to tez popularne.Ale chyba nie ma,w moim
        > przypadku,zwiazku z perspektywami materialnymi,pije metafizycznie,pa.
        ..............
        lecz byly tez inne czasy
    • Gość: gaga Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? IP: *.tin.it 17.07.02, 16:24
      polityka.onet.pl/1,43180,obrazek.html
      Prezent dla Polonii na wakacje. Wodka ma staniec!
      • harhar Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? 17.07.02, 16:36
        Gość portalu: gaga napisał(a):

> <a
        href="http://polityka.onet.pl/1,43180,obrazek.html"target="_blank">polityka.
        > onet.pl/1,43180,obrazek.html</a>
        > Prezent dla Polonii na wakacje. Wodka ma staniec!
        to bylo z cyklu:"Polka potrafi"
        ..wyszukac odp.adresy w internecie
        gratulacje
        • Gość: gaga Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? IP: *.tin.it 17.07.02, 16:40
          Po dzisiejszej, czesciowej lekturze Polityki samo przyszlo.
          • harhar Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? 17.07.02, 16:53
            Gość portalu: gaga napisał(a):

> Po dzisiejszej, czesciowej lekturze Polityki samo przyszlo.
            tak wlasnie myslalem, ze to przypadek
        • _maas Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? 17.07.02, 16:50
          nic nie pije. Lubie stawiac.
          • harhar Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? 17.07.02, 16:54
            _maas napisała:

> nic nie pije. Lubie stawiac.

i patrzec?
    • lombat Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? 18.07.02, 02:21
      Studencie

Wyciagasz pochopne wnioski na podstawie przypadkowych
      obserwacji.
      Po prostu chrzanisz, na emigracji glownie rozpijaja sie nasze panie, z
      trwalych (sic!) zwiazkow.
      Jesli jestes w stanie to wytlumacz, prosze, ten fenomen.

Z Uszanowaniem
      Takze studiujacy Lombat
      • Gość: kicius Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? IP: *.speed.planet.nl 23.07.02, 21:57
        no bo kobieta w stalym zwiazku ma przerabane...
        • Gość: A27 Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? IP: *.proxy.aol.com 24.07.02, 00:38
          Na drugim roku studiow pilam sporo. Przynajmniej raz w tygodniu tak az mi sie
          ziemia krecila pod nogami. Fajnie bylo. Potem dalam na wstrzymanie - teraz
          prawie nic wyskokowego nie pije.
          • Gość: Pola Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? IP: *.extern.kun.nl 24.07.02, 00:40
            ja codziennie zlopie piwsko i mam poczatki lustrzycy
            Pozdrawiam
            Pola
            • Gość: Renka Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 24.07.02, 02:30
              Ja, niestety, ciagle na trzezwo, nic na haju i zadnego ciagu.Pamietam czasy
              durne i piwko z banki na mleko na party. Do tego nic nie bylo do jedzenia, albo
              jakies kartofle nad ranem, o poranku, hehehe
              Ale The Beatles lecieli cala noc, zreszta jak i teraz czasem, hyhyhy.Tylko ta
              ilosc alkoholu skonsumowanego wyraznie zmalala, kurde, nie te latka.
    • Gość: tato Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? IP: 168.143.113.* 24.07.02, 04:06
      Gość portalu: student napisał(a):

> alkoholizm wsrod polonni jest bardzo duzy,
      > pic zaczynaja po pierwszym rozwodzie, lub po 5-8
      latach pobytu na zachodzie
      > gdy im sie wszystko znudzilo a tez zrozumieli ze nic
      wielkiego nie osiagna,
      > jedynie samochod na raty i kilka mebli.

...Tak,to moja historia!
      Zabralem sie za sliwki......to dobry material!
      P.S..........Kurwa,a ten rozwod?
    • Gość: Szybki Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? IP: *.proxy.aol.com 24.07.02, 06:10

> pic zaczynaja po pierwszym rozwodzie, lub po 5-8 latach pobytu na zachodzie
      > gdy im sie wszystko znudzilo a tez zrozumieli ze nic wielkiego nie osiagna,
    • Gość: Szybki Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? IP: *.proxy.aol.com 24.07.02, 06:17

Jestem bardzo zaskoczony o czym tutaj napisales- alkoholizm wsrod poloni jest
      duzy- niestety w jakim towarzystwie ty przebywasz? Ja tego niestety nie widze i
      mieszkam w Stanach od 1965 roku. Ja niestety jestem zonaty z ta osoba od 1970
      roku i musze dobie powiedziec ze nie wszyscy sie rozwodza,pija i znam duzo
      polakow co maja wiecej anizeli jeden samochod i meble i nie na raty. Pozd. z
      Kaliforni.
      • Gość: maz Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? IP: *.arach.net.au 24.07.02, 06:44
        Nie bede powtarzal wypowiedzi Studenta ,ale alkoholizm
        wsrod Polakow mieszkajacych w Starym Kraju jest napewno wiekszy niz tych na
        emigracji.
        I jakie wytlumaczenie do tego znajdziesz ????????
        Czy moze od razu dojdziemy do wspolnych wnioskow ,ze alkoholizm ma niewiele
        wspolnego z emigracja.
        • Gość: burak Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? IP: *.proxy.aol.com 24.07.02, 14:59
          student ty pewnie zostalbys alkoholikiem tylko ceny tej uzywki w SV nie sa na
          twa kieszen?Przenies sie do USA i bedziesz mogl dolaczyc do tej alkoholizujacej
          sie Polonii.
          ps. dobrze ze nie masz medli bo nie bedziesz musial ich targac za ocean
    • Gość: ECLIPSE Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? IP: *.dial.eclipse.net 24.07.02, 18:29
      TEPY PROSTY CHLOPKU CZYTAJAC CIEBIE MYSLE ZE JESTES POPIERDOLONY.MOZE CIE BILI
      W SZKOLE ALBO NA PODWORKU ALBO JESTES PO PROSTU IDIOT WZAJEBANY.
      WEZ NIE PISZ WIECEJ NIC TEPY CHUJU .JAK TAK NIE CHCESZ SIE CIECIU Z POLAKAMI
      ZADAWAC TO PO CO TU PISZESZ TE GLUPOTY????IDZ SIE WYJEB CIECIU
    • Gość: Anza Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? IP: *.prodigy.net.mx 24.07.02, 18:40

Krótko po moim wyjezdzie z Polski rozpoczal sie okres picia, lez i tesknoty za
      krajem. Siedzielismy pare osób na terasie i przypominalismy sobie "stare
      czasy". Teraz juz nie pije, nie pale, nie tancze za blizko...... hehe
      No cóz, juz sie przyzwyczailam.
      • Gość: student ECLIPSE ulzyles sobie? ty anemiczny frustracie i.. IP: *.bredband.skanova.com 24.07.02, 23:20
        ...onanisto, cheeers odlewam ci sie prosto do ryja cieplym moczem z piana,
        obliz sie, dobre? na lepsze cie nie stac.
        • Gość: ECLIPSE Re: ECLIPSE ulzyles sobie? ty anemiczny frustraci IP: *.dial.eclipse.net 25.07.02, 02:53
          PIERDOL SIE CIECIU HAHAHA.JUZ CIE NIEDLUGO STAD WYPIERDOLA SZMATO
          • Gość: burak Re: ECLIPSE ulzyles sobie? ty anemiczny frustraci IP: *.proxy.aol.com 25.07.02, 03:52
            qrva bo poojde sie napic
      • donjajocornio Re: jak u was z alkoholem?, czy duzo pijecie? 26.07.02, 02:36
        brzuszek nie pozwala za blisko tanczyc, droga Anzo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka