darekk7 09.08.02, 15:07 Czesc, ciekaw jestem czy zagladaja tu Polacy z Göteborga ? Jesli tak, to moze mniej ostatnio, bo chyba rozkoszuja sie piekna pogoda Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Göteborg pozdrawia IP: *.acn.waw.pl 09.08.02, 16:23 darekk7 napisał: > Czesc, > ciekaw jestem czy zagladaja tu Polacy z Göteborga ? > Jesli tak, to moze mniej ostatnio, bo chyba rozkoszuja sie piekna pogoda > > Pozdrowienia a jesli nie rozkoszują się piękną pogodą to zapewne siedza na Aveny gatan i podziwiaja piekne widoki....pozdrowienia dla "ragare" spod kurii protestanckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Göteborg pozdrawia IP: *.tnt1.stk3.da.uu.net 12.08.02, 20:34 Przyjechalam wlasnie z powrotem do Goteborga z urlopu w uroczym Swinoujsciu i zdaje mi sie ze wyladowalam w kraju trzeciego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Göteborg pozdrawia 12.08.02, 20:46 Gość portalu: Lola napisał(a): > Przyjechalam wlasnie z powrotem do Goteborga z urlopu w uroczym Swinoujsciu i z > daje mi sie ze wyladowalam w > kraju trzeciego swiata. Cos podobnego! A ktory to Göteborg bo przeciez nie ze Szwecji nadajesz. Lola IP: *.tnt1.stk3.da.uu.net Odpowiedz Link Zgłoś
darekk7 Re: Göteborg pozdrawia 12.08.02, 21:05 Hej, w sumie to mielismy podobne odczucia, moze nie kraje trzeciego swiata (bez przesady), ale lata przyzwyczajenia do polskiej "swojskosci" robia swoje. Po tygodniu jest zdecydowanie lepiej Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola do Szwedki IP: *.tnt1.stk3.da.uu.net 12.08.02, 21:48 Pisze z zadeszczonego goteborga, przed chwila byla burza! Szwedka jak to Szwedki troche szwankuje z intelektem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Szwedki IP: *.acn.waw.pl 13.08.02, 06:11 Gość portalu: Lola napisał(a): > Pisze z zadeszczonego goteborga, przed chwila byla burza! Szwedka jak to Szwedk > i troche szwankuje z intelektem. ojojoj a ja znam Szwedki z intelektem Odpowiedz Link Zgłoś
darekk7 do Loli o deszczu 13.08.02, 08:41 to prawda, leje jak z cebra, ale jaka to piekna letnia burza ... Nie mam osobiscie nic przeciwko takim opadom, o wiele gorzej wyglada to w zimie, jak sie niebo zaciaga na kilka miesiecy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Göteborg pozdrawia IP: *.acn.waw.pl 12.08.02, 22:46 masz zupelna racje Odpowiedz Link Zgłoś