marianna_zemsta 15.08.02, 13:41 Czesc.Nazywam sie Marianna.Poszukuje ziomkow w Croatia/Hrvatska. Chcialabym znalezc jakas kolezanke.Bardzo chetnie tak jak ja ,majaca za meza Chorwata.Czekam na odzew. Pozdrawiam.Marianna;-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapelmistrz Re: Croatia! 15.08.02, 16:09 marianna_zemsta napisała: > Czesc.Nazywam sie Marianna.Poszukuje ziomkow w Croatia/Hrvatska. > Chcialabym znalezc jakas kolezanke.Bardzo chetnie tak jak ja ,majaca za meza > Chorwata.Czekam na odzew. > Pozdrawiam.Marianna;-D Z 'NieTakZnowuDalekiej' Grecjii.Pozdrawiam kolezanke. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_zemsta Re: Croatia! 16.08.02, 10:38 kapelmistrz napisał: > marianna_zemsta napisała: > > > Czesc.Nazywam sie Marianna.Poszukuje ziomkow w Croatia/Hrvatska. > > Chcialabym znalezc jakas kolezanke.Bardzo chetnie tak jak ja ,majaca za me > za > > Chorwata.Czekam na odzew. > > Pozdrawiam.Marianna;-D > > Z 'NieTakZnowuDalekiej' Grecjii.Pozdrawiam kolezanke. Dzieki Wielkie Kapelmistrzu . W innym wypadku nikt nie odpisalby na moje slowa. Co niechybnie zakonczyloby sie gleboka depresja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR Re: Croatia! IP: 5.2.1R* / 144.138.143.* 16.08.02, 13:55 Zabladzilas szmato to jest polskie forum a ty masz kozy pasc u chorwacji Odpowiedz Link Zgłoś
zeflik Re: Croatia! 16.08.02, 14:38 Gość portalu: MR napisał(a): > Zabladzilas szmato to jest polskie forum a ty masz kozy pasc u chorwacji Wypij ta swoja flaszka do konca i idz spac, a nie bluzgej pomyjami na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Re: Croatia! IP: 5.2.1R* / 144.138.143.* 16.08.02, 14:48 Mam nadzieje ze cie nie zamyka razem z kozamy na noc marianno ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma Re: Croatia! IP: *.ppp.get2net.dk 16.08.02, 15:19 wiadomo ze jugole a szczegolnie chorwaci to kawal chlopa i bardzo przystojni ,mozecie sie schowac kurduple hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Croatia! IP: *.proxy.aol.com 16.08.02, 15:30 Gość portalu: Mr napisał(a): > Mam nadzieje ze cie nie zamyka razem z kozamy na noc marianno ! MR zazdrosny jestes o swoje dziewczyny ? Odpowiedz Link Zgłoś