antologia Re: Don 15.09.02, 21:49 Postac na wpol mityczna o cechach heroicznych Nie jest do konca pewne kto go wykreowal tutaj ani nawet czy on w ogole istnieje w swiecie realnym, choc RZeczniczka Prasowa tzw Klubu niejaka Karelia publicznie dementowala watpiwosci gawiedzi forumowej ze tak Uosabiac ma wszelkie cechy prawdziwego mezczyzny Tworca tzw Klubu ( ktorego jest ideologicznym przywodca a gdzie stanowisko Prezesa piastuje niejaki Baloo) zrzeszajacego tzw normalna czesc emigracji forumowej (ktora lansuje klasyczne pzreznaczenie forum jako miejsca w internecie sluzacego kulturalniej wymianie zdan pomiedzy internautami) Czesc forum skupiona wokol Dona komunikuje sie za posrednictwem szyfrowanych maili juz razcej miedzy soba , z rzadka udzielajac sie dla ogolu, co powoduje oddanie pola forum dla tzw Sciekowiska (roznych furiatow, szalencow i debilnych malolatow internetu piszacych glownie z Kanady ale nie tylko) a pzrez to obnizenie jego poziomu i niepowetowane straty dla czytelnikow oraz innych rozmowcow Z uwagi na fakt posiadania lobby forumowego w postaci Klubu, Don jest celem wscieklych atakow bezradnego Sciekowiska przypuszczanych na jego atrybuty czyli wladze, meskosc i bogactwo. Jest obiektem kultu dla niejakiego Drapieznika , ktory wpada juz na forum jedynie aby zlozyc mu hold, w posatch nacechowanych unizeniem, pokora i szacunkiem dla kazdego slowa ktorym go raczyl mityczny Don obdarzyc w zamiezrchlej pzreszlosci forumowej. jak niesie wiesc gminna Don jest obdarzony madroscia o nieskonczonych wymiarach, cos jak sacrum zaznacza sie iz wypowiedz powyzsza nie zostala autoryzowana na wypadek gdyby Klub nie zgadzal sie z powyzszym Almanah natychmiast dokona stosownej korekty tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
antologia Re: J-23 15.09.02, 21:50 bez watpienia twozry obecna jak i pierwotna Elite Forum pisze chyba od zawsze, stad jest osobnikiem niebezpiecznym gdyz wie wszystko o innych, ale rzadko wyciaga ten orez pzreciwko rozmowcy znakomicie orientujacy sie w meandrach politycznych, gospodarzcych i obyczajowych wspolczesnego swiata cechuje sie lapidarnoscia ripost milosnik kultury antycznej w wolnej chwili w pracy nazywaja go wyzłopującym sok pomaranczowy, to ze zlosci ze w godzinach pracy ku zazdrosci swych kolegow bezkarnie spedza zcas na forum (jest widozcnie uzdolnionym ulubiencem szefow) Amerykanin do szpiku kosci, juz nic nie ma chyba u niego z Polaka, to wskutek zachwytu nad mozliwosciami jakie stwozryla dla niego Ameryka w seksie mozliwe iz preferuje tzw milosc francuska zwlaszcza w wykonaniu kobiety dla swojej partnerki niezwykle hojny, lubi ja obdarzac turecka bizuteria Odpowiedz Link Zgłoś
antologia Re: Luiza w ogrodzie 15.09.02, 21:51 ladna i inteligentna kobieta o wyrobionym swiatopogladzie lubi tanczyc i biegac o brzasku nad oceanem w skapym stroju kapielowym znakomita plywaczka lubi sie przegladac w lustrze co drazni niektorych panow tutaj niebywale jej zycie nacechowane jest harmonia: milosc, macierzynstwo, cieple kontakty z rodzina w polsce, przyjazny stosunek do otoczenia czyta tylko scisle wyselekcjonowane posty na forum i takze rozmawia z wybranymi osobnikami, zachowujac w ten sposob klase nawet tutaj imponuje wiedza o wspolzcesnym swiecie, z powodu izolowania swej osoby od Sciekowiska forumowego mozna ja obecnie pzreczytac jedynie w wersji tzw skroconej Odpowiedz Link Zgłoś
antologia Re: Luiza w ogrodzie- SKREŚLENIE 22.09.02, 13:09 skresla sie powyzszy post postacie kobiet zostana przedstawione w poscie Kobiety Forum Odpowiedz Link Zgłoś
antologia Re: Drapieżnik 15.09.02, 21:53 Dawniej tworzacy Elite Forum mezczyzna o wybitnej urodzie oraz inteligencji gwaltownie obnizenie poziomu forum skutkowalo jego odejsciem w niebyt obecnie z zradka pisujacy pod innymi nickami i wpadajacy na forum aby oddac czesc i hold mitycznemu Donowi, po czym zreszta mozna go rozpoznac mozliwe iz w zycu osobistym tzw singiel , z powodu trudnosci w znalezieniu odpowiedniej do jego klasy kobiety poza tym wybitny indywidualista w kazdym aspekcie zycia, co mozna natychmiast wylapac z lektury jego dawnych postow postac bezapelacyjnie wysuwajaca sie na pierwszy plan w czasach swietnosci forum Odpowiedz Link Zgłoś
antologia Re: ozpol 15.09.02, 21:54 Staroswiecki ale pzreuroczy osobnik zyjacy w Ozland (jest to Kraina z pogranicza jawy i snu, w kazdym razie stworzona na uzytek tzw autoterapeutycznej walki ze stresem ) jest to uroczy kawaler z odzysku, stad budzi zainetresowanie plci pzreciwnej nie wiezry w swoje powodzenie u kobiet gdyz posiada nieszablonowa urode lubi sie usmiechac , w wolnej chwili chodzi na dyskoteki slabo mowi po polsku czym wzbudzil furie paru szalencow forumowych z tzw Sciekowiska czasami zabiera glos w sprawach polityczno-gospodarczych czym sie naraza Elicie Forum, gdyz jego poglady sa rodem z Ozland, Elita Forum ma go za niesmiesznego nudziarza prowadzi kronike Co Gdzie Kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
antologia Re: dorota 15.09.02, 21:55 Nalezy do obecnej Elity Forum Mistrzyni Slowa pzredstawicielka tzw yuppies polskich Odpowiedz Link Zgłoś
antologia Re: renka 15.09.02, 21:57 Starsza kobieta prowadzaca restauracje z polskimi potrawami w Kanadzie, blisko pieknego Michigan Zapracowana stad podobno troche zaniedbana w wygladzie co wielu forumowiczow jej tu bezustannie wytykalo Przedtem pisywala zcesciej, jednakze z powodu odejscia z forum owzcesnych bywalcow czuje sie dosyc osamotniona i zradko sie udziela teraz Pozuje na rowniache (slynne: hy hy hy), w rzeczywistosci trzezwo szacujaca realny swiat, kuta na zctery nogi babka Jej restauracje szczegolowo opisal Drapieznik (nalezacy do dawnej scislej Elity Forum) na zyczenie Marii, stad mozna sobie szczegolowo poczytac o tej knajpie w archiwaliach Potrafi sie niezle odszczeknac zaatakowana, ale razcej pisze ugodowo i z usmiechem Odpowiedz Link Zgłoś
antologia Re: renka-SKREŚLENIE 22.09.02, 13:07 skresla sie ten post pani renka zostanie szczegolowo przedstawiona w poscie Kobiety Forum Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwarenka Re: MOJE SPROSTOWANIE 22.09.02, 15:07 Osmielam sie sprostowac post antologii, ktory jest nieprawdziwy. Po pierwsze STARSZA, co to znaczy????? I prosze sie nie sugerowac zdjeciami z website, ktore zostaly zrobione w wiadomym celu. Kto skonczyl marketing ten wie.Po drugie na nikogo nie pozuje, tylko JESTEM tym, kim jestem.Dla niektorych moge pokazac prawdziwa twarz. PO trzecie ZAWSZE ROBIE CO CHCE.A restauracja nalezy do RODZINY, ja tam tylko robie za Renke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Antologia Forum POLONIA IP: *.dyn.optonline.net 15.09.02, 23:12 witty i nie antagonizujace! brak mi slow, nie przywyklem do "rozdawania piatek" wiec prosze mi wybaczyc niezrecznosc w przekazie tego co mysle o tym errr...trudno przechodzi przez gardlo.."zjawisku"... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Antologia Forum POLONIA 15.09.02, 23:18 Aha. Podzielam glos Jota.(No, mozna sie bylo domyslic, ze Cie to nie zantagonizowalo, ;oDDDD ). Sa pewne niedociagniecia , a wrecz przeinaczenia dotyczace historii i struktury organizacyjnej Klubu, no ale coz ... zostawmy je dalszym badaczom, niech tez maja z czego zyc. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Antologia Forum POLONIA 15.09.02, 23:21 A nie ciekawi Cie , kim jest antologia ? Bo ja mam swojego/swoja kandydata/kandydatke... ale ciekawi mnie glownie, czy za prawidlowa odpowiedz dostaje sie flaszke i czego ? ;oD na pewno nie bede sie strzepil za fryko ;o) B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Antologia Forum POLONIA IP: *.dyn.optonline.net 15.09.02, 23:32 baloo1 napisał: > A nie ciekawi Cie , kim jest antologia ? Bo ja mam swojego/swoja > kandydata/kandydatke... ale ciekawi mnie glownie, czy za prawidlowa odpowiedz > dostaje sie flaszke i czego ? > ;oD > na pewno nie bede sie strzepil za fryko ;o) > > B. hehe, no WRESZCIE ktos mnie zauwazyl... ale co do tozsamosci... nie mam pojecia... jak budududu... sposob wypowiadania sie o kobietach i mezczyznach wskazuje na kobiete ( hehe albo na lesbijke uwieziona w ciele mezczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Antologia Forum POLONIA 16.09.02, 00:01 eee tam lesbijka .. w dodatku wciele , fuj ! Mnie to tam strasznie marcepanem pachnie, i dodam, ze lubie ten zapach. Nawet jesli czasem ten marcepan gorzkimi migdalami zajezdza (ze pozwole sobie zapozyczyc to i owo od innego forumowicza). ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xterra Re: Antologia Forum POLONIA IP: *.proxy.aol.com 16.09.02, 00:09 Swietne!!!..Swietne!!!..czekamy z zapartym tchem na dalsza charakterystyke)))) ps.podziwiam celnosc i wyczucie)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcee_ma_ciote Re: Antologia Forum POLONIA 16.09.02, 01:05 Gość portalu: xterra napisał(a): > Swietne!!!..Swietne!!!..czekamy z zapartym tchem na dalsza charakterystyke))) > ) > ps.podziwiam celnosc i wyczucie)) A ja z zapartym stolcem!!!!!! ozpol pomocy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antologia Re: macacz alias munde 16.09.02, 17:37 absolwent CUNY gdzie uzyskal w 1996 tytul Bachelor of Science pochodzi z Gdańska, posiadacz malej posiadlosci na Kaszubach gdzie latem lubi wpasc na krotko i uciac sobie pogawedke z tubylcami, obecnie mieszkaniec Nowego Jorku skupiony wokol dawnej Elity Forum (macacz), obecnie rzadko sie udziela ( takze na forum Gospodarka) jako munde osobnik niezwykle niebezpieczny jako przeciwnik w dyskusji, z uwagi na blyskotliwosc umyslu i doglebna wiedze ekonomiczna co ciekawe potrafi skutecznie ogluszyc tzw Sciekowisko forumowe o ile wda sie z nimi w utarczke jego styl wypowiedzi mozna okreslic jako smialy (wrecz antypurytanski) jego stosunek do kobiet jest lobuzerski, zdaje sie iz zgodnie z prawem korzysta z uciech legalnego bigamisty, co dowodzic moze jego brawury zyciowej podobnie jak J-23 jest zadeklarowanym i szczesliwym Amerykaninem, niezwykle sceptycznie odnoszacym sie do tzw obecnej sukcesologii gospodarzcej w Polsce czasami uzywa dziwazcnego nicka: pala_cyk_i_lata_renka Odpowiedz Link Zgłoś
antologia Re: pajacyk2 16.09.02, 17:49 tajemniczy osobnik o nieznanym pochodzeniu internetowym pod obecnym nickiem niewiele sie udzielajacy lubi uzywac wulgaryzmow i ogolnie jezyka uznwanego jako plugawy (cytat) nie wiadomo czy wykrystalizowal sie z tzw Sciekowiska i oscyluje w kierunku Elity czy tez jest odwrotnie tzn pisywal pod innym nickiem (o ile sie to wyjasni to sie poda w suplemencie) a w epoce zmierzchu foruma zmienil nick i styl wypowiedzi dryfujac samotnie w nieznanym kierunku nie sadzi sie aby bylo mozliwe jego skupienie sie wokol tzw. Klubu z uwagi na publiczna krytyke jego ideologicznego przywodcy czyli Dona w postach nacechowanych przesmiewcza zlosliwoscia zdaje sie ze milosnik polskiej literatury wspolczesnej jak dotad jedynie dal sie oswoic w miare Dorocie lubi sie wylonic z otchlani internetu i zaatakowac znienacka brutalnie oraz dotkliwie jest to silne indywiduum Odpowiedz Link Zgłoś
pajacyk2 Re: pajacyk2 23.09.02, 17:37 no i co to ma kurde byc? chyba zmieniem nik na "bydlak forum". Odpowiedz Link Zgłoś
antologia Re: --Michał alias Giermo Gidroz 16.09.02, 17:52 osobnik skupiony wokol dawnej jak i obecnej Elity Forum osobnik o wyraznie zaznaczonym dualizmie osobowosciowym , ktory u niego akurat nie powduje rozchwiania emocjonalnego w sferze psychologicznej jako --Michał prezentuje hedonistyczna filozofie zycia, zachwyca sie luksusowymi sportowymi kabrioletami oraz pieknymi kobietami w topless, jego idealem kobiety w sferze fizycznej jest gwiada J.Lo a poza nia uwielbia tzw atrakcyjne 30-tki czym nie odbiega zasadniczo od gustow wiekszosci osobnikow swojej plci jako Giermo Gidroz prezentuje reflleksyjne spojzrenie na otaczajacy swiat w dyskusji forumowej cechuje sie lagodna dociekliwoscia choc lubi postawic tzw kropke nad i w wolnej chwili wyleguje sie w jakuzzi pod golym niebem slonecznej Kalifornii w towarzystwie pieknych kobiet ( to --Michał) a takze w towazrystwie psa ( to Giermo Gidroz roztrzasajacy kosmologie swiata w cieniu rzes) osobnik spokojny i bezkonfliktowy, zdaje sie ze ogolnie lubiany rowniez w swiecie realnym Odpowiedz Link Zgłoś
antologia Re: --Michał alias Giermo Gidroz SPROSTOWANIE 17.09.02, 08:15 pod golym niebem slonecznego Kolorado (wg Canadian ktory raczyl udzielic Antologii w tej kwestii sprostowania) Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz --Michał alias Giermo Gidroz SPROSTOWANIE 17.09.02, 18:09 Zgadzam sie co do sporostowania geograficznego. Reszty nie bede prostowal bo sie za przyjemnie czyta. Postanowilem puscic mimo uszu wszystki ironiczne uwagi, i tazac sie beztrosko w samouwielbieniu. PS Ironia jest latwiej dostrzegalna, kiedy sie wie kto to pisal. Mimo wszystko dziekuje Pani za tak pozytywne slowa na temat mojej osoby. PSS Odcinam sie stanowczo i zdecydowanie od wszelkich elit i innych zorganizowanych grup samogwaltu. Aloha. Odpowiedz Link Zgłoś
marcee_ma_ciote marcee, potrzebna ci palcowka, bo 16.09.02, 18:20 bo nei monza rzozmuiec co pizsezs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipfreely Re: Antologia Forum POLONIA IP: *.peaknet.net 17.09.02, 11:26 bez watpienia dobre!!!! Stawiam na DOROTKE. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Antologia Forum POLONIA 17.09.02, 11:32 Ja w kwestii formalnej: ten watek nie powinien nazywac sie "Antologia" tylko "Who is Who" albo "Slownik Biograficzny". Przy okazji skladam oficjalne sprostowanie: nie biegam nad oceanem w skapym bikini. Nie cierpie biegania, wole rolki. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie-w-swetrze Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz Poco tak szpetnie po zagranicznemu? 17.09.02, 18:04 luiza-w-ogrodzie napisała: > Ja w kwestii formalnej: ten watek nie powinien nazywac sie "Antologia" > tylko "Who is Who" albo "Slownik Biograficzny".[...] Ja juz kiedys postulowalem, w obronie jezyka (ktory [tak na marginesie] nie jest do konca moj). Prosilem zeby zamiast mafia mowic zbojcy. Tym razem zwracam sie z propozycja zeby uzyc takiego pieknego slowa jak Bestiariusz. Moze byc forumowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Poco tak szpetnie po zagranicznemu? 17.09.02, 18:20 giermo_gidroz napisał: > Ja juz kiedys postulowalem, w obronie jezyka (ktory [tak na marginesie] nie > jest do konca moj). Prosilem zeby zamiast mafia mowic zbojcy. Tym razem zwracam > > sie z propozycja zeby uzyc takiego pieknego slowa jak Bestiariusz. Moze byc > forumowy. hmm tylko nie gadaj ze bije (piane tym razem) bestia+diarium=bestiarium? ) oba slowa lacinskie Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz Bije sie wpiers! 17.09.02, 18:23 Ale brzmi bardziej swojsko! A pozatym liczy sie zasiedzialosc! Mozna by dysputowac stopien polskosci powyzszych wyrazen i zapewne bestiarius, posiada najwyszy stopien polskosci. W jezyku jak w zyciu, nie wszystko jest czarne i biale! Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Antologia Forum POLONIA 17.09.02, 17:30 to jest dobre. Prosimy pania Antologie o wiecej. i nie, to nie ja to pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Antologia Forum POLONIA 17.09.02, 18:16 napisz cos ciekawego las_vegas bo podejrzewam cie ze robisz bagno jako nevada Odpowiedz Link Zgłoś
las_vegas Re: Antologia Forum POLONIA 17.09.02, 18:18 the foolish man wonders at the unusual, but the wise man wonders at the usual Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Antologia Forum POLONIA 17.09.02, 18:25 no widzisz, calkiem nieglupie Odpowiedz Link Zgłoś
antologia Re: radca 21.09.02, 15:24 Wielka Tragiczna Postac Emigracji Polskiej. Postac ta jest jak bohater mickiewiczowski, skladajacy Wielka Ofiarę na Oltarzu Ojczyzny. Inicjator wielkiej moralizatorskiej dyskusji Polakow o charakterze biblijnej przypowiesci "Jaka jesteś Polsko?" Bez watpienia post ten nalezy do nurtu Wielki Narodowy na forum Polonia. Z uwagi na fakt pojawienia sie tego postu w schylkowym okresie nurtu narodowego okolicznosc ta nadaje wyrazu romantycznego patosu jego autorowi. Czytajac Historię Radcy wrecz slyszy sie szopenowskie nokturny pobrzmiewajace w tle. To sprawia iz jest to Ostatni Romantyk Polskiej Emigracji. Na pzrykladzie tej Postaci mozna przeprowadzic ciekawa analizę stosunku Polaków w kraju i na emigracji do Tradycji Chrystusa Narodów.Daje sie tutaj zauwazyc wyrazny rozlam. O ile Polacy za granica odnosza sie z nalezytym szacunkiem do mitologii polskiej (jedynie kilka glosow poddalo w watpliwosc sens roztrzasania Polskiej Martyrologii -niejaki Macacz) to elitarni Polacy w kraju wyraznie dystansuja sie od takiej POlskiej Tozsamosci (Dorota:"nie strasz mnie zyciem Papciu szalony"). Elita w kraju strącila Korone Cierniowa z glowy Radcy. Ideał siegnał Bruku. Zabrzeczaly norwidowskie perly splywajace pod swinskie ryje... umarl Romantyk Radca , narodzil sie Radca Pozytywista, piszacy z zradka o swojej pozytywnej pracy i jej efektach, Wielki MOralitet Radcy "Jaka jestes Polsko? " trwa dumnie w kosmosie internetu, czasami czytaja go spadajace tam Zbłakane Gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: radca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 16:36 antologia napisała: > Elita w kraju strącila Korone Cierniowa z glowy Radcy. Ideał siegnał Bruku. > Zabrzeczaly norwidowskie perly splywajace pod swinskie ryje... hrum hrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Alez nie wypada! IP: *.client.attbi.com 22.09.02, 03:08 Gość portalu: dorota napisał(a): > hrum hrum Alez nie wypada! Wiem zes rozrzalona na Antologine i nawet moge to zrozumiec. Bo napisac o kobiecie: "[...]> Mistrzyni Slowa[...]" to rownowazne z "ma maly biust i plaski tylek". Ale zeby od razy zeswiniec tudziez zdziczec!? antologia napisał(a): > Nalezy do obecnej Elity Forum > Mistrzyni Slowa > pzredstawicielka tzw yuppies polskich Odpowiedz Link Zgłoś
antologia Re: alez 22.09.02, 13:06 Antologia wysoko ocenia Dorote i wie dobrze co owo CHRUM oznacza nawet bardzo zaluje ze wymsknely sie inne Panie Forumowe tutaj, obecie skorygowaloby sie zapisy w Antologii zostawiajac jedynie Dorote i odrebny post pt Kobiety Forum gdzie bylaby cala reszta pan niestety stalo sie inazcej nad czym bardzo sie ubolewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Przeladowany dzwiek zwierzecy. IP: *.client.attbi.com 22.09.02, 18:01 antologia napisała: > Antologia wysoko ocenia Dorote i wie dobrze co owo CHRUM oznacza "Chrum" oczywiscie moze oznaczac wiele. Jest jak kazdy dzwiek zwierzecy, przeladowany trescia i aluzja. A mnie raczje chodzilo o to ze Ci dorotea robi chlew z watku! > nawet bardzo zaluje ze wymsknely sie inne Panie Forumowe tutaj, obecie > skorygowaloby sie zapisy w Antologii zostawiajac jedynie Dorote i odrebny post > pt Kobiety Forum gdzie bylaby cala reszta pan > niestety stalo sie inazcej nad czym bardzo sie ubolewa No wiec podtrzymujesz teorie: "maly tylek i plaski biust", czy tez moja wlasna o "samczym humorze", kwalifukujac dorcie do meskiego grona? A tak na marginesie to dobrze dla Ciebie ze podzialu nie ma bo byla bys niewatpliwie oskarzona o seksizm czy inny separatyzm. Aloha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: kwalifukuj się Pan sam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 19:58 i cease&desist używać określenia "samczy humor", którego definicji sam nie potrafisz podać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: dosyć tego antologia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 19:55 przestań rozwłóczyć mą osobę po tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: dosyć tego antologia 22.09.02, 19:58 A moze to Ty sie sama tutaj "rozwloczasz" ? pozdr. robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: no ładnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 20:20 byłam już rzekomo Komentatorem, blondynką z małym cyckiem, pedałem, starą babą, canadianem, a teraz jeszcze antologią. Wyobraźnia płata Ci figle robert. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: no ładnie 22.09.02, 20:26 Plata figle to znaczy, ze jeszcze pracuje jeszcze pracuje Dziwne dlaczego sie tak strasznie wypierasz tego podejrzenia? Ciekawe, ze w ktoryms z poprzednich postow (gdzie dalem juz upust mojej wyobrazni, wyrazajac podejrzenie, ze Ty to antologia) jakos sie ta druga tak strasznie nie oburzala?! No ale mysle, ze to zawsze lepsze niz te inne porownania, ktore przed chwila przytoczylas. pozdr. robert Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz Rzniecie zdechlego konia bitego przez jota. 23.09.02, 01:37 Roberto! Amogio! Wysil mozgownice! Toz nawet 5-klasita by sie polapal ze Panna Dorociejanak Antologia nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota sprostowanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 19:51 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Alez nie wypada! Wiem zes rozrzalona na Antologine i nawet moge to zrozumiec. > Bo napisac o kobiecie: "[...]> Mistrzyni Slowa[...]" to rownowazne z "ma mal > y > biust i plaski tylek". Ale zeby od razy zeswiniec tudziez zdziczec!? Źle interpretujesz Panie Michale. Wg. mnie należy czytać tak: Nalezy do obecnej Elity Forum = przesiaduje na necie z braku lepszego zajęcia Mistrzyni Slowa = potrafi pisać bez rażących naruszeń zasad ortografii pzredstawicielka tzw yuppies polskich = pracuje zarobkowo Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz Sprostowanie - monopolistyczno - pretensjonalne. 23.09.02, 01:34 Gość portalu: dorota napisał(a): > > Źle interpretujesz Panie Michale. Wg. mnie należy czytać tak: > > Nalezy do obecnej Elity Forum = przesiaduje na necie z braku lepszego zajęcia > Mistrzyni Slowa = potrafi pisać bez rażących naruszeń zasad ortografii > pzredstawicielka tzw yuppies polskich = pracuje zarobkowo Zle? ZLE! A jakim prawem zawlaszczac umiejetnosc jedynej prawdziwej i slusznej interpretacji. Podejzewam ze nauczasz w szkole. Najprawdowpodobniej literaturu. Bardzo mi sie to zle kojazy. Pani od polskiego wie wszystko najlepiej. Zawsze mnie pouczala ze nie wszystko nalezy interpretowac w realcji do dupy i cyckow. A ja odpowiem Ci tak jak jej zwyklem odpowiadac: A DUPA! I wogole sie mi twoja wykladnia nie widzi! Tak to kazdy potrafi! W zyciu moja Panno nalezy szukac drugiego dna. A potem jeszcze pogrzebac troche w mule! To tam znajduja sie perlo-plawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Sprostowanie - monopolistyczno - pretensjonal IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 17:31 grzebanie w mule i jakiśpławach, błęęę. Nie bądź Pan obleśny. A od belfrów gorsze są konowały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Moja Mila Imienniczko IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 17:42 osobiscie uwazam iz yuppies oznacza swietnie wyksztalcona mloda osobe , robiaca tzw kariere zawodowa co do reszty to kazdy ma sie tutaj prawo bawic, do tego sluzy forum mnie sie tu jeszcze podoba , Ty masz z tym pewnien subtelny zwiazek , inni tez nie ma sensu psuc tego ani doszukiwac sie jakiegos dna, ktorego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Marcee, jakie drugie dno, jakie doszukiwanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 17:53 co Ty pierdolisz. To Michał gmera w upławach, ja tu tylko wodę piję. Rycerzu. Czy Rycerz może być pci żeńskiej? To pytanie dla Giermo, specjalisty od norm i ról społecznych tudzież zachowań warunkowanych dążeniem do sukcesu ewolucyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
antologia Re: student 22.09.02, 13:00 osobnik nalezacy do tzw. gawiedzi forumowej poczatkowo zamieszkiwal tereny Najjasniejszej Pomrocznej, obecnie USA co ciekawe prawdopodobnie pochodzacy swymi korzeniami genealogicznymi ze zubozalej szlachty, mozna tak domniemywac wskutek posiadania tzw zawolania o charakterze rodowym : BASTARD (jak wiadomo szlachta polska jako warstwa wywodzaca sie z rycerstwa charachteryzowala sie posiadaniem Herbu i wlasnie Zawołania) a takze legitymacja wyzszego wyksztalcenia ( wyrazny slad tradycji tzw "wysadzonych z siodła" ) jego pisarstwo mozna podzielic na dwa wyrazne okresy :przedemigracyjny i poemigracyjny w obu tych okresach zasadnicza tematyka poruszana przez Studenta dotyczyla glownie kobiet i seksu, oraz stosunkowo rzadziej ale rownie wyraziscie tzw kwestii polskiej , ktora mozna by okreslic jako :potrzeba i koniecznosc emigracji okres przedemigracyjny w pisarstwie niejakiego Studenta jest stosunkowo bardziej udokumentowany , stad bardziej czytelny, nacechowany umizgiwaniem sie do Pan Forumowych i przygotowaniami do wyjazdy za Wielka Wode w okresie tym glowna lektura oprocz zalecanych podrecznikow na studiach inzynierskich, byly pozycje z dziedziny seksuologii autorstwa dr Lwa- Starowicza (sadzi sie iz osobnik ten nie mial za soba jeszcze tzw inicjacji seksualnej) oraz posty na forum Polonia (jak sie przypuszzca nie tyle w celach instruktazowych co raczej ze swoiscie pojmowanej tesknoty przynalezenia juz do Emigracji Polskiej a takze identyfikowania sie juz z Emigracja Polska ) okres poemigracyjny jest mniej czytelny z uwagi na pojawienie sie wielu klonow internetowych i wymaga jeszcze precyzyjnych badan bohater wielu plotek forumowych, dawny ulubieniec Sciekowiska Odpowiedz Link Zgłoś
antologia Re: akaWill 22.09.02, 13:02 czyli szczesliwy Krakus za Wielka Woda obecnie mieszkaniec Connecticut prowadzi spokojne i zrownowazone zycie: praca, dom, samochod, zona, synek, pies i kot osobnik o jasnych i szerokich horyzontach prezentuje na forum piekne wrazenie Ameryki jako kraju dajacego wiecej niz mozna wysnic w najpiekniejszych snach (o ile sa to zrownowazone sny) z rzadka bywa na forum, kiedy w deszczowy wieczor ogarnia go nad filizanka delikatnie palonej kawy krakowski spleen, potrafi wyluskac wtedy z tysiaca postow jedno zdanie dotyczace ukochanego Opuszczonego Miasta o ile zabiera glos w dyskusji pisze czytelnie, ciekawie i inteligentnie Odpowiedz Link Zgłoś
antologia Re: Krakusy za Wielkimi Wodami 22.09.02, 13:13 Antologia z wielka przyjemnoscia zajela by sie tym wdziecznym i milym tematem niestety brakuje nam materialu badawczego, dlatego tez zwracamy sie z uprzejma prosba o podpowiedz kto z bywalcow forumowych jest pochodzenia krakowskiego roseanne pajacyk2 (?) kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Krakusy za Wielkimi Wodami 23.09.02, 00:35 Chyba wiecej bys mial z Wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
es77 Re: Krakusy za Wielkimi Wodami 23.09.02, 16:44 antologia napisała: > Antologia z wielka przyjemnoscia zajela by sie tym wdziecznym i milym tematem > niestety brakuje nam materialu badawczego, dlatego tez zwracamy sie z uprzejma > prosba o podpowiedz kto z bywalcow forumowych jest pochodzenia krakowskiego > > roseanne > pajacyk2 (?) > > kto jeszcze? jezeli nie zamknelas jeszcze budki to wciskam tam swoj paluch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal W nastroju nostalgiczny. IP: *.tiaa-cref.org 06.01.03, 18:09 Poplakal sie krokodylowymi lzami, tak ze nil wezbral i barki faraona bezpieczeni przeplynely nad katarkatama 7 i 9. Te czasy juz nie wroca, no i ilu znas wie kto to antologia, moi kochani, taka strata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akaWill Re: akaWill IP: *.229.252.64.snet.net 23.09.02, 16:39 Ach, czymzem zasluzyl na umieszczenie w szlachetnym gronie przez Czcigodna Antologie, krotko na Forum, coffee spleen, rzadko na Forum, nieciekawe zycie sny ach czymzem Odpowiedz Link Zgłoś
skun.del --michal 06.01.03, 18:23 Kiedy bedzie najciekawsza charakterystyka. ps calkiem bledna nazwa ach, chyba kradles ja na szybko tor_mentiolowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Zaraz! Czy sugerujecie? IP: *.tiaa-cref.org 06.01.03, 18:40 Ze ja to pisalem! Wlasnie ze nie! Ale wiem kto! Zastanawialem sie czy jeszcze ktos wie. Odpowiedz Link Zgłoś
podnoszenie-ciezarow Niech.. to sie skonczy 06.01.03, 18:51 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Ze ja to pisalem! Wlasnie ze nie! Ale wiem kto! Zastanawialem sie czy jeszcze > ktos wie. Odpowiedz Link Zgłoś