mayaka 11.12.05, 19:21 ROCZNICA 13 GRUDNIA 1981 czy JARUZELSKI PRZEPROSI za swoje CZYNY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldka_zmora [...] 12.12.05, 06:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian nie klam arturku 12.12.05, 12:51 juz my dobrze wiemy co ty masz w doopie Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: nie klam arturku 13.12.05, 13:18 Ciebie tez mam w doopie. Pozdrowienia dla reszty tego "my". Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: nie klam arturku 13.12.05, 15:37 ja tam na twoje wystawy nie chodze wiec nijak zadnej mojej czesci w doopie miec nie mozesz ale podobno w PL ostatnio wystawiales i cie porucznik nasrau wyrychtowal Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian wiekszosc nawet nie wie kiedy to bylo 12.12.05, 12:53 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3061094.html ale z niewiedzy Amerykanow to pierwsi potrafia sie nasmiewac Odpowiedz Link Zgłoś
waldusia_zmora [...] 12.12.05, 15:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa STATEMENT BY GEORGE J. TENET 12.12.05, 19:19 DIRECTOR OF CENTRAL INTELLIGENCE ON THE DEATH OF COLONEL RYSZARD KUKLINSKI "I was deeply saddened to learn of the death of Colonel Ryszard Kuklinski, a true hero of the Cold War to whom we all owe an everlasting debt of gratitude. This passionate and courageous man helped keep the Cold War from becoming hot, providing the CIA with precious information upon which so many critical national security decisions rested. And he did so for the noblest of reasons ? to advance the sacred causes of liberty and peace in his homeland and throughout the world. It is in great measure due to the bravery and sacrifice of Colonel Kuklinski that his own native Poland, and the other once-captive nations of Central and Eastern Europe and the former Soviet Union, are now free." Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: wiekszosc nawet nie wie kiedy to bylo 12.12.05, 20:52 a kto jest u wladzy prezio mgr to kto ministrant U OJCA RYDZKA stary komuch ze krwi i kosci zmienil kostium WOLCZANKI na HUGO BOSS lub PODOBNY taka zmiana nastopila w nim komuch byl komuchem i umrze komuchem zaden nie przeprosil za to wszystko ich starzy BUDOWALI socjalizm zeby ich dzieci SPOKOJNIE zyly teraz W KAPITALIZMIE wykonczyli znacjonazowali to co sie dalo a pozniej porobili interesy wielkie SPRZEDAL POLONEZA jeden z drugim ZROBIL INTERES jak by nie byli u wladzy to teraz by gesi pasli co Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: za 2 dni 13.12.05, 10:10 Połowa Polaków w kraju nie wie nawet kiedy to było i o co tam chodziło. A kopole w kółko tylko o tym albo o pułapkach paszportowych. Jak długo można jeszcze żyć historią? Czy ciekwaszych zajęć nie ma tam na obczyźnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: za 2 dni 13.12.05, 12:51 a ty co gliniak? wstydzisz sie swej ZOMOwskiej przeszlosci? Odpowiedz Link Zgłoś
waldusia_zmora Re: za 2 dni 13.12.05, 13:15 kasowanie moich postow dlatego ze wzywaja do rozliczenia tow.Jaruzelskiego za 13 .12.81 zakrawa na kpine nie ze mnie ale z calej wolnej polski naprawde wam sie dzuiwie towarzysze Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: za 2 dni 13.12.05, 14:50 ntarian napisał: > a ty co gliniak? > wstydzisz sie swej ZOMOwskiej przeszlosci? Wręcz przeciwnie! Nigdy mi się tak dobrze nie żyło. Komple ze Stasi w Niemczech też się mają coraz lepiej. Tylko takie azbestowe frajery jak ty mogą być niezadowolone i wiecznie ryć po polskich witrynach, żeby pałać się historią. Knajp tam nie macie, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
donk Mam pytanko do towarzysza. 13.12.05, 14:53 Czy wy tam sobie, s kolegami STASI tez sobie czasem przy spotkaniach wzajemnie skorki trzepiecie? Ontarian s kolegami tak robiom. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Mam pytanko do towarzysza. 13.12.05, 15:34 ontarianowi to ty skorkem czepiesz a kolegom na fletach pogrywasz kiedy oni sobie przy piwku siedza Odpowiedz Link Zgłoś
donk Forum gada ze byles ZOMO 13.12.05, 15:48 A moze tylko ormowiec. Byles czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś