Gość: leosia IP: 130.68.2.* 23.10.02, 02:39 Jesien sie zaczyna, ladna sloneczna pogoda zostala zamieniona na mokry dzien pelen dzeszczy. Troche powspominac piekne dni. ,Gdzie byliscie na wakacjach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Renka Re: Koniec WAKACJI IP: *.home.cgocable.net 23.10.02, 03:55 Ja bylam 3 dni na wakacjach, nad jeziorem i widzialam jak sie czysci co wieczor wode w jeziorze.Bo takie rozne psy plywaly i dzieciaki, no i zostawalo po nich cos na falach.Wieczorem przyplywal statek z siecia i z szybkoscia zolwia przesuwal sie wzdluz brzegu, zbierajac "plankton". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Koniec WAKACJI IP: *.home.cgocable.net 23.10.02, 03:55 Ja bylam 3 dni na wakacjach, nad jeziorem i widzialam jak sie czysci co wieczor wode w jeziorze.Bo takie rozne psy plywaly i dzieciaki, no i zostawalo po nich cos na falach.Wieczorem przyplywal statek z siecia i z szybkoscia zolwia przesuwal sie wzdluz brzegu, zbierajac "plankton". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Koniec WAKACJI IP: *.home.cgocable.net 23.10.02, 03:56 Ja bylam 3 dni na wakacjach, nad jeziorem i widzialam jak sie czysci co wieczor wode w jeziorze.Bo takie rozne psy plywaly i dzieciaki, no i zostawalo po nich cos na falach.Wieczorem przyplywal statek z siecia i z szybkoscia zolwia przesuwal sie wzdluz brzegu, zbierajac "plankton". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Koniec WAKACJI IP: *.home.cgocable.net 23.10.02, 03:56 Ja bylam 3 dni na wakacjach, nad jeziorem i widzialam jak sie czysci co wieczor wode w jeziorze.Bo takie rozne psy plywaly i dzieciaki, no i zostawalo po nich cos na falach.Wieczorem przyplywal statek z siecia i z szybkoscia zolwia przesuwal sie wzdluz brzegu, zbierajac "plankton". Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Koniec WAKACJI 23.10.02, 04:03 Gość portalu: Renka napisał(a): > Ja bylam 3 dni na wakacjach, nad jeziorem i widzialam jak sie czysci co > wieczor wode w jeziorze.Bo takie rozne psy plywaly i dzieciaki, no i zostawalo > po nich cos na falach.Wieczorem przyplywal statek z siecia i z szybkoscia > zolwia przesuwal sie wzdluz brzegu, zbierajac "plankton". __________________________________________________ <>Renka-czy cie jeszcze mdli od tego widoku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Koniec WAKACJI IP: *.home.cgocable.net 23.10.02, 04:27 Prawde mowiac nie wiem, ile tego bylo, chyba nieduzo.Ja sie kapalam na glebokiej wodzie, a oni dzialali tuz przy plazy.Ale woda byla naprawde czysta. Ja, te trzy dni wakacji bede chyba wspominac jeszcze dlugo.Heheh. Fajnie bylo. Niby moge codziennie byc nad jeziorem i ogladac zachod slonca, ale wakacje sie skonczyly i nie mozna sie wylegiwac na lezaku, w sloncu, buuu Odpowiedz Link Zgłoś