prolet.wariat 15.11.02, 22:51 Jest mi cudownie.Meczylem sie tylko poza granicami.Mam tutaj przyjaciol i cieplo domowego ogniska.Nigdy nie mialbym tego na obczyznie. Tu sie urodzilem, i to jest moj kraj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guajazyl Re: Wrocilem 15.11.02, 23:22 Ciesze sie, ze znalazles swoje miejsce na ziemi! Gratuluje wyboru! Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_sniezka Re: Wrocilem 16.11.02, 00:43 prolet.wariat napisał(a): > Jest mi cudownie.Meczylem sie tylko poza granicami.Mam tutaj przyjaciol i > cieplo domowego ogniska.Nigdy nie mialbym tego na obczyznie. > Tu sie urodzilem, i to jest moj kraj! przywiozles nam cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wrocilem IP: *.msns.str.ptd.net 16.11.02, 00:47 niebawem wytrzezwiejesz to i bagazu nie rozpakowuj milego powrotu Zycze Odpowiedz Link Zgłoś
koolonikt Jestem z toba bro 16.11.02, 16:18 Tez wracam, niedlugo.Odlozylem na dziesiec lat zycia w Polsce. Totez niedlugo zaczynam zyc.Drzyjcie panny i panienki.Kolo wkracza do boju, niedlugo.Gdzie najlepiej osiedlic sie po powrocie?Swojej wsi wiem nie znioslbym.A z kolezkami bylymi na karku dziesieciu lat tez nie przezylbym. Po-zdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur na 10 lat? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 16:20 ........i co pozniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur OK IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 16:24 koolonikt napisał: > i wesole wdowki tez patent na zycie, ale wiesz wesle wdowki sa wszedzie, tak jak emerytura Ale powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylek Boczus, przestan co? IP: *.proxy.aol.com 16.11.02, 16:23 prolet.wariat napisał(a): > Jest mi cudownie.Meczylem sie tylko poza granicami.Mam tutaj przyjaciol i > cieplo domowego ogniska.Nigdy nie mialbym tego na obczyznie. > Tu sie urodzilem, i to jest moj kraj! Kanada to twoj kraj ?? Boczek, wez 3 Alka Seltzer i przestan pierdolic Odpowiedz Link Zgłoś
koolonikt serio mowisz? 16.11.02, 16:56 proletwariat to jest ten pedinho boczman? skad wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś