Dodaj do ulubionych

do mak4701-infacol

20.03.06, 10:30
Jak dlugo podawalas infacol i czy przed kazdym posilkiem?
Dawalam juz trzy razy i bede dzisiaj podawac, na razie jest spokoj, ale
poczekam do wieczora.
pozdrawiam
kasia
Obserwuj wątek
    • mak4701 Infacol 20.03.06, 11:39
      Moja położna kazała mi podawać 15min przed każdym posiłkiem. Niestety moja
      córcia jak zachce jeść to nie ma się zmiłuj - krzyk, płacz i co nie tylko. A
      trudno było wyczuć kiedy będzie głodna. Bo jeśli nie miała ochoty na jedzenie
      to poprostu nie chciała. Wiec podawałam jej róznie raz po jedzeniu, raz przy
      ataku kolki,(miałam wrazenie zawsze ze tak jakby reka odjał - ze odrazu pomagał
      bo mala sie zawsze uspakajała), raz jak akurat mi sie przypomniało. Ja
      podawałam jej ok. 1m-ca a potem tylko doraźnie. I nawet do dziś mam zawsze
      gdzieś w kosmetykach malutkie "ot tak na w razie czego..."smile Napisz jakie jest
      twoje doświadczenie z tym preparatem. Pozdrawiam cie serdecznie i zycze duzo
      cierpliwosci ale te małe istotki sa warte czasami takich cierpien jakie nam
      płatajasmile

Mama malutkiej Julci (16.08.2005)
      • bobby5 Re: Infacol 20.03.06, 11:45
        daje na moment przed posilkiem, tez jest straszny krzyk, jak pisalam do tej
        pory dalam trzy razy i jest spokojnie, bede podawac przez kilka dni, zobacze
        jak nam minie wieczor, nie chcialabym podawac kropelek do ukonczenia trzeciego
        miesiaca, jak kolka ustapi, dlatego te moje pytania
        dziekuje i pozdrawiam cieplo
        kasia
        • mak4701 Infacol 20.03.06, 12:20
          Do dzis mam gdzies zawsze przy sobie Infacol - chociaz juz ona dawno nie ma
          kolek ale tak na wszelki wypadek. Tak jak ci wspominałam ja podawałam jej potem
          doraźnie i zawsze miałam wrażenie że odrazu pomagało (nie ważne czy było to po
          jedzeniu czy też przed - ale zazwyczaj podawałam po jedzeniu bo nigdy
          niewiedziałam kiedy moja królewna zachce jeśćsmile). Jestem teraz w Pl - byłam
          niedawno u tej koleżanki i czytałam ulotke w języku polskim bo jak się okazało
          w Polsce też jest to dostępne. Na ulotce było napisane, że podawać przed każdym
          posiłkiem (czyli często - bo dzieci w tak małym wieku jedzą co najmniej co 2
          godz)i nie było przypadków przedawkowania i uzależnień od tego syropku. Więc
          bez obawy możesz podawać swojemu dziecku o ile pomaga. Pozdrawiam cie
          serdecznie Kasia

Mama malutkiej Julci (16.08.2005)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka