Gość: Wowa Re: BARANEK :-)))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 02.01.03, 22:17 > To ja na ten czas napisze tak > Jak dobrze być barankiem i wstawać sobie rankiem, i biegać na polankę, i > śpiewać sobie tak: bee, bee, bee, kopytka niosą mnie, bee, bee, bee, > kopytka > niosą mnie. > > How good to be baranek and wake up sobie ranek and running to polanek and > singing just like thet: be, be, be, kopytka taking me, be, be, be, > kopytka > taking me. ______________________________________________________________________________ How good it is to be a sheep, and wake up in the morning, running to the glade and singing : Bee, Bee, Bee, hooves taking me, Bee, Bee, Bee, hooves taking me. ______________________________________________________________________________ > So gut zu sein baranek aufsteigen sobie ranek und gehen aus polanek, und > singen so wie als: > bich, bich, bich, kopytka tragen mich, bich, bich, bich, kopytka tragen > mich. > > C'est bien d'etre un baranek et se berer sobie ranek et courir sur > polanek et > chanter comme ca: boit, boit, boit, kopytka portent moit, boit, boit, > boit, > kopytka portent moit. ________________________________________________________________________________ Qu'il est bon d'etre un mouton et se lever le matin, courir dans la clairiere, en chantant: Bee, Bee, Bee, sabots me portent, Bee, Bee, Bee, sabots me portent. ________________________________________________________________________________ > Bene essere baranek alzarsi sobie ranek corere na polanek e cantare me > si: be, > be, be, kopytka portano me, be, be, be, kopytka portano me. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Gut Baranek, sehr good! 03.01.03, 08:54 no nie mogieee, jeszcze placze)))))) Drapieznik, a nie poluj na tego baranka przybadkiem, to takie sympatyczne lambi)))) Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: Gut Baranek, sehr good! 03.01.03, 13:32 zeby tylko byl!!! Gut der Baranek... Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Gut Baranek, sehr good! 03.01.03, 13:35 przecieram okulary, nadal widze zmieniam okulary, nadal widze czy to tydzien duchow? zjawy z zaswiatow? zmory? najpierw yabolek teraz drapieznik pozdrawiam drap Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Gut Baranek, sehr good! 03.01.03, 14:37 no tak , niby nie twoja wina , ale jednak dyskutowalabym... Jakbys sie troche wstrzymala , to bys zostala najlepszym znkiem-----BYKIEM. No pomysl sama- BARANICA, to brzmi bardzo, bardzo smiesznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: Gut Baranek, sehr good! IP: *.abo.wanadoo.fr 03.01.03, 21:34 Kara, do tego baranka potrzeba pasterka, albo pastuszka nie piszesz sie na role? bedziesz te baranki chowala, my bedziem je liczyc, liczyc, liczyc, li... o i juz! znuzenie mnie wzielo!) a moze i jakiego pastuszka bysmy znalezli Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: Gut Baranek, sehr good! 03.01.03, 22:47 Baranek to tylko zmylka zeby sie dorwac do was, Szwedzkie dziouchy!Pozdrawiam! Wiem, pamietam, ty lubiles poziomki... Odpowiedz Link Zgłoś
_balwanek_ Re: Gut Baranek, sehr good! 05.01.03, 23:20 _szwedka suko z cipy ci smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: BARANEK :-)))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 04.01.03, 23:23 moze sie znajdzie ktos kto napisze reszte np. po niemiecku Odpowiedz Link Zgłoś
_algol Re: BARANEK :-)))))))))))))))))))))))))))))) 05.01.03, 00:44 der Baranek kommen ficken machen angekommen on ta sehr szkarada legen in schublada Odpowiedz Link Zgłoś
big_meat Re: BARANEK :-)))))))))))))))))))))))))))))) 05.01.03, 23:01 takie filozoiczno-stolarskie.. Odpowiedz Link Zgłoś