Dodaj do ulubionych

graco wozek uk

12.05.06, 17:15
chce kupic wozek graco taki od urodzenia do wieku 3 lat...szukam jakiejs
promocji..od jakiej ceny to juz jest promocja, sale?
Obserwuj wątek
    • ewarainko Re: graco wozek uk 13.05.06, 00:21
      nie wiem,czy to ten sam,ale chyba tak.Taki duuuzy.Wiekszy od innnych.Ja tez go
      kupilam,rok temu,i mam troche z nim problemow(z jego wielkoscia).Na spacery po
      poarku jest ok.Tylko do autobusu nie bardzo sie nadaje i na dalsze wyprawy
      (zajmuje caly bagaznik w samochdzie,pol bagaznika w kombiaku).
    • joannali Re: graco wozek uk 15.05.06, 21:25
      Ja dla mego dziecka kupilam graco, model jaki tez jest w katalogu Argos.
      Podobala mi sie cena, to, ze siedzonko samochodowe wpina sie do wozka, co bylo
      bardzo praktyczne, ale ogolnie wozek uwazam za tragiczny! Mimo zapewnien
      producenta, nie nadaje sie dla dzieci od 0 lat. Jest sztywny, przewiewny,
      ciezko sie go prowadzi, malo zwrotny. Czas kiedy mialam ten wozek nie wspominam
      najlepiej. Potem jak maly mial rok, nie wytrzymmalam i kupilam inny (spacerowke
      chicco) i dopiero zobaczylam jak sie z tym graco meczylam. Nie wiem czy inne
      modele sa o wiele lepsze?
      • magdax78 Re: graco wozek uk 15.05.06, 23:00
        to mnie zalamalas tym graco. moze ktos mial doczynienia z innymi modelami?
    • aniaheasley Re: graco wozek uk 16.05.06, 10:56
      Mam 3-kolowy graco, bardzo duzy. Na zakupy - koszmar, ciagle kogos potracam
      przodem wozka. Ale za to idealny 'w terenie', taki troche 4x4. Przy dwojce
      dzieci starsze moze tez siedziec na blotniku przedniego kola.
    • joannali Re: graco wozek uk 16.05.06, 11:20
      Ja teraz spodziewam sie drugiego dziecka i tym razem zamierzam kupic porzadny,
      wielofunkcyjny wozek na ebay'u, na ktory zapewne nie byloby mnie stac gdybym
      miala kupic nowy, ale na tej gieldzie mozna trafic na uzywany wozek, w idealnym
      stanie i za bardzo atrakcyjna cene. Chce, aby byl on wygodny dla dziecka i dla
      mnie.
    • kachaha1 Re: graco wozek uk 16.05.06, 14:04
      my mamy Graco Quattro Travel system.wybieral go tatus.
      do jazdy jest super jak dla mnie ale tak jak dziewczyny pisza problemem jest
      jego wielkosc i masa.jest ciezki a po zlozeniu zajmuje caly bagaznik.w
      autobusach(szczegolnie tych niskich) tez sie nie sprawdza.
      nie wspomne juz o fakcje ze (przynajmniej tu gdzie ja mieszkam) jest
      straaasznie oklepany,wszyscy takie same(mniejsze lub wieksze majasmile
      • magdax78 Re: graco wozek uk 16.05.06, 15:47
        czyli jaki polecacie zeby byl ladny, funkcjonalny, wygodnych...smile 4-kolowy nie
        musi byc graco ...tak do 250, max 300£
        • foczildka Re: graco wozek uk 31.05.06, 19:29
          Dziewczyny

ja tez sobie upatrzylam graco quattro deluxe ktory w sklepie kosztuje £229 a na
          ebay mozna dostac za £150 lub mniej w zaleznosci od dodatkow.bardzo spodobal mi
          sie ten wozek i myslalam ze to jeden z lepszych w tej cenie.no ale oczywiscie
          nie mam doswiadczenia z wozkami i nie wiem na co najbardziej zwracac uwage.
          piszecie ze jest za duzy a mi nawet do glowy nie przyszlo ze to moglby byc
          problem.

czy ktos jeszcze ma graco quattro deluxe????

bo piszecie w pierwzsych postach o jakims graco ale nie wiem czy o ten wlasnie
          chodzi...
          • magdax78 Re: graco wozek uk 31.05.06, 23:04
            150# na e bay-u a to nie jakas podroba??
        • ediish Re: graco wozek uk 02.06.06, 09:53
          Witam!
          Ja mam do sprzedania wozek 'Mamas & Papas pliko p3', niewiele uzywany..
          Powieksza nam sie rodzinka i musimy zakupic wozio dla dwojki dzieci.. Jezeli
          jestes zainteresowana to pisz na mojego maila: ediish@yahoo.com..
          • mimim1 Re: graco wozek uk 02.06.06, 14:26
            a czy moge prosic jaies fotki na maila? skad jestes?
            • ediish Re: graco wozek uk 02.06.06, 16:29
              mimim1 - jezeli to do mnie wink odpisalam na maila gazetowego
    • mimim1 Re: graco wozek uk 01.06.06, 18:25
      a jakie inne wozki polecacie tak do 200-250 funtow od 0-3 roku zycia -travel
      system ( lekkie-wazne)
      • trissie Re: graco wozek uk 02.06.06, 00:38
        mam doświadczenie z graco, to był nasz pierwszy wózek, koszmar. Bardzo
        przewiwny, wiatr hulał w środku, moim zdaniem wózek nie nadaje sie dla
        noworodka, brakuje mu amortyzacji, maluch cały czas poddawany jest wstrząsom, no
        jednym słowem stresował mnie ten wózek. Ostatnio kupiliśmy quinny buzza. Buzz
        był naszym marzeniem od dawna, jednak wersja z gondolą była dla nas za droga.
        Teraz mały ma 3 miesiące, kupiliśmy spacerówkę buzza ze spiworkiem, do tego
        fotelik, wystarcza a zupełności. Uwilebiam ten wózek, prowadzi się
        fantastycznie, rozkłada sie jednym kilknięciem, (gorzej ze składaniem). Wadą
        jest szeroki rozstaw kół, no i niestety musimy ściągać przednie kółeczko, żeby
        zmieścił się do bagażnika, a nie mamy wcale małego samochodu. Generalnie
        baaardzo polecam ten wózek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka