magdax78 12.05.06, 17:15 chce kupic wozek graco taki od urodzenia do wieku 3 lat...szukam jakiejs promocji..od jakiej ceny to juz jest promocja, sale? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewarainko Re: graco wozek uk 13.05.06, 00:21 nie wiem,czy to ten sam,ale chyba tak.Taki duuuzy.Wiekszy od innnych.Ja tez go kupilam,rok temu,i mam troche z nim problemow(z jego wielkoscia).Na spacery po poarku jest ok.Tylko do autobusu nie bardzo sie nadaje i na dalsze wyprawy (zajmuje caly bagaznik w samochdzie,pol bagaznika w kombiaku). Odpowiedz Link Zgłoś
joannali Re: graco wozek uk 15.05.06, 21:25 Ja dla mego dziecka kupilam graco, model jaki tez jest w katalogu Argos. Podobala mi sie cena, to, ze siedzonko samochodowe wpina sie do wozka, co bylo bardzo praktyczne, ale ogolnie wozek uwazam za tragiczny! Mimo zapewnien producenta, nie nadaje sie dla dzieci od 0 lat. Jest sztywny, przewiewny, ciezko sie go prowadzi, malo zwrotny. Czas kiedy mialam ten wozek nie wspominam najlepiej. Potem jak maly mial rok, nie wytrzymmalam i kupilam inny (spacerowke chicco) i dopiero zobaczylam jak sie z tym graco meczylam. Nie wiem czy inne modele sa o wiele lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
magdax78 Re: graco wozek uk 15.05.06, 23:00 to mnie zalamalas tym graco. moze ktos mial doczynienia z innymi modelami? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaheasley Re: graco wozek uk 16.05.06, 10:56 Mam 3-kolowy graco, bardzo duzy. Na zakupy - koszmar, ciagle kogos potracam przodem wozka. Ale za to idealny 'w terenie', taki troche 4x4. Przy dwojce dzieci starsze moze tez siedziec na blotniku przedniego kola. Odpowiedz Link Zgłoś
joannali Re: graco wozek uk 16.05.06, 11:20 Ja teraz spodziewam sie drugiego dziecka i tym razem zamierzam kupic porzadny, wielofunkcyjny wozek na ebay'u, na ktory zapewne nie byloby mnie stac gdybym miala kupic nowy, ale na tej gieldzie mozna trafic na uzywany wozek, w idealnym stanie i za bardzo atrakcyjna cene. Chce, aby byl on wygodny dla dziecka i dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaha1 Re: graco wozek uk 16.05.06, 14:04 my mamy Graco Quattro Travel system.wybieral go tatus. do jazdy jest super jak dla mnie ale tak jak dziewczyny pisza problemem jest jego wielkosc i masa.jest ciezki a po zlozeniu zajmuje caly bagaznik.w autobusach(szczegolnie tych niskich) tez sie nie sprawdza. nie wspomne juz o fakcje ze (przynajmniej tu gdzie ja mieszkam) jest straaasznie oklepany,wszyscy takie same(mniejsze lub wieksze maja Odpowiedz Link Zgłoś
magdax78 Re: graco wozek uk 16.05.06, 15:47 czyli jaki polecacie zeby byl ladny, funkcjonalny, wygodnych... 4-kolowy nie musi byc graco ...tak do 250, max 300£ Odpowiedz Link Zgłoś
foczildka Re: graco wozek uk 31.05.06, 19:29 Dziewczyny ja tez sobie upatrzylam graco quattro deluxe ktory w sklepie kosztuje £229 a na ebay mozna dostac za £150 lub mniej w zaleznosci od dodatkow.bardzo spodobal mi sie ten wozek i myslalam ze to jeden z lepszych w tej cenie.no ale oczywiscie nie mam doswiadczenia z wozkami i nie wiem na co najbardziej zwracac uwage. piszecie ze jest za duzy a mi nawet do glowy nie przyszlo ze to moglby byc problem. czy ktos jeszcze ma graco quattro deluxe???? bo piszecie w pierwzsych postach o jakims graco ale nie wiem czy o ten wlasnie chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
magdax78 Re: graco wozek uk 31.05.06, 23:04 150# na e bay-u a to nie jakas podroba?? Odpowiedz Link Zgłoś
ediish Re: graco wozek uk 02.06.06, 09:53 Witam! Ja mam do sprzedania wozek 'Mamas & Papas pliko p3', niewiele uzywany.. Powieksza nam sie rodzinka i musimy zakupic wozio dla dwojki dzieci.. Jezeli jestes zainteresowana to pisz na mojego maila: ediish@yahoo.com.. Odpowiedz Link Zgłoś
mimim1 Re: graco wozek uk 02.06.06, 14:26 a czy moge prosic jaies fotki na maila? skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
ediish Re: graco wozek uk 02.06.06, 16:29 mimim1 - jezeli to do mnie odpisalam na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
mimim1 Re: graco wozek uk 01.06.06, 18:25 a jakie inne wozki polecacie tak do 200-250 funtow od 0-3 roku zycia -travel system ( lekkie-wazne) Odpowiedz Link Zgłoś
trissie Re: graco wozek uk 02.06.06, 00:38 mam doświadczenie z graco, to był nasz pierwszy wózek, koszmar. Bardzo przewiwny, wiatr hulał w środku, moim zdaniem wózek nie nadaje sie dla noworodka, brakuje mu amortyzacji, maluch cały czas poddawany jest wstrząsom, no jednym słowem stresował mnie ten wózek. Ostatnio kupiliśmy quinny buzza. Buzz był naszym marzeniem od dawna, jednak wersja z gondolą była dla nas za droga. Teraz mały ma 3 miesiące, kupiliśmy spacerówkę buzza ze spiworkiem, do tego fotelik, wystarcza a zupełności. Uwilebiam ten wózek, prowadzi się fantastycznie, rozkłada sie jednym kilknięciem, (gorzej ze składaniem). Wadą jest szeroki rozstaw kół, no i niestety musimy ściągać przednie kółeczko, żeby zmieścił się do bagażnika, a nie mamy wcale małego samochodu. Generalnie baaardzo polecam ten wózek. Odpowiedz Link Zgłoś