Gość: krzysztof IP: *.bredband.skanova.com 18.01.03, 17:39 jestem wsciekly na mizerie zycia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: walkiria Re: Szwecja zmarnowala mi zycie, przegralem zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.03, 18:20 Nie martw sie.Nie ty pierwszy i nie ostatni przegrales zycie.Moze w drugim wcieleniu bedzie ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiek Re: Szwecja zmarnowala mi zycie, przegralem zycie IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 18.01.03, 18:44 Gość portalu: walkiria napisał(a): > Nie martw sie.Nie ty pierwszy i nie ostatni przegrales zycie.Moze w drugim > wcieleniu bedzie ok? tak jak u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prorok Re: Szwecja zmarnowala mi zycie, przegralem zycie IP: *.sn.g.bonet.se 18.01.03, 18:33 Gość portalu: krzysztof napisał(a): > jestem wsciekly na mizerie zycia Jedź do Polski język znasz w czym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Szwecja zmarnowala mi zycie, przegralem zycie IP: *.sympatico.ca 18.01.03, 18:37 mialo byc: Szwedka zmarnowala mi zycie ... Odpowiedz Link Zgłoś
jatunakrotkojezelipozwolicie Re: Szwecja zmarnowala mi zycie, przegralem zycie 18.01.03, 20:20 Gość portalu: )) napisał(a): > mialo byc: Szwedka zmarnowala mi zycie ... zrob sobie zacirke do zupy i pierdol sie smieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :((( Re: Szwecja zmarnowala mi zycie, przegralem zycie IP: *.sympatico.ca 18.01.03, 20:32 jatunakrotkojezelipozwolicie napisała: > Gość portalu: )) napisał(a): > > > mialo byc: Szwedka zmarnowala mi zycie ... > > zrob sobie zacirke do zupy i pierdol sie smieciu nie jednemu psu na imie Burek, kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof przegralem zycie- dzieki za cieple slowa IP: *.bredband.skanova.com 19.01.03, 01:15 Ogarnia mnie wszechwladny bezsens,nie jest latwo przezyc zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans to moje ulubione imie, wyskocz z bloku i bedzie OK IP: 209.234.157.* 19.01.03, 01:23 Odpowiedz Link Zgłoś
burry3 Re: Szwecja zmarnowala mi zycie, przegralem zycie 19.01.03, 14:48 Stary ,to nie szwecja zmarnowala ci zycie.To twoje geny!!! Masz to w sobie i nie moglo byc innaczej.BURAK jestes tak jak wszyscy twoi przodkowie.I czego oczekiwales.Mizernie zyli oni,mizernie zyjesz i ty.Musisz sie z tym pogodzic.mozesz oczywiscie to zmienic-walnij sie o sciane i koniec mizerii zycia.Marny jest los buraka !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paszkwil Re: Szwecja zmarnowala mi zycie, przegralem zycie 19.01.03, 15:23 czyli determinizm histryczny w pelni. Zalozylbym sie, ze jego przodkowie tez chcieli wyjechac gdzies dalej i jak widac po nim guzik im z tego wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof skoczylbym z mojego okna ale to tylko 3 pietro IP: *.bredband.skanova.com 19.01.03, 18:52 nie mam gwarancji ze nie przezyje, a nie chce mi sie chodzic po obcych blokach. Odpowiedz Link Zgłoś
burry3 Re: skoczylbym z mojego okna ale to tylko 3 pietr 19.01.03, 19:25 Gość portalu: krzysztof napisał(a): > nie mam gwarancji ze nie przezyje, a nie chce mi sie chodzic po obcych blokach. Stary nie depuj,zrob se wycieczke do Holandii.Tam ci pomoga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel_z_Melbourne Krzysztofie... IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 19.01.03, 21:16 wiem... czasem bywa bardzo ciezko. ale nigdy nie mow ze ktos/cos Ci zmarnowal zycie. duzy jestes. a nawet jesli nie znalazles tam swego miejsc COS mozesz ze swoim zyciem zrobic. gdy bylem w podobnym nastroju moj tutejszy przyjaciel podarowal mi kopie artykullu o kobiecie ktora urodzila sie bez rak... wtedy wraz z szescioletnia coreczka podrozowala dookola swiata noszac wszystko w plecaku. i doskonale sobie dawala rade ... trzymaj sie! Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Pawel,dziekuje za slowa pociechy IP: *.bredband.skanova.com 20.01.03, 10:35 Wszystko mozna relatywizowac, jednak ten przyklad jest godny zastanowienia, czuje ze ten tydzien bedzie dla mnie lepszy,ze nastapi przelom, czuje ze wyjde z tego stanu depresji, polepszyla mi sie koncentracja i chec do dzialania, trzeba dalej walczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
obereck Krzysztofie, sa tylko dwa zrodla wszelkich 20.01.03, 12:25 problemow: brak pieniedzy, brak kobiety albo brak mezczyzny (jezeli jestes homoseksualista. Ktora (ktore?) przyczyny u ciebie wystepuja? Pozdrawiam, Dyplomowany Psycholog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Pawel,dziekuje za slowa pociechy IP: *.dsl.siol.net 20.01.03, 13:41 Krzyszofie, też ja jestem bardzo często w podobnej sytuacji. Też żyję na obczyźnie wśród ludzi, którzy mi niczego nie podarowali. Chciałabym Tobie napisać słowa, które mi utknęły w pamięci. Słowa matki Teresy, Albanki, która pomagała całe życie biednym ludziom w Kalkucie. Zycie jest okazją, wykorzystaj ją. Zycie jest pięknem, podziwiaj je. Zycie jest marzeniem, wypełnij je. Zycie jest wyzwaniem, odpowiedz na nie. Zycie jest awanturą, ryzykuj ją. Zycie jest szczęściem, wart jesteś jego. Zycie jest tajemnicą, odkryj ją. Zycie jest grą, zagraj w nią. Zycie jest drogocennością, uważaj na nią. Zycie jest walką, podejmij ją. Z serdeczynmi słowami otuchy i nadzieją, że ciężkie chiwle masz poza sobą, gdziekolwiek jesteś. Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prorok Syndrom Nawiedzonego Polaka IP: *.sn.g.bonet.se 20.01.03, 18:19 Cierpisz na syndrom nawiedzonego Polaka, najmądrzejsi, najcwańsi, najlepsze wykształcenie i któremu wszystko się należy. A tu nagle rzeczwistość na nic i na nikogo nie możesz zwalić nikt Cię nie słucha nikt się nie lituje, w Polsce już nie zaimponujesz tam gdzie mieszkasz tym bardziej więc szukasz wsparcia na forum. Ale ja mam lekarstwo walnij się głową w ścianę(chodzi o wstrząs fizyczny) zapomnij, że jesteś nawiedzonym Polakiem i wmów sobie jestem normalnym człowiekiem, chcę normalnie żyć i pracowć. Wyzbądź się Syndromu Nawiedzonego Polaka gwarantuję zadowolenie z życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof masz najszybsze polaczenie w S,myslisz prymitywnie IP: *.bredband.skanova.com 20.01.03, 19:18 niestety bonet nie przeklada sie na uzytkownika, nie znasz mnie a wypowiadasz takie osady, nie narzekam dla samego narzekania, ciekawe jak ty bys se poradzil w mojej sytuacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
obereck Krzysztofie, 20.01.03, 19:24 a wiec ktora z przzyczyn powoduje problem: pieniadze czy kobieta? Nie uciekaj od odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Claudia Re: Szwecja zmarnowala mi zycie, przegralem zycie IP: *.hkn.g.bonet.se 20.01.03, 19:58 Szwed tez zmarnowal mi zycie! Ale, ale... poznalam cudownego pana , ktory jest Polakiem i mysle ze wyjde na powierzchnie. Krzysztofie a kto to bierze sobie Szwedki za zony? Fu, fu , fu... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie bredband.skanova.com, sympatico.com 20.01.03, 23:12 Jakos nie mam zaufania do poczty przybywajacej z tych dwoch serwerow Odpowiedz Link Zgłoś
czekusia Re: bredband.skanova.com, sympatico.com 21.01.03, 03:40 luiza-w-ogrodzie napisała: > Jakos nie mam zaufania do poczty przybywajacej z tych dwoch serwerow > a kto ciebie pyta o zdanie? siedz na bisie tam mozesz kazdemu ufac.jestes glupia koza ludwiko nie dosc ze stara to i debilka. ciezko tu na tym forum spotkac kogos kto jest tak pojebany jak ty . Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: bredband.skanova.com, sympatico.com 21.01.03, 04:57 CZekusiu ciebie tez nikt o zdanie nie pytal. A Twoje zdanie na moj temat wogole sie nie liczy, przeciez wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel_z_Melbourne dzis dostalem od imiennika IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 21.01.03, 03:17 "The thoughts you have in your mind today will be the realities of your tomorrow, so begin a positive thinking right now. If you change your thoughts, you change your life." amerykanskie )) , ale czyz nie gleboko prawdziwe? P. Odpowiedz Link Zgłoś
obereck Krzysztofie czy ty masz Attention Deficit Disorder 21.01.03, 03:34 Albo tez jestes niewidomy, ze ignorujesz proste pytanie: FORSA CZY DUPA? Wedlug mnie to 'poszlo wszysko i kurwisko'. Czyz tak nie jest? Prakischer Dipl Psychologe Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro alez ten oberecki glupi.............. 21.01.03, 05:52 obereck napisała: > Albo tez jestes niewidomy, ze ignorujesz proste pytanie: FORSA CZY DUPA? > > Wedlug mnie to 'poszlo wszysko i kurwisko'. Czyz tak nie jest? > > Prakischer Dipl Psychologe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof obereck, mam nieuregulowane zycie seksualne IP: *.bredband.skanova.com 21.01.03, 22:49 Podloza seksualnego nie mozna nigdy wykluczyc-#Freud#, sam nie wiem ale napewno ma to wplyw na moja obecna sytuacje,sam sie zaspakajam od 6 miesiecy, wczesniej mialem towarzyszke jednak tylko do seksu, bez wiezi uczuciowej. Odpowiedz Link Zgłoś
spermojad Krzysiek, a czy twoje finse sa w porzadku? 22.01.03, 00:54 Co do masturbacji to normalna rzecz na forum. Wszystkie panie na forum uprawiaja samogwalt, niektore nawet pisza prawa reka a masturbuja sie prawa, bo wystarczy poczytac ich posty. Z powodu wieku stosuja wprowadzanie przedmiotow oblych do pochwy, ale, chyba ten glupi oberek ma chyba racje, ze pyta cie o dlugi, bo ty jakos podejrzanie milczysz. Czyzbys sie bal przyznac? Ja jestem z Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur na pewno masz inne mozliwosci... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.01.03, 01:10 tylko ich nie widzisz lub chcesz widziec. Nie ma przegralem zycie, jest tylko poddanie sie. czy ty chcesz sie poddac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundancer Re: na pewno masz inne mozliwosci... IP: 209.234.157.* 22.01.03, 01:15 wlasnie chodzi o te inne mozliwosci a Krzysiu widac ich z jakiegos powodu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: na pewno masz inne mozliwosci... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.01.03, 01:22 nie znam Krzysia i jego bagna. ale znam zycie i tez znam psychike ludzką. Krzysio wylapal depresje, zalamuje sie, raczej powinien obudzic sie i wkurwic. to najlepsza metoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek moja sytuacja ekonomiczna jest do kitu IP: *.bredband.skanova.com 22.01.03, 03:02 marazm codziennosci, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Artur, ciezko jest wprowadzic teorie do zycia IP: *.bredband.skanova.com 22.01.03, 03:07 Jestem sfrustrowany, ale nie stac mnie na dzihad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Björn Kristoffer varför är du så ledsen,liile vän? IP: *.skane.se 22.01.03, 04:58 Hej på dig ! Jag bor i Skåne .Du får gärna ringa till mig. Mvh Björn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur walcz z frustracja! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.01.03, 13:08 pozamykales sobie furtki, masz tym sposobem malo mozliwosci manewru. malo, lecz nie wierze ze zadne. jakie musisz sam przeanalizowac i wybrac najlepsza. mozliwe, ze musisz isc sam ze soba na kompromis. to trudne lecz w twoim przypadku konieczne. teoretyzuje? hm, uwierz mi kazdy ma swoj woreczek do dzwigania. a wiec walcz! zanim zycie przetoczy sie przez ciebie jak walec drogowy. Czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
mania_k Masz winnego ............... 22.01.03, 12:43 To proste spojrzyj w lustro a jak go nie masz poczekaj az spadnie deszcz wtedy zobaczysz winnego w kaluzy>>>>>>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś