Gość: D IP: *.esr.east.verizon.net 05.03.03, 18:33 chce wyjsc za maz w USA dla papierow. gdzie mam umiescic ogloszenie, lub szukac osob gotowych to zrobic za odpowiednia kwote? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: D Re: MALZENSTWO DLA PAPIEROW IP: *.esr.east.verizon.net 05.03.03, 18:34 wysoka, sympatyczna 23 latka Odpowiedz Link Zgłoś
polisham Re: MALZENSTWO DLA PAPIEROW 05.03.03, 18:37 Gość portalu: D napisał(a): > wysoka, sympatyczna 23 latka Ja tez jestem wysoki i sympatyczny, mam obywatelstwo, tylko ze mam 42 latka. Szkoda, ze nie masz 18. Odpowiedz Link Zgłoś
studentinzynier Re: MALZENSTWO DLA PAPIEROW 06.03.03, 03:01 Gość portalu: D napisał(a): > wysoka, sympatyczna 23 latka Jak jestes tlusciutka to sie zastanowie ale najpierw musisz poczekac az sam zaltatwie swoje papiery.Ozenilem sie z obywatelka , sprawa w toku .Juz niedlugo bede wolnym ptaszkiem i chetnie skorzystam z Twojej oferty zeby odrobic swoje starty.Aha , gdzie mieszkasz? No i pamietaj musisz byc okraglutka taka jak np. aniutek. bastard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonuska Re: MALZENSTWO DLA PAPIEROW IP: *.corp.redshift.com 05.03.03, 19:48 D, nie takie to proste po 9/11. Znajoma i jej maz byli poddawani przesluchaniu przed otrzymaniem Zielonej Karty. Tylko ludzie zyjacy razem byli w stanie odpowiedziec na ich pytania. Jednak ludzie dalej probuja. Cena za Green Card w Kalifornii dochodzi do 50ciu tys., w Chicago 10tys. Moze znajdziesz jakiegos desperata za mniej. Chyba latwiej jest przyjechac, pojsc na college na Nursing i tym sposobem byc sponsorowana przez szpital. Kto wie, moze w miedzyczasie poznasz bogatego , amerykanskiego ksiecia z bajki. Tutaj wszystko jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
konskawola jak to milo i wesolo kiedy takie panny 05.03.03, 23:55 jak ty otwarcie chca dac dupy na forum a nawet daja i to publicznie. Jestes powaznie chora umyslowo jezeli myslisz, ze ktos z zachodu poleci na taki stary kapec jak ty. Nie mniej jednak polecam ci zakrecenie sie przy pracy w burdelach amerykanskich czy kanadyjskich. Zawsze potrzebuja babcie do sprzatania po klientach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: jak to milo i wesolo kiedy takie panny IP: *.dial.eclipse.net 06.03.03, 03:03 ZAMKNIJ GLUPI RYJ CHUJU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: jak to milo i wesolo kiedy takie panny IP: *.esr.east.verizon.net 06.03.03, 05:16 pewnie sam bys chcial te dupe wylizac szmaciarzu konskawola napisał(a): > jak ty otwarcie chca dac dupy na forum a nawet daja i to publicznie. Jestes > powaznie chora umyslowo jezeli myslisz, ze ktos z zachodu poleci na taki stary > kapec jak ty. Nie mniej jednak polecam ci zakrecenie sie przy pracy w burdelach > > amerykanskich czy kanadyjskich. Zawsze potrzebuja babcie do sprzatania po > klientach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: jak to milo i wesolo kiedy takie panny IP: *.esr.east.verizon.net 06.03.03, 05:17 no jeszcze sie wyzyj kapciu konskawola napisał(a): > jak ty otwarcie chca dac dupy na forum a nawet daja i to publicznie. Jestes > powaznie chora umyslowo jezeli myslisz, ze ktos z zachodu poleci na taki stary > kapec jak ty. Nie mniej jednak polecam ci zakrecenie sie przy pracy w burdelach > > amerykanskich czy kanadyjskich. Zawsze potrzebuja babcie do sprzatania po > klientach. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek zapomnial wol.......... 06.03.03, 05:27 nie przejmuj sie tymi idiotami, olej nie rozmawiaj. ktos radzil www.bazarynka.com i mial racje, w rubryce osobiste jest kilka ogloszen , ktore moglyby Ciebie zainteresowac, powodzenia, aniutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz_aniutka Re: zapomnial wol.......... IP: *.sympatico.ca 07.03.03, 22:41 Gruba, cho no tu na wyro, pognieciemy sie trochu. Tlusta latorosl poszla sie wypasac do McDonalda, chata wolna! Odpowiedz Link Zgłoś
studentinzynier ktora to ta twoja aniutek? 07.03.03, 23:51 Gość portalu: maz_aniutka napisał(a): > Gruba, cho no tu na wyro, pognieciemy sie trochu. Tlusta latorosl poszla sie > wypasac do McDonalda, chata wolna! www.raywei.net/funnies/misc/krispykreme.jpg bastard Odpowiedz Link Zgłoś
sopocianin Re: MALZENSTWO DLA PAPIEROW 06.03.03, 05:25 Gość portalu: D napisał(a): > chce wyjsc za maz w USA dla papierow. gdzie mam umiescic ogloszenie, lub > szukac osob gotowych to zrobic za odpowiednia kwote? > Sprobuj na tym forum, ale z adresem na nospam.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kohanek Re: MALZENSTWO DLA PAPIEROW 06.03.03, 06:14 Gość portalu: D napisał(a): > chce wyjsc za maz w USA dla papierow. gdzie mam umiescic ogloszenie, lub > szukac osob gotowych to zrobic za odpowiednia kwote? Zaszokowalo mnie ze tak normalnie mowisz o oszustwie, a ze inni przyklaskuja! >Nic dziwnego ze panienki Twojego pokroju przynosza wstyd POlsce.o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOBO Re: MALZENSTWO DLA PAPIEROW IP: 62.3.7.* 06.03.03, 08:14 Jeden w Polsce mowil po cichu w zacisznym pokoju. I co? Powstala SPEC Komisja Sledcza i przepytuje wiele osob. Lepiej mowic otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
zalamana1 Re: MALZENSTWO DLA PAPIEROW 06.03.03, 09:10 A cóz w tym dziwnego? Procedura stara jak swiat, tylko coraz trudniej jest nabrac urzednikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daw Re: MALZENSTWO DLA PAPIEROW IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.03.03, 17:00 odwiedz www.polishdatingclub.com ...szczegolnie sekcje "Blind Date" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_CT Re: MALZENSTWO DLA PAPIEROW IP: *.dyn.optonline.net 07.03.03, 20:36 zalezy czy jestes kobieta czy mezcz. mozesz zrobic to za pieniadze. w usa, za malzenstwo dla green card placi sie od 8 do 14 tys $. kobiety maja taniej... musisz pytac sie znajomych. jest to nielegalne wiec nie mozesz umiescic ogloszenia. mozesz tez znalezc kogos i go w sobie razkochac....powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: MALZENSTWO DLA PAPIEROW IP: *.client.attbi.com 08.03.03, 00:14 Rozkochac a w dzien po otrzymaniu papierow rzucic Jakie wy kobiety jestescie kurwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: MALZENSTWO DLA PAPIEROW IP: 210.18.214.* 08.03.03, 09:44 A ja chce poznac kogos, bo poprostu jest mi zle samej. Nie musze migrowac, bo juz jestem w AU, ale nie udalo mi sie z kims zaprzyjaznic. Nawet nie wiem, czy w AU sa jakies biura tzw. matrymonialne. Ktos z Was wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol Re: MALZENSTWO DLA PAPIEROW IP: *.proxy.aol.com 08.03.03, 10:17 z nieba mi spadlas kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: MALZENSTWO DLA PAPIEROW IP: 203.17.162.* 16.03.03, 06:39 Ciesze sie Ozpol , ze spadlam Ci z nieba. Jak milo trafic wreszcie na "swojego"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol Re: MALZENSTWO DLA PAPIEROW IP: *.proxy.aol.com 16.03.03, 07:37 Alinio CZY TY ABY JESTES TA Z AU? Bo sloma ci z butow wystaje i Kansas toba zalatuje. No ale nie bede darowanej klaczy w dzire zagladal.. nadstaw si ..jedziemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ĚîÎĘžíŁŹÓŽ´ó˝ąŁĄ Re: MALZENSTWO DLA PAPIEROW IP: *.proxy.aol.com 16.03.03, 07:41 ĚîÎĘžíŁŹÓŽ´ó˝ąŁĄ ź¤ÇéľÄ´şĚěÎŇĂÇĎŕ°ŽŁĄ Odpowiedz Link Zgłoś