viva_us 21.03.03, 23:32 A my sie znamy? Oj znamy sie znamy. Pracowalas w domu u pani Brackiej, prawda? Kiedys poznalismy sie kiedy nie mialas klientow, pamietasz? Zamowilem ci piwo i wyzlopalas go w 15 sekund. Pamietasz mnie? Mietek Wojaz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniutek Re: Do Aniutka. IP: *.proxy.aol.com 22.03.03, 02:22 takiego glupiego ciula jak ty pamietac?nie osmieszaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
republican Re: Do Aniutka. 22.03.03, 02:59 Gość portalu: aniutek napisał(a): > takiego glupiego ciula jak ty > pamietac?nie osmieszaj sie Niutek Kopnij uja w aja, ja ci pomoge Odpowiedz Link Zgłoś
studentinzynier Re: Do Aniutka. 22.03.03, 03:01 viva_us napisał: > A my sie znamy? Oj znamy sie znamy. Pracowalas w domu u pani Brackiej, > prawda? Kiedys poznalismy sie kiedy nie mialas klientow, pamietasz? Zamowilem > ci piwo i wyzlopalas go w 15 sekund. Pamietasz mnie? Mietek Wojaz. Aniutek pamietasz jak pierwszy raz zapukalem do Twoich drzwi /jak Twoj maz otworzyl i bardzo sie zdziwil na widok "kuzyna" z Polski?To byly czasy)))Juz niedlugo bede (chwilowo) w NY zabiore Cie na paczki (podobno schudlas) God Bless America Odpowiedz Link Zgłoś
republican Re: Do Aniutka. 22.03.03, 03:09 studentinzynier napisał: > viva_us napisał: > > > A my sie znamy? Oj znamy sie znamy. Pracowalas w domu u pani Brackiej, > > prawda? Kiedys poznalismy sie kiedy nie mialas klientow, pamietasz? Zamowi > lem > > ci piwo i wyzlopalas go w 15 sekund. Pamietasz mnie? Mietek Wojaz. > > > > Aniutek pamietasz jak pierwszy raz zapukalem do Twoich drzwi /jak Twoj maz > otworzyl i bardzo sie zdziwil na widok "kuzyna" z Polski?To byly czasy))) Juz > > niedlugo bede (chwilowo) w NY zabiore Cie na paczki (podobno schudlas) > > > God Bless America Zamknij pysk szczylu. Odpowiedz Link Zgłoś
studentinzynier ojojojoj 22.03.03, 03:13 republican napisał: > studentinzynier napisał: > > > viva_us napisał: > > > > > A my sie znamy? Oj znamy sie znamy. Pracowalas w domu u pani Brackiej > , > > > prawda? Kiedys poznalismy sie kiedy nie mialas klientow, pamietasz? Z > amowi > > lem > > > ci piwo i wyzlopalas go w 15 sekund. Pamietasz mnie? Mietek Wojaz. > > > > > > > > Aniutek pamietasz jak pierwszy raz zapukalem do Twoich drzwi /jak Twoj maz > > > otworzyl i bardzo sie zdziwil na widok "kuzyna" z Polski?To byly czasy) > )) > Juz > > > > niedlugo bede (chwilowo) w NY zabiore Cie na paczki (podobno schudlas) > > > > > > God Bless America > > Zamknij pysk szczylu. dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: ojojojoj 22.03.03, 03:19 studentinzynier napisał: > republican napisał: > > > studentinzynier napisał: > > > > > viva_us napisał: > > > > > > > A my sie znamy? Oj znamy sie znamy. Pracowalas w domu u pani Bra > ckiej > > , > > > > prawda? Kiedys poznalismy sie kiedy nie mialas klientow, pamieta > sz? Z > > amowi > > > lem > > > > ci piwo i wyzlopalas go w 15 sekund. Pamietasz mnie? Mietek Woja > z. > > > > > > > > > > > > Aniutek pamietasz jak pierwszy raz zapukalem do Twoich drzwi /jak Two > j maz > > > > > otworzyl i bardzo sie zdziwil na widok "kuzyna" z Polski?To byly czas > y) > > )) > > Juz > > > > > > niedlugo bede (chwilowo) w NY zabiore Cie na paczki (podobno schudlas > ) > > > > > > > > > God Bless America > > > > Zamknij pysk szczylu. > > > > dlaczego? _______________________________ (...)Bo lizesz chuje,lizaku.............. Odpowiedz Link Zgłoś
studentinzynier lolo dobrze ze jestes 22.03.03, 03:23 moj chuj czeka do wylizania Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Popros siostre.............. 22.03.03, 03:30 (...)Lub go sobie obetnij........... .........p.s....Pozdrow swoja siostre,robi dobra robote w miescie......... Odpowiedz Link Zgłoś
studentinzynier Re: Popros siostre.............. 22.03.03, 03:33 lolo271 napisał: > (...)Lub go sobie obetnij........... > > .........p.s....Pozdrow swoja siostre,robi dobra robote > w miescie......... siostre pozdrowie napewno sie ucieszy ale mojego chuja nikt nie potrafi tak dobrze wylizac jak ty lolus Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Popros siostre.............. 22.03.03, 03:37 studentinzynier napisał: > lolo271 napisał: > > > (...)Lub go sobie obetnij........... > > > > .........p.s....Pozdrow swoja siostre,robi dobra robote > > w miescie......... > > siostre pozdrowie napewno sie ucieszy ale mojego chuja nikt nie potrafi tak > dobrze wylizac jak ty lolus ________________________________ (...)Moim zdaniem to mylisz mnie z kims........ Ja to najwyzej moge ci go obciac...... Ale jak poskaczesz to sam odpadnie transferku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niutek Re: wiecie co ? IP: *.proxy.aol.com 22.03.03, 08:43 co tani alkohol moze zrobic z kulturalnym czlowiekiem widac powyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka_cycory Re: wiecie co ? 23.03.03, 02:41 student_inzynier napisał: > pierdolcie sie glupie chuje. Oj nie wyszla Ci podrobka tym razem "studencie" Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka_cycory Re: Do Aniutka. 23.03.03, 02:40 viva_us napisał: > A my sie znamy? Oj znamy sie znamy. Pracowalas w domu u pani Brackiej, > prawda? Kiedys poznalismy sie kiedy nie mialas klientow, pamietasz? Zamowilem > ci piwo i wyzlopalas go w 15 sekund. Pamietasz mnie? Mietek Wojaz. Piwo pamietam ale Ciebie nie. Odpowiedz Link Zgłoś