Dodaj do ulubionych

Urodzilam :-)

IP: *.* 28.01.03, 11:07
Hej,poniewaz bywam na tym forum, pragne podzielic sie z wami szczesliwa nowina: urodzilam moje bliznieta!!!!!!!porod odbyl sie przedwczesnie w 30 tyg ciazy, wiec byla cesarka. 15. stycznia 2003 przyszli na swiat Oscar i Oliver Witkowscy, ogodz 13.45 i 13.46 , wazyli : 1490 i 1400, dlugosc 42 i 40, obw.glowek 27,5 cm. dostali 9/9 punktow w skali Apgar. sa nadal w klinice na intensywnej terapii, ale ich stan jest dobry , sa zdrowe , sliczne i identyczne ! :-) :-) przybieraja na wadze, a ja zawoze im moje mleczko codziennnie :-) wczoraj osiagneli swoaja wage urodzeniowa :-) Pozdrawiam KAsienka
Obserwuj wątek
    • Gość: gosiaLachowska Re: Urodzilam :-) IP: *.* 28.01.03, 18:43
      GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE!!!!!! :) Kasienkkaa zycze Ci wszystkiego naj, a przede wszystkim, zeby dzieciatka pieknie rosly i byly grzeczne :)pozdrawiam serdeczniegosia m.Filipka
    • Gość: Weronisia Re: Urodzilam :-) IP: *.* 12.02.03, 21:25
      Kasienka, pamiętasz mnie jeszcze? Pisałyśmy kiedyś do siebie...Nawet do głowy by mi nie przyszło, że to Ty piszesz ten post! Nie wiedziałam, że byłaś w ciąży.Gratulacje! Wyobrażam sobie jaka jesteś dumna z siebie, i jak zmęczona tą bieganiną.Życzę Ci żeby Twoje maluszki szybko zamieszkały z Wami w domciu i ... dużo dużo pociechy z dzieciaczków.Pozdrawiam. Weronisia z Köln
      • Gość: Weronisia Re: Urodzilam :-) IP: *.* 12.02.03, 21:32
        Aha! Zajrzyj na forum, o którym Ci pisałam. Teraz nazywa się rodzice.imagina.pl
      • Gość: kasienkkaa Weronisia ;-) IP: *.* 16.02.03, 19:11
        Pamietam cie Weronisiu! tylko ze jakos nie mialam czasu na zagladanie na inne fora....... a teraz to juz w ogole sie nie wygramole ;-) szkoda, ze mieszkamy tak daleko od siebie ..........buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pozdrawiam Kasienka
        • Gość: Weronisia Re: Weronisia ;-) IP: *.* 17.02.03, 15:50
          Widzę, że jednak zajrzałaś na rodzice Imagina :)Wiem, ze teraz będzie u Ciebie kiepsko z czasem. Jesteś dzielna, ja bym chyba nie dała rady z taką gromadką. Moja dwójeczka mnie już wykańcza. A Ty masz teraz piąteczkę.Zyczę Ci dużo zdrówka i wielu sił, żeby sobie z nimi radzić. I życzę, żeby bliźnięta były grzeczne, żeby dały Ci się wyspać itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka