Dodaj do ulubionych

zanim zacznie się głośno śmiać z nas cały świat???

15.03.07, 15:12
• czy ktoś może usunąć tego durnia ze stanowiska !!!!!

Nauczyciele, którzy ujawnią, że są homoseksualistami będą zwalniani z pracy -
zapowiedział wiceminister Edukacji Narodowej Mirosław Orzechowski w rozmowie
z Radiem Tok FM. "Taka osoba nie może pracować z dziećmi" - twierdzi.

Artykuł 32. Konstytucji mówi: "Nikt nie może być dyskryminowany w życiu
politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny."

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3988904.html
Obserwuj wątek
    • polonuch5 To ty jesteś ten tego, polonus? 15.03.07, 15:16
      Wyłazisz z szafy?
      • polonus5 sRe: To ty jesteś ten tego, polonus? 15.03.07, 15:23
        polonuch5 napisał:
        Wyłazisz z szafy?
        ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tradycyjnej polskiej szafy nie mamy od 30 lat ale -spytaj o to moja zone i
        dwoje naszych dzici -smile))
        tradycyjnie pozdrawiam
        • polonuch5 sRe: To ty jesteś ten tego, polonus? 15.03.07, 17:21
          A closet masz, polonus?
    • chardonnay Re: zanim zacznie się głośno śmiać z nas cały świ 15.03.07, 15:16
      Tak to niewiarygodne.Co za sredniowiecze.Nic dziwnego ze uciekaja ludzie jak
      szczury z tonacego okretu.
      • canadian5 Re: zanim zacznie się głośno śmiać z nas cały świ 15.03.07, 15:26
        typowy kompleks bulbonczyka wszystkiego sie boi i mysli ze kazdy sie bedzie z
        niego smial.
        Prosze sie zapoznac z prawem stanowym stanu TEXAS oni jakos sie nie przejmuja
        tym ze ktos sie moze z nich smiac.
        • chardonnay Re: zanim zacznie się głośno śmiać z nas cały świ 15.03.07, 15:32
          A co ma Texas do Polski ? Polska to katoland i milony otumanionych ludzi w
          moherowych beretach.Najchetniej by mordowali gejow z krzyzami na
          piersiach.Otumaniony glupkowaty narod.Fakt ze gdzies tam tez zyja idioci nie ma
          nic do rzeczy .My tu mowimy o Polsce.
          • canadian5 Re: zanim zacznie się głośno śmiać z nas cały świ 15.03.07, 18:52
            sklejasz glupa, probujesz zrobic prowokacje na pokaz czy z natury jestes
            ociezala umyslowo??
            Przeczytaj tytul postu !!! Chodzi o to jak 'postepowy swiat' bedzie sie smial z
            Polski. I takich 'idiotow' jak w Polsce zyje jeszcze na swiecie bardzo wielu
            mimo ze nie maja moherowych beretow i nie sa katolikami. I nazywanie ich
            idiotami tylko dlatego ze maja poglady inne od miejszosci czym ze jest innym jak
            nie okazywaniem koltunstwa i tego wszystkiego zlego czego doszukujesz sie w tym
            'glupkowatym narodzie' tylko ze twoj ciasny rozumek nie ogarnia tego ze takimi
            stwierdzeniami stawiasz sie w tym samym mentalnym szeregu co ci ktorzy chcieli
            by tych gayow palic. Ty poprostu zioniesz nienawiscia do katolikow to wszystko
            dla mnie nie ma znaczenia czy homoseksualista jest katolik zyd buddysta czy
            scientysta. Jesli bede mial 100% pewnosc ze to co bedzie przekazywal mojemu
            dziecku w zaden sposob nie zachwieje jego preferencji sexualnych to prosze
            bardzo niech uczy moje dzieci ale nikt ci takich gwarancji nie da. Jak ktos
            stwierdzil gay tez jest czlowiekiem jak najbardziej i jako czlowiek bedzie
            przekazywal te typy zachowania ktore sa dla niego naturalne czyli homoseksualne
            ( wymaganie od niego zeby postepowal inaczej bylo by dopiero czysta hipokryzja
            ale takie madrale jak ty z przezarta medialnie papka zamiast mozgu tego juz nie
            dostrzegaja )Ja mam wielu znajomych homoseksualistow ty zapewne takze zapytaj
            ich skad wiedzieli ze sa homoseksualistami prawie wiekszosc z nich mowi ze
            wiedzialo to juz w dziecinstwie i wplyw na to mial ktos z doroslych.
            Ciekawe czy masz dzieci w wieku szkolnym? Bardzo 'madrze' i latwo jest udzielac
            rad jak kogos problem nie dotyczy.
            A przylaczanie sie do zgrai krzykaczy lansowanych przez tv tylko dlatego ze w
            przeciwnym razie mozna byc zaliczonym do grupy idiotow zasciankowcow prymitywow
            i 'moherowyh beretow' w imie zle zrozumianej poprawnosci politycznej dopiero
            jest smieszne i pokazuje prawedziwy charakter tych wszystkich 'bohaterow'.
            Tak wiec zacznij myslec swoja glowa!

• _czosnek_ Lekcja robienia loda. 15.03.07, 15:55
      I bardzo dobrze.
      Co chca cioty i inni zboczency uczyc dzieci w szkolach?
      • chardonnay Re: Lekcja robienia loda. 15.03.07, 16:20
        Te cioty to tez stworzenia Boze.Prawda? A ze Bog stworzyl czlowieka na swoje
        podobienstwo.... ;0
        Ja wolalbym aby moje dzieci uczyl gej niz ksiezulek lubiacy dzieci ...z
        geckiego: pederasta wink
        • _czosnek_ Re: Lekcja robienia loda. 15.03.07, 17:08
          Wiec, zycze ci aby twoje dzieci uczyl gej, glaskal je po glowkach z podnieta,
          mlaskal i wieczorami walil gruche z mysla o twoich dzieciach.
          Zadowolony?
      • polonus5 Re: Lekcja robienia loda. 15.03.07, 16:31
        Rozpoczął się proces księdza oskarżonego o pedofilię
        PAP
        Przed Sądem Rejonowym w Człuchowie (Pomorskie) zaczął się proces Piotra T.,
        byłego proboszcza z Dębnicy, oskarżonego o seksualne wykorzystywanie
        ministrantów. Ze względna na dobro pokrzywdzonych sąd zdecydował o wyłączeniu
        jawności rozprawy.

wiadomosci.wp.pl/kat,1348,wid,8772226,wiadomosc.html
        • polonuch5 To konkordat już nie w mocy? 15.03.07, 17:25
          Myślałem, że konkordat chroni czarnych.
          • piss.doff Re: To konkordat już nie w mocy? 15.03.07, 18:24
            hehehe, KON-kordat, buahahahahaha! (horse...)
            • pia.ed Lesbijki ... 15.03.07, 18:50
              Orzechowski boi sie aby mlodziez nie stwierdzila, ze osoba o innej orientacji
              seksualnej moze tak samo wygladac, tak samo sie ubierac,
              byc tak samo wyksztalcona jak rodzice tej mlodziezy!

Gdyby tak lesbijka, pozostajaca od lat w formalnym zwiazku
              z inna kobieta, nauczajaca od 25-tu lat fizyki i chemii,
              przyznala sie, albo zostala przez kogos "zdemaskowana",
              to maja ja wyrzucic z pracy?
              Przez 25 lat byla ceniona i szanowana przez wszystkich,
              a z dnia na dzien STALA SIE KIMS INNYM???

z pracy, bo nagle wydalo sie, ze jest lesbijka?
              • chardonnay Re: Lesbijki ... 15.03.07, 18:54
                Polska zaczyna przypominac Emiraty Arabskie.To staszne.W XXI wieku taka
                ciemnota.wiadomo ze im wieksza ciemnota tym ludzmi latwiej manipulowac.
            • tow.kapelan Wyciągam spod sutanny 15.03.07, 20:21
              paszporcik Vatykański i krótko wyjaśniam funkcjonariuszom, co oni mnie mogom.

Następnie dzwoniem do pułkownika Wielgusa.
    • luiza-w-ogrodzie A mozna przeciez inaczej 16.03.07, 01:26
      Jesli komus myla sie geje z pedofilami, to znaczy ze nie ma zielonego pojecia o
      seksualnosci czlowieka. Podobnie jak wiekszosc heteroseksualnych mezczyzn,
      homoseksualisci interesuja sie przede wszystkim doroslymi partnerami. Pedofilia
      jest to pociag seksualny do dzieci (heteroseksualny lub homoseksualny) i zdarza
      sie w przewazajacej wiekszosci wsrod mezczyzn.

Pedofile czesto sa profesjonalistami lub ochotnikami w zawodach gdzie pracuje
      sie z dziecmi: instruktorzy sportowi, wychowawcy w domach dziecka, instruktorzy
      harcerscy, katecheci i nauczyciele (ci ostatni sa szczegolowo sprawdzani i
      przeswietlani, wiec w sumie w szkole jest bezpieczniej niz na lekcjach religii
      czy zbiorkach harcerskich).

Moj syn w podstawowce mial wychowawce geja. Byl to najlepszy nauczyciel w calej
      szkole, mial niesamowite pomysly na prowadzenie lekcji, byl sprawiedliwy,
      wesoly i bardzo inteligentny. Dzieciaki go uwielbialy (mamusie tez, choc mogly
      wzdychac jedynie platonicznie :o)) Niestety, po kilku latach zdecydowal sie
      przeniesc w rodzinne strony, zeby byc blizej schorowanych rodzicow. Spolecznosc
      szkolna bardzo zalowala, ze odszedl, na odchodnym dostal prezenty i mnostwo
      kwiatow.

W pracy mam znajomych gejow, pracuje tez z dwiema lesbijkami. Kogo to obchodzi,
      co robia w zyciu prywatnym? Jedyny problem jaki mamy w pracy, to ze niektore
      dowcipy mesko-damskie nie ruszaja w nich tej samej struny co w
      heteroseksualnych odbiorcach :o)

Pozdrawiam z kraju ludzi normalnych
      Luiza-w-Ogrodzie
      .¸¸><crying(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      Australia-uzyteczne linki
      • jp.hi Re: A mozna przeciez inaczej 16.03.07, 09:22
        Podobnie Luizo. Cos w tym jest, ze wraz z inna orientacja seksualna ida
        nadzwyczajne zdolnosci do artu, inteligencja, kultura osobista, chigiena, itp.
        Na Hawajach jest ich wielu. Spotykam ich w sklepach, bankach, praktycznie
        wszedzie. Tam gdzie oni sa obsluga jest najlesza. Sa bardzo profesjonalni.
        Na moj wlasny uzytek uwazam ich za chorych bo odbiegaja od normy. Z calym
        jednak szacunkiem dla nich za ich zdolnosci i pracowitosc. Moze wlasnie dlatego
        maja taka duza sile przebicia. Kazdorazowo glosuje przeciw legalizacji
        malzenstw homoseksualnych bo jak mi sie wydaje jest to zarezerwowane dla
        malzenstw naturalnych (boskich), zdolnych do zakladania rodzin. Glosowalbym
        jednak takze za wszelkimi ulatwieniami, nawet przywilejami dla nich.
        Taka sama choroba w moim pojeciu pedofilia ale ze wzgledu na destrukcyjny
        charakter tej choroby trzeba ja izolowac i leczyc. Zamiast potepiac,
        napietnowac czy zamykac w wiezieniach.
    • piss.doff Re: zanim zacznie się głośno śmiać z nas cały świ 16.03.07, 03:21
      to jest kompletny osiol.
    • crunch4 Re: zanim zacznie się głośno śmiać z nas cały świ 16.03.07, 03:22
      pedofile to nie geje ale mozna ten argument pod wszystko podciagnac " nie moga
      byc dyskryminowani z jakielkolwiek przyczyny" czyli tez pedofilizm to nie jest
      przyczyna. no bo jezeli taki pedofil nigdy dziecka nie skrzywdzil a tylko ma
      takie upodobania to przeciez co w tym zlego? to nie jego wina tak jak nie wina
      geja ze lubi ta sama plec. tak samo zoofile itp. Oni maja racje w tym co mowia
      pytac nikogo o orientacje nie beda ale tez nie chca by sie z tym afiszowac,
      wiadomo ze dzieci w takim wieku potrzebuja wzorcow. I takie dziecko dla ktorego
      wzorcem sa rodzice lub nauczyciele chca byc takie samo. Dla mnie to ma sens.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka