Gość: Alaskanka IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 14.05.03, 08:05 Gratulacje za odwage bycia soba. VOMO-wcy byc moze dojda do tego poziomu droga ewolucji w nastepnym zyciu, jesli beda mieli szczescie i Marks dopusci. alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: brawo Luiza ! IP: 194.152.95.* 14.05.03, 10:16 Gość portalu: Alaskanka napisał(a): > > Gratulacje za odwage bycia soba. > VOMO-wcy byc moze dojda do tego poziomu droga ewolucji > w nastepnym zyciu, jesli beda mieli szczescie i Marks > dopusci. > > alaskanka > -- Dolaczam sie! Pozdrowienia i wszystkiego naj. Beata z Londynu Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie ...rozgladam sie przerazona ... 14.05.03, 11:17 ...za co taki aplauz? Czyzby za te posty z innych watkow, pracowicie wydobyte przez kolezkow [...] oraz [...]? A tak na serio, to co to za przyjemnosc udawac kogos innego? Najprzyjemniej byc soba. Czego zycze wszystkim Luiza-w-Ogrodzie Zawieszona na teczy pod gwarancja wizji Odpowiedz Link Zgłoś
general_uop Re: Dziwka dziwka dziwke goni 14.05.03, 15:55 Wyjasnienie jest proste: dziwki lgna do dziwki. Zdradzanie meza i dawanie dupy na lewo i prawo. Rzeczywiscie powod do dumy. Taka jak Ty faceci lubia bo mozna przeleciec latwo ale do ozenku wybiera sie porzadne kobiety a nie dupodawajki. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwystarywiarus Dołączam się do aplauzu 14.05.03, 16:37 luiza-w-ogrodzie napisała: > ...za co taki aplauz? Czyzby za te posty z innych watkow, pracowicie wydobyte > przez kolezkow [...] oraz [...]? > > A tak na serio, to co to za przyjemnosc udawac kogos innego? Najprzyjemniej byc > > soba. > > Czego zycze wszystkim > Luiza-w-Ogrodzie Dołączam się do aplauzu. Tylko się czasem nie zacznij przejmować. Osobnik wyraźnie ma kompleksy seksualne na tle dostawania wyłącznie przez modem. My nie mamy takiej potrzeby. Sydney Rulez OK! Pozdrowko SW Odpowiedz Link Zgłoś
general_uop Re: Czy Twoja zona jest podobna???? 14.05.03, 16:45 Czyzby Twoja zona rozwniez dawala na lewo i prawo? Tez Cie zdradza? Czy panstwo Wiarusowie to swingers? Prosze jak duzo mozna sie dowiedziec. No ktory z panow jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
general_uop Re: Dołączam się do aplauzu 14.05.03, 16:49 Lubie kobiety ktore nie oferuja cipki kazdemu facetowi (ratownicy). Lubie kobiety ktore nie zdradzaja mezow z mezami innych kobiet. Jesli w twoim swiecie Wiarus jest to zboczenie to jestem dumnym zboczonym facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwystarywirus Re: Dołączam się do aplauzu 14.05.03, 17:17 general_uop napisała: > Lubie kobiety ktore nie oferuja cipki kazdemu facetowi (ratownicy). > Lubie kobiety ktore nie zdradzaja mezow z mezami innych kobiet. > Jesli w twoim swiecie Wiarus jest to zboczenie to jestem dumnym zboczonym > facetem. Pieprzysz czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Dołączam się do aplauzu 14.05.03, 23:49 prawdziwystarywiarus napisał: > Dołączam się do aplauzu. Bardzo mi przyjemnie... >Tylko się czasem nie zacznij przejmować. A czym mialabym sie przejmowac? Chyba tym, zeby ta nagla popularnosc nie uderzyla mi do glowy ;oD > Osobnik > wyraźnie ma kompleksy seksualne na tle dostawania wyłącznie przez modem. My nie mamy takiej potrzeby. Sydney Rulez OK! Podpisuje sie pod tym obiema rekami! Rowniez pozdrawiam i zycze milego dnia (u Ciebie tez tak leje?) Luiza-w-Ogrodzie Zawieszona na teczy pod gwarancja wizji Odpowiedz Link Zgłoś
general_uop Re: brawo Luiza ! 14.05.03, 16:32 Co laseczki? Cipki swedza? Zapiszcie sie do Luizy na lekcje dawania dupy na lewo i prawo a najwazniejsza to "Jak zdradzac meza" albo " Jak rozbijac komus rodzine". Jak chcecie zostac kurewkami to jestescie na najlepszej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
general_uop Re: Burdel Mama 14.05.03, 17:04 Moze jeszcze kilka kobiet sie podlaczy pod nasza Luize to ja awansujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alaskanka daze ja muz'czina !! IP: *.sfo.dsl.cerfnet.com 14.05.03, 20:25 general_uop napisało: > Moze jeszcze kilka kobiet sie podlaczy pod nasza Luize to ja awansujemy? Wot probliema towariszczi: ja muz'czina. Da wy sami napisali eto w posledniuju piatnicu. Tak skazitie gieneral, wy oszyblis' siewodnia ili w piatnicu ? alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliwski Re: daze ja muz'czina !! 14.05.03, 20:36 Prosze jak szybko agentka KGB dala znac. Szkolenia w Moskwie w centrali KGB obejmuja dawanie dupy? Tez jestes taka latwa jak Luiza? Bede niedlugo w SF sluzbowo i zahaczylbym jakas dupe? Nadajesz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaskanka Re: daze ja muz'czina !! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.05.03, 05:40 zyczliwski napisał: > Prosze jak szybko agentka KGB dala znac. Szkolenia w Moskwie w centrali KGB obejmuja dawanie dupy? Tez jestes taka latwa jak Luiza? Bede niedlugo w SF sluzbowo i zahaczylbym jakas Nie dla psa kielbasa. Jezyk rosyjski jest bardzo cennym nabytkiem i mam zamiar go uzywac czasami, np. z okazji konwersacji wirtuanej z uposledzonymi umyslowo. No tak jak, kobieta ja czy mezczyzna, zdecydujcie sie wreszcie towarzysze. alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwystarywiarus smutne jest zycie onanisty, generale... 14.05.03, 17:12 "Osobnik wyraźnie ma kompleksy seksualne na tle dostawania wyłącznie przez modem." Bullseye! Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliwski Re: smutne jest zycie onanisty, generale... 14.05.03, 17:20 Widzisz Wiarus, ja jestem facet i mnie nie rusza takie rzeczy. Poza tym roznica jest taka ze ta slut sama opisala swoje dupodawajstwo na lewo i prawo. Wiec to co ja pisze nie jest KLAMSTWEM ani WYMYSLEM, to wszytsko prawda. A ty mozesz sobie wymylac glupoty o modemia i jakiekolwiek jeszcze chcesz. Jak tam twoja zona Wiarus? Puszcza sie sie ze tak aplauzujesz Luize? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alaskanka Re: brawo Luiza ! Potrzebujesz wibrator IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.05.03, 07:13 Zaden ogier juz nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaskanka po prostu suwerennie i demokratycznie czekam IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.05.03, 07:17 Gość portalu: AlaskankaPodrobka nabazgralo jak zwykle, nie warto cytowac. Komentator, to jak tam z komentarzem do tego IP z Rakowieckiej ? alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś
kumentator Parapsychole zalewaja robala! 15.05.03, 17:43 Hahaha, jak widac paranoidalni psychopaci zalewaja robala po tym jak zgonilismy ich w PULAPKI. Stan ciezki po UROJONIU PULAPKOWYM hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
americanin PYTANIE 15.05.03, 19:26 Alaskanaka, Beata, Easy-Luiza, OLA. Jak dlugi jest wasz fartuszek hotentocki? Odpowiedz Link Zgłoś