asiadymerska 18.04.07, 11:57 czy moze ktos mi pomoc w wypelnieniu tego , albo moze jest jaki wzor aby to wypelnic. prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruniora Re: working tax credits 18.04.07, 15:26 hej z tymi formularzami to talk jest sama wiem bo wypelnialam. Moglabym ci pomoc tylo nie wiem gdzie mieszkasz/ja jestem z Uxbridge(londyn) Odpowiedz Link Zgłoś
asiadymerska Re: working tax credits 18.04.07, 22:41 do ugsbrig te nie mam daleko jestem z okolic slough Odpowiedz Link Zgłoś
agalon Re: working tax credits 18.04.07, 17:13 ja tez sie nawypelnialam juz tego mnostwo razy wiec moge pomoc. Polnocny london - lub moze przez skypa?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiadymerska Re: working tax credits 18.04.07, 22:40 dziéki. mam skeypa. moe wylij mi swój na mój emaila asiadymerska@op.pl albo napisz mi mswojedo maila to podam ci swojego skeypa. Odpowiedz Link Zgłoś
agalon Re: working tax credits 20.04.07, 13:48 Napisalam na maila. Sorki ze dopiero teraz ale moje dzieciatka sa chore i mam mini szpital w domu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bruniora Re: working tax credits 21.04.07, 23:00 i co kobitki dogadalyscie sie czy nadal potrzebna pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś