belisima1979 21.04.07, 13:12 Tak sie pytam,bo z checia bym zapoznala mamy,by pogadac czasem albo wyskoczyc na kawke. Mam na imie Bela,jestem mama 7 miesiecznej Olivii. Mieszkamy pomiedzy South Ealing a Brentford. Jak macie ochote to piszcie na maila gazetowego) Pozdrawiam xxx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruniora Re: Czy sa jakies mamy z Zach.Londynu?? 21.04.07, 22:47 hej Ja mieszkam na Hillingdon i to chyba niedaleko. Mam na imie Daria i jestem mama 9miesiecznego Bruna. Jak dlugo tam juz mieszkasz? Ja dopiero miesiac. Jak chcesz to pisz na mojego maila da_daria@interia.pl. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: Czy sa jakies mamy z Zach.Londynu?? 21.04.07, 23:05 Bruniora,ja tak poza tematem,mam takie male pytanko,nigdy nie trafilam na osobe z Hillingdon,z tego co piszesz mieszkasz tam niedlugo,ale pewnie masz juz rozeznanie,powiedz jak tam sie mieszka? w ktorej czesci mieszkasz,planujemy tam wlasnie kupic dom,ale jak do tej pory wywiad prowadzilam przez jakies kroniki itp,a nigdy nic nie slyszalam od polakow(wogole ludzi nie pytalam) tam zamieszkujacych,bardzo bylabym Ci wdzieczna za jakies info,bo w dzien to tam cudnie,te parki itd,a jak sie to ma z wieczora,bardzo prosze jakbys miala czas cos skrobnac tutaj,albo na gazetowe,dzieki z gory i pozdr p.s przepraszam za zasmiecanie watku,ale nie moglam sie oprzec pokusie zapytania,juz wiecej nie bede,pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
belisima1979 Daria 23.04.07, 17:31 bruniora napisała: > hej Ja mieszkam na Hillingdon i to chyba niedaleko. Mam na imie Daria i jestem > mama 9miesiecznego Bruna. Jak dlugo tam juz mieszkasz? Ja dopiero miesiac. Jak > chcesz to pisz na mojego maila da_daria@interia.pl. Pozdrowienia czesc Daria, fajnie,ze napisalas.Powiem Ci,ze nigdy nie slyszalam o Hillingdon...Wstyd. Sprawdzilam na mapie-faktycznie dosc niedaleko-na samym zachodzie Londynu. Ja mieszkam w Londynie ponad 2,5 roku. Za tydzien lece do Polski na miesiac,jak wroce mozemy pomyslec o spotkaniu..Moj mail: belaw@hotmail.co.uk Pozdarwiam serdecznie xxx Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Czy sa jakies mamy z Zach.Londynu?? 22.04.07, 11:46 Bela, ja mieszkan na razie na Hanwell, ale wlasnie jestesmy w trakcie nabywania lokum na South Ealing ( zaraz przy Gunnersbury Park) i planujemy przeprowadzke w okolicach sierpnia. Na razie codziennie bywam tylko na Little Ealing Lane, bo synek tam chodzi do szkoly. Aha, mam 2 synkow - 4 latka i 15 miesieczniaka. A mieszkasz jeszcze po "ealingowej" stronie trasy M4 ? Pozdrawiam Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
belisima1979 Kinga 23.04.07, 17:34 kingaolsz napisała: > Bela, ja mieszkan na razie na Hanwell, ale wlasnie jestesmy w trakcie nabywania > > lokum na South Ealing ( zaraz przy Gunnersbury Park) i planujemy przeprowadzke > w okolicach sierpnia. Na razie codziennie bywam tylko na Little Ealing Lane, bo > > synek tam chodzi do szkoly. > Aha, mam 2 synkow - 4 latka i 15 miesieczniaka. > A mieszkasz jeszcze po "ealingowej" stronie trasy M4 ? > > Pozdrawiam > Kinga czesc Kinga! Super. Ja mieszkam 5 minut od Gunnersbury Park i przewaznie tam chodzimy na spacery) I tak-mieszkam po "ealingowej" stronie. Hanwell zreszta tez jest blisko.. Mozesz mi powiedziec gdzie jest Little Ealing Lane..? Glupio mi ze nie wiem...Za tydzien lece do Polski na miesiac,jak wroce to mozemy sie spotkac. Moj mail: belaw@hotmail.co.uk Pozdrawiam xxx Odpowiedz Link Zgłoś