Dodaj do ulubionych

balmy qrwa fa

10.05.07, 16:39
co jest wy..es w kierunku galaktyki osla kupe watkow ktore nijak nie naruszaly regulaminu co jest masz okres czy jaki chooj.
powiedz mi co ci przeszkadzal moj watek na temat wielkich talentow aktorskich alicji bachledy corus czy innej coreczki postkomunistycznych aparatczykow jeszcze bardziej utalentowanej panny Rosati. No na milosc boska jak kasowales mi watki w ktorych bronilem Bulby to mozna to bylo zrzucic na konto twojej antypolskosci ale jak naskrobie juz raz na jakis czas watek w ktorym przyznaje racje Zoopie ze co poniektorym bulbonom swieci slonce wiesz gdzie to mi go kasujesz o co lotto czyzby jakies nowe wytyczne od bossa bossow imsc adama z przycietym frendzlem?
Lepiej juz bylo jak jednostronnie waliles po watkach mozna bylo Cie wtedy o cos podejrzewac a teraz?
Chyba sie wszyscy starzejemy co mnie bardzo martwi :o(
Obserwuj wątek
    • piss.doff Re: balmy qrwa fa 10.05.07, 16:43
      przeoczylem twoj post, pamietasz moze ten link?
    • unaswameryce Re: balmy qrwa fa 10.05.07, 16:53
      nie mam linka zreszta nic tam ciekawego nie bylo poprostu poddalem w watpliwosc to ze panna ABC jest dobra aktorka co zostalo napisane przez bodajze New York Times przez autorke ktora juz pare razy lizala doope wybranym bulbonskim towarzyszom. ABC moze i jest fajna doopa ale aktorka z niej marna a teraz rozpoczal sie koncert ahow i ohow na jej temat w bulbie i robi sie z niej odkrycie hollywood na miare Fondy.
      • soup.nazi Re: balmy qrwa fa 10.05.07, 18:14
        O czym piszesz? Daj link, lubie takie akcje jak w Bulbie sie ciesza, ze slonce
        im z doopy swieci.
        • a_cali Re: balmy qrwa fa 11.05.07, 01:22
          film.onet.pl/0,0,1409669,1,600,artykul.html
    • unaswameryce Re: balmy qrwa fa 10.05.07, 21:42
      a nie wiem gdzie to jest niechce mi sie tego szukac ale na
      www.onet.pl
      ciągle się zachwycają jaka zajebista.Wiec pewnie nie raz bedzie okazja o tym poczytac. Ci co widzieli tego gniota 'Pana Tadeusza' mogli sie przekonac jaka to wybitna artystka ale i tak o kilka klas lepsza od Rosati.
      Nie wiem moze sie pospieszylem z ocena i kreacja panny ABC a tym nowym filmie bedzie dobra ale jesli slysze ze ktos jednym filmem i to klasy B podbija Hollywood to naprawde.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka