mariolka11 13.05.07, 15:33 Czy są tu jakieś mamusie z tych właśnie miast lub okolic?Odezwijcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
12o Re: Mamy z Chester i Wrexham! 13.05.07, 22:25 mam na imie emilia i mieszkam w chester z moja rodznka mezem i 3 miesieczna coreczka oliwko Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka11 Re: Mamy z Chester i Wrexham! 14.05.07, 12:23 12o napisałam ci na pocztę,odezwij się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka-15 Re: Mamy z Chester i Wrexham! 09.05.08, 17:17 Witaj Emilko ) ja również mieszkam w Chester od 3 m-cy. Mam 2 córki: 2,5 Kingę i 6 m-czną Ewę. Nie pracuję i chetnie nawiązałabym kontakt z innymi mamami z Chester ) Odpowiedz Link Zgłoś
aga-sadczuk Re: Mamy z Chester i Wrexham! 30.01.09, 15:29 Witaj, słyszałam,ze dziewczyny z dziecmi spotykają się w chester. Czy masz namiary kiedy i gdzie? Daj mi znać prosze Odpowiedz Link Zgłoś
wubbzy Re: Mamy z Chester i Wrexham! 18.02.09, 16:28 Mieszkałam w Wrexham jeszcze niedawno i na pewno polskie mamy spotykają się w Wrexham. Tam jest klub polskiej mamy, spotkania odbywają się zdaje się w czwartki. Jesli jestes zainteresowana szczegółami to popytam kolezanki. Odpowiedz Link Zgłoś
a_gurk Re: Mamy z Chester i Wrexham! 19.05.07, 00:15 JA mieszkam w LLandudno. Fakt to nie jest najbliższa okolica, ale zawsze północna Walia. Anita Odpowiedz Link Zgłoś
ewita7 Re: Mamy z Chester i Wrexham! 19.05.07, 17:20 czesc ja jestem z Conwy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a_gurk Re: Mamy z Chester i Wrexham! 22.05.07, 00:00 Witam, toz to rzut beretem od LLandudno. Jak długo jesteś w UK? Ja niecaly rok. Bardzo podobaja mi sie nasze okolice. Pozdrawiam Anita Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka11 Re: Mamy z Chester i Wrexham! 22.05.07, 15:04 Hejka!Dzięki za odpowiedzi!Ale ja szukam mamusiek z dziećmi,żeby się moja 3 letnia córa miała z kimś pobawić.I zawżeć jakiś bliższy kontakt na jakieś spotkanka,gdyż siedzę w domku a jak mąż w pracy to nie ma co robić!A ta miejscowość co ty mieszkasz to troszke daleko!Jestem tutaj od 2 tyg,wcześniej tez bywałam.Mąż jest prawie rok!Jeśli jest tutaj jakaś dziewczyna z Wrexham która ma dziecko i tez tak siedzi w domku jak ja niech się odezwie! Odpowiedz Link Zgłoś
amelkar Re: Mamy z Chester i Wrexham! 19.01.08, 23:37 Hej Mariolka ja jestem z Wrexham. Mam 2 letnią córeczkę. I też trochę samotnie się tu czujemy. Cały dzień same w domciu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewita76 Re: Mamy z Chester i Wrexham! 23.05.07, 19:01 no czesc!!!!! ja jestem juz ponad 4 lata w walii a w conwy rowny rok.Podoba mi sie tutaj jesli chodzi o okolice ,znasz wielu polakow z naszych okolic??? pozdrawiam serdecznie,ewka Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka11 Re: Mamy z Chester i Wrexham! 25.05.07, 00:09 Hej!No ja jestem tutaj dopiero 2 tydzień,mąż 8 miesięcy.Własnie szukam znajomości na małe spotkanka i koleżanek dla mojej córeczki.Znam tutaj 2 polki z dziećmi ale tylko przez gg bo właśnie sie wybieraja do mężów i jeszcze nie było okazji na spotkania.Szkoda że ty mieszkasz taki spory kawałek od nas!!! Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
ewita76 Re: Mamy z Chester i Wrexham! 25.05.07, 20:56 mariolka ponoc w twoich okolicach jest bardzo duzo naszych rodakow szczegolnie we Wrexham,czesto tam bywam i slysze jezyk polski bardzo czesto Odpowiedz Link Zgłoś
amelkar Re: Mamy z Chester i Wrexham! 19.01.08, 23:39 Jak masz chęć to napisz do mnie agata.0707@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a_gurk Re: Mamy z Chester i Wrexham! 25.05.07, 16:18 Witam, znam kilku Polaków i Polek, ale nikogo z małym dziećmi. A moje są bardzo małe- 6 mies. i 2 lata. A twoje w jakim sa wieku? Pozdrawiam Anita Odpowiedz Link Zgłoś
ewita76 Re: Mamy z Chester i Wrexham! 25.05.07, 20:54 moj synek 2 dni temu skonczyl roczek a ten w brzuszku maluszek ma 4 miesiace w listopadzie sie urodzi,to jest moj email; ewita7@gazeta.pl,jak chcesz to napisz do mnie bedzie mi bardzo milo. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
bibiki Re: Mamy z Chester i Wrexham! 12.01.08, 16:19 byłam w Llandudno z rodziną w ostatnie wakacje i przez cały miesiąc szukałam na darmo polaków w tym miasteczku a tu okazuje się że jednaką są Odpowiedz Link Zgłoś
a_gurk Re: Mamy z Chester i Wrexham! 20.01.08, 23:21 Polakow w LLandudno jest mnostwo. Znajomi Anglicy twierdza, ze to jakies 10% populacji (2000). Jak ide do Asdy, to za kazdym razem spotykam jakis Polakow i bardzo czesto nowych. Pozdrawiam Anita Odpowiedz Link Zgłoś
agacik11 Re: Mamy z Chester i Wrexham! 30.05.07, 10:46 Czesc!mieszkam w Oswestry od grudnia 2006r,wlasnie wczoraj bylismy z mezem na zakupach we Wrexham!mamy dwie coreczki 7i2lata.jesli masz ochote to pisz!moj e- mail to ania.rat4@wp.pl.Pozdrawiam wszystkie zagraniczne emamusie! Odpowiedz Link Zgłoś